2025-01-17
邁爵斯 @m.y_majesty 📍:深水埗福華街15號地舖🚗:太子地鐵E出口 步行7分鐘📞:+852 9457-9068💲:~HKD50/head for lunchFood quality✔️:白酒蜆意粉、蜜桃酸尾尾 總結:😋呢間簡直係深水埗區嘅窮人恩物飯堂 平靚正兼大份 非常推薦本區嘅人糧尾瘋狂光顧🥰😋試咗佢哋嘅白酒蜆意粉🍝 $38本身嗰價錢已經夠cls 點知嚟到仲要勁大碟 完全係平時餐廳百幾蚊碟x3嘅份量嚟 質素要求當然唔會高 不過比我想像中好食 蒜味出同埋蜆嘅量都唔少😋我係瘋狂咁逼自己食最尾都淨超多 我問餐廳拎食品盒打包 最尾係滿咗一個盒 (睇下嗰份量幾驚人咁多)😎😋飲品比較下就無食物咁抵食 試咗嗰蜜桃酸尾尾 又幾好飲同埋好足料🤔服務就幾自助 不過唔收加一好合理 去櫃檯落單畀錢就上碟 畀到三分係因為員工係畀我+$1拎嗰食物盒🤣
📍:深水埗福華街15號地舖
🚗:太子地鐵E出口 步行7分鐘
📞:+852 9457-9068
💲:~HKD50/head for lunch
Food quality
✔️:白酒蜆意粉、蜜桃酸尾尾
總結: