週末晚去食晚飯,餐廳唔多人,入店後因見到張櫈污染,所以自行換咗張櫈,但就已見店員同另一店員口up up互相講梗,仲用好奇怪嘅眼神望住我哋。坐低後想問店員拎餐牌,店員好愕然話「下?喺枱底囉」真奇怪,未去食過,問拎餐牌咁正常嘅問題都咁愕然係咩事😅叫嘢食時店員態度都好不耐煩,等咗10分鐘左右嚟咗一個餐後,再等15分鐘都仲未有另一個先發現漏單,店員先叫廚房整番總括味道ok,但店員服務態度真係太差,冇下次了
坐低後想問店員拎餐牌,店員好愕然話「下?喺枱底囉」
真奇怪,未去食過,問拎餐牌咁正常嘅問題都咁愕然係咩事😅
總括味道ok,但店員服務態度真係太差,冇下次了
2024-08-22 218 瀏覽
屋企附近冇咩好食嘅餐廳😭見到最近開咗呢間新餐廳一於買外賣返去試吓🩷🩷🩷🩷🩷嗌咗一個一人餐 有雞翼有沙律有湯再跟個飯雞翼煎得好香 沙律啲菜好新鮮 👍🏻👍🏻蘑菇湯好香好濃👍🏻👍🏻黑椒牛柳粒炒飯,好惹味🩷另外仲嗌咗個雞扒滑蛋飯略嫌雞蛋水咗啲🫢🫢🫢🫢雞扒就煎得幾香🩷整體都幾好食,而且份量足夠😍😍😍價錢都唔貴係解決晚餐嘅一個好選擇👍🏻👍🏻👍🏻下次有機會想試埋佢嘅午餐
屋企附近冇咩好食嘅餐廳😭
見到最近開咗呢間新餐廳
一於買外賣返去試吓🩷🩷🩷🩷🩷

嗌咗一個一人餐 有雞翼有沙律有湯再跟個飯
雞翼煎得好香 沙律啲菜好新鮮 👍🏻👍🏻
蘑菇湯好香好濃👍🏻👍🏻
黑椒牛柳粒炒飯,好惹味🩷

另外仲嗌咗個雞扒滑蛋飯
略嫌雞蛋水咗啲🫢🫢🫢🫢
雞扒就煎得幾香🩷

整體都幾好食,而且份量足夠😍😍😍
價錢都唔貴
係解決晚餐嘅一個好選擇👍🏻👍🏻👍🏻
下次有機會想試埋佢嘅午餐

外賣自取
2024-05-05 491 瀏覽
過嚟食下午茶,叫咗忌廉野菌天使麵,同埋鹹牛肉雞蛋三文治,選擇多,份量足夠,味道非常合適,仲有送一個餐兩隻雞翼,熱飲唔使加錢,凍飲加$3 ,性價比非常之高,值得回頭的一間餐廳

2024-04-12 342 瀏覽
嗰日透過外賣平台叫咗一個飯,一打開飯盒有點令我失望。首先,碗湯得一半,味道雖然唔錯,但係份量偏少。之後打開個飯,飯嘅份量亦唔多,大概大排檔一碗飯少啲~總結來說,雖然味道唔差,但係的確份量唔夠。
雞扒豬扒飯
2024-04-12
15 分鐘 (外賣送餐)