2009-01-14
成日都經過呢度..都冇點入過去.因為隔離食既都平過佢.不過終於忍唔住入左去.因為比佢門口D 叉燒吸引到.入到去..冇咩日.見有有2枱西人食緊..我見佢有下午茶..但我個陣想食飯.睇下個餐牌.都要成三,四十一碗飯 見到佢有個 鹵味五寶飯.$45就叫黎試下.仲叫左一碗無味精既湯.$10等左一陣黎左碗湯.西洋菜鴨腎湯.飲落都幾夠火候,只係咸左DD.可能係D鴨腎問題/到我叫既五寶飯啦,我叫左一碗.感覺都幾大碗同多料下..如果叫一碟可能食唔晒.宗望一望D汁泣泣令.仲有係個咸旦係已經同你本走個穀.都幾細心首先試左個叉燒先.我叫左半肥瘦.食落真係唔錯.幾好口感,加埋D 叉燒汁食..送飯係好正..只係略微凍左小小..如果係熱小小就正啦.其他既有雞,鵝都唔錯OK 啦..仲有D 鹵味,有鴨腎,豬耳,好似仲有墨魚.,.不過覺得佢硬左小小.整體黎講.$45 樣樣都有D,仲咁大碗既,,加埋碗湯.如果係晚飯價既,,都OK 既..係德興食.都差唔多..間唔中一次都OK..PS.佢比你柸茶..記得飲,起碼飲得過..
都冇點入過去.因為隔離食既都平過佢.
不過終於忍唔住入左去.因為比佢門口D 叉燒吸引到.
入到去..冇咩日.見有有2枱西人食緊..
我見佢有下午茶..但我個陣想食飯.
睇下個餐牌.都要成三,四十一碗飯
見到佢有個 鹵味五寶飯.$45
就叫黎試下.仲叫左一碗無味精既湯.$10
PS.佢比你柸茶..記得飲,起碼飲得過..