2024-08-24
今日同朋友九點幾喺附近發現周圍啲餐廳都已經冇開即刻諗起附近有間好好味嘅串燒就去咗食呢個真味坊!所有餐廳都last order咗嘅時候,去到已經9成full左坐低咗冇耐,其他人都已經排晒隊🥰翠肉瓜蜜糖汁加埋啲翠肉瓜啲汁,好juicy ,鍾意食翠玉瓜嘅朋友唔可以錯過!都做得唔會太乾,餐廳嘅控制火候嘅時候都做得幾好!🥰牛舌 可能餐廳用嘅貨源唔係太靚,雖然有少少韌,不過整體上都好食,味道都係香濃,只係口感上有少少唔合格!🥰豬頸肉呢個我就覺得有少少平平無奇,冇咩特別,可以唔叫,不過加埋佢個汁都好食嘅!🥰豆卜個人嚟講非常推介呢一個,佢燒到脆脆地,好夾蜜糖汁 !一定要再食,最後我哋忍唔住再叫多咗一寸!🥰金菇肥牛呢個都係冇乜特別,正常發揮!🥰印尼撈麵(大)即刻叫即刻整熱熱辣辣,充滿童年回憶嘅印尼營多撈麵,我同朋友都非常鍾意,而且價錢嚟講唔算太貴,整體上都覺得好食!
發現周圍啲餐廳都已經冇開
即刻諗起附近有間好好味嘅串燒
就去咗食呢個真味坊!
坐低咗冇耐,其他人都已經排晒隊
🥰翠肉瓜
🥰牛舌
🥰豬頸肉
🥰豆卜
🥰金菇肥牛
呢個都係冇乜特別,正常發揮!
🥰印尼撈麵(大)