2024-04-17
生日特別,所以同媽媽嚟到將軍澳嘅「研香」慶祝,呢間舒適嘅糖水店飲品豐富又有誠,我同媽媽都非常欣賞 🍨🍹!第一杯「芒果冰」🥭,芒果爽口,喺口裡散發出濃濃果香,啖啖正宗芒果味,令人印象深刻!然後,「8小時慢磨芝麻糊」🥣,奶味香濃,芝麻糊香口無比,每一啖都飽滿芝麻口感,已經令人忍唔住一飲再飲!再來係「凍芝麻鮮奶豆花」😍,媽媽嚟講,最鐘意食豆花,再加上淡淡嘅芝麻味,對嚟講,更加係回味無窮!最後,我哋點咗一杯「凍牛奶咖啡」☕️,冰涼嘅口感有種纖細嘅味道,一入口就覺得醒神,冇人會扮酸唔鐘意!我哋食得滿足,見到媽媽笑得咁開心,我都覺得好開心 😊 😊 !除咗飲品令人齒頰留香,佢哋嘅服務同溫馨嘅氛圍更加值得讚揚!飲完咗杯凍牛奶咖啡,我哋約定下次再嚟呢間研香,再攻下其他飲品!研香,你最鐘意食嘅一必再食!🎉🎊