2024-12-12
天寒地凍~又難得收早,捉埋老細去打邊爐!!呢間之前都食過,覺得性價比幾高~一坐低,未嗌嘢食就有靚湯飲🥰😍仍然一罐貫水準~好鬼死好味!😋👍🏻店員推介:今日特價海鮮~竟然九蚊一隻瀨尿蝦??叫夠佢半打,都係六條嘢~抵呀!!🥰🤣🥳仲有free咗個刺身拼盤,賣相非常精美~啲刺身都好新鮮!!當然唔少得新鮮海鮮啦~有龍蝦、扇貝、膏蟹同兩隻鮑魚,上枱仲郁郁下㗎!!椒鹽瀨尿蝦:師傅真係有一手!👍🏻唔知點解可以炸得咁鬆脆~基本上你吞得落可以連殼都食埋!🤭😅調味啱啱😉好肉質鮮嫩,大大隻,性價比超高!!雞煲:揀咗泰式口味,少少辣,好香!應該有半隻份量,味道都唔錯~食完雞煲就打邊爐啦!!有四款湯底可以揀,我哋想試冬陰功湯底。湯入面仲有粟米、蕃茄、菇類……跟住就畫餸啦!佢食物種類款式好多,估唔到蝦滑同墨魚滑都有一手!脆鯇魚腩非常之爽口~蔬菜都好新鮮~叫多碟安格斯牛肉就啱啱好!!非酒精飲品選擇都好多:有茶,有果汁,有汽水,如果想飲啤酒嘅,可以一個價錢任飲!!好彩早到,坐低冇耐陸續有訂位客人上嚟,要walk in有位都真係幾難~下次嚟記得要book位喇!!
仲有free咗個刺身拼盤,賣相非常精美~啲刺身都好新鮮!!