6天前
本身自己都幾鍾意食素食😬再訪新派素食餐廳「雅 ‧悠蔬食」💜.⚠️此餐廳收取10%服務費💰.鐵板黑椒汁烤大啡菇拼素漢堡扒配意式薯菜🥘套餐$268💰大啡菇加入一啲素肉烤焗🍄非常Juciy🤤素漢堡肉感豐富緊實🥩加上黑椒汁,好味道👍🏻配上粟米筍🌽蘆筍、西蘭花🥦紅蘿蔔🥕雲耳、翠玉瓜🥒番茄🍅飽肚感十足.周打猴頭菇黃耳桃膠忌廉濃湯🥣跟餐$0💰猴頭菇同忌廉味道濃郁🍄🟫加上黃耳、桃膠☺️滋潤養顏.香芒牛油果苜蓿芽手卷🍙跟餐$0💰利用苜蓿芽代替米飯🌱用脆卜卜紫菜包住苜蓿芽、芒果🥭牛油果🥑感覺清新帶草青味😌.香酥芋圓🧆跟餐$0💰.紫薯紅菜頭雪球🍠跟餐$0💰紫薯蓉綿滑😗混合紅菜頭粒及蘋果粒🍎爽脆清甜.土匪腐皮卷(4件)🍗單點$98💰腐皮卷呈炸雞髀造型😍灑滿孜然粉🌶️香噴噴💨外皮炸得香脆,香口惹味😆.黑糖珍珠芋圓遇上豆乳布甸🍮跟餐$38💰豆乳布丁滑順香濃🥛可惜珍珠同芋圓已變硬🥺.熱滋潤蘋果雪梨海底椰🫖單點$38💰有唔少蘋果🍏雪梨、海底椰椰肉🥥.凍雪梨青檸蘆薈冰茶🍹跟餐$10💰有粒粒雪梨同蘆薈果肉🍐
⚠️此餐廳收取10%服務費💰
香酥芋圓🧆跟餐$0💰