餐廳: 聚來車仔麵
資訊:

2022-05-28 21 瀏覽
夠鐘食午餐,想食濕少少咁就去聚來車仔麵食啦!有少少餓叫兩個車仔麵就爭少少,叫多兩個小食就夠啦招牌鮮炸肉丸十粒肉丸,好抵食,一口SIZE岩岩好配上甜酸醬好好味秘製辣魷魚秘製汁味道好特別好惹味,有點點沙嗲味,配上魷魚真係勁好食,食到停唔到口車仔麵點選▶️▶️炸魚皮魚片頭魚蛋油麵 魚皮頭外層厚皮香口,內裏肉質結實,炸魚皮脆卜卜▶️魚蛋豬紅豬耳油麵配沙嗲汁沙嗲汁好香,魚蛋入味,豬紅無腥味,豬耳咬落卜卜聲,油麵軟硬度適中加2杯飲品凍奶茶同凍檸茶
夠鐘食午餐,想食濕少少
咁就去聚來車仔麵食啦!

有少少餓叫兩個車仔麵就爭少少,叫多兩個小食就夠啦

招牌鮮炸肉丸
十粒肉丸,好抵食,一口SIZE岩岩好
配上甜酸醬好好味

秘製辣魷魚

車仔麵點選▶️

▶️炸魚皮魚片頭魚蛋油麵
魚皮頭外層厚皮香口,內裏肉質結實,
炸魚皮脆卜卜

▶️魚蛋豬紅豬耳油麵配沙嗲汁
沙嗲汁好香,
魚蛋入味,豬紅無腥味,
豬耳咬落卜卜聲,油麵軟硬度適中

加2杯飲品
凍奶茶同凍檸茶

2022-05-28 7 瀏覽
位於深水埗基隆街的「聚來車仔麵」,主打港式地道車仔麵及招牌餃子🥟店內燈光明亮,座位舒適招牌鮮煎餃子餐廳自家製的招牌鮮餃子,可以選擇雙拼。餃子每隻都煎到金黃色的~椰菜餃外脆內軟,裏面有豬肉、雲耳及椰菜,充滿鮮肉香!芝士粟米餃,咬開後芝士便湧出來,芝味香濃🧀餡料當中有粟米及洋蔥粒,增添口感車仔麵套餐C可選四款車仔餸+麵底。揀咗蘿蔔、豬紅、咖喱魚蛋、牛腩配幼麵🍜湯底濃淡適中,充滿家的味道。牛腩啖啖肉;蘿蔔煮得好腍,清甜入味;豬紅頗鮮嫩四餸車仔麵韭菜餃、菜心、紫菜、牛筋配米粉🍜另加秘製辣醬,可選大/中/小辣,香辣惹味!牛筋炆得好腍,入口彈牙富膠質。韭菜餃飽滿又大隻,皮薄餡靚,滿載韭菜香港式熱奶茶&熱咖啡

招牌鮮煎餃子

車仔麵套餐C

四餸車仔麵

港式熱奶茶&熱咖啡
2022-05-25 12 瀏覽
一直好想試呢間茶餐廳嘅阿華田多士🤩加上知道佢係一間以家庭式經營,冇加味精嘅小店就更加想試,依家終於可以試到勒😋💠爆漿阿華田西多士有3種味道可以選擇今次就試咗榛子朱古力醬賣相幾靚仔,多士面頭鋪滿阿華田粉🤩但食落唔會好漏,平時食西多好驚太油,呢個不單只唔油仲好鬆軟,讚👍🏻💠煎餃子🥟揀咗椰菜餡料,餃子熱辣辣上枱,煎得香脆金黃,入口鮮美多汁,口感好正,唔怪得都係招牌菜🤩💠3餸粉麵套餐腸仔、冬菇同咖喱魚蛋配烏冬加腩汁咖喱魚蛋大大粒好彈牙,冬菇大隻軟腍,仲送埋生菜🥬💠香辣豬紅豬紅口感嫩滑入味,味道唔會過辣👍🏻

💠爆漿阿華田西多士
有3種味道可以選擇
今次就試咗榛子朱古力醬

💠煎餃子🥟

💠3餸粉麵套餐
腸仔、冬菇同咖喱魚蛋配烏冬加腩汁
咖喱魚蛋大大粒好彈牙,冬菇大隻軟腍,仲送埋生菜🥬

💠香辣豬紅
豬紅口感嫩滑入味,味道唔會過辣👍🏻
  • 招牌鮮煎餃子
  • 香辣豬紅
2022-05-24 27 瀏覽
三母女出動揾食,走左去深水埗尋找家庭式經營小店✨聚來車仔麵✨ 舖面好企理好乾淨小店主打無味精,煮出住家味道,夠哂真材實料自選車仔麵可以選醬汁,好多選擇✅魚片頭魚蛋炸魚皮油麵豬骨雞湯好清甜,無味精飲完唔會好口乾,魚蛋彈牙,魚皮頭炸到岩岩好,皮索左湯汁好滋味油麵質感岩岩好✅豬耳魚蛋豬紅油麵豬骨湯底加埋沙嗲醬汁好惹味,豬耳好爽脆,豬紅唔會一夾就散,油麵軟硬度適中▶️自選車仔麵可以加錢配飲品熱飲+$3,凍飲+$6✅凍檸茶茶味香配檸檬好清新✅凍奶茶茶味奶味岩岩好✅招牌鮮炸肉丸 肉丸炸到金黃色,外層好脆,入面係豬肉同洋葱碎,好JUICY,食落好香口✅秘製辣魷魚 魷魚滿佈醬汁,秘製醬汁好濃稠,頂頂有蒜粒同芝麻魷魚好爽脆,食落鹹鹹香香混雜辣味,好刺激,大推
三母女出動揾食,走左去深水埗尋找家庭式經營小店

✨聚來車仔麵✨
舖面好企理好乾淨
小店主打無味精,煮出住家味道,夠哂真材實料

自選車仔麵可以選醬汁,好多選擇

✅魚片頭魚蛋炸魚皮油麵
豬骨雞湯好清甜,無味精飲完唔會好口乾,
魚蛋彈牙,魚皮頭炸到岩岩好,皮索左湯汁好滋味
油麵質感岩岩好

✅豬耳魚蛋豬紅油麵
豬骨湯底加埋沙嗲醬汁好惹味,
豬耳好爽脆,豬紅唔會一夾就散,
油麵軟硬度適中

✅凍奶茶
茶味奶味岩岩好

✅招牌鮮炸肉丸

✅秘製辣魷魚
魷魚滿佈醬汁,秘製醬汁好濃稠,頂頂有蒜粒同芝麻
魷魚好爽脆,食落鹹鹹香香混雜辣味,好刺激,大推

2022-05-22 40 瀏覽
網上睇到一個勁邪惡既流心阿華田,想去好耐架啦!今日就去一試。地址話係近深水埗的,其實都唔算近哦,出左地鐵仲要行10分鐘。好不容易揾到啦,係一間好家座式既餐廳。【爆醬阿華田西多士】加2蚊轉朱古力榛子醬,最期待的畫面出現了。切開流晒榛子醬出來,好吸引。食落去以為好甜好膩,點知唔會,好輕鬆就食晒整個西多士。【招牌鮮煎餃子】自家新鮮制作,有韭菜,椰菜同芝士粟米,可以雙拼哦~韭菜惹味,椰菜爽甜,煎得香脆,好多汁水。【車仔麵】有好款都好想食,今次就揀左幾款推薦既試下。滷水豬腳同豬肚。2款都滷得好入味,豬腳好淋有膠質,豬肚爽口。
好不容易揾到啦,係一間好家座式既餐廳。

【爆醬阿華田西多士】

【招牌鮮煎餃子】

【車仔麵】
2022-05-17 96 瀏覽
成日Ig見到爆漿西多士既相,特登為左佢而試下小店🤣小店係家庭式經營,主要做車仔麵,但好似最多人討論係西多士同餃子🥟,所以就試埋🤣。-💕 爆漿阿華田西多士 $33(榛子醬+$2)全日供應❗️夜晚先得閒去,原本以為冇得試🥺西多士塗滿榛子醬,面層灑上可可粉,再倒上花奶同阿華田,切開就有流心效果🤣,見比較多街坊幫襯,小年輕人,應該迎合番街坊口味,味道唔太甜,年長小小既都會輕易接受到。🤣-💕 煎餃子 (韭菜) 半打$32外賣既話可以叮番熱佢!煎得好香口多汁😋韭菜餡滿滿,調味剛好👍🏻即食一定更正!-💕 車仔麵(牛腩$13|豬大腸$12|麵底$10|瑞士汁)(上湯花膠$13|蟹籽丸$9|麵底$10|腩汁)牛腩口感軟腍,豬大腸入味爽口👍🏻花膠好抵食😆有成三大塊,口感彈牙❗️汁方面建議瑞士汁,比較濃味,初頭試左當撈麵咁食,也不錯喔🤣🤣
爆漿阿華田西多士

💕 爆漿阿華田西多士 $33(榛子醬+$2)

💕 煎餃子 (韭菜) 半打$32
外賣既話可以叮番熱佢!煎得好香口多汁😋
韭菜餡滿滿,調味剛好👍🏻
即食一定更正!

💕 車仔麵
(牛腩$13|豬大腸$12|麵底$10|瑞士汁)
(上湯花膠$13|蟹籽丸$9|麵底$10|腩汁)
牛腩口感軟腍,豬大腸入味爽口👍🏻
花膠好抵食😆有成三大塊,口感彈牙❗️
2022-04-07
外賣自取
爆漿阿華田西多士
嚟到深水埗區有好多美食,亦都有好多文青cafe,但呢次我哋專登嚟呢間聚來車仔麵。佢哋除咗有車仔麵之外,仲有馳名嘅煎餃,當然唔少得係佢哋嘅爆漿阿華田西多士。車仔麵佢哋嘅湯底用咗豬骨湯,完全無味精,佢哋有好多不同嘅餸可以揀,我哋呢次就揀咗牛腩,魚腐。佢哋嘅牛腩唔會話好碎,大大舊夠哂有咬口,同埋好入味,魚腐就正常發揮。煎餃方面我哋揀咗最近新出咗嘅芝士粟米餃,呢款係素餃,無肉㗎,入面有好香濃嘅芝士同香甜嘅粟米,口感同味道都好豐富。最後嘅爆漿阿華田西多士,比預期嘅無咁甜,有好濃郁嘅阿華田味,亦都加咗花奶煉奶,入口味道變得更加豐富,而邪惡度亦都變得更高。

1K
2022-05-14 473 瀏覽
🍜一間「家庭式經營」嘅麵店❤竟然暗藏一個我覺得係超好味嘅「爆漿榛子阿華田多士 」甜品🍮真係會令人🈶️成日掛住🥰同埋食過返尋味嘅感覺呢😋🍜唔好睇佢細細間鋪頭👍佢個甜品signature 絕對係唔會「輸蝕」比出面啲甜品鋪架🤤而且仲係「即叫即做」🔥「賣相靚」📷仲好🈶️內涵添😋上次食過「爆漿榛子阿華田西多士」🤤好味到呢👍❤️今次就要試埋佢嘅「爆漿草莓西多士」😋一樣咁好食呀🥳🥳🍲豬手椰菜餃子車仔麵:🐷豬手炆得好林👍佢哋自己包嘅「椰菜餃子」好大粒又實淨😋紫菜唔係「碎濕濕」而係「兩大疊」🤣冇錯係要用「一壘疊」去形容先至夠貼切喎❤️比呢個咁大眾化嘅價錢嘅車仔麵🤤加埋龍蝦丸同埋粗麵❤已經大滿足了👍🍲手打魚肉炸魚皮車仔麵 :👍真材實料先可以令呢個「手打魚肉」咁彈牙😋不論味道同口感,都係足料先做到有咁嘅效果👍呢個係我必選嘅車仔餸❤炸魚皮亦都好好食😋好新鮮同埋脆卜卜🥰 加埋山根、芝心丸同埋油麵❤超正呀👍🌟爆漿草莓西多士:🍮呢個甜品係「即叫即做」🔥啲士多啤梨醬係熱辣辣咁流出嚟㗎😋食過一定返尋味😋所以一定。一定。一定 (重要嘅事要講三次) 😆所以你哋一定要留番個肚食呀❤️

🍲豬手椰菜餃子車仔麵:

🍲手打魚肉炸魚皮車仔麵 :

🌟爆漿草莓西多士:

• 爆漿草莓西多士
呢度除咗食車仔麵之外,最出名就係爆漿阿華田西多士 $33,假期去12:00都唔使點等位爆漿阿華田西多士可以揀花生餡或者榛子餡,我就選咗榛子醬個爆漿阿華田西多士黎到,外表真係可以呃到like,但真係無從入手,唔知有邊一度切起好好不容易切落手 爆漿程度真係100%外表真係一百分,至於味道,鍾意食朱古力嘅一定會好鍾意,冇乜阿華田味,主要係朱古力同榛子味,成件事好夾,好好味,唔怪得差唔多枱枱都會叫而最值得一讚嘅係,雖然係小店,但洗手間超級乾淨,而且店舖衛生亦都唔錯

爆漿阿華田西多士可以揀花生餡或者榛子餡,我就選咗榛子醬

好不容易切落手 爆漿程度真係100%

2022-05-13
  • 爆漿阿華田西多士
1️⃣ 爆醬阿華田西多士 $33 🤍4.5/5🌩Bookmark咗呢間嘅流心西多好耐,終於食到🤩🌩 真係同個名一樣咁醬爆,花奶同阿華田一切就爆曬出嚟💥而且仲有滿滿嘅阿華田粉😋🌩 阿華田味好濃,亦唔會過甜,食完都唔會好膩👍🏼🌩 多士方便炸到麵包麵包邊卜卜脆🥰有花生醬同榛子醬嘅餡可以揀,揀咗花生醬🥜感覺更類似平時食開嘅西多,唔會過甜幾香口🤣2️⃣ 招牌鮮煎餃子(芝士粟米) $42 🤍3.5/5🌩 一共有八隻煎餃,餃子大細適中,啱啱好兩口份量🥟🌩 一啖咬落去係流出嚟嘅芝士🧀洋蔥粟米亦好新鮮爽口,不過覺得洋蔥味有少少太過突出🧅🌩 平時食餃子都係配餃子汁,估唔到芝士粟米配蕃茄醬呢個組合又幾夾🤫3️⃣ 套餐A (2餸+粉麵+飲品) $35 🤍4/5🌩 我同友人揀米線同紅薯粉,麵嘅份量好多~🌩湯底我同友人分別揀咗腩汁同瑞士汁,2款湯底都幾清,絕對唔係鹹到食完好想飲水嗰種👍🏼✨🌩 牛腩有驚喜,表面睇落去少少微焦,食落好腍🐮🌩 蘿蔔亦煮到好腍好入味😌豬手好大舊,味道不過不失
1️⃣ 爆醬阿華田西多士 $33 🤍4.5/5
🌩Bookmark咗呢間嘅流心西多好耐,終於食到🤩
🌩 阿華田味好濃,亦唔會過甜,食完都唔會好膩👍🏼

2️⃣ 招牌鮮煎餃子(芝士粟米) $42 🤍3.5/5
🌩 一共有八隻煎餃,餃子大細適中,啱啱好兩口份量🥟

3️⃣ 套餐A (2餸+粉麵+飲品) $35 🤍4/5
🌩 我同友人揀米線同紅薯粉,麵嘅份量好多~
🌩 牛腩有驚喜,表面睇落去少少微焦,食落好腍🐮
🌩 蘿蔔亦煮到好腍好入味😌豬手好大舊,味道不過不失

爆醬阿華田西多士
爆醬阿華田西多士
招牌鮮煎餃子
套餐A
套餐A
2022-05-09 16 瀏覽
🥟招牌鮮煎韭餃子💰$42😈今日去左聚來車仔麵試下佢地個車仔麵💛不過我就發現左原來佢個招牌鮮煎韭餃子🥟原來係好有驚喜🤤佢一碟有8隻😍第一啖咬落去佢係超熱超Juicy 😍佢個韭菜係超香超濃味🤙🏼我幾欣賞佢但質感好似小龍包咁會好重味🤣同埋佢入面都好飽滿😬所以我係好鍾意手包餃子🍜自選車仔麵💰$55😈佢呢到都係自選車仔麵🐻但碗就揀左豬頸肉牛腩芝士腸豬紅河粉😬佢呢到湯底都有成五六款都多選擇😈佢都係揀最基本既牛腩汁🍜我地覺得佢個牛腩幾入味同好淋🤤唔會好乾身同鞋🤙🏼而份量都唔少另外佢個豬頸肉都好多同埋有種燒過既味道🍜自選車仔麵💰$45😈而我就揀左豬手豬頸肉同生菜🥬豬頸肉就同🐻個個一樣🤙🏼而我覺得有驚喜既係豬手🤣因為我係好鍾意食豬手但又怕佢炆得唔夠淋身已係街食到好論盡😢但係佢呢要個豬手好有膠質同埋佢係好易就皮肉分離😍食落好淋身好入味😈我覺得都唔錯💛油麵份量都好多好夠我飽肚🐖蒜泥白肉💰$28😈另外我地仲叫多個蒜泥白肉🐖佢呢到個蒜泥白肉唔同連鎖個啲一樣🤔佢唔係用紅油嘰蒜泥個種😈佢個白肉係偏薄身但係佢係好爽口唔會好梅個肉地😬而佢個蒜係蒜粒個種係手切質感🤣食落好有咬口同埋佢仲有個醋跟😈食落好開胃不過食完個口就好
🥟招牌鮮煎韭餃子
💰$42

🍜自選車仔麵
💰$55

🍜自選車仔麵
💰$45

🐖蒜泥白肉
💰$28
😈另外我地仲叫多個蒜泥白肉🐖佢呢到個蒜泥白肉唔同連鎖個啲一樣🤔佢唔係用紅油嘰蒜泥個種😈佢個白肉係偏薄身但係佢係好爽口唔會好梅個肉地😬而佢個蒜係蒜粒個種係手切質感🤣食落好有咬口同埋佢仲有個醋跟😈食落好開胃不過食完個口就好重口味
鬧市中的香港總被滿滿的人潮擠擁,如果想找個安靜的社區,跟朋友逛逛,嘗嘗美食,不妨走進深水埗區的小巷裡,感受那港式情懷和慢悠悠的舒適感。這次尋味的是一家港式茶記 - 聚來車仔面,覬覦他們家的爆漿阿華田西多士已有一段時日,這天終於有機會到訪。踏入基隆街,前往要到訪的餐廳。漫步於此,絲毫感受不到半點被人追趕著走的快節奏,只有街道兩旁售賣布料的擺攤,和各種鈕扣、拉鍊和鉤環的商舖。由於大部份店舖在週末休息,所以街道更添幾分靜謐和慵懶。聚來車仔面爆漿阿華田西多士我們就是奔著這個西多士來的,有兩款內餡口味可以選擇,花生醬和巧克力榛子醬,我們點的是花生醬味。滿滿的阿華田粉,流動的牛奶和煉奶看上去就很誘人。用刀在中間切開,牛奶和煉奶從中間溢出,看著已讓人口水直流。吃下去,西多士柔綿綿,阿華田糖粉、牛奶和煉奶的香味席卷味蕾,整個人都陷入它的魅力之中,無法自拔。有點美中不足的是花生醬味道略微有點重,反而少了分阿華田味道。餃子和煎釀三寶另外,點了兩款餃子 - 芝士粟米餃子、招牌鮮煎餃子和煎釀三寶。首先嘗的是芝士粟米餃子,感覺只要加上芝士,什麼都變得格外好吃。一口下去,流心芝士立馬湧出來,加上粟米的甜味,倍感美

聚來車仔面

餃子和煎釀三寶

另外,點了兩款餃子 - 芝士粟米餃子、招牌鮮煎餃子和煎釀三寶。首先嘗的是芝士粟米餃子,感覺只要加上芝士,什麼都變得格外好吃。一口下去,流心芝士立馬湧出來,加上粟米的甜味,倍感美味。招牌煎餃子,餃子皮薄香脆,保留了肉汁和蔬菜的鮮味,一咬下去,肉汁四溢。

煎釀三寶是香港一款十分地道的小吃,也是我十分喜愛的小吃之一,把鯪魚肉釀在茄子、豆腐和青椒,再放入油鍋裡煎。魚肉香味,配搭每款食材,每一口都是滿滿的港式情懷。
上網成日見到呢間車仔麵人氣好高,佢哋嘅阿華田西多士最出名,今日慕名而來,終於可以試下啦🥹🥹-三餸車仔麵 🍜 車仔麵都算大碗,咖喱魚蛋爽口彈牙,幾鍾意佢個蘿蔔,咬落又林又甜😋豬手大大嚿,好肥美🥰 麵底揀咗特別啲嘅番薯粉,口感好煙韌👍🏻仲有好多款湯底可以揀,最後揀咗腩汁,果然好入味☺️ 車仔麵套餐仲會配埋一杯熱飲☕️ 除咗可以揀大中小辣之外,佢哋仲提供菜脯比客人,真係冇得輸😍-三餸飯套餐 除咗食車仔麵之外,梗係唔少得食埋三餸飯啦🍚 今次揀咗腸仔、牛腩同雞腎3款餸,牛腩炆得好琳,亦都夠晒味😚雞腎非常入味,連埋汁撈飯真係一流☺️ 套餐同樣可以包一杯熱飲,如果想要凍飲,可以加$3轉凍飲,凍奶茶茶底夠濃,幾香口😌-柚子蜜雞翼🐔 幾推介呢道菜,雞翼係炸底,香口之餘,配埋柚子蜜,甜甜酸酸咁,好開胃🤤🤤-爆漿阿華田西多士🍞 終於到最期待嘅甜品啦🤩🤩一上枱,就已經見到個阿華田西多士中間震下震下,上面沈滿阿華田粉,輕輕一切已經爆漿流晒出嚟😍,西多士中間嘅餡料可以揀花生醬或者榛子醬,本身仲驚會太甜,所以揀咗花生醬,結果食落味道啱啱好,有淡淡既阿華田味之餘,又唔會太甜😎個阿華田西多士真係令人好印象深刻,就算特登黎

-三餸車仔麵 🍜

-三餸飯套餐

-柚子蜜雞翼🐔

-爆漿阿華田西多士🍞

個阿華田西多士真係令人好印象深刻,就算特登黎食個甜品,都值得😌😙
2022-05-04
深水埗有間茶餐廳都有打卡名物 - 爆漿西多士,唔試點得!Pork Chop Rice with Egg & Spam in Scallion Oil秘製蔥油豬扒飯 送熱飲> 價錢取勝,豬排算大大塊加埋燶邊太陽蛋、午餐肉拌蔥油等撈飯,瞬間清碟 Strawberry Lava Toast士多啤梨西多士> 打卡首選又啱我呢個甜牙齒!作為下午茶小食幾稱職。亦有華田味下次想食 Gyoza 8pcs招牌鮮煎餃子8隻:韭菜+芝士粟米> 煎得香脆熱辣辣,個人最鍾意韭菜餃夠曬香,芝士粟米亦幾creamy* 小店由一家人經營,各人都和氣友善,同食客們有傾有講
深水埗有間茶餐廳都有打卡名物 - 爆漿西多士,唔試點得!

秘製蔥油豬扒飯 送熱飲

Strawberry Lava Toast

Gyoza 8pcs
招牌鮮煎餃子8隻:韭菜+芝士粟米

* 小店由一家人經營,各人都和氣友善,同食客們有傾有講

秘製蔥油豬扒飯
招牌鮮煎餃子 韭菜+芝士粟米
招牌鮮煎餃子 韭菜
招牌鮮煎餃子 芝士粟米
2022-04-30 15 瀏覽
呢間位於深水埗嘅車仔麵餐廳bookmark好耐😝而佢咪嘅爆醬阿華田西多士絕對唔可以錯過!呢間餐廳嘅下午茶好抵食,當然要叫爆醬阿華田西多士一切開啲醬真係爆曬出嚟,配榛子醬都唔會好甜,西多士脆而內軟,吸曬啲醬汁,真係好好食!除咗阿華為西多士必食,又點可以唔試車仔麵,2個餸都係$35,揀咗豬手同豬肚豬手肉質比較緊緻,瘦肉多脂肪較少,絕不油膩😝豬肚肉質厚實而爽脆,呢款餸夾埋都好正,加上秘製辣汁, 蒜味極香濃帶微辣~煎餃子32蚊有六隻,可以揀鴛鴦味,味道分韭菜同椰菜 ,個人就覺得椰菜比較好食外層皮薄,而入面鮮味,6隻唔夠喉,可以揀8 隻款,絕對係餐廳嘅招牌!另一間小食就揀咗辣秘製魷魚,味道好入味,但唔太辣,口感爽口彈牙,同朋友邊吹水邊食就食曬😝配可樂一流~聚來車仔麵🌟深水埗福榮街121號號地下

呢間餐廳嘅下午茶好抵食,當然要叫爆醬阿華田西多士

聚來車仔麵🌟
深水埗福榮街121號號地下