2013-03-22
一直想黎好耐,本身BOOK左星期六兩點黎到先知佢地3點有FUNCTION,要趕人係2:45前走個店員話唔記得通知,我當時個心都實埋黎食得既其實都係想有個咁舒服既環境氣氛好好休息下食下傾下,但冇時間下一切都唔成立但黎到都要硬住頭皮食啦,唔希望有下次CAFE黎講佢係行女仔浪漫優雅路線單係佢咁隠蔽既地點就足以營造到一個世外桃園入面好細,但所有野都好精緻有心思佢既餐牌就係HANDMADE既一本畫冊咁有手晝既公仔同字,好窩心同得意一切都係素食,好健康既感覺要左佢既熱門菜色印式芝士咖喱配自家印式薄餅 我覺得咖喱味唔算太濃,都幾杰下主要有好多菠菜,口感唔錯薄餅好新鮮,上枱時仲有煙出夾埋一齊食都配既日式海藻沙律烤豆腐配芝麻柚子麵豉汁烤豆腐唔錯,好挺身,沙律好新鮮個人覺得個柚子麵豉汁可以多D會惹味D摩洛哥雜菜飯係有驚喜既一道,佢既飯係平時食唔到既口感,老實講唔似飯,係一粒粒好細既珠珠而口感又好奇特架食落好似爆珠咁真係未食過雜菜有好多,南瓜呀蘿蔔呀茄子唔好睇佢咁細碗,食食下都幾多下沙冰都係一心想黎試叫左杯朱古力夢但真係唔得,佢朱古力好酸,酸得黎成杯好似泥漿咁杰叫左佢加冰打多次都冇改善佢到最尾時問我地食物如
黎到先知佢地3點有FUNCTION,要趕人係2:45前走
個店員話唔記得通知,我當時個心都實埋
黎食得既其實都係想有個咁舒服既環境氣氛好好休息下
食下傾下,但冇時間下一切都唔成立
但黎到都要硬住頭皮食啦,唔希望有下次 CAFE黎講佢係行女仔浪漫優雅路線 單係佢咁隠蔽既地點就足以營造到一個世外桃園
入面好細,但所有野都好精緻有心思 佢既餐牌就係HANDMADE既一本畫冊咁 有手晝既公仔同字,好窩心同得意
一切都係素食,好健康既感覺
要左佢既熱門菜色 印式芝士咖喱配自家印式薄餅
我覺得咖喱味唔算太濃,都幾杰下
主要有好多菠菜,口感唔錯
薄餅好新鮮,上枱時仲有煙出
夾埋一齊食都配既 日式海藻沙律烤豆腐配芝麻柚子麵豉汁
烤豆腐唔錯,好挺身,沙律好新鮮
個人覺得個柚子麵豉汁可以多D會惹味D 摩洛哥雜菜飯
係有驚喜既一道,
佢既飯係平時食唔到既口感,
老實講唔似飯,係一粒粒好細既珠珠
而口感又好奇特架食落好似爆珠咁
真係未食過
雜菜有好多,南瓜呀蘿蔔呀茄子
唔好睇佢咁細碗,食食下都幾多下
沙冰都係一心想黎試
叫左杯朱古力夢
但真係唔得,佢朱古力好酸,酸得黎成杯好似泥漿咁杰
叫左佢加冰打多次都冇改善
佢到最尾時問我地食物如何
見我成杯冇飲過之後主動轉過杯西瓜味的
但其實味道都係麻麻,但我欣賞佢既服務既
食物黎講唔係話好好味道,但加分既係食佢既環境同埋特色材料