2018-05-22 1784 瀏覽
已經係第二次黎呢到,一入門口多左部自動笠腳套機🤣踩隻腳落去佢就自動笠左腳套上你對腳到,好方便佛誕放假,下午茶時份都已經全場滿座雖然黎呢到係為左玩貓,但人均消費$80,所以都叫左小小野食啲野食不過不失,無乜特別,雖然都冇乜期望,但係印象唔係咁好,本身想食西多士,但佢哋冇多士,本身想飲咖啡,但係佢哋咖啡機壞咗🤷🏻‍♀️要咩無咩仲要特登揀啲野食黎湊夠數🤦🏻‍♀️最後一樣就係唔知點解今次貓臭味比上次更加重🤔
已經係第二次黎呢到,一入門口多左部自動笠腳套機🤣

踩隻腳落去佢就自動笠左腳套上你對腳到,好方便

佛誕放假,下午茶時份都已經全場滿座
雖然黎呢到係為左玩貓,但人均消費$80,所以都叫左小小野食

最後一樣就係唔知點解今次貓臭味比上次更加重🤔
有人同女朋友拍拖唔知去邊度食飯好,利過旺角搵下OPENRICE 發現原來有間貓貓Cafe, 之後二話不說就上左去,衛生十分注重,入埸要戴鞋套同酒精洗手,一入到埸,周圍都係貓貓,因為女友係貓奴 勁開心,之後坐低左已經有貓咪跳上黎。叫左個卡邦尼意粉,香辣海鮮意大利飯同埋小食拼盤。野食加30蚊就有黑貓咪(朱古力+雪糕),之後都叫左杯抹荼鮮奶。整體食物都幾好,都係傳統食物味道,出菜快,又夠熱。因為太focus 玩貓,所以野食就唔多講喇。

2018-05-01
  • 卡邦尼意粉,香辣海鮮意大利飯同埋小食拼盤
2018-04-15 1278 瀏覽
看過幾間貓cafe,最多貓的應該就是這(記得先訂位)最低消費每人八十大元,懂走路的寶寶也計算在內雖說是非常的多貓,不愁沒貓玩但建議下午去比較好,晚上,比較多貓咪都躲起來睡了玩貓咪的滿足感爆燈但有一樣非常差的是,餐牌有的食物長期都沒有貨有些更是存貨少而不給別人點來吃,既然沒有就不要印到餐牌上吧!另外,有一次點了茄底的意粉(很多款也是茄底的),吃一口已經覺得很不好吃我以為是個人口咪不同吧,但,就在今天聽到旁邊的兩枱食客在討論那意粉的味道也是差勁沒得點加上不好吃的,可以點的食物是少之有少點飲料比較正常一點吧。下午有蛋糕點,可能不是自製的,味道上是可以的,但不知道其實放了多少天,很明顯乾得有裂紋下午還有甜品杯可以選,個人認為是所有最好的選擇環境方面,枱與枱都比較擠。侍應們不要期待服務,去玩貓吧總括而言,愛貓或想親近貓咪的來這沒錯,但不要對這的食物抱有任可期待比較好些
看過幾間貓cafe,最多貓的應該就是這
(記得先訂位)最低消費每人八十大元,懂走路的寶寶也計算在內
雖說是非常的多貓,不愁沒貓玩
但建議下午去比較好,晚上,比較多貓咪都躲起來睡了
玩貓咪的滿足感爆燈
但有一樣非常差的是,餐牌有的食物長期都沒有貨
沒得點加上不好吃的,可以點的食物是少之有少
下午還有甜品杯可以選,個人認為是所有最好的選擇

環境方面,枱與枱都比較擠。侍應們不要期待服務,去玩貓吧

2018-04-15
2018-04-01 3724 瀏覽
貓咪唉⋯⋯屋企養唔到貓,唯有去啲貓餐廳滿足下,做下貓奴,一入去就見到好多主人,超開心⋯⋯四人套餐,$498。餐湯,似羅宋湯,湯清淡,不濃,蔬菜少。沙律,尺寸細,蔬菜新鮮,多沙律醬。小食,得4款,二人餐份量,鮮炸,好味。挪威三文魚卡邦尼意大利粉,尺寸細到離曬譜,一人份量,卡邦尼汁幾好味,三文魚厚身,幾好味。燒豬脾骨扁意粉,豬脾骨兩支,蕃茄汁味,肉質帶實,扁意粉軟硬適中,中規中矩。夏威夷風情薄餅,呢個係驚喜,冇諗過咁好味,皮脆味香,加上帶有鮮菠籮,有水準之作。4杯飲品,普普通通,冇乜特別。眼見杯熱鮮奶係水吧被貓主子偷飲,希望餐廳有整過杯出來比我地啦。其實呢個餐,唔係太多嘢食,碟意大利粉同扁意粉份量太少,一個人食都覺得唔夠,不過嚟呢度都係希望同貓主子玩,算唔錯㗎啦⋯⋯不過,玩還玩,要記住經常洗手,我兩位女性朋友可能冇洗得咁密,佢哋回家後又屙又嘔⋯⋯慘慘豬。推介指數:7/10
貓咪

四人套餐,$498。

餐湯,似羅宋湯,湯清淡,不濃,蔬菜少。

沙律,尺寸細,蔬菜新鮮,多沙律醬。

小食,得4款,二人餐份量,鮮炸,好味。

推介指數:7/10

4小食
燒豬脾意粉
卡邦尼意粉
2018-03-01
4小食
燒豬脾意粉
2018-04-01 1119 瀏覽
今次算係第二次嚟,完全失望!1)服務態度完全差到一個極點! 因坐正風口位,想換枱,就話開左枱,五可以轉,又冇得較低一點冷氣,最後勁不情願的換枱。2)食物未熟就奉上給客人!放食物時粗魯!打著貓貓主題旗號又如何?
今次算係第二次嚟,完全失望!
2)食物未熟就奉上給客人!放食物時粗魯!
打著貓貓主題旗號又如何?
2018-04-01
2018-03-07 710 瀏覽
超多貓貓!!都好活潑啊超可愛可以買貓糧餵牠們吃然後就會有超多貓貓圍著你我是工作日的剛開門就去了所以沒什麼人可以隨意擼貓!!然後東西也還可以也不算貴喝的也挺好喝下次打算去試試那裡的炸雞😂
超多貓貓!!都好活潑啊超可愛
可以買貓糧餵牠們吃
然後就會有超多貓貓圍著你

我是工作日的剛開門就去了
所以沒什麼人
可以隨意擼貓!!

然後東西也還可以也不算貴
喝的也挺好喝
下次打算去試試那裡的炸雞😂
2018-03-01 572 瀏覽
二人套餐夾埋湯 沙津 小食拼盤 意粉 一個pizza. pizza就得7成熟 啲薯角都唔知有冇五成 btw 貓係得意既 員工掛住玩手機玩貓 揮緊手都唔理 態度一般 見到枱面冇位成堆野又唔收 好喇食食下有隻貓嘔 同佢講又唔即刻處理 係要人講兩次 邊隻貓嘔都唔記得啦 係要拖時間 又唔係忙 badbad
2017-12-31 1718 瀏覽
今日同仔仔去幫襯呢間貓餐廳,門口有部自動鞋套機,客人放腳入部機後,就自動套上鞋套,然後先可以進入餐廳,呢點真係貼心,免得客人除鞋,又保持餐廳乾淨,另外員工又用漂白水溝水拖地,務求貓貓住既環境乾淨,非常抵讚!我地選擇左二人套餐,有沙律、湯各兩個,Pizza,火雞忌廉意粉,小食拼盤,兩杯飲品,合計298,唔記得影相,不過係好味架!睇到同食到係好有心。而貓貓數量非常多,每隻都精靈健康,唔好期望貓貓會嗲人,但好乖!環境方面確實比我去過的貓餐廳乾淨舒適,唔會周圍都係貓毛,感覺好好!會再幫襯!仲有班妹妹員工有禮又愛錫貓貓。

會再幫襯!仲有班妹妹員工有禮又愛錫貓貓。
2017-12-21 1208 瀏覽
食物份量真的很少,4人套餐有2客意粉及1個pizza,卡邦尼意粉味道不錯,但四人吃,每人只能吃一啖左右,意式風情pizza茄醬極酸,pizza只有剛成年女性手掌的大小。蕃茄湯味道鹹酸,雞翼烤得很焦。食物水準一般,但貓挺可愛,適合想去玩貓的顧客,不太適合想吃飽的顧客。
2017-12-16 1023 瀏覽
好開心呀!呢間貓貓cafe好多貓!!全部都好得意肥嘟嘟!有啲仲好痴人,有隻訓左係朋友個大脾成個鐘,任摸唔嬲!食物方面選擇都好多,份量都夠,而且杯花茶都幾濃,唔錯唔錯!
食物方面選擇都好多,份量都夠,而且杯花茶都幾濃,唔錯唔錯!
2017-11-26 1190 瀏覽
去貓 cafe 主要都係玩貓呢間cafe 成 50 隻貓 隻隻都好生猛野食其實冇咩期待個包係脆 脆到食薯片咁咖哩豬排飯 唔太覺有咖哩味份量其實好少 個錢當玩貓就抵好多啦埋單 196
去貓 cafe 主要都係玩貓

份量其實好少

個錢當玩貓就抵好多啦
埋單 196
2017-11-21 637 瀏覽
因為有min. charge, 我地有2個小朋友,一個BB, 叫左個4人餐加單點。4人餐有4個沙律同湯 ~ 普通,小食:薯角、雞亦 ~ 幾好Hawaii Pizza ~ 唔錯白汁天使麵 ~ 有驚喜牛柳飯 ~ 好味唔知咩意粉 ~ 少少辛辣,有驚喜飲品 大家咁岩飲梳打,普通。大家主角唔係為左食,係為左睇貓貓,所以唔緊要啦。但份量比較少,雖然4個大人叫左5人份量仍然好不足。總括而言,食意粉啦。環境很乾淨,貼心地提供清理貓毛的用具。但坐位不夠舒適,有待改善。

4人餐有4個沙律同湯 ~ 普通,
小食:薯角、雞亦 ~ 幾好
Hawaii Pizza ~ 唔錯
白汁天使麵 ~ 有驚喜
牛柳飯 ~ 好味
唔知咩意粉 ~ 少少辛辣,有驚喜

飲品
大家咁岩飲梳打,普通。

總括而言,食意粉啦。

2017-11-12 799 瀏覽
選擇咗平日下午到訪,幾好,唔會好似週末咁迫,可以多啲時間同貓貓玩。期間仲俾我哋遇上貓咪們嘅開飯時間,成班貓貓一次過衝晒去後欄休息地帶,場面幾震撼下!先嚟杯菠蘿同提子特飲,味道幾 refreshing。我係覺得如果所有飲品都有蓋會比較安全啲,話晒啲貓貓成日跑來跑去(有時仲喺枱面添)。我估佢哋係想留返多啲時間照顧貓咪,又或者怕貓貓亂衝亂撞落時打爛晒啲餐具,所以呢度係用用完即棄嘅器皿上菜,但食具依然係平時果啲鐵叉。講返我哋嘅食物,首先係 all day breakfast,放咗係餐盒入面俾啲沙律菜蓋過晒,無咩賣相可言,但食落係正常嘅。另外叫咗芝士肉醬意粉呢啲比較穩陣嘅食品,非常多汁啱晒我口味!講到底,貓咪先係呢度真正嘅主角,食物正正常常就已經 OK。貓咪喇喎,我今日見到廿幾三十隻,大部份都好活躍同好黏人。我當然有為佢既拍咗唔少寫真,你哋慢慢欣賞啦!

2017-10-12
2017-10-19 791 瀏覽
重點是貓星人其實。。。我有鼻敏感但係超鐘意玩貓,所以第一次去貓cafe好緊張!一進去就見到!勁!多!貓!我諗三十隻以上都有吧? 貓大人們都不怕人的見慣大場面。不過就是很懶...很多都在睡覺。。。聽說下午好像同貓大人們曬太陽,所以今晚都不太活躍。超可愛!哈,我只有在影貓大人,食物也沒有影太多,大家主力睇貓咪好了。 四個人自然叫了四人餐,對四個女生而言,多了一點,五個女食就剛剛好。小食拼盤,不錯,只是我拍得較醜餐湯完售,配了4客沙拉整體來說,在旺角地點方便,食物環境也不錯又衛生!值得推銷下班去玩貓,
重點是貓星人
超可愛!

小食拼盤,不錯,只是我拍得較醜

餐湯完售,配了4客沙拉

2017-09-12
  • 小食拼盤
2017-09-15 699 瀏覽
打算好普通去玩下猫因為一般猫cafe 嘢食都好難食但今次呢間比到我一定係驚喜佢啲嘢食同埋嘢飲有上等餐廳嘅質素😳尤其是係個Pizza拿破崙pizza 口感啱啱好 薄批 比較濃味係芝士焗意粉 芝士味濃 本人最鍾意嘢飲天使飲品 淺藍色嘅薄荷沙冰 味道清新 但比較甜
打算好普通去玩下猫
因為一般猫cafe 嘢食都好難食