2025-08-11
🐷阪謄豬扒+竹筒飯+味噌湯 $68😣 豬扒完全係中大伏!💥 塊皮好容易甩,肉質亦乾柴無汁,每口都係難吃既感覺😩 竹筒飯就普普通通,竹香味非常之淡🎋 唯一正常既係味噌湯,夠濃郁,有返日本風味~🐟原條鰻魚+冷烏冬+甜品 $79😐原條鰻魚醬汁甜中帶鹹、濃郁黏稠,但係鰻魚肉口感非常一般,肉質唔夠鮮嫩✖️ 冷烏冬冰冰涼涼🧊 麵條本身既香氣唔突出,同平時既烏冬冇分別😮🦑炸魷魚條 $28😥炸魷魚條帶有少少嚼勁🤏🏻 口感同魚蛋差唔多🍡 食唔出任何魷魚既味道,樓下 IKEA 既炸物都好食過佢,呢個價錢完全唔值🙅🏻♀️🍣三文魚 $25😋成餐唯一既亮點✨ 三文魚切得夠厚,口感細嫩、油脂豐富,食得出係新鮮貨👍🏻 正到爆呀!❤️ 結論:除左三文魚值得一試,其他主食真係令人大失所望😞 尤其個豬扒,難食到懷疑人生… 以lunch set黎講性價比唔高,仲有加一服務費 食一次就夠啦~
🐟原條鰻魚+冷烏冬+甜品 $79😐
🦑炸魷魚條 $28😥