2024-07-25 2766 瀏覽
之前食過呢度嘅燒肉二人餐,幾抵食,款式又夠多,今晚諗住又嚟食~點知原來依家有做燒肉放題😱新出promotion,六折左只係388加一,真係不得了😱😱燒肉放題首先嚟個極上和牛海鮮盛合日本A5和牛西冷扒,油脂分佈超靚,入口即溶👍🏻日本A5和牛上腿肉同日本A5和牛肩胛肉,超級稔,唔會成口油👍🏻38cm 鎖鏈牛翼板,我未食過咁大條肉🥹好正👍🏻稔得嚟牛味好濃香草牛油帆立貝,幾大粒👍🏻鹽燒網走車海老,蝦肉結實爽口鹽燒鮮活鰻魚,好肥美鹽燒厚切牛舌芯,夠彈牙鹽燒赤豚里肌肉好爽口,香草汁雞腿肉好juicy放題食物有幾十款可以揀,牛、羊、豬、雞、海鮮,除非燒肉,仲有炸物,沙律,前菜,飯麵,仲有飲品tim ~叫左鹽燒薄切牛舌,鹽燒黒豚,網燒羊肉柳,鹽燒雞翼等,鍾意食蔥嘅話,可以order埋蔥絲,食落更香口👍🏻燒汁牛肋條稔得黎好有牛味,推介👍🏻👍🏻仲要無限時,可以慢慢燒慢慢食,爽🥳

燒肉放題首先嚟個極上和牛海鮮盛合

日本A5和牛西冷扒,油脂分佈超靚,入口即溶👍🏻

香草牛油帆立貝,幾大粒👍🏻

鹽燒網走車海老,蝦肉結實爽口

鹽燒鮮活鰻魚,好肥美

鹽燒厚切牛舌芯,夠彈牙

鹽燒赤豚里肌肉好爽口,香草汁雞腿肉好juicy

燒汁牛肋條稔得黎好有牛味,推介👍🏻👍🏻

仲要無限時,可以慢慢燒慢慢食,爽🥳
2024-07-20
5 分鐘 (堂食)
  • 燒汁牛肋骨肉
  • 燒肉放題
【灣仔區】【金金日式燒肉店】同真正哥喺銅鑼灣做嘢,今日就喺埋呢頭食埋飯。有時諗吓諗吓,做我哋呢行要周圍走都幾辛苦,不如食餐好啲嘅慰勞吓自己。咁就喺崇光百貨對面搵到呢間樓上日式燒肉店嚟試,我哋都係試佢哋嘅「午市燒肉定食套餐」,反正都係 share 食冇乜所謂啦。我哋試 $98 嘅「牛五花手羽雙拼燒」同 $191 嘅「澳洲 M9 和牛三品盛」兩個餐,前者兩款整得都幾好味,後者係肉眼心、翼板肉、三角肌,肉味都好濃好香,感覺好好。套餐仲每人包咗各一份野菜沙律、餐前小食、爐邊烘蛋、味噌湯同白飯,可以話係大滿足。跟餐嘅飲品方面,我飲「竹蔗馬蹄」,係果汁先生枝裝嗰隻,真正哥就加 $20 飲「Asahi 啤酒」,當然正啦。另外佢哋仲有個「超激安半價餐牌」,我哋試埋 $38 嘅「網燒可樂雞腿肉」同 $28 嘅「和風厚切玉子燒」,都好正喎,埋單 $382 嘅性價比幾高。。。(地址:銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓)@kinkinyakiniku#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foo

(地址:銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓)

@kinkinyakiniku

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am灣仔區 #銅鑼灣 #金金日式燒肉店 #午市燒肉定食套餐 #牛五花手羽雙拼燒 #澳洲M9和牛三品盛 #野菜沙律 #餐前小食 #爐邊烘蛋 #味噌湯 #白飯 #飲品 #竹蔗馬蹄 #Asahi啤酒 #網燒可樂雞腿肉 #和風厚切玉子燒 #1am1403 #1ambackup
2024-05-29
2024-11-08 256 瀏覽
行深色木系🪵裝修,地方幾闊落,亦都有唔少卡位,會坐得舒服啲😌 亦可以揀坐吧台會chill啲~ 野食選擇幾多,不論係單叫定set都得,尤其啲牛肉🐮幾高質🤩(5 😍 係滿分,🤩係半分)活海鮮和牛二人盛 - $608呢個set原本係888蚊既,宜家做緊特價可以減280蚊,都有幾多選擇,包括前菜、海鮮、碗物、燒肉、配菜、甜品燒肉:日本A5和牛西冷 🥩:紅肉既部分入口即溶,油花分佈均勻,紋理清晰細緻,肉質細膩嫩滑,肉味幾香濃同有油香,幾好食😋澳洲M9和牛肉眼 🦘🥩:油脂一樣豐腴,燒完🔥油香突出,牛味🐮幾濃郁,味道甘甜,肉質細嫩又有咬口澳洲M9和牛柳肉 🦘🐮:脂肪相對上會少啲,會比較有咬口但唔會韌,肉味一樣醇厚同juicy~USDA頂級牛小排 🥩:呢個係最大塊既但唔會咬唔開,有豐富既大理石油花,嫩口多汁,牛味🐮一樣唔輸蝕特選鹽燒牛舌芯 🧂🔥🐮👅:跟住有埋厚切既鮮嫩牛舌芯🐮👅,燒完🔥之後爽口彈牙,簡單又鹽🧂黎調味已經突出到牛味🐮前菜:龍蝦沙律伴青瓜 🦞🥗🥒:有幾多龍蝦肉🦞,爽口彈牙又鮮甜,配埋鹹香又帶有啲微辣🌶️既明太子🟠更加惹味同有刺激感,連埋清香爽口既青瓜🥒一齊食幾開胃🤤和風枝豆拼麻辣牛舌 🫛🐮👅

(5 😍 係滿分,🤩係半分)
活海鮮和牛二人盛

活海鮮和牛二人盛 - $608

燒肉:
龍蝦沙律伴青瓜

前菜:
和風枝豆拼麻辣牛舌

和風枝豆拼麻辣牛舌 🫛🐮👅:枝豆 (毛豆) 🫛顏色翠綠,有清新既豆香同味道清甜,食落鮮嫩爽口,豆質軟綿~ 落埋牛油 🧄🧈去炒🔥,鹹鹹地咁幾香口~ 配埋旁邊又麻又辣🌶️既牛舌🐮👅,質感爽口,係幾好既送酒菜🍶

海之幸:
網燒鮮活鮑魚 🔥🦪:事先切左薄片方便燒🔥,跟住將啲薄片放落有香草牛油🌿🧈既鋁兜r入面燒🔥,有鹹香又清新啲,鮑魚🦪質感煙韌Q彈,如果鮮味啲就更加好
蒲燒鮮活鰻魚 🐟:有4大舊,燒完🔥表皮焦香,裡面肉質幾嫩滑,係稍微有啲腥同埋多骨🦴
鹽燒七輪活蜆 🧂🔥🦪:有4隻,肥美飽滿,乾淨無沙,質感幾嫩滑同鮮甜

碗物:
黑松露和牛炒飯 ⚫️🐮🔥🍚:份量大約有兩大碗🥣,唔會炒得好乾,啲飯🍚粒粒分明,因為有芳香既黑松露⚫️,所以都幾香口惹味,另外有啲有鹹香既和牛粒🐮、香口既蛋粒🥚、清甜既洋蔥粒🧅都幾好
有機生菜

配菜:
有機生菜🥬:有時食肉食得多會有啲漏,夾埋新鮮既生菜🥬食就會清新啲,而且質感爽脆,層次會豐富啲
自家製牛乳凍

甜品
自家製牛乳凍 🥛🍮:食完咁多野有個甜品🍮幾好😜 口感細緻軟化,有幾香濃既奶香🥛,上面仲有啲焦糖醬,味道香甜都唔錯

好味指數:😍😍😍😍
推介指數:😍😍😍😍
活海鮮和牛二人盛
龍蝦沙律伴青瓜
和風枝豆拼麻辣牛舌
有機生菜
自家製牛乳凍
2024-11-02 205 瀏覽
在網上看到金金日式燒肉推出了放題優惠,就訂了枱和男朋友拍拖逛街後去吃一開始,餐廳先上了一個拼盤,包括了日本A5和牛西冷扒。這款和牛的油脂分布十分均勻,肉質細膩,每一口都充滿了濃郁的油香。特別是日本A5和牛上腿肉和肩胛肉,入口即化。而38cm鎖鏈牛翼板則帶來了不同的口感,這款肉質相對有咬口,但有濃厚的肉味。而香草牛油帆立具則是十分鮮甜。鹽燒網走車海老,就相對普通。鹽燒鮮活鰻魚的肉質彈牙,但調味較淡。鹽燒厚切牛舌芯是我的最愛,牛舌芯的口感軟嫩。香草汁雞腿肉。這道菜的香草汁調味適中,雞腿肉嫩滑。任食部分中還有澳洲和牛,雖然沒有日本和牛般肥美,但肉味卻格外濃郁。特別是牛舌,是我心目中的最佳選擇。甜品有自家製牛乳凍和雪糕糯米糍。牛乳凍的口感滑順,帶有淡淡的奶香。小總結❤️❤️❤️❤️❤️📌拼盤肉類高質📌澳洲和牛肉味濃📌環境舒適

甜品

小總結❤️❤️❤️❤️❤️
📌拼盤肉類高質
📌澳洲和牛肉味濃
📌環境舒適
咁多間燒肉店,真係要試過先知好不好。呢間之前黎過一次,記得相當不錯。餐廳主打鹿兒島,佐賀同澳洲黑毛和牛,餐廳有二人餐同澳洲M9和牛放題做緊特價優惠,性價比超高👍🏻今日不想食太多,就叫了一碟肉同石鍋飯。🥩牛肋骨肉五品盛合用左美國極佳級牛肉,雪花分佈超靚!真係睇得到的juicy。每邊燒十幾秒,再沾上餐廳秘制燒肉醬,放入生菜包住食,超正🤤👍🏻牛肋骨肉有齊四款口味:燒汁,果味,鹽燒,川式麻辣,各有風味😋🍚生牛肉石鍋飯小心石鍋邊,真係超熱!將生蛋黃,生牛肉,蔬菜同辣醬撈埋一齊,好惹味,食到最後都仲係熱辣辣👍🏻🌟餐廳肉類質素真係好好,下次一定要再黎試下放題😍

今日不想食太多,就叫了一碟肉同石鍋飯。

🥩牛肋骨肉五品盛合

🍚生牛肉石鍋飯

🌟餐廳肉類質素真係好好,下次一定要再黎試下放題😍

2024-10-24
  • 牛肋骨肉五品盛合
  • 生牛肉石鍋飯
2024-10-20 303 瀏覽
我今日放工後,約同好友去位於銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓的金金日式燒肉店食燒肉晚餐,環境舒適,坐得舒服。店長推介極上和牛海鮮盛合套餐,每位$388(做緊推廣六五折),我和好友點左個特選燒肉2人盛套餐 $598(原價$738),前菜係芥末八爪魚青瓜、磯煮鮑魚沙律;海之幸有香草牛油燒帆立貝、鹽燒深海虎蝦;燒肉有日本A5和牛西冷、澳洲M9和牛里肌肉、28cm安格斯鎖鏈牛肉、厚切鹽燒牛舌、角切黑豚七味芝士燒、鹽味焗燒手羽中;配菜係有機果物、有機粟米燒;碗物係黑松露和牛炒飯;甜品係自家製焦糖牛乳凍。整體黎講係新鮮食材,牛肉嫩美,帆立貝好鮮甜,炒飯香口好食,下次再來食極上和牛海鮮盛合套餐。

• 特選燒肉2人盛
  • 鹽燒牛舌
  • 自家制牛乳凍
  • 角切黑豚七味芝士燒
二人餐**芥末八爪魚青瓜**清新爽口,微微的辛辣刺激味蕾,又開胃。**磯煮鮑魚沙律**鮑魚鮮嫩與清脆的沙律菜,配合好夾。**香草牛油燒帆立貝**帆立貝肉質鮮甜,搭配牛油濃郁,夠清新。**鹽燒深海虎蝦**味道夠,好食。**黑松露和牛炒飯** (可轉換其他飯類)米飯粒粒分明,好重既黑松露的味道,增加左層次感。**日本A5和牛西冷**嫩滑程度夠晒。**澳洲M9和牛里肌肉**肉質鮮美,油脂分佈均勻。**28cm安格斯鎖鏈牛肉****厚切鹽燒牛舌**多汁,有口感嚼口。**角切黑豚七味芝士燒**豚肉同芝士配合得濃郁既味道。自家制的**牛乳凍**出奇地好味,清新的口感! 二人餐$598
二人餐

**芥末八爪魚青瓜**
清新爽口,微微的辛辣刺激味蕾,又開胃。

**磯煮鮑魚沙律**
鮑魚鮮嫩與清脆的沙律菜,配合好夾。

**香草牛油燒帆立貝**
帆立貝肉質鮮甜,搭配牛油濃郁,夠清新。

**鹽燒深海虎蝦**
味道夠,好食。

**黑松露和牛炒飯** (可轉換其他飯類)
米飯粒粒分明,好重既黑松露的味道,增加左層次感。

**日本A5和牛西冷**
嫩滑程度夠晒。

**澳洲M9和牛里肌肉**
肉質鮮美,油脂分佈均勻。

**28cm安格斯鎖鏈牛肉**
**厚切鹽燒牛舌**
多汁,有口感嚼口。

**角切黑豚七味芝士燒**
豚肉同芝士配合得濃郁既味道。

自家制的**牛乳凍**
出奇地好味,清新的口感! 二人餐$598

2024-10-16 314 瀏覽
第一次家姐帶我去見好好食今次朋友生日就帶佢哋嚟食都係叫返每日限量30和牛放題平時覺得食放題啲肉類麻麻哋但呢間唔會,朋友都覺得好正😋有一位小朋友計咗半價但都比正常成人份量👍🏻可能成班女仔,淨係食頭盤已經好正好夠所有和牛都好好味,另叫普通牛都吾會鞋嗌咗勁多次蜆,最正係蜆無沙,nice👍🏻豚肉都好好味道,尤其岩鹽青檸黑豚拖羅嘢飲難得有波子汽水,桃梳打少甜幾好飲依家食有六五折,覺得好抵食,我會encore
第一次家姐帶我去見好好食
今次朋友生日就帶佢哋嚟食
都係叫返每日限量30和牛放題
平時覺得食放題啲肉類麻麻哋
但呢間唔會,朋友都覺得好正😋
有一位小朋友計咗半價
但都比正常成人份量👍🏻
可能成班女仔,淨係食頭盤已經好正好夠
所有和牛都好好味,另叫普通牛都吾會鞋
嗌咗勁多次蜆,最正係蜆無沙,nice👍🏻
豚肉都好好味道,尤其岩鹽青檸黑豚拖羅
嘢飲難得有波子汽水,桃梳打少甜幾好飲
依家食有六五折,覺得好抵食,我會encore
2024-10-09
慶祝紀念
生日
用餐優惠
優惠券
  • 和牛
  • 岩鹽青檸黑豚拖羅
2024-10-07 429 瀏覽
【銅鑼灣•金金日式燒肉店】@ππππππππππππππππππππππππππππππ人氣激長28cm壺漬燒肉28cm壺漬牛肋骨肉牛肋骨肉的份量相當驚人,整體呈現出色澤誘人的琥珀色,燉煮至肉質軟嫩,輕輕一撥即能分離。壺漬的調味讓肉質吸收了濃郁的風味,每一口都帶有豐富的香氣,令人陶醉。嚴選厚切鹽燒牛舌這道菜以其厚切的口感和恰到好處的鹽度著稱。牛舌外皮微微焦脆,內裡則鮮嫩多汁,咀嚼時彈性十足,讓人感受到肉質的細膩與豐富的肉香。鹽燒杏鮑菇鹽燒杏鮑菇為整餐增添了一抹清新的風味。杏鮑菇的質地與牛肉形成了極好的對比,其獨特的香氣與鹽燒的調味相得益彰,口感滑順,讓人感受到素食的魅力。黑鬆露和牛炒飯炒飯顆粒分明,散發著黑鬆露的獨特香氣,和牛的加入更使整道菜品充滿奢華感。每一口都能品嚐到和牛的豐富油脂與黑鬆露的巧妙融合日本綠茶雪糕雪糕綿密滑順,綠茶的清香與微苦感相得益彰,清新解膩,讓人感受到一絲絲的愉悅與滿足。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 500✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#銅鑼灣美食 #金金日式燒肉店 #web3銅鑼灣金金日式燒肉店銅鑼灣怡
【銅鑼灣•金金日式燒肉店】@

#銅鑼灣美食 #金金日式燒肉店 #web3銅鑼灣
金金日式燒肉店
銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓
2024-10-07 312 瀏覽
啱啱去完日本,已經好掛住日本嘅燒肉。朋友介紹咗喺銅鑼灣嘅一間日式燒肉,就去試吓止唔止到燒肉條癮。呢間餐廳喺銅鑼灣站一出唔使5分鐘路程,好方便。餐廳可以散嗌、二人套餐、放題。年紀大咗胃口細咗,所以我哋揀咗$598二人套餐。前菜有芥末八爪魚配青瓜、鮑魚沙律,有驚喜、好清新。燒肉有日本A5、澳洲A9、USDA安格斯牛,當中以安格斯牛鎖鏈肉質出色,食完會想再食。另外有燒虎蝦同帆立貝,帆立貝大大粒,鮮味尤其出眾。最後仲有黑松露和牛炒飯、自家製奶凍,大滿足。整體嚟講牛肉出色,又有海鮮搭配,小食清新、份量大。另外,職員服務殷勤,會提醒你啲肉就快燒好,讚。
啱啱去完日本,已經好掛住日本嘅燒肉。
呢間餐廳喺銅鑼灣站一出唔使5分鐘路程,好方便。
前菜有芥末八爪魚配青瓜、鮑魚沙律,有驚喜、好清新。
另外有燒虎蝦同帆立貝,帆立貝大大粒,鮮味尤其出眾。
最後仲有黑松露和牛炒飯、自家製奶凍,大滿足。
2024-09-27 454 瀏覽
今晚心血來潮想食燒肉,就同奴才爸喺銅鑼灣搵咗間日式燒肉試吓😋我地叫咗鹽燒牛肋骨肉🥩牛肋骨肉嘅肉質好嫩滑,而且上面灑得夠鹽,完全可以帶出牛肉本身嘅鮮味🤤燒到表面微微焦香,咬落去口感超好,每一口都充滿肉汁😋而且肉質嘅紋理清晰,食落去口感層次感十足,真係一流!跟住就試埋鹽燒牛腹胸肉🐃牛腹胸肉本身油脂分佈均勻,燒出嚟嘅時候,啖啖肉都係香噴噴,咬下去時肉汁爆晒出嚟,真係無法抵擋🤤餐廳的服務也好周到,餐廳仲有提供一啲搭配的醬汁,令整個味道更加豐富同立體👍🏻 🤑 人均消費:~$200🤩 推薦指數:7 / 10📍 餐廳資料:金金日式燒肉店 (銅鑼灣)銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #銅鑼灣美食 #燒肉 #金金燒肉

🤑 人均消費:~$200
🤩 推薦指數:7 / 10
📍 餐廳資料:金金日式燒肉店 (銅鑼灣)
銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓

餐廳:金金日式燒肉店地點:銅鑼灣怡和街菜式:日式燒肉餐牌:前菜,沙律,豆腐,極佳級牛肉,日本和牛,澳洲和牛,和羊,牛舌,海鮮,雞,黑豚,飯,野菜,配搭,內臟,湯,麵,無酒精飲品,甜品,酒類飲品。呢度都有二人盛同燒肉放題。主餐牌有9折。28cm壺漬牛肋骨肉 $158 另加一28cm壺漬牛肋骨肉切割好靚,伴有生菜,洋蔥,大蔥同紅蘿蔔片,另上壺漬汁,可以自己浸下先燒。肉質好嫩口,而個汁非常惹味,好好味道。肉同汁都加有白芝麻粒。24cm澳洲M9和牛壺漬 $128 另加一澳洲M9和牛就較為瘦,不過一樣好味。網燒雞腿肉 $68 另加一網燒雞腿肉我揀左意大利香草汁。雞腿肉面頭加上黑芝麻粒,醬汁好味,口感味道都唔錯,帶有雞皮。Coke Zero $25 另加一Coke Zero係罐裝,跟有飲管。枱上有燒肉汁,辣汁同檸檬酸汁,好惹味。燒肉質素不俗。環境唔錯,位置方便。
餐廳:金金日式燒肉店
地點:銅鑼灣怡和街
菜式:日式燒肉

28cm壺漬牛肋骨肉 $158 另加一

24cm澳洲M9和牛壺漬

24cm澳洲M9和牛壺漬 $128 另加一
澳洲M9和牛就較為瘦,不過一樣好味。
網燒雞腿肉

網燒雞腿肉 $68 另加一
Coke Zero

Coke Zero $25 另加一
Coke Zero係罐裝,跟有飲管。
2024-09-16
24cm澳洲M9和牛壺漬
網燒雞腿肉
銅鑼灣鬧市樓上燒肉店試咗「金金燒肉」 呢個人均$300元嘅特選燒肉二人盛,極高性價比. 日式木系裝潢簡約舒適,座位寬敞唔擠迫而且座位之間距離比較遠,約朋友食飯傾計唔驚嘈. ⭐️前菜磯煮鮑魚沙律芥末八爪魚青瓜. 兩道前菜,開胃清新,芥末少少刺激提升食慾. ⭐️燒物擺盤精美有心思,品種豐富,肉有肉味海鮮有鮮味. 打卡之選一定係📸28cm鎖鏈安格斯牛肉. 好震撼‼️肉類有日本A5和牛西冷、澳洲M9和牛里肌肉、厚切鹽燒牛舌、七味芝士黑豚角切同鹽燒手羽,豬牛雞都齊晒,款款出色. 海鮮有香草牛油帆立貝同埋鹽燒深海虎蝦,大隻新鮮. 蔬果就有蘋果同有機粟米. ⭐️黑松露和牛炒飯炒得好乾身好香唔油膩,黑松露、蔬菜粒和黃牛粒味道互相交替,口感豐富.⭐️自家製焦糖牛乳凍奶涷入口溶化,奶味香濃,食落透心涼. 除咗呢個套餐,見到餐廳仲有冇限時放提,大胃王可以試吓😋另外臨走見到佢哋有好大個宣傳早割時段同宵夜時段食物飲品都有低至半價添,唔怪得食飽飽人越來越多啦.

⭐️前菜

⭐️燒物

⭐️黑松露和牛炒飯

⭐️自家製焦糖牛乳凍
奶涷入口溶化,奶味香濃,食落透心涼.

• 特選厚切鹽燒牛舌
  • 鹽蔥角切豚腩肉
  • 香草牛油粟米燒
  • 自家製牛乳凍
  • 角切黑豚七味芝士燒
  • 28cm鎖鏈安格斯牛肉
2024-09-04 637 瀏覽
第二次去呢間燒肉店 由夜晚8:30坐到10:00左右先走 同朋友傾計太過投入 間店太過舒服 不知不覺就坐咗咁耐 燒肉都好好食 都好抵 夜晚8:30後入座指定餐牌有五折!主餐牌九折!兩個人食到六百幾 人均300食到飽 仲嗌咗兩杯果酒 菠蘿酒同柚子酒 柚子酒好易入口 酒精濃度12度 同朋友傾吓偈撐枱腳🫶🏻😍 玉子燒超級好食!必點!!! 上菜嘅時候佢係凍嘅,大家可以試吓燒嚟食,真係好好食!!!燒完之後嘅口感完全唔同 同埋個味都唔一樣🤩🤩🤩

2024-08-28
2024-09-02 611 瀏覽
放工之後係openrice search就搵到呢間好評多多嘅日式燒肉 見佢咁多好評又方便 二話不說就同同事一齊黎食餐廳環境以木系作為設計風格 除此之外 餐廳都幾大 充滿空間感極尚和牛海鮮盛合日本A5和牛雪花紋好靚 入口即溶 正!香草牛油帆立貝簡單用牛油已經帶出帆立貝嘅鮮味38cm鎖鏈牛翼板唔係講笑 真係好長 打卡一流牛翼板肉質鮮嫩多汁 黑松露和牛炒飯未上台之前已經聞到佢好香嘅黑松露味黑松露同和牛嘅份量好慷慨 性價比十分高!

極尚和牛海鮮盛合

日本A5和牛
雪花紋好靚 入口即溶 正!

香草牛油帆立貝
簡單用牛油已經帶出帆立貝嘅鮮味

38cm鎖鏈牛翼板
唔係講笑 真係好長 打卡一流
牛翼板肉質鮮嫩多汁

未上台之前已經聞到佢好香嘅黑松露味
黑松露同和牛嘅份量好慷慨 性價比十分高!