2024-10-15
下午茶好肚餓,好彩有間甜姨姨~ 有好多小食選擇,有鹹有甜~ 梗係先嚟一個甜姨姨三寶,再加木桶豆腐花、熱紅豆沙~ 想嗌多個六小寶、但程式表示售罄🫠紅豆沙最先嚟到~ 豆沙好甜好綿密~ 木桶豆腐花即叫即制,要等15分鐘~ 但等待係值得嘅,豆腐花真係超級軟滑😍 甜姨姨三寶即係有魚蛋、蒸燒賣、腸粉~ 加滿豉油、甜醬、芝麻~ 想要少少辣,問侍應姐姐拎咗包辣椒醬,點知佢仲請我哋試吓食埋麻辣醬🤭😋好滋味講講吓~ 侍應姐姐就話推介我哋食最新退出嘅「六小寶」~ 我話我好想食,但你哋售罄~ 佢話哎呀程式未開返,於是幫我落單 🤣🤣🤣 所以最後我哋都食到! 六小寶六小寶好豐富,可揀一款口味嘅迷你牛角窩夫、兩款街頭鹹食、跟糖不甩、三色啫喱、豉油糖心蛋~ 仲隨餐附送一大杯冰沙可以自選口味~ 可惜冇咗糖不甩,於是揀咗炸蝦做替代品😆 每款小點心都即叫即制,所以熱辣辣~ 髒髒朱古力窩夫佈滿朱古力醬同朱古力粉,充滿濃濃嘅朱古力味~ 街頭小食揀咗炸洋蔥圈,椒鹽雞粒~ 雞粒真係必食呀! 超香口~
紅豆沙
最先嚟到~ 豆沙好甜好綿密~
木桶豆腐花
甜姨姨三寶
六小寶
髒髒朱古力窩夫佈滿朱古力醬同朱古力粉,充滿濃濃嘅朱古力味~