2008-11-21 52 瀏覽
同事買了一盒brownie請大家食, 我選了果仁及腰果兩件, 真是好甜, 美式食品真係好甜, 食完要飲好多水, 而且比較漏, 個人都是覺得它的muffin比較好味.
2008-07-07 51 瀏覽
純粹是行過, 店員姐姐遞了一小塊給我試食。雖然還有兩個月才到中秋節, 月餅廣告已紛紛出籠; 不過如今連冰皮月餅一年到晚都有得賣, 此時有月餅食又有什麼奇怪呢?(地鐵內當然是不准飲食啦...)回家後就吃了。其實它是朱古力皮包著類似 brownies 的東西, 又有一層果仁碎在下面。口感是不錯的, 但真是非常極度的甜, 我這兒 2 x 1 x 0.5 cm 的細細件已經甜到我打顫了, 很難想像真身一大個怎樣吃得下 (起碼要十個八個人分吧)! 而且 $60 一個又真是比較貴喎...
純粹是行過, 店員姐姐遞了一小塊給我試食。

(地鐵內當然是不准飲食啦...)

其他
2007-10-09 36 瀏覽
只喜歡此店的muffin,但突然好想食合桃,所以買了合桃朱古力批$11.5 ~ 即買即食,因為知道如果灘暖了便不好吃的.食半條已很滿足,因為實在太甜了.
2007-02-17 24 瀏覽
Mrs Felid 出了幾款情人節特別包裝, 選了$98的心型罌再自選6款曲奇:- 1 x 椰子果仁: 入面有椰絲加果仁, 係點左D, 但真係好好味!- 1 x 三料朱古力: 三款朱古力加埋一齊, 所以特別香濃.- 1 x 雙重朱古力: - 2 x 牛奶朱古力果仁: 唔錯! 食落煙煙軔軔...- 1 x 燕麥提子: 味道和牛奶朱古力果仁差不多, 都係咁煙軔.

- 1 x 雙重朱古力:
- 2 x 牛奶朱古力果仁: 唔錯! 食落煙煙軔軔...