2018-06-22
對於灣仔打工一族,其實食黎食去都係果啲,呢間越南餐廳前排試業lunch 時間都好爆,一直想試下都無機會,今次終於食到!我同同事三個人一人order 一個飯,大家share 食,希望樣樣試下,見到隔離枱出餐都份量好夠!餐牌有好多選擇,好彩我無選擇困難症,我本身好中意食豬頸肉,甘我就叫左豬頸肉飯,估唔到都幾正喎,可以做到外脆內軟真係唔係間間做到🌝我同事就叫咖哩牛腩飯,一上枱已經聞到好香好濃的咖哩味,用黎送飯係一流,牛腩都有好多舊,唔會縮數,仲有牛根添😛另一個同事叫左牛粒紅飯,呢個飯應該係用蕃茄汁整出黎,就算無餸食個飯都好有味十足,牛粒有口感得黎唔會咬唔爛,反而三樣我個人覺得最好食同有特色🤭🤭我地最後無加錢叫小食,食成碟飯已經好飽😯 可能我地細食,不過下次都想試下小食,好似都唔錯🤭😳