2024-09-21 178 瀏覽
之前食過好多次依度嘅章魚燒,一直都好鍾意食,行過就忍唔住幫襯。但自從開咗荃灣新分店,唔知係咪個老闆去咗荃灣分店,屯門依間無咗個老闆喺度,請咗啲其他人整,食物質素就嚴重下降。今次幫襯,真係無論服務態度定食物質素都令人極之失望。落order嗰陣,兩個店員就掛住睇手機,我哋講晒要咩嘢食之後,先慢吞吞咁企起身,唔情唔願咁落單,講嘢嘅態度又極之粗魯無禮,收錢嗰陣一句唔該都無,個語氣好似擺到明想話俾我哋聽我哋阻住佢玩手機咁。叫咗個薯餅餐同雞蛋仔,等咗20分鐘都未有得攞,行過去睇就見到兩個店員手忙腳亂,好似第一次整嘢食咁,搞到周圍多咗好多人喺度等。至於嘢食方面,雞蛋仔淋到好似麵包咁,一啲都唔脆,章魚燒都普通咗好多,既唔脆亦唔熱。以前唔係咁,以前真係好好食,但自從換咗而家嘅店員後我以後見到依兩個店員都唔會再幫襯。估計老闆去咗荃灣嗰間分店,所以屯門依間就得返啲唔識整嘢食嘅員工喺度?荃灣嗰間我都仲會再幫襯,因為上次食嗰陣都係好好食,但希望屯門依間都可以pick up返之前嘅水準。之所以打咁大篇,就係希望老細知道依間店can do so much better than that!😢
今次幫襯,真係無論服務態度定食物質素都令人極之失望。
2024-09-21
25 分鐘 (外賣自取)
2024-08-12 100 瀏覽
係屯門做完嘢打算又去搵啲野食吓,醒起凱都戲院附近呢個Go Go Mall有個細細地嘅food court仔,諗住選擇多啲去望下,不過5,6點去到好靜下…可能得返10間鋪有開,然後行下睇下有咩食,見到呢間鋪好大個牌寫住試食價$29個咖喱吉列魚柳飯!我問佢個份量會有幾多,估唔到都有一碗飯份量,唔係一兩啖就完。見佢平成咁就決定叫一份。$29來講我唔會對佢有太高要求,一打開都有2塊炸魚柳,每塊都手掌咁長,咖哩汁係日式咖哩個種,飯都夠我食。話好食就唔係話好好食,不過性價比夠高!

2024-08-02 87 瀏覽
買左個4色章魚燒坐低食,都唔知係好彩定唔好彩食咗八粒之後先至見到呢舊疑似發霉嘅物體🤡🤯我行返去同店員講,店員好似無動於衷咁😂😂大家互望左1分鐘之後,先問咗我一句我換返俾你?😂其實我唔expect係呢個反應,我同你反映我唔係想要新嘅一份,而係我希望你搵吓個源頭喺邊度囉😂去到我坐返低見到我將盒野影相,先至行過嚟同我講話影相俾老細睇🥹至於最後點處理,我就真係唔知,但作為一間賣嘢食嘅舖頭咁樣去處理客人反映嘅問題真係完全唔OK
我行返去同店員講,店員好似無動於衷咁😂😂

2024-04-17 140 瀏覽
屯門都可以食到章魚燒,識食一定食章魚大師,雖然店家有推出多款口味,不過我每次都是買原味外賣,每次都沒有令我失望,粉漿+章魚+醬汁的比例都調得十分適中。如果有玩印花卡的話,應該會更常去。
2023-09-17 368 瀏覽
記得以前食過質素唔錯,但係今次極為失望賣相係好睇,但章魚燒質素好差👍🏻👍🏻6粒入面有3粒都穿窿,一反轉粒章魚粒就跌出嚟,一拮就變形,好似食緊成Pat醬咁雖然覺得醬汁係好好食,但係粒章魚燒嘅質感,醬汁幾好食都幫佢唔到🫠🫠🫠🫠
記得以前食過質素唔錯,但係今次極為失望

賣相係好睇,但章魚燒質素好差👍🏻👍🏻

2023-09-17
15 分鐘 (堂食)
2023-05-10 506 瀏覽
自稱章魚燒大師,其質素實屬一般!還記得當初舖頭係紅橋時,一星期幫襯3次!但自從搬去gogomall後,已經冇以前咁好食!首先 就係丸子太鬆散,一盒8粒!未試過有1粒可以完整吉出黎或夾出黎!最後粒粒都搞到好似爛醬咁...唉以前紅橋食果時粒粒都好實 好飽滿....而家就連木魚絲都落得比之前少....感覺章魚燒 整體都比之前細粒左幸好紅橋金邦商場上面開左一間新章魚燒舖!質素同呢間章魚燒大師比較差十條街!好采呢次係住客特登買返黎請我食如果要我自己比錢,就唔好搞小弟喇
自稱章魚燒大師,其質素實屬一般!

還記得當初舖頭係紅橋時,一星期幫襯3次!
但自從搬去gogomall後,已經冇以前咁好食!

首先 就係丸子太鬆散,一盒8粒!
未試過有1粒可以完整吉出黎或夾出黎!
最後粒粒都搞到好似爛醬咁...唉

以前紅橋食果時粒粒都好實 好飽滿....
而家就連木魚絲都落得比之前少....
感覺章魚燒 整體都比之前細粒左

幸好紅橋金邦商場上面開左一間新章魚燒舖!
質素同呢間章魚燒大師比較差十條街!

好采呢次係住客特登買返黎請我食

如果要我自己比錢,就唔好搞小弟喇

2023-05-04 222 瀏覽
內餡包含章魚塊、蔥花、紅薑等,外表呈現出圓潤的球狀形態。口感**:章魚燒的外皮酥脆,內裡則綿密柔軟。咬一口章魚燒,外皮的脆感與內部的綿軟口感形成對比,為味蕾帶來豐富的層次感。章魚塊的Q彈口感和其他餡料的細膩口感相互融合,使得整個章魚燒的口感更加豐富。味道**:章魚燒的味道濃郁可口,充滿了日式風味。獨特的麵糊和餡料使得章魚燒具有豐富的口感,而醬汁和木魚片、海苔等裝飾更是為其增色不少。醬汁的鮮美味道與內餡的鹹香完美結合,使得章魚燒具有令人回味的美味。
內餡包含章魚塊、蔥花、紅薑等,外表呈現出圓潤的球狀形態。

2023-05-03 179 瀏覽
收工約左人去凱都睇戲🎬我見離開場仲有啲時間又唔想周圍行話哂 我返工都行左成朝呀嘛🏃🏻‍♀️最啱就係上樓上GogoMall平日2點零鐘 冇乜人光猛又乾淨 大把位坐我又未食晏 一於整份章魚燒🐙🌱大蔥章魚燒好多蔥 蔥夠香 一啲都唔辣新鮮整起脹卜卜食落小小脆面 幾香口醬汁量都多 🤤🤤粉漿比較少 所以好快會塌不過唔影響味道一樣咁好食🥳🥳🥳🥳🥳🥳食完仲有姐姐執枱抺枱添👍🏻👍🏻👍🏻時間啱啱好 落返去睇戲嚕~~~
收工約左人去凱都睇戲🎬

不過唔影響味道
一樣咁好食

🥳🥳🥳🥳🥳🥳

食完仲有姐姐執枱抺枱添👍🏻👍🏻👍🏻

時間啱啱好 落返去睇戲嚕~~~
大蔥章魚燒
2023-05-01
3 分鐘 (堂食)
下午茶
大蔥章魚燒
2023-04-06 148 瀏覽
不嬲都好鍾意食章魚小丸子🐙 呢間有好多唔同嘅口味,例如明太子、Wasabi、大蔥等等😆不過我都係試咗原味😁😁😁原味$22/4粒因為係新鮮即整,所以都要等10至15分鐘😌由於係即刻整,所以一食落口係熱辣辣🔥🔥🔥個味都幾好㗎,個外皮又夠脆 不過略嫌個心有啲太一pat pat嘅感覺😌總括嚟講$22 4粒就唔算貴嘅,以而家嘅物價嚟講🤣我覺得如果想過吓口癮食幾粒章魚小丸子買呢間都係唔錯嘅選擇🙌🏻
原味$22/4粒
🎀賣相唔錯 但味道一般的章魚燒店🎀#pickyme_中伏系列🕯️店名* #章魚燒大師🕯️🔮地址*屯門屯門鄉事會路112-140號Go Go Mall1樓S67號舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$48 (8粒)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_屯門剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_小食➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🍽️食物質素🍽️買完個芝士蛋糕 坐底見到對住有間章魚燒 心思思又想買黎試下😎但同期望不相符 覺得味道麻麻地 👀評分💖💖🪄飛魚子三郎賣相其實就幾靚幾 因為甘岩撞正佢系即刻整 內餡都十分熱辣辣 章魚粒比市面上大粒 但粉漿太溶 皮太韌 做唔到外脆內軟既感覺🤷表面睇有好多飛魚子 但食落無咩味 而且呢個價錢黎講都偏貴 我都係食翻我既最愛章魚無雙🐙算啦🙇(5個💖為最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整體評級⚜️🎈味道評分*😋😋🎈環境質素*🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰🎈服務態度*💌💌💌💌
🎀賣相唔錯 但味道一般的章魚燒店🎀
#pickyme_中伏系列

🕯️店名* #章魚燒大師🕯️
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$48 (8粒)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🍽️食物質素🍽️

👀評分💖💖
🪄飛魚子三郎

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️
🎈味道評分*😋😋
🎈環境質素*🎇🎇🎇
🎈抵食程度*💰💰
🎈服務態度*💌💌💌💌
2023-03-12 92 瀏覽
開始見到賣相以為好好味,結果。。。。一咬落去,淋patpat,無口感,又無味。。超級難食。。比起我在葵廣食嘅果間,簡直差好遠。而且尼度唔算平,32蚊4粒。唔會有下次。
2023-02-07 98 瀏覽
美食廣場之中揀左佢🫢叫左個💲49午餐包括:4粒原味章魚小丸子🍡、3隻炸蝦🍤(可選炸蠔)、一玩烏冬、1個飲品(可選汽水/紙包/湯)一打開覺得好豐富😄令人開心食物質素幾高👍🏻小丸子燒得剛剛好😋賣相都好靚😊整體係滿意既!
美食廣場之中揀左佢🫢

叫左個💲49午餐

一打開覺得好豐富😄令人開心
食物質素幾高👍🏻小丸子燒得剛剛好😋

賣相都好靚😊整體係滿意既!
2023-01-04 106 瀏覽
雅都FoodCourt TuenMun🇭🇰原味太郎 🐙八粒 章魚燒一啖一粒章魚燒 每一粒都有大大粒🐙下次再試下唔同口味既章魚燒明太子章魚燒 感覺好好味🤩下次可以一試#章魚燒#屯門美食 #屯門雅都gogomall#屯門鄉事會路112-140號Go Go Mall 1樓S67 號鋪
雅都FoodCourt TuenMun🇭🇰

#章魚燒
#屯門美食
#屯門雅都gogomall
2023-01-04
15 分鐘 (外賣自取)
2022-11-07 126 瀏覽
Go go mall 入面有好多小食,見到依間個名咁厲害話自己係章魚燒大師,就哽係試試佢。款式都幾多選擇,分別有明太子、飛魚子、葱同wasabi,今次就揀左飛魚子😎— 飛魚子章魚燒 $32/4粒即整嘅章魚燒已經贏左一大半!!!!熱到擺入嘴都仲好燙口♨️溫馨提示:真係要吹吹先食😂半熟面糊同醬汁、木魚片融合埋一齊好好味😋飛魚子豪哂俾你,鋪到成盒都係,如果成粒係到沖涼都沾到哂,成口都係飛魚子😂📍章魚燒大師 (S67)

— 飛魚子章魚燒 $32/4粒

📍章魚燒大師 (S67)
飛魚子章魚燒
飛魚子章魚燒
同朋友去屯門睇戲,散場就去附近Go Go Mall搵食。8點幾都唔算多人,叫完先搵位都ok。同朋友分別揀左2間舖頭試下。章魚燒即叫即整,等大概15min。整多2轉9點左右就收舖,好彩叫得切😝。🔅原味太郎(8粒) ($34)每粒既章魚都好大粒,食落外層微脆,餡主要都係粉漿,所以口感偏軟。有汁同沙律醬,加埋木魚片都夠好味👍🏻。💬雖然同章魚燒比平時既細粒啲,不過計返都好抵食🥺。銀だこ$25都係得4粒🙈。所以呢間既章魚燒簡簡單單都唔錯,下次會想試埋其他口味😋。

原味太郎(8粒)
🔅原味太郎(8粒) ($34)