招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (新都廣場)
資訊:

2023-07-10 144 瀏覽
烤雞炸醬撈米線/撈寬麵見到譚仔新出撈麵,張圖吸引左我😍譚仔嘅招牌炸醬唔洗講都知道幾好味,嗌左唔辣嘅撈寬麵,不過寬麵無想像中有咬口同嚼勁,而烤雞厚切嫩滑,配埋爽口醒胃嘅酸菜,味道非常夾同好味😋。巴蜀爽脆生腸、麻辣豬耳、四川青椒皮蛋譚仔小食方面從來都唔會失望👍🏻,水準一直保持,生腸同豬耳都十分爽脆。菠蘿味無糖可口可樂特飲🍍🥤菠蘿汁配無糖可口可樂,加上檸檬片,夏日炎炎飲返杯好正,不過個人覺得有點偏甜。
烤雞炸醬撈米線/撈寬麵
見到譚仔新出撈麵,張圖吸引左我😍

巴蜀爽脆生腸、麻辣豬耳、四川青椒皮蛋

菠蘿味無糖可口可樂特飲🍍🥤
2022-12-26 156 瀏覽
今日走去食,其實等左10幾分鐘,隔離枱都上嘢食,但我地枱未有都算。最離譜係兜面已經煮好擺係個出餐位,行過幾過人都唔送果黎,仲要果個時間係唔多人,都唔送過黎,我真係唔明送過黎咁麻煩咩,仲要有幾個人經過都唔送過黎,行黎行去好似好忙咁,但果斷時間又唔係繁忙時間。