小編平時都食唔少韓國野🇰🇷,但感覺好多既分別都唔大,用既調味亦都差唔多,無諗過今次發掘到呢間驚喜小店,難得宜家有小店仲咁有heart,唔單止每樣野親力親為,仲搞盡腦汁去追求天然同諗點保留韓國🇰🇷野食既原始風味,令到食客食到不一樣既味道,而唔係流水式既人工味道👍🏻 雖然鋪頭唔大,但係感覺幾chill同溫馨,行白色同木系🪵風格,用左白色磁磚牆,貼左野食相同埋唔同客人既合照,感覺幾warm~ 門口就有露營⛺️feel, 感覺幾特別~ 整體感覺唔錯同用心🤓(5 😍 係滿分,🤩係半分)海鮮部隊鍋 (配麵) 🦐🍲 - $368 (好味指數:😍😍😍😍🤩)啲海鮮都好新鮮,全部都係老闆娘每日去揀同買既,唔會用冰鮮🧊,感覺有heart~ 咁啱嗰日佢地話鮑魚🦪唔新鮮就無落到,但無阻個鍋一樣落左好多料~ 啲蝦🦐爽口彈牙,鮮美多汁,啲肉唔會痴殼~ 啲蜆🦪雖然唔大隻,望落幾飽滿,味道鮮甜,乾淨無沙~ 冬菇⚫️🍄香口爽滑,豆腐清香嫩滑,黃豆🟡香口惹味有咬口,豆卜清香又索晒個湯🥣既精華,金菇菜爽嫩唔會韌,泡菜酸酸辣辣🌶️,年糕煙韌又索到湯🥣 另外仲配埋公仔麵,🍜煙韌有咬口,而且好掛湯🥣 好食😋重點係食晒成個鍋都唔會口渴,老

(5 😍 係滿分,🤩係半分)
海鮮部隊鍋  (配麵)

重點係食晒成個鍋都唔會口渴,老闆娘話用左比較天然既辣醬🌶️,亦唔會加好多味精👍🏻 食完淨係覺得暖笠笠😌
炸雞  (半份)

炸雞 (半份) 🍗 - $78 (好味指數:😍😍😍😍)
炸雞🍗既炸皮夠薄,表皮酥脆唔會燶,裡面肉質細緻嫩滑,幾juicy,雞味🐥幾香濃唔會有雪味❄️ 旁邊配左經典既韓式🇰🇷甜辣醬🌶️,惹味得黎唔會太辣,感覺無咁漏又可以突出到雞🐥既鮮味~ 小編曾經有問過老闆娘點解唔整多啲口味,佢就話唔想靠人工調味粉,之後會諗下點樣可以用自己調製比較健康天然既調味去keep住炸雞🍗既原味道,真係有原則又有heart👍🏻
辣年糕  (加芝士)

辣年糕 (加芝士) 🌶️🍥🧀 - $98 (好味指數:😍😍😍😍🤩)
去食韓國野🇰🇷又點可以唔食佢地既特色小食年糕🍥呢😜 食落香辣🌶️,惹味開胃,加左芝士🧀之後甜甜地咁會無咁辣🌶️,而且有鹹香同拉絲~
而啲年糕🍥煙煙韌韌咁,唔會好硬,亦都幾掛汁,連埋鮮味彈牙既魚糕🍥,上面再灑左啲香口既芝麻⚪️ 整體黎講幾好食😋

蜜桃牛奶沙冰 🍑🥛🍧 - $45 (好味指數:😍😍😍😍)
有清香refreshing既天然蜜桃🍑香味,唔會靠香精,係真材實料ga😜 味道清甜,個沙冰🍧打得幾幼細,唔會突然有冰粒🧊,口感細緻creamy,有幾濃郁既奶香🥛~

士多啤梨牛奶沙冰 🍓🥛🍧 - $45 (好味指數:😍😍😍😍)
有芳香誘人既天然士多啤梨🍓香味,味道香甜帶有啲微酸,同時口感細緻creamy,有幾濃郁既奶香🥛~

好味指數:😍😍😍😍🤩
推介指數:😍😍😍😍🤩
海鮮部隊鍋  (配麵)
炸雞  (半份)
辣年糕  (加芝士)
一間在大角咀的小店,主打韓式鍋物,餐廳不算很大,約十張桌左右,主要是四人桌和二人桌,人多的話真的建議先預約了,因為晚上時候也是挺多人來吃的!豆芽炒八爪魚五花腩鍋(368元)加飯(15元)加芝士(28元)來到新鮮現炒,整個鍋的份量不錯,有兩大隻八爪魚,還有很多五花腩片和韓式少不了的年糕,底下是大量的豆芽菜!全程由店員負責,完全不用自己動手,這個好評!鍋的味道是甜辣口味的,味道會煮愈濃,愈入味的!八爪魚爽滑,五花腩爽嫩,年糕軟糯!吃得七七八八後,就可以叫店員幫你加飯了,上面還帶有紫菜,慢慢幫係炒香煎香,最後撒上芝士,非常邪惡,而且飯的味道也很香,還帶點飯焦!牛肉石鍋拌飯(98元)石鍋飯份量也挺多,差不多能分到四到五小碗的飯出來,配上各種韓式小料,再加上生雞蛋增加了一個嫩滑的口感,配上石鍋必備的飯焦,所以吃起來很惹味,又有口感!柚子牛奶沙冰(45元)柚子味很重,還有點柚子果肉,喝起來不會太甜。肉桂朱古力棉花糖鮮奶(58元)口感很滑,朱古力味挺濃的!

柚子牛奶沙冰(45元)
柚子味很重,還有點柚子果肉,喝起來不會太甜。

肉桂朱古力棉花糖鮮奶(58元)
口感很滑,朱古力味挺濃的!

2024-02-29
2024-04-08 44 瀏覽
<MW Korea House>係韓國太太和香港先生夫妻檔主理,主打韓式鍋物嘅韓國正宗地道小店,我哋今次唔係食鍋物係食韓式家庭料理,<韓式無骨炸雞>啖啖肉外脆內滑多肉汁配上韓式甜辣醬夠野味佐酒良伴,足料嘅<辣海鮮豆腐湯>甜辣嘅海鮮湯每一啖都好鮮甜撈飯食一流,<紅薯芝士條>甜甜嘅紅薯外層中間係芝士夾心,甜薯炸得酥脆芝士好有拉絲效果,紅薯嘅甜同芝士嘅味道估唔到咁夾好有驚喜,<辣炒豬肉蓋飯>好有家庭式風味,當然唔少得1支<瑪格利米酒>啦! #韓國美食 #食在香港 #食飽飽好滿足 #食咗先減肥
#韓國美食 #食在香港 #食飽飽好滿足 #食咗先減肥
2024-04-06
  • 紅薯芝士條
上個禮拜捐血前想食個豐富嘅lunch,而最近煲緊韓劇嘅捐血良伴話想食韓國嘢🇰🇷 所以就搵咗呢間由一對港韓夫妻主理🎎 主打鍋物嘅韓式餐廳,佢即刻舉腳贊成啊😛➿ 紅薯芝士條 ($78)芝士條拉到絲就基本㗎啦~ 但同平時食開嘅味道好唔同,因為裏面真係有紅薯甜甜嘅味道🍠➿ 豆芽炒八爪魚五花腩鍋 ($368) *白飯 (+$15) *芝士 (+$28)呢個鍋好猛烈❗️原隻八爪魚🐙鋪喺面,仲有海量豆芽、五花腩🐖 同埋年糕添☺️ 醬料嘅味道係個種好地道嘅甜辣味~ 我frd仲話一定要加芝士同白飯添🍚 芝士又真係幾match成件事🧀 食到最尾,店員又會按我哋嘅喜好炒成有飯焦嘅飯🥰 仲砌成心型,sweet到呢💕➿ 蜜桃牛奶沙冰 ($45)➿ 藍莓牛奶沙冰 ($45)兩杯沙冰都非常大杯呢,好啱一邊食鍋物🍲一邊傾計,一路飲~ 我覺得蜜桃嗰杯嘅牛奶味道重啲🍑🥛藍莓個杯嘅酸味就突出啲🫐

➿ 紅薯芝士條 ($78)

➿ 豆芽炒八爪魚五花腩鍋 ($368)
*白飯 (+$15) *芝士 (+$28)

➿ 蜜桃牛奶沙冰 ($45)
➿ 藍莓牛奶沙冰 ($45)

2024-03-18 18 瀏覽
嘩,好長既大八爪魚🐙我要食左你🐙好爽好彈牙🐙黎到大角咀既mw Korea house食韓國鍋有6個鍋類可以揀😍我地就揀左出名鍋類豆芽炒八爪魚五花腩鍋,$368,好大鍋,夠3個人食都得!而依度既泡菜同小菜都係韓國店主自家制,係正宗既味道啊😋職員好細心幫我地炒同剪八爪魚最後仲炒左個心形飯添推介大家一定要加個紫菜飯啊,$15,好正!加芝士$28同紫菜飯一齊炒好惹味啊!另外叫左個小食無骨炸雞配甜辣醬 $78/半份,香脆既外皮鮮嫩又多汁既雞肉,好好味😋香蕉牛奶沙冰 $45藍莓牛奶沙冰 $45

嘩,好長既大八爪魚🐙我要食左你🐙好爽好彈牙🐙

黎到大角咀既mw Korea house食韓國鍋

有6個鍋類可以揀😍

而依度既泡菜同小菜都係韓國店主自家制,係正宗既味道啊😋

職員好細心幫我地炒同剪八爪魚

最後仲炒左個心形飯添

推介大家一定要加個紫菜飯啊,$15,好正!

加芝士$28同紫菜飯一齊炒好惹味啊!

香蕉牛奶沙冰 $45

藍莓牛奶沙冰 $45
2024-03-14
  • 豆芽炒八爪魚五花腩鍋
MW Korea House韓國小店食物正宗!裝修由白色做主調,店內有韓國裝飾,仲會播kpop,btw門口隻假貓😂👀,食物性價比ok,而今次呢間分店座位闊落左,有四人枱👻🤟🏻:-1️⃣「厚切五花腩芝士泡菜拉麵🍜($88)」五花腩大塊超厚切,充滿蒜頭香味,店員會係你影完相貼心幫你剪開🤪,麵條掛汁好濃泡菜味🧀,撈埋芝士蛋黃食好夾~Ramen with cheese and eggs👍🏻-2️⃣「豆芽炒八爪魚五花腩鍋🐖🐙($368)」好震撼😍‼️好大隻八爪魚,仲有好多腩肉,芽菜甜甜地,配埋煙韌年糕,最後仲可以用醬汁炒飯(+$15),炒飯充滿麻油香味,店員仲整咗個心心tim,好邪惡~Octopus pot👍🏻-3️⃣「無骨炸雞配甜辣醬🐔($78 half/ $128 full」超香脆,即叫即炸,雞肉好嫩滑!~Fried chicken 👍🏻-4️⃣「肉桂蘋果朱古力鮮奶🍎🍫($56)」Cinnamon Apple Chocolate latte
1️⃣「厚切五花腩芝士泡菜拉麵🍜($88)」
2️⃣「豆芽炒八爪魚五花腩鍋🐖🐙($368)」
4️⃣「肉桂蘋果朱古力鮮奶🍎🍫($56)」
2024-03-13 20 瀏覽
聽講前菜係老闆娘自家調制 而且仲可以免費refill一次😋豆芽炒八爪魚五花腩鍋 $368整個鍋既份量都好多 兩大隻八爪魚+好多五花腩 底下係大量既芽菜侍應即場幫我地炒 完全唔洗自己落手整 超加分👍🏻+白飯 $15食得七七八八後 就可以叫侍應上飯 侍應又會即場用番個原鍋炒飯俾我地食😮👍🏻👍🏻個紫菜炒飯超正 炒得好香又好味🤤無骨炸雞配甜辣醬(半份) $78外脆內軟 炸得非常香脆 肉質juicy 點埋個甜辣醬仲更加惹味😋朱古力牛奶沙冰 $45香蕉牛奶沙冰 $45成杯野都好靚 好岩打卡❣️
聽講前菜係老闆娘自家調制

香蕉牛奶沙冰 $45
成杯野都好靚 好岩打卡❣️
2024-03-13
2024-03-11 16 瀏覽
好耐無去過大角咀,今次專程為左試試近排好hit的八爪魚五花腩炒豆芽鍋而來!由韓藉夫婦主理的小店,用左韓國原隻八爪魚🐙加埋超級適合香港人口味的自家製秘制醬料!色香味俱全而且不會辣到吃不到食材的味道~最神奇係油花滿滿的五花腩食落香而不膩。配埋吸收曬精華的芽菜洋蔥,本來以爲2個人食不完的分量也輕鬆吃清光😂😂另外仲試咗佢哋嘅魚糕湯,配埋一隻隻超爽彈的鮮蝦,煲湯勁好飲,忍唔住飲咗兩碗。魚糕有三大串,如果鍾意食林啲可以煲耐啲。
2024-03-08 12 瀏覽
之前都食過哩間韓國野食過一次覺得好好食好想encore🥹都推介過比唔同朋友今次就去咗佢地嘅大角咀分店叫咗啲新野😎🥘豆芽炒八爪魚五花腩鍋 $368佢地哩間分店係主打各款鍋物嘅今次就叫左哩款一上到黎見到個巨型八爪魚都真係嚇親😳勁大隻勁壯觀😳同我之前係濟洲島食過嘅有得揮😎過程中店員都會幫手剪開同埋炒🫶🏻八爪魚嘅質地Q彈唔會韌👍🏻而入面仲有好多五花腩肉同年糕做配料不得不說年糕真係超正🥹係勁入味 好有海鮮嘅味道😋鐘意食年糕嘅話建議加多份😋拎完上黎放涼一陣會更加煙韌而五花肉嘅量都好多食落唔鞋口👍🏻食完之後仲可以用剩低嘅醬汁加飯一齊炒😎啲飯會索滿咗岩岩海鮮嘅鮮味而且帶少少辣度咁好惹味😋份量都幾大而且絕對足料係滿滿嘅肉同海鮮🥹絕對唔係用豆芽黎hea你建議2-3人黎share😎👍🏻推薦指數4.4/5🍲吞拿魚石鍋拌飯 $98上次叫咗佢地吞拿魚拌飯好驚艷🤩今次叫咗同一款嘅石鍋版本加埋佢地自家製嘅醬汁去撈均食落好香😋而且熱辣辣咁好正😎加埋啲配料都好足同多元化食落唔會覺得好膩☺️重點係飯焦做得好出色🥹一層金黃色勁脆身🤩食落仲完全唔會痴牙😚鐘意食飯焦一定要叫石鍋款拌飯如果吞拿魚存在感高啲就叫普通款😎👍🏻推薦指數4.
之前都食過哩間韓國野

👍🏻推薦指數4/5

上次同今次食完都覺得好正
冇令我失望
唯一希望係大角咀分店都有芝士雞蛋卷就好🤣

🚩鍋 MW Korea House (大角咀)
大角咀埃華街72號地舖
2024-03-06 35 瀏覽
呢間食過深水埗分店,大角咀分店menu係唔同🥘寫明「전골」自然係主打鍋物,唔同韓式鍋物好吸引,仲有佢地自家製泡菜都幾正免費小菜(韓式泡菜,芽菜)(可免費添一次啊😎)🐙豆芽炒八爪魚五花腩鍋 $368個鍋一上枱好吸睛😍有成隻大八爪魚🐙、五花腩🥓、年糕🍢、豆芽等,五花腩份量好多食極都有咁😂呢個鍋唔會太辣,好岩送飯🍚,另外仲加左飯$15同🧀芝士$28,食完之前店員會幫你炒個芝士紫菜飯😍個飯吸哂個鍋既精華,正🍛鮑魚燉雞湯(配飯) $98有一大隻連殼既鮑魚,個湯好好飲😻味道鮮甜,帶微微人參味,裡面仲有白蘿蔔、雞肉等,連鍋上熱辣辣,配埋紫菜飯食好夾🫐藍莓牛奶沙冰/🍌香蕉牛奶沙冰 $45藍莓沙冰賣相好靚,🍧沙冰大大杯好足料,飲落幾有奶香味🥛,2款都好飲overall餐廳裝修舒服,座位闊落,食物幾足料好味,服務細心,同埋都幾旺場

免費小菜(韓式泡菜,芽菜)(可免費添一次啊😎)
🐙豆芽炒八爪魚五花腩鍋 $368

🍛鮑魚燉雞湯(配飯) $98

🫐藍莓牛奶沙冰/🍌香蕉牛奶沙冰 $45

overall
2024-03-03
2024-02-07 41 瀏覽
哇!哇!哇!嘎嘎好吃!好正宗啊!韩国美女老板匠心制作!精致可爱的店门口一下就吸引住我了,店里也有种别有洞天的感觉~放的都是当🔥Kop歌曲,本Kpop女孩狂喜🥰-🟧豆芽炒五花腩锅➕八爪鱼🐙 💰368每桌似乎都是奔着这个来的,所有人都在蒸腾的热气中洋溢着幸福的笑容哈哈哈~吃多了韩国部队锅,这一大锅满满五花肉配上八爪鱼和豆芽,显得很特别~菜和肉都给得很足,最后一碗海苔拌米饭炒成💗的形状,多等一会还有酥酥脆脆的锅巴吃~🟧海虾🦐大蚬鱼糕汤 💰168好鲜美!老板说是不加一滴味精的,都是每天现熬,在冬天美美喝上一碗这样的汤,太幸福啦☺️🟧泡菜这个得展开讲讲,跟我吃过其他韩料家的泡菜都不太一样!是老板手工做的!尤其是大白菜,腌制出了菜本身的香气,吃到根本停不下来😋🟧草莓🍓牛奶冰沙和青葡萄梳打颜值和味道都💯
哇!哇!哇!嘎嘎好吃!好正宗啊!韩国美女老板匠心制作!
🟧豆芽炒五花腩锅➕八爪鱼🐙 💰368
🟧海虾🦐大蚬鱼糕汤 💰168
🟧泡菜
🟧草莓🍓牛奶冰沙和青葡萄梳打
颜值和味道都💯
  • 豆芽炒五花腩锅/八爪鱼
有一段時間冇食韓國菜~見社交平台有foodie推介呢間嘅鍋🤩見到幾吸引再加上近排天氣咁凍❄️就決定去試吓啦!一入就開始就會計90分鐘🙈 所以最好等齊人先入去~ 但之後整體體驗不太好…⛈️-💫豆芽炒八爪魚五花腩鍋首先講咗嘢食先🥘五花腩有好多🌟 肥瘦適中👍🏻個八爪魚有啲細(因為煮完會再縮水所以其實會再細啲) 但價錢比普通五花腩鍋貴咗差唔多$100😢同埋食落偏咸🥹 本身諗住加飯不過失敗咗😹我後來頂唔順決定加啲水溝淡佢😹整體上普普通通冇咩特別…-講返成個體驗😢見到啱啱入嚟嘅枱會主動俾小菜但我哋冇咁應該係漏咗所以我就問一問佢幫我哋攞返之後個鍋比較咸所以諗住加飯🍚落咗order咁個店員就同我哋講食多少少肉先之後我哋就繼續食但個鍋煮到乾晒都冇人嚟加飯😵‍💫同埋我哋嗌咗兩杯嘢飲但食咗一半都未嚟🥹所以我哋決定同店員講話唔使加飯+追單原來係漏咗單🥹 所以我哋決定嗰兩杯嘢飲都唔要啦本身嗌嘢飲就係諗住解解膩…但飲咗好多水同埋過咗個勁就放棄了-成個體驗就係好似不斷漏咗好多嘢😭 可能今次比較唔好彩😢 同埋唔太符合我哋嘅個人口味🥺 所以呢個都只係作為一個參考🫶🏻 -整體評分:🌟🌟
有一段時間冇食韓國菜~
見社交平台有foodie推介呢間嘅鍋🤩
見到幾吸引再加上近排天氣咁凍❄️就決定去試吓啦!
一入就開始就會計90分鐘🙈 所以最好等齊人先入去~
但之後整體體驗不太好…⛈️
💫豆芽炒八爪魚五花腩鍋
首先講咗嘢食先🥘
五花腩有好多🌟 肥瘦適中👍🏻
同埋食落偏咸🥹 本身諗住加飯不過失敗咗😹
我後來頂唔順決定加啲水溝淡佢😹
整體上普普通通冇咩特別…
講返成個體驗😢
但個鍋煮到乾晒都冇人嚟加飯😵‍💫
同埋我哋嗌咗兩杯嘢飲但食咗一半都未嚟🥹
所以我哋決定同店員講話唔使加飯+追單
原來係漏咗單🥹 所以我哋決定嗰兩杯嘢飲都唔要啦
本身嗌嘢飲就係諗住解解膩…
但飲咗好多水同埋過咗個勁就放棄了
整體評分:🌟🌟

2024-01-27 40 瀏覽
牛肉石鍋拌飯牛肉炒粉絲無骨炸雞紫菜粉絲卷石鍋拌飯太油飯粒太濕太淋粉絲鹹到生腎石 超級鹹!鹹到要餸拌飯食🫠🫠🫠午市套餐加點的小食 韓式炸雞有陣怪味唯獨只有紫菜粉絲卷是正常的。真的伏到⋯⋯⋯⋯⋯⋯喊🥹🥲🥹🥲
牛肉石鍋拌飯
牛肉炒粉絲
無骨炸雞
紫菜粉絲卷

石鍋拌飯太油飯粒太濕太淋
粉絲鹹到生腎石 超級鹹!
鹹到要餸拌飯食🫠🫠🫠
午市套餐加點的小食 韓式炸雞有陣怪味
唯獨只有紫菜粉絲卷是正常的。
真的伏到⋯⋯⋯⋯⋯⋯喊🥹🥲🥹🥲
牛肉石鍋拌飯 牛肉炒粉絲 無骨炸雞 紫菜粉絲卷
正宗韓式鍋物料理小店🇰🇷!由一對港韓夫婦主理,主打韓式鍋物,由來港十年嘅韓國藉太太以家傳煮法用心製作之前回訪過幾次,一直都好欣賞佢地出品,連前菜小碟(泡菜、芽菜)都係老闆娘自家製同現成買返嚟個種味道唔同,每枱可以免費refill一次🤪室外設有一張露營風枱仔,嚟緊天氣開始涼就啱晒,吹住風食熱鍋飲下酒,同幾個朋友gathering🫰🏻-👍🏻豆芽炒八爪魚五花腩鍋 $368份量十足!一上枱開火等滾起店員會幫手剪碎八爪魚,再同五花腩炒起我地加咗芝士+$28,大量芝士鋪係面頭真係好癲😈賣相紅卜卜但其實唔太辣,平時食到10小嘅朋友都會食到,反而係甜甜地五花腩片好多,我地2個人食直頭食極都有咁,足夠3-4人share食🤰🏻🫃🏻食淨1/3左右就可以嗌埋個麻油紫菜飯+$15同芝士落去炒,吸晒啲豬油同醬汁勁肥仔,仲有飯焦,真係冇得輸-👍🏻海蝦大蜆魚糕湯 $168呢個好好飲🥺!有三大串魚糕,海蝦同大蜆份量都多好足料,仲有冬菇、金菇、白蘿蔔、洋蔥等湯底充滿濃郁嘅鮮甜蜆味同陣陣胡椒辣味,天氣凍飲好暖胃,自己一個清晒成煲冇難度😎-🔸士多啤梨牛奶沙冰 $45-味道:8/10性價比:8/10-📍#MWKoreaHous
正宗韓式鍋物料理小店🇰🇷!

同現成買返嚟個種味道唔同,每枱可以免費refill一次🤪
👍🏻豆芽炒八爪魚五花腩鍋 $368
我地加咗芝士+$28,大量芝士鋪係面頭真係好癲😈

👍🏻海蝦大蜆魚糕湯 $168

🔸士多啤梨牛奶沙冰 $45

味道:8/10
性價比:8/10
📍#MWKoreaHouse @mw.korea.house
大角咀埃華街72號地舖
深水埗福華街178A號地舖
2023-12-04 104 瀏覽
上網見到佢介紹覺得好正所以專登過去,坦白講,呢間鋪唔近地鐵站,奧運站要行7~8分鐘先到去到唔使等,即刻有得坐低。但俾二人座,係好細嘅枱,我地有手袋書包要攬住,因為唔想放地下,但買果啲一袋二袋就無辦法要放地下。枱興枱之間好窄,肥少少都好難行過,此其一。其二,前菜可以fill 一次,我地太肚餓,好快就食咗一碟,叫咗fill, 一直都無fill 到。差不多食哂主食,繼續叫佢fill, 起碼叫咗4~5次,先記得俾我地。其實去到最後,我地已經唔係為咗食呢碟泡菜,純粹係唔明白點解咁少一件事都要叫咁多次,重點唔係真咁好忙🤦🏻‍♀️好啦講反嘢食紅薯芝士條(有拉絲㗎)($78)好快黎到,都好食嘅,甜甜的,芝士味唔算好重,仲唔錯,有3.5分/5海鮮部隊鍋 ($368)有鮑魚,蝦,蜆,其實海鮮都唔算少,但除此之外配料就較少,有午餐肉,年糕,泡菜,少量嘅菜,以及大量芽菜同洋蔥。最好味係最後嘅公仔麵。不過不失,但要專登去食的話,有少少失望嘅,特別真係坐呢一方面。
好啦講反嘢食
紅薯芝士條(有拉絲㗎)($78)
海鮮部隊鍋 ($368)
紅薯芝士條
海鮮部隊鍋