餐廳: 稍息
資訊:

2023-08-19 120 瀏覽
Relieve is a Japanese Showa-style cafe in Sheung Wan where it offers a spot to escape from the hustle and bustle. Suggest to go for the tatami area for a short break. Their menu features mainly Japanese all day set and small bites. Mentaiko and Cheese Tamagoyaki is worth trying. The fluffy egg omelette is rolled with mentaiko and melted cheese, creating a balanced savory and creamy flavors. And for dessert, the Vanilla Basque Burnt Cheesecake was delicious. The cheesecake was smooth and the heart was soft and creamy. Their drinks menu includes coffee, latte, tea and signature sodas.
💰HKD158
💰HKD88
Vanilla Basque Burnt Cheesecake ✨
💰HKD64
Espresso Tonic
💰HKD55
Hojicha Latte
💰HKD60
2023-08-18 97 瀏覽
牛肉飯很好味,而小朋友吃得很開心 、因為有鰻魚烏冬。好啱小朋友食, 牛肉飯很新鮮 ,鰻魚很鮮甜 。而且環境很寧靜 ,而且好啱打卡 ,有很多打卡位。鍾意打卡嘅,你一定會鍾意呢度
牛肉飯很好味,而小朋友吃得很開心 、因為有鰻魚烏冬。
好啱小朋友食, 牛肉飯很新鮮 ,鰻魚很鮮甜 。
而且環境很寧靜 ,而且好啱打卡 ,有很多打卡位。
鍾意打卡嘅,你一定會鍾意呢度
牛肉飯
2023-08-13
慶祝紀念
情人節
牛肉飯
  • 壽喜燒汁慢煮牛柳
⁡上環站一出就係Relieve嘅招牌,位置好方便。夜晚除左有定食仲有串燒,選擇多得嚟質素都幾唔錯,難得遇到可以兼顧打卡同味道嘅cafe❣️————————————————————■ 京葱牛柳壽喜燒汁蓋飯(HKD198)✨定食有茶碗蒸、漬物、湯及無限任添的日本米飯牛柳柔嫩調味恰好,撈上蛋汁同米飯就最夾啦⁡■ 原條蒲燒饅魚(350g) (HKD138)日本直送的鰻魚份量十足,肉質彈牙,蒲燒汁入味,好啱送飯⁡■ 芝士明太子魚籽玉子燒 (HKD88)✨必食推介!芝士令玉子燒充滿奶香,口感蓬鬆。明太子卜卜脆嘅口感令到層次更加豐富⁡■ 蜜糖日本番薯 (HKD28) 甜蜜脆口,可惜番薯略略帶生,如果粉d會好食d⁡■ 烏龍朱古力奶凍捲蛋 (HKD62)烏龍茶味溫和,蛋糕體頗輕盈⁡■ 芝士奶蓋水蜜桃烏龍茶 (HKD68)✨■ 芝士奶蓋荔枝紅茶 (HKD68)✨甜度適中,算係平時的微甜至少甜程度。蜜桃同荔枝都好清新,唔會有好假嘅香精味~————————————————————♣️ Relieve稍息☌ 上環永樂街77號OVEST地下1號舖◔ 12nm-10pm⁡回頭率:🌕🌕🌕🌗🌑 環境:🌕🌕🌕🌗🌑 份量:
————————————————————
■ 京葱牛柳壽喜燒汁蓋飯(HKD198)✨
定食有茶碗蒸、漬物、湯及無限任添的日本米飯
牛柳柔嫩調味恰好,撈上蛋汁同米飯就最夾啦

■ 原條蒲燒饅魚(350g) (HKD138)
日本直送的鰻魚份量十足,肉質彈牙,蒲燒汁入味,好啱送飯

■ 芝士明太子魚籽玉子燒 (HKD88)✨

■ 蜜糖日本番薯 (HKD28)
甜蜜脆口,可惜番薯略略帶生,如果粉d會好食d

■ 烏龍朱古力奶凍捲蛋 (HKD62)
烏龍茶味溫和,蛋糕體頗輕盈

■ 芝士奶蓋水蜜桃烏龍茶 (HKD68)✨

回頭率:🌕🌕🌕🌗🌑
環境:🌕🌕🌕🌗🌑
份量: 🌕🌕🌕🌗🌑
味道:🌕🌕🌕🌖🌑
價錢:HKD311p.p(incl. 10% service charge)

2023-07-22 126 瀏覽
< 🕰️稍息 Relieve >呢間咖啡店改名確系冇錯,可以飲杯咖啡,稍為休息一下,放慢腳步。🍨☕️Relieve Affogato·House-blendEspresso $58稍息雪糕杯配自家濃縮咖啡 ~ Affogato 嘅愛好者,呢間都算做得唔錯☺️🍵Pistachio Latte. $60開心果鮮奶~ 飛馬拉花好靚,開心果味濃,上面仲有開心果碎🥰今次食咗飯先經過,所以飲杯野就走,下次可以試下食物,因為係港鐵站出口對面,非常方便。😆😆
< 🕰️稍息 Relieve >

Espresso $58
稍息雪糕杯配自家濃縮咖啡
~ Affogato 嘅愛好者,呢間都算做得唔錯☺️

🍵Pistachio Latte. $60
開心果鮮奶
~ 飛馬拉花好靚,開心果味濃,上面仲有開心果碎🥰

2023-07-19
下午茶
上週末約了飲食高層吃晚飯,大家都沒頭緒想吃什麼,就先約在中環街市等,再走走逛逛看有什麼吃。走到以前吃墨西哥食品的餐廳,現在變成叫做「稍息」的食店。起初看名字,我還以為是吃台式食物甚麼的,即管入內吃個晚餐吧。原來這是吃懷舊日式昭和和風料理 Café,英文名叫「Relieve」,就是可以讓客人歇息放鬆一下之意。餐廳佈置滿有日本元素,木枱椅、牆身、玻璃吊燈及日式擺設等,有著少許復古的氛圍:另一邊設有榻榻米座位,也增添和風感覺,不介意的可以盤膝而坐吃晚餐,打卡也一流:其實日本「昭和時期」,是從 1926年到 1989年;那時在京都有好幾間在昭和年間開業的出名咖啡館,直到現在還很活躍。若走訪這幾家咖啡館,就可以一探所謂的「昭和風」,是樸實帶華麗感,低矮桌椅,空氣中離漫著咖啡香的一股民宅獨有氣質。當晚食店沒有什麼食客,真正可以安靜地享受 relaxing 的片刻。這對繁忙的香港人來說,奢侈的不是金錢,而是忙裏偷閑的時間啊!套餐都是全日供應,內容和收費也是相同,所以中午來吃可能會覺得價錢相對較貴,來吃晚飯感覺就蠻合理。先散點兩杯飲品,飲食高層的「梅酒梳打」HK$98小弟的冰咖啡「Long Black

走到以前吃墨西哥食品的餐廳,現在變成叫做「稍息」的食店。
先散點兩杯飲品,飲食高層的「梅酒梳打」HK$98
小弟的冰咖啡「Long Black」HK$45,用巴西、哥倫比亞及印尼出產的咖啡豆混合而成:
味道帶少許果仁香及黑朱古力味道,對我口味又解暑:
餐前小吃 À la carte 有約廿款選擇,主打各式日本燒烤及小吃。點了「牛油蒜蓉燒帆立貝」HK$68 互相分享,原來是這個樣子:
帆立貝已起肉切粒,用蒜蓉和味噌焗後,再用火槍炙表面而成:
這樣的做法其實好難不好吃,味道完全被調味料遮蓋,帆立貝的鮮味反而不太突出,只是吃它的質感:
我在心想,用此做法,其實放鮮蝦粒、甚至蟹柳粒也可能沒太大分別,都會 carry 到,效果都是吃醬料?!好像有點浪費了新鮮的帆立貝。。。

套餐「京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯」HK$198 (可免費添飯)
食物擺盤及賣相都精緻,有蜆湯、茶碗蒸、漬物等,成 set 上,很 Instagrammable:
紐西蘭牛柳先慢煮6小時薄切再煎香,加壽喜燒汁及一顆蘭王蛋黃在中央:
牛柳約 medium 的生熟程度,顏色粉嫩,肉焦香軟嫩,配鹹中帶甜的壽喜燒汁,有更吊出肉味的濃郁香口:
蘭王蛋黃的橙紅色,色澤光亮,用作拌飯一直是我在家裡吃飯的心水,雪櫃也長備 (BTW 在家若能加添「蘭王豉油」的話就更可提升味道層次)
全部拌勻來吃:
米飯飽滿入味,飯本身已有調味,感覺不似食日本的珍珠米飯,反而有些像 creamy 的意大利飯 risotto,這個點子有驚喜:
加埋蛋黃的蛋香,將所有融為一體,由食材、拌料,飯底、汁醬都一環扣一環,逐口大啖吃,滿足:
前菜有枝豆及牛蒡:
茶碗蒸做得相當滑,上面還有鹹香的三文魚籽畫龍點睛地提鮮:
湯用蜆湯代替一般味噌湯,聰明在這個飯味道很濃,配清鮮簡單的蜆湯就可平衡一下,令人不會吃得太重負擔:
另一項主食「日式野菌豚肉卷」$158 (可免費添飯)
同樣以 set 形式上,有齊其他配食。和廚師傾談了一會,他們用的是日本黑毛豬,卷上冬菇條、本菇等燒成:
野菌豚肉卷味道是好的,調味不太重手,相對算是比較清淡的選擇:
每卷一口,甚具嚼勁,菇條爽口,可以想像是「金菇牛肉卷」的變奏版:
白飯加上味素也是聰明的做法,因為這餸菜味道相反沒那麼濃烈,可以提味。

吃口感是整體食材用料和味道不俗,有心人做有心菜,組合配搭也見心思,以小店來說,收得此價錢就盡力俾足好出品顧客。縱然有地方可以改進,也瑕不掩瑜,值得一試。而且環境復古優雅幽靜,是可以盡情放鬆心情享受的一餐。今回肚皮有限,吃不下這麼多,下次來,可以一試他們的精緻甜品 : )
2023-07-08
  • 京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯
  • 日式野菌豚肉卷
2023-07-16 140 瀏覽
.好好味!!!feat.@relieve.hk (上環).相信今日一定有好多人因為港島嘅開心果甜品節過海🤣推薦大家一間係附近嘅上環Cafe☕️.Exactly 係上個禮拜嘅今日(星期六)都係今日咁嘅天氣(陰天 大雨🥹)我哋嚟到呢間位於上環嘅日式Cafe歇息下☕️有經典日式榻榻米座位木系帶點些昭和風風嘅顏色同燈光.. 好舒服雖然價錢唔算太平但係食物真係好味🥹🫰對得住荷包💰.1.壽喜燒牛柳蓋飯 $1989.7/10All Day Set嘅其中一款 係有包各式小菜 & 湯 & 免費添飯.牛柳片厚度 & 熟度都啱啱好 牛味出 係牛肉本身無加過多嘅調味.. 保留原汁原味.. 係在水準到牛柳片🫰重點係份量都不吝嗇壽喜燒必不可少的蛋黃顏色好可口.. 飽滿😙 加埋啲燒汁同埋些少洋蔥 撈飯點抵抗到.但內有乾坤‼️飯竟然係燉飯.. 飯粒飽滿之餘 creamy嘅texture mix埋忌廉奶香 & 蛋香 成個飯更加昇華而家type緊又幻想緊🤣真係幾鬼好味衰鬼.跟餐附送嘅茶碗蒸.. 湯.. 枝豆.. 牛蒡都豐富咗成件事🫰價錢見仁見智但至少我覺得胃有滿足到🫰🫰.卡路里為整份.2.秘製蒲燒鰻魚(升級原條)$178 +
好好味!!!feat.
@relieve.hk (上環)
相信今日一定有好多人因為港島嘅開心果甜品節過海🤣
真係幾鬼好味衰鬼
價錢見仁見智
但至少我覺得胃有滿足到🫰🫰
卡路里為整份
2.秘製蒲燒鰻魚(升級原條)
$178 + $40 = $218
9.9/10
梗係升級啦🤣..
果然成件事更加震撼
無因為升級成條就偷工減料比條細啲嘅你.. 真係大條望上去又好肥美🥹.. 足足300-350g..
味道上 真係高質嘅..
其中一間我食過大條 肉厚 新鮮又唔會太韌 或者 有些少腥嘅鰻魚🫰..
同埋有時有機會太鹹或者中間唔夠入味.. 佢都唔會
但價錢方面 同埋視覺衝擊
我比鰻魚更高分🤣
tbh.. 我哋幫佢哋打卡都等咗一段時間
未必係最好嘅溫度 & timing食
但味道都可以令我覺得「開心」
咁.. 啱啱新鮮滾熱辣食我相信會更開心🤣🫰
推薦😌
3.昭和之富士山 $68
9.5/10
打卡名物 如果要打卡
基本上係必叫📷
所以本身對於味道都唔算太大期望(好real)
但佢好味過我預期🤣..
所以係本身even未必好飲嘅時候都會打卡嘅情況
佢嘅味道又幾ok 就瞬間覺得..
好值得🤣🤣🤣..
簡單概括味道:
波子汽水 + 雲呢拿雪糕
基本上係無死嘅兩樣嘢
所以.. 味道ok
放心叫 放心打卡
ok的🤣🫰
4.抹茶Tonic $60
9.6/10
作為抹茶控 唔叫杯抹茶style點對著自己..
見到抹茶tonic我真係眼睛發亮✨(見識少 平時見得咖啡tonic多🤣)
點都要試試
但又真係!好surprised哋!
覺得!好好飲!🤣
真心鍾意..
抹茶味都幾出下
基本上作為抹茶控都會覺得濃度係對得住「抹茶」呢個頭銜嘅濃度🤣
同tonic又真係出奇哋夾
價錢wise唔算太平
但味道/新鮮感 我係會覺得值得嘅
好少一間餐廳我係食咗當日嘅餐點之後 會覺得..
每一款我都覺得值回票價 & 推薦 甚至會念念不忘的
所以真心推薦比大家🤣
我自己比較心思思嘅係(鰻魚/牛飯同埋抹茶tonic)
如果我哋口味sync嘅話
放心叫佢哋.. quota值得🤣🤣🫰
希望大家食得開心 & 放心😌
阿門‼️

#香港美食 #港式餐廳 #卡路里 #飲食記錄 #飲食控制 #營養 #健身 #健康飲食 #無添加 #減脂 #增肌減脂 #增肌 #減肥餐單 #減脂餐 #myfitnesspal #fitnesshk #hkfitness
#calorieswithmic上環 #calorieswithmic西餐 #calorieswithmic甜品 #calorieswithmic日本餐 #calorieswithmicdogfriendly
📍上環日系和風CAFE x 手臂長鰻魚有少量他他me打卡位置認住門面易啲搵(尾圖➡️)餐廳裝修簡約/同朋友傾計之選👄試了⬇️:👉🏻 秘製蒲燒鰻魚定食(加錢升級原條鰻魚350g)有手臂咁長 /鰻魚肉厚冇骨👉🏻起司明太子魚籽玉子燒超多大粒魚籽開胃🤤👉🏻紫菜番薯條合格 但可以再熱啲📌鰻魚玉子燒不錯~但性價比可以更高啊位置易搵~夜晚到訪餐廳未算full但他他me位置就比較搶手🇯🇵建議book枱啊
📍上環日系和風CAFE x 手臂長鰻魚
有少量他他me打卡位置
認住門面易啲搵(尾圖➡️)
餐廳裝修簡約/同朋友傾計之選👄

試了⬇️:
👉🏻 秘製蒲燒鰻魚定食
(加錢升級原條鰻魚350g)
有手臂咁長 /鰻魚肉厚冇骨

但他他me位置就比較搶手🇯🇵
建議book枱啊

• 玉子燒
2023-06-07 181 瀏覽
位於上環地鐵站A2出口對面名為稍息的Cafe,一直bookmark咗好耐,今日終於有機會去食,星期日的下午一點多啲,cafe唔算好多人,榻榻米係依間cafe嘅打卡位都未有人坐,主食方面叫咗日式野菌豚肉卷$170加配日本醬油蛋$12及壽喜燒汁慢煮牛柳$198 ,飲品叫咗咖啡Dirty$45及開心果拿鐵$60,最後叫咗甜品焦糖香草巴斯克蛋糕$64,先講甜品,蛋糕中間口感比較軟身呈流心狀,上邊有一層脆卜卜嘅焦糖,增加層次感,而蛋糕邊位有少少似紐約芝士蛋糕嘅質感,一件蛋糕有擁有不同的口感,味道不會過甜👍🏻好味😋,開心果拿鐵,聞得出有開心果香味,飲落亦都有開心果特有嘅味道,口感比較厚身,重點係個拉花拉得好靚,好考技巧,至於主食方面,豚肉卷同牛柳肉質鮮嫩,唔乾身,加埋隻日本蛋撈飯一流👍🏻,價錢方面真係幾貴下,尤其係主食,不過味道同環境係不錯,非常適合打卡.
  • 焦糖香草巴斯克蛋糕
2023-06-05 130 瀏覽
#吃過一次就好了 所謂昭和風復古cafe 稍息@上環▪️京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯$198燒汁另上,冇咩壽喜燒香甜,真係好普通,冇咩特別,唔值$200▪️日式野菌豚肉卷 $158蜆肉湯非常清,幾乎係好似飲水咁至於個豚肉卷,對唔住,一般般,我覺得我自己都整到🫠少軔有陣時都幾期待啲日式餐廳嘅配菜,有啲好好食,但呢間連擺盤到⋯一般 ▪️雙重伯爵茶巴斯克軟心芝士蛋糕$64 最好食係呢個,每一啖都好似飲緊伯爵茶咁,非常濃郁幼滑,顆粒比較粗鞋,飲品見到好普通,所以冇叫
#吃過一次就好了

所謂昭和風復古cafe

稍息@上環

▪️京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯$198

▪️日式野菌豚肉卷 $158
蜆肉湯非常清,幾乎係好似飲水咁
至於個豚肉卷,對唔住,一般般,我覺得我自己都整到🫠少軔

▪️雙重伯爵茶巴斯克軟心芝士蛋糕$64

飲品見到好普通,所以冇叫
2023-06-01
2023-06-04 271 瀏覽
首先果日道門個柄好似就黎甩咁,每一個客想入/出都怕會擰甩,道門又重,個個都企係到擰一輪要店員衝黎開門;然後每個客入/出道門都會好大聲咁閂埋...然後個壽喜燒牛蓋飯,味道ok 的,但成170蚊,d牛唔需要全熟是明白的,但牛下面全部都係血水,賣相唔ok...然後個menu話係蓋飯上到黎竟然係忌廉飯有d洋蔥既risotto 咁...如果我係vegan or 奶敏感咁咪成個飯都唔食得?menu 係咪應該要加番提示?個飯其實味道ok 但唔明點解要壽喜燒(汁)牛加risotto...個壽喜燒汁是另上的。然後個risotto 加血水加自己點既汁 仲有隻蛋 食到底就變左成pat 水。最後就係一如其他人所講女店員好西,book 左位都好似做錯事咁,可能係一日開太多次門?成餐味道ok 飲品ok 服務 零 價錢overpriced 唔明點解咁多打手

壽喜燒牛蓋飯
2023-06-04 114 瀏覽
俾佢個日式設計吸引咗入去,可能太早,得一枱客,成班waiter 坐喺度吹水,得一個waiter 做嘢,以為有d 伏,好在d 嘢食救返~~我點咗個慢煮和牛便當,和牛嘅生熟程度啱啱好,令肉質軟身得嚟又好重牛味,上面加隻日本蛋,撈埋底嗰d 汁一齊食,蛋香令成個牛肉飯嘅香味昇華,連我平時唔太鍾意食飯嘅都食晒成碗飯,便當嘅其他配搭都好出色,個湯好足料,有菇同蜆,所以鮮味十足, 本身已經好飽,但都忍唔住點埋個earl Grey cheesecake, earl Grey 味好濃,蛋糕個texture 係半凝固狀態,好creamy, 幾好食~~
2023-05-31 130 瀏覽
壽喜燒汁慢煮牛柳定食 💰198定食包括蜆肉湯 茶碗蒸 漬物 毛豆 分量算充足湯帶少海鮮味 有海帶 要說一下開始上菜時給了生跟冰的肉 吃下去是還沒烤過或翻熱的狀態 有點嚇到🫤 後來跟職員說了一下才加熱了一點點 雪都還沒溶掉🙃牛肉點上壽喜燒汁吃還可以茶碗蒸夠熱而且滑身其他還點了起司明太子魚籽玉子燒 💰88玉子燒起司味很濃 配上明太子味道很合 魚籽口感豐富小山園焙茶麻薯戚風蛋糕💰68焙茶味香 配上麻薯煙韌 好吃 飲料點了Hojicha latte 💰55凍美式 💰45
壽喜燒汁慢煮牛柳定食 💰198

焙茶味香 配上麻薯煙韌 好吃

飲料點了
Hojicha latte 💰55
凍美式 💰45
整體裝修很符合店名「稍息」有一種令人放鬆的感覺幸運地坐到榻榻米位置☺️☺️定食賣相已經很吸引最令我欣賞是湯品選擇了「昆布蜆湯」有別於普通的面豉湯每一口都是鮮甜的味道🥰茶碗蒸亦很滑特別推介夏日限定的「開心果千層盒子」小方轉切開內有乾坤外皮松脆的麵包加濃郁的開心果夾心超級好食開心果fans必定要點一早book mark了這杯藍色的「昭和の富士山」放上枱一刻視覺上已經覺得自己身處在日本波子汽水口味配上雪糕很夏天😋Latte 的拉花是一隻獨角獸🦄️超厲害的他們的Menu經常有不同的期間限定很期待下次在訪😉▫️秘制蒲燒鰻魚定食▫️京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯定食▫️昭和の富士山▫️Hojicha latte▫️開心果千層盒子(夏日限定)
整體裝修很符合店名「稍息」有一種令人放鬆的感覺
幸運地坐到榻榻米位置☺️☺️

定食賣相已經很吸引
最令我欣賞是湯品選擇了「昆布蜆湯」
有別於普通的面豉湯
每一口都是鮮甜的味道🥰
茶碗蒸亦很滑

特別推介夏日限定的「開心果千層盒子」
小方轉切開內有乾坤
外皮松脆的麵包加濃郁的開心果夾心
超級好食開心果fans必定要點

一早book mark了這杯藍色的「昭和の富士山」
放上枱一刻視覺上已經覺得自己身處在日本

▫️秘制蒲燒鰻魚定食
▫️京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯定食
▫️昭和の富士山
▫️Hojicha latte
▫️開心果千層盒子(夏日限定)

2023-05-21 1863 瀏覽
Happy Friday稍息一下,即慶約左友人食飯,就腳之下係返上環食,就去成日都經過的稍息,放工7點前到去到冇乜人,因為時間尚早。餐廳具昭和風格,木枱椅、牆身、玻璃吊燈及日式擺設,復古之感,枱與枱之間有一定的距離,感覺有私人空間,設有榻榻米座位,增添和風感覺。餐牌,揀了人氣之選,可惜想食的甜品售罄。昭和の富士山,$68,一場來到就打下卡,雪糕梳打,雲呢拿雪糕配波子汽水味,藍天白雲之感,感覺清新。Pistachio Latte ,$60,友人的,不論茶具及拉花都好精緻,而且比平時的Latte大杯少許,聽友人入口有淡淡的開心果味,味道不俗。日式野菌豚肉卷,$158。食物擺盤及賣相都十分精緻,有蜆湯、茶碗蒸、漬物及味素飯,份量十足,茶碗蒸嫩滑鮮味,漬物爽口,野菌豚肉卷惹味有咬口。京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯,$198。牛柳肉質軟嫩,配上鹹鹹甜甜的壽喜燒汁味道更濃郁香口,米飯粒粒飽滿入味,伴上溫泉蛋口感更豐富。仲可以儲印花。食物味道不俗,環境復古坐得舒適,服務態度幾好,價格合理,有機要試下甜品,放鬆心情的一晚。
餐牌,揀了人氣之選,可惜想食的甜品售罄。
昭和の富士山
Pistachio Latte
日式野菌豚肉卷
日式野菌豚肉卷,$158。
京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯
京蔥牛柳壽喜燒汁蓋飯,$198。
仲可以儲印花。

2023-05-15 125 瀏覽
昭和日式cafe🇯🇵今次lunch試咗壽喜燒牛肉定食🍱份量特別係牛肉薄同少,無乜牛味,價錢唔平。仲試咗佢嘅蜜柑焙茶蛋糕🍊蜜柑味唔太出,焙茶味ok,唔太甜幾好食🍰靚景指數:💛💛💛💛好食指數:💛💛💛抵食指數:💛💛

靚景指數:💛💛💛💛
好食指數:💛💛💛