1天前
佢哋晚市有啲非常值得一試嘅菜式,特別適合健身人士或者想飲食健康嘅朋友。餐廳晚市係由下午六點開始供應,菜單上有幾樣我覺得超級推薦嘅菜,真係好抵食!😋晚飯時段加套餐係非常之抵食配熱飲凍飲+$3及活蜆茶碗蒸 免費升級 肆柒燴雜菜✏️ 汁燒鹽滷豆腐(2串)$21每一串豆腐都係現點現燒,食落去口感非常好,外表香脆,內裡軟滑。搭配上特製嘅醬汁,味道更添風味,真係一個唔錯嘅開胃小食!而且,豆腐富含蛋白質,對於健身人士嚟講,真係一個健康嘅選擇!🍽️🥦✏️ 串燒雞軟骨(2串)$23雞軟骨嘅口感非常好,咬落去有啲嚼勁,配上燒烤醬,味道更加出色!🍢🔥 鳥軟骨通常都唔容易做到咁好味,呢度的串燒真係值得一試,唔單止味道好,仲可以令你食得開心。😋-如果你想試下健康美味嘅晚市,記得嚟呢間餐廳!喺享受美食之餘,仲可以保持身形,真係一舉兩得!😍 唔好錯過呢啲美味,約埋朋友一齊嚟,享受一個愉快嘅晚餐時間!🎊
晚飯時段加套餐係非常之抵食
配熱飲凍飲+$3及