最近去咗聖安娜餅屋,買咗個黑朱古力味嘅扁牛角酥,真係一試難忘!酥皮鬆脆得嚟唔會太甜,咬落去仲有啲朱古力粒粒,口感真係一流,食完仲想再食!呢個扁牛角酥真係將朱古力同酥皮完美結合,無論係早餐定下午茶都啱晒🍫🥐另外,我仲買咗$20五粒嘅麻糬波。原味就一般般,但係芝士味同朱古力味就真係值得一試,特別係朱古力味,食到啲朱古力碎,真係好滿足!芝士味嘅麻糬波亦都唔錯,芝士香濃但唔會太膩,食完仲想再買多幾粒。呢啲麻糬波真係一個好好嘅小食選擇,無論係自己食定同朋友分享都好啱🧀🍫呢次嘅體驗真係好滿意,會再次幫襯!如果你都鍾意呢啲小食,不妨去試下,可能會有驚喜!聖安娜餅屋真係一個好地方,無論係甜品定小食都做得好出色

2024-10-28
外賣自取