2019-11-19
Weekend 同朋友一行四人黎到呢度私心bookmark左好耐睇好多人去過好似環境好靚食物好正咁特意約埋朋友過黎荃灣呢間cafe食lunch不過入到去餐廳幾細下 位與位之間既位置非常小 網上睇到既相片同我實質到鋪個時既感覺有好大出入有兩位朋友選擇左All day breakfast 有三個set A B C set B set比A set多左塊煙三文魚 就索價多$20 而Set C比起set b 就多左Parma ham就再貴多$20 抵唔抵就見人見智我同另一位朋友就叫左個白汁蘑菇煙三文魚意粉 同埋 鮮茄磨菇德國腸意粉🍝另外跟餐加錢跟左兩杯熱咖啡同熱朱古力☕️雖然呢度圖案唔係拉花 只係撒粉 但見網上經常見有人打卡 而且有好多款人物 後來聽到其他人叫野食先知 原來熱飲上面既圖案係可以自選 我地唔知所以無預知下黎到個兩杯係小新同小葵不過我好鐘意睇蠟筆小新 如果唔計食落肚 對眼睇落真係加分我地坐近窗邊位 所以採光好好 食物睇落同影落都好吸引咁但食落完全唔係個回事 所以人既食物不論意粉定all day breakfast 味道調教得好淡味 一個就無茄汁味一個就無忌廉味 意粉仲要係鞋口 偏硬
私心bookmark左好耐
睇好多人去過好似環境好靚食物好正咁