同老公都放假,咁一於行街食下野啦,大鴻輝這間 緣聚鮮鍋,中西日韓乜都有,仲有4送1優惠😍睇選擇有成10種,最愛麻辣鴨血☺️選擇了228套餐,除咗有特級牛肉,仲有好多海鮮揀添😁鍋底夠麻夠辣,鴨血好嫩👍牛肉算吾錯,牛味濃,淥幾秒就食得梅頭豚肉有驚喜,好有肉香,口感淋軟,配辣鍋底特別match😜海鮮有扇貝、蝦🦐、魷魚、白沙和蠔蠔最出色!大大隻,蠔🦪味濃郁,好新鮮!仲有生蠔,另外再嗌$10隻除咗QR code點餐外,仲有很多自助食物,簡直係酒店buffet級刺身、壽司、沙律吧、甜品吧、雪糕,乳酪、啤酒、汽水⋯⋯試極都試唔晒🤣🤣仲有很多餐前小食,炸物、真係一應俱全!下次一定 約齊四個人攞埋個四送一優惠😆$200唔使超值抵食好食😋

睇選擇有成10種,最愛麻辣鴨血☺️

選擇了228套餐,除咗有特級牛肉,仲有好多海鮮揀添😁

鍋底夠麻夠辣,鴨血好嫩👍
牛肉算吾錯,牛味濃,淥幾秒就食得

海鮮有扇貝、蝦🦐、魷魚、白沙和蠔
蠔最出色!大大隻,蠔🦪味濃郁,好新鮮!

仲有生蠔,另外再嗌$10隻

刺身壽司、沙律吧、甜品吧、雪糕,乳酪、啤酒、汽水⋯⋯試極都試唔晒🤣🤣

仲有很多餐前小食,炸物、真係一應俱全!

2021-06-07
2021-06-06 150 瀏覽
一年一度好朋友生日,都會約埋一齊聚餐。選擇了荃灣眾安街附近「緣聚鮮鍋」食火鍋放題慶祝生日🎂來到餐廳門口,一目了然展示餐牌,有不同時段優惠收費,都很快安排我們入座👏。進入餐廳,座位分隔整齊,空間闊落👍。枱上店員已經放上QR CORD,火鍋食物一部份是點餐運作,用手機掃QR CORD 點菜,既方便又環保♻️。飲品自助區域,雪櫃飲品種類都很多選擇,還有任飲生啤🍻。蔬菜自助區域,擺放得很乾淨整齊👍。餐前小食,炸物為主,啱晒我喜歡香口食物😋。刺身區域,提高衞生,揀選了刺身食物,店員會安排分配給人客😋。點了芫荽皮蛋湯底,湯底濃郁,芫荽皮蛋分量十足😋。急不及待品嚐,食物新鮮,有我至愛肥牛,肥牛肉質夠淋😋。食飽後望吓街景很寫意生活,這個晚上慶祝朋友生日🎂!非常滿足😍

進入餐廳,座位分隔整齊,空間闊落👍。

飲品自助區域,雪櫃飲品種類都很多選擇,還有任飲生啤🍻。

蔬菜自助區域,擺放得很乾淨整齊👍。

餐前小食,炸物為主,啱晒我喜歡香口食物😋。

點了芫荽皮蛋湯底,湯底濃郁,芫荽皮蛋分量十足😋。

急不及待品嚐,食物新鮮,有我至愛肥牛,肥牛肉質夠淋😋。

2021-05-31
2021-06-05 118 瀏覽
今日嚟到火鍋放題店,它們的選擇超級多!😽真係吾係誇張,應有盡有!我選擇了地獄麻辣湯和黑蒜湯底!🍽️刺身好新鮮,款式有三文魚、👍🏻帆立貝、金倉魚、大頭甜蝦等~自助區豐富,前菜,小食,飲品、丸類、蔬菜都有餐前太肚餓,可以食住麥炸雞先😆澳洲M5和牛牛味香濃,油脂較小🥩海鮮有元貝🦪、花甲、魷魚同蠔😻甜品同飲品都好多選擇,一對手拎吾哂😛緣聚鮮鍋 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心3樓
今日嚟到火鍋放題店,它們的選擇超級多!😽
真係吾係誇張,應有盡有!我選擇了地獄麻辣湯和黑蒜湯底!🍽️
刺身好新鮮,款式有三文魚、👍🏻帆立貝、金倉魚、大頭甜蝦等~
自助區豐富,前菜,小食,飲品、丸類、蔬菜都有
餐前太肚餓,可以食住麥炸雞先😆
澳洲M5和牛牛味香濃,油脂較小🥩
海鮮有元貝🦪、花甲、魷魚同蠔😻
甜品同飲品都好多選擇,一對手拎吾哂😛

緣聚鮮鍋 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心3樓
2021-06-05 134 瀏覽
相信大家也十分清楚香港的疫情不斷好轉,各行各業也開始回復正常,荃灣大鴻輝也是出名吃好東西的地方.這食店種類的選擇十分之多,也有長長的吧枱,各式各樣的美食可供大家選擇包括,有蔬菜,甜品生蠔刺身雪糕等,種類之多和酒店並沒有半點分別,但價錢只是酒店的一半,性價比十分之高.打邊爐最重要是肥牛的質素,有各式各樣的牛肉部位給我們選擇,性價比十分之高.這個陳皮魚蛋回起了兒時的回憶.新鮮的海蝦十分之爽口回味無窮.

這個陳皮魚蛋回起了兒時的回憶.

新鮮的海蝦十分之爽口回味無窮.
荃灣火鍋放題選擇很多,說到大鴻輝中心就已經有6到7間,相當誇張,但要數方便的,這家緣聚鮮鍋肯定是其中之一,因為用扶手電梯就可直達,不用苦等電梯再在電梯口呆站等位呢位置:大鴻輝中心的三樓,只需上扶手電梯直達,地點非常方便。而大鴻輝中心本身是荃灣地標,覓食的主要選擇,所以人流旺盛,交通尚算方便,沙咀道及眾安街交界有很多巴士小巴線,而港鐵荃灣站走路過去約需10分鐘環境:餐廳面積很大,分區清晰,可以自行取醬料、刺身、小食、甜品及大量飲品等等。自取區域夠大、地板亦算乾淨,取餐也不會擠迫,空間感十足服務:下單是掃碼的,漏單情況不多,大致上菜算快。同時,侍應很主動收拾裝過食物的盤及碟,大致不會阻礙到客人食物:火鍋部分除了蔬菜和部分丸類,都是掃碼下單,其他的和刺身壽司、前菜、小食等等需要自行去自取區拿美國特級牛肉+海鮮刺身放題~$228/位(加一)我們選了中間價位的套餐,同樣可以任取自取區所有食物飲品刺身壽司類有三文魚、希靈魚、劍魚、吞拿魚、帶子、螺片等,刺身選擇算多及新鮮,味道可以。壽司則有燒三文魚、鰻魚、甜蛋、蟹柳等多款選擇,同樣算是新鮮前菜有青口、泡菜、木耳、豆角、青瓜等等,味道普遍可以接受,更

位置:

環境:

服務:

食物:

美國特級牛肉+海鮮刺身放題~$228/位(加一)
我們選了中間價位的套餐,同樣可以任取自取區所有食物飲品

刺身

壽司
刺身壽司

前菜
有青口、泡菜、木耳、豆角、青瓜等等,味道普遍可以接受,更可以$10一隻買即開生蠔,但任食相信較少人加買

餐前小食
炸薯角、炸雞粒、黃金蝦球、炸鮮奶等多款餐前小食,保溫尚算可以,還能吃到一點脆的口感,另外有提供咖哩及白飯

天婦羅
掃碼下單可點炸蝦、南瓜及茄子天婦羅,炸出來很香脆,而且算是新鮮即叫即炸,味道不差

自取火鍋料
自取火鍋
有山根、魚皮、響鈴、蔬菜及火鍋配菜如粟米、冬菇、蓮藕、金菇、蒟蒻、冬瓜等等,對於喜歡火鍋的朋友絕對足夠多選擇

下單火鍋
掃碼下單當然少不了美國肥牛、M5和牛、豚肉、雞肉、各種丸類及餃類、台灣腸、鴨血、各種豆腐、美國蠔、海蝦、帶子及沙白等等,選擇眾多,質素超值,絕對可以任食到捧腹而去

飲品
飲品有大量選擇,除了雪櫃內的各式紙包、樽裝及罐裝飲品外,亦提供沙冰、菊花蜜、清酒、梅酒、一些熱的紙包飲品及花茶等,照顧到各種各樣的客人所需😍

甜品
有豆腐花、奶凍、涼粉,甚至軟糖,另外有軟雪糕及乳酪雪糕,選擇不少

總括而言,以這個價格提供到如此多的食物種類選擇實屬超值,當然質素不是最好但可以說對得住這個定價,可以放心任飲任食呢

🌺緣聚鮮鍋
🌺地址:荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心3樓
2021-06-03
5 分鐘 (堂食)
刺身
壽司
自取火鍋料
2021-06-02 109 瀏覽
黎到荃灣,打邊爐是常識吧。除了打邊爐,還想放題呢?那這間餐廳沒介紹錯。餐廳類似自助餐形式,出面bar枱放滿各類食飯任君選擇。火鍋首先選了火鍋湯底,之後可選不同食物打邊爐。食物種類也挺多的,加上新鮮,滿足了打邊爐的朋友。放題之後就到放題的朋友,雖然魚生種類不多,但勝在新鮮,能珮上幾件新鮮壽司,確是一件樂事。更吸引人的,就是它有生蠔吃,真是不是間間餐廳能提供的呢。飲品雖然甜品不多,但勝在飲品種類多,基品上市面有的都能找到,如果甜品種類多一點的話就更完美了。

火鍋

放題

2021-05-31 113 瀏覽
荃灣大鴻輝美食多多,好出名,今日黎到緣聚鮮鍋試下火鍋放題呢到環境寬敞,都坐得好舒服,而且係QR code落單,完全可以任點任食出面自助吧都有唔少野食可以拎有唔同既疏菜、公仔麵以及烏冬,估唔到連淮山麵都有,山根炸魚皮、響鈴都keep住有保溫燈,唔需要擔心會唔會擺到淋晒唔止食物,呢到連飲品既選擇都好多,基本既汽水啤酒齊備,黑啤都可以任飲,認真少見最開心既係有Somersby 生啤任飲野食未熟,拎左d小食試下有薯格、麥樂雞同炸雞粒,金黃色,好脆叫左沙嗲湯底,好濃郁,鹹香味出眾,但唔會油膩。選擇多,有豬牛雞肉應有盡有,雞肉嫩滑,丸類彈牙,海鮮亦新鮮扇貝鮮甜,蝦都好大隻食完美味既火鍋後,甜品區都一樣出眾見到色彩繽紛既啫喱真係好治癒仲有得自助拉雪糕,好清甜!
荃灣大鴻輝美食多多,好出名,今日黎到緣聚鮮鍋試下火鍋放題

出面自助吧都有唔少野食可以拎

最開心既係有Somersby 生啤任飲

野食未熟,拎左d小食試下
有薯格、麥樂雞同炸雞粒,金黃色,好脆

扇貝鮮甜,蝦都好大隻

食完美味既火鍋後,甜品區都一樣出眾
見到色彩繽紛既啫喱真係好治癒
仲有得自助拉雪糕,好清甜!
2021-05-25
2021-05-30 106 瀏覽
這次在荃灣覓食,去了一家位於大鴻輝的火鍋店。店舖位於三樓,環境挻大挻舒適涼快☺。我們吃的是特級牛肉海鮮套餐,平日晚市去價錢為HKD$228/位,另有自助吧食物/飲品供應,包括:有沙律吧/前菜/壽司/火鍋配料/熟食/炸物/飲品/甜品/雪糕。湯底有10款可選擇,也可加HKD$9轉為鴛鴦鍋。我們選擇了麻辣鴨血湯底。這個麻辣味道十分濃烈,味道是小辣的感覺🤤。裡面還有鴨血,口感煙韌嫰滑,而且不易夾散。我們點了這些火鍋食材:前菜:中華沙律/蒜味螺肉刺身:三文魚/帶子/吞拿魚肉類:極上黑豚肉/西班牙梅頭豬/特級牛肩胛/魚皮餃其他:高湯小籠包/腸仔/豬紅/蠔肉/南瓜天婦羅另有自家製菊花蜜,味道甜甜的,吃完火鍋飲這個可以降火😆。火鍋食材新鮮,肉類口感煙煙韌,吸入湯底已不用加醬油😆。食物質素不錯,價錢一般,我們也吃到飽飽的。

我們點了這些火鍋食材:

前菜:中華沙律/蒜味螺肉

刺身:三文魚/帶子/吞拿魚

肉類:極上黑豚肉/西班牙梅頭豬/特級牛肩胛/魚皮餃

其他:高湯小籠包/腸仔/豬紅/蠔肉/南瓜天婦羅

2021-05-26
15 分鐘 (堂食)
2021-05-28 381 瀏覽
今天到電話公司處理合約事宜,順道約了朋友在附近下午茶,但未決定食乜之制,順口問電訊公司那店員,附近有乜好吃,店員介紹對面大鴻輝三樓。緣聚鮮鍋~ 日間可以分火鍋及點心,由於我們二時許到達,決定點心下午茶。細看餐牌之際,原來有爆茜點心,荽茜控必然大樂。下午茶餐牌好簡單,點心由$6.8 起⋯⋯沙律明蝦角~當端上枱熱騰騰已大樂,驟眼看以為是炸韭菜餃,又像波菜餃⋯⋯一咬之後,原來是爆茜明蝦角,荽茜比例多於蝦,筆者又覺得相當唔錯。緣聚蝦餃皇$6.8~越來越多酒家有兩粒裝,很喜歡這份量,尤其二人共聚,可以吃多些不同類別,$6.8 抵吃。紅油抄手$18.8~醬汁感覺不像一般的紅油,感覺像豆瓣醬多一啲。排骨蒸腸粉$6.8~排骨入味唯腸粉未夠滑,但以$6.8嚟講,真係無話可說。原蝦燒賣皇$23.8~肥美大大粒。整體來說:由於多卡位,適合二人共聚。

細看餐牌之際,原來有爆茜點心,荽茜控必然大樂。

下午茶餐牌好簡單,點心由$6.8 起⋯⋯

沙律明蝦角~
當端上枱熱騰騰已大樂,驟眼看以為是炸韭菜餃,又像波菜餃⋯⋯

緣聚蝦餃皇$6.8~

紅油抄手$18.8~
醬汁感覺不像一般的紅油,感覺像豆瓣醬多一啲。

排骨蒸腸粉$6.8~
排骨入味唯腸粉未夠滑,但以$6.8嚟講,真係無話可說。

原蝦燒賣皇$23.8~
肥美大大粒。

整體來說:

由於多卡位,適合二人共聚。
2021-05-26 118 瀏覽
好耐冇打邊爐放題啦,一次過可以食咁多款食物,會好滿足。今日就黎呢間試下。一直都有行開荃灣,但都冇發現呢間餐廳。我哋一早book左位,去到要揀湯底先,揀左番茄湯底同壽喜燒。打邊爐既食物可以掃code自肋落單,其他飲品、沙律、刺生、雪糕等,就要自己出去拎啦!好多款韓式飲品,仲有暖櫃,有暖既薑母茶同維他奶。扇貝幾好味,清甜。芫茜陳皮魚蛋,幾得意,好重芫茜味。仲有好多款肉可以揀,質素唔錯。菜類都係自助形式拎,有好多選擇。仲有刺生,太正啦!刺生質素正常,新鮮。我就最中意食螺肉,幾好味!最後食埋個豆腐花就滿足了。
一直都有行開荃灣,但都冇發現呢間餐廳。

好多款韓式飲品,仲有暖櫃,有暖既薑母茶同維他奶。
扇貝幾好味,清甜。芫茜陳皮魚蛋,幾得意,好重芫茜味。
仲有好多款肉可以揀,質素唔錯。

菜類都係自助形式拎,有好多選擇。

仲有刺生,太正啦!
刺生質素正常,新鮮。我就最中意食螺肉,幾好味!

最後食埋個豆腐花就滿足了。
2021-05-20
2021-05-26 117 瀏覽
朋友生日想請佢食好啲所以揀咗邊爐任食緣聚鮮鍋 在荃灣美食集中地大鴻輝的三樓搭電梯就上到去 唔使等長龍既𨋢先揀價錢和湯底 再入去坐成層三樓都係佢既環境開闊又舒服各種類食材,有常備的火鍋配料蔬菜瓜果,有各式熟食沙律、飲料、甜品、刺身壽司 井井有條地放在餐廳的左邊 另外牛肉 美味海鮮就要用手機落單叫每碟份量也是兩人份 想食多啲就叫多幾份落單上菜效率高 無漏單 抵讚特級美國牛肉鮮味十足,對得起個價我哋當然盡力叫來食哈哈🤭 海蝦,牛柏葉、蜆也很有水準熟食包括刺身、泡菜青瓜鳳爪、沙律都好好食一邊聊下天一邊拾下拾下舒暢的過2小時消消疲勞朋友表示喜歡各類小甜品滿足女人第二個胃,我們成功吃曬,yea~🙌🏻✌🏻😆 enjoy it~
朋友生日想請佢食好啲所以揀咗邊爐任食
緣聚鮮鍋 在荃灣美食集中地大鴻輝的三樓
搭電梯就上到去 唔使等長龍既𨋢

先揀價錢和湯底 再入去坐

成層三樓都係佢既
環境開闊又舒服
各種類食材,有常備的火鍋配料蔬菜瓜果,有各式熟食沙律、飲料、甜品刺身壽司 井井有條地放在餐廳的左邊

另外牛肉 美味海鮮就要用手機落單叫
每碟份量也是兩人份 想食多啲就叫多幾份
落單上菜效率高 無漏單 抵讚

特級美國牛肉鮮味十足,對得起個價
我哋當然盡力叫來食哈哈🤭
海蝦,牛柏葉、蜆也很有水準
熟食包括刺身、泡菜青瓜鳳爪、沙律都好好食

一邊聊下天一邊拾下拾下
舒暢的過2小時消消疲勞

朋友表示喜歡各類小甜品
2021-05-24
  • 甜品區
  • 餐前小食
  • 熟食
2021-05-24 93 瀏覽
大鴻輝一直有好多火鍋店,要突圍真係唔容易。但今次食完呢間低層嘅緣聚鮮鍋,認真有啲驚喜湯底選擇多,有成十款我同男朋友想食清啲,就叫咗芫荽皮蛋湯底一上枱,真係哇咗岀聲,超多芫荽,啱哂我呢個芫荽fans🤣🤣🤣肉類丸類係用電話掃QR code落單,種類唔少,唔同價錢嘅plan就可揀唔同等級嘅肉!丸類之中,令我最有印象嘅就係胡椒豬肚丸,好特別~ 胡椒味出之餘,口感非常爽彈,好食! 就連包餡芋圓都有,不過同芫荽湯底就真係唔係好夾😹自助區選擇極多,有熟食/菜/刺身壽司/麵食/甜品/飲品等,排得好整齊,部分食物亦有蓋好,夠衛生提供嘅食品亦幾有特色,例如主食唔係得烏冬同公仔麵,仲有日本素麵,生麵餅等我食咗素麵,有咬口,又掛湯,好味!就連菜嘅選擇都好多呢到仲有生蠔tim,有日本有法國,$10/隻,非常抵😍😍仲要讚嘅係有暖嘅飲品櫃,啱哂啲養生唔飲凍野嘅女仔,好細心整體嚟講,呢到真係好啱一班朋友嚟食,一定會搵到啱自己嘅野食😁😁
大鴻輝一直有好多火鍋店,要突圍真係唔容易。
但今次食完呢間低層嘅緣聚鮮鍋,認真有啲驚喜
湯底選擇多,有成十款
我同男朋友想食清啲,就叫咗芫荽皮蛋湯底

我食咗素麵,有咬口,又掛湯,好味!

就連菜嘅選擇都好多

呢到仲有生蠔tim,有日本有法國,$10/隻,非常抵😍😍

仲要讚嘅係有暖嘅飲品櫃,啱哂啲養生唔飲凍野嘅女仔,好細心

荃灣緣聚鮮鍋超抵食任食buffet火鍋放題😍哥哥成日幫手照顧兩個妹妹👧🏻👶🏻更係要同哥哥食自助餐慰勞一下😚 任食buffet加火鍋放題🍲乜都有得食就啱晒😍我哋揀咗哥哥最愛嘅蕃茄湯底🍅餐前小食呢度有勁多選擇,炸魚皮、炸雞粒、薯角、薯餅、就連炸香蕉🍌都有😆哥哥最鍾意就係香口小食💗所以佢樣樣都食齊哂😋壽司沙律吧🍣 款式都有好多種選擇😍魚生刺身即叫即切勁肥鮮美🥰三文魚,螺肉,帶子,希靈魚,吞拿魚!飲品都係無限自取,款式真係多到數之不盡🌟可樂、罐裝汽水🥤紙包飲品、檸檬茶、芒果汁🧃提子汁、夏枯草都有!真係多到眼花撩亂😋除咗呢啲大路款式之外佢哋仲有花茶專區添🌸拎哂啲鍾意食同飲嘅嘢返埋位😌之後我哋就開始用手提電話揀火鍋配料😝除咗可以用電話落單之外其實出面都仲係有好多唔同嘅火鍋配料選擇🤩瓜類、蔬菜、即食麵、丸類、豬紅、魷魚🦑玉子豆腐!真係諗得出嘅呢度都有😁火鍋醬汁都係可以自己喺出面調教🤪真係好方便👍🏻食到最後就梗係食甜品🍮蛋糕、啫喱、雪糕球、夾糖😍連雪糕機即唧乳酪都有👍🏻今晚食得太飽所以最後我哋慢慢散步行返屋企🚐😆😆😆
荃灣緣聚鮮鍋超抵食任食buffet火鍋放題😍

今晚食得太飽所以最後我哋慢慢散步行返屋企🚐😆😆😆
2021-05-21
  • 壽司
  • 甜品區
2021-05-17 124 瀏覽
呢間舖頭喺大鴻輝開咗都已經有一段時間,一直都好想去試吓食,今次終於搵到機會。我哋約咗星期三夜晚放工之後一齊去鬆一鬆,嘆一嘆。一放工我哋就衝左去大鴻輝,呢餐廳的位置非常之有優勢,唔使同人逼lift, 直接接電梯上3樓就到。我哋好貪心咁要咗個鴛鴦湯底。一放低野,我就即刻衝出去睇吓有乜嘢食可以拎。外面嘅嘢食多到目不暇給,好似去咗食酒店buffet咁。我拎左刺身,有三文魚、大蝦、帶子。全部都水準之上。值得一提嘅係,如果係酒鬼,呢度就岩曬你。唔使加錢就有得任飲各種嘅酒。有啤酒、清酒、梅酒、somersby。除左酒,仲有各種冷熱飲,岩曬唔同人嘅需求。另外如果想食蠔,仲可以加$10/隻生蠔。不過個日我無試到。好快,湯底就來左,我最鍾意放曬d野入去煮,咁就可以快d有得食。比朋友話我煲湯。仲有樣野好好特別嘅,就係呢度嘅蔬菜。我都係第一次食水耕菜,真係好新奇。全晚食得好滿足,大住肚咁走😂
我拎左刺身,有三文魚、大蝦、帶子。全部都水準之上。

除左酒,仲有各種冷熱飲,岩曬唔同人嘅需求。
另外如果想食蠔,仲可以加$10/隻生蠔。不過個日我無試到。

2021-05-12
  • 飲品區
  • 甜品
  • 特級牛肩胛肉眼
2021-05-14 126 瀏覽
有緣才能相聚今日嚟咗呢間名叫緣聚的自助餐 + 火鍋放題食打邊爐🍲又有自助餐又有火鍋放題都只係二百零蚊就能食到,價錢非常親民👍火鍋湯底都有10款而我揀咗大熱的麻辣鴨血湯底🤤小麻小辣非常適合香港人的口味火鍋配料就以QR code電話落單配料應有盡有任君選擇,以小碟形式上碟,食幾多order幾多以免浪費👍👍👍我最鍾意食嘅就係肥牛啖啖肉,淖2-3秒就食得,簡單方便又美味😄自助餐方便就以壽司刺身為主打刺身有三文魚、吞拿魚、赤蝦、劍魚、榮螺片等,每次可以選3款,每一件都切得好厚身㗎,味道仲好鮮甜添🥰熟食方面就有各色炸物有薯格、炸年糕、薯餅、紫薯波波等各色沙律、蔬菜、涼拌都以自助形式開放大人小朋友都喜歡的甜品區多款布甸任君選擇有木瓜味、蜜瓜味、香芋味、芒果味、士多啤梨味等又甜又滑涼到入心❤️雪糕都有10款以上總有一款啱你口味😊仲有為小朋友而設的糖果區🍬🍭小朋友可以喺度開開心心夾糖仔🍬疫情好的話仲會開放埋朱古力噴泉🍫小朋友食得開心玩得開心,大人們自然食得開心又安心😌
有緣才能相聚

我最鍾意食嘅就係肥牛
啖啖肉,淖2-3秒就食得,簡單方便又美味😄

自助餐方便就以壽司刺身為主打

熟食方面就有各色炸物
有薯格、炸年糕、薯餅、紫薯波波等

各色沙律、蔬菜、涼拌都以自助形式開放

大人小朋友都喜歡的甜品
多款布甸任君選擇
有木瓜味、蜜瓜味、香芋味、芒果味、士多啤梨味等
又甜又滑涼到入心❤️

雪糕都有10款以上
總有一款啱你口味😊

仲有為小朋友而設的糖果區🍬🍭
小朋友可以喺度開開心心夾糖仔🍬
疫情好的話仲會開放埋朱古力噴泉🍫

小朋友食得開心玩得開心,大人們自然食得開心又安心😌
2021-05-13