2016-08-20
四圍媾女媾得多都悶 今日返璞歸真 同正牌女友去食午市放題 午市放題唔係好多地方有食放題一定狂食壽司、刺身 刺身都唔錯 又新鮮又冇雪味 不過當日身體唔係太好 仲有少少發燒 所以唔夠膽食太多生野壽司就幾好食 啲飯唔硬又唔痴牙 最好味就係火炙壽司 啲魚肉炙燒過之後好鮮甜 配埋壽司飯好好食海膽花之戀 真係一口一舊 三文魚又夠肥美 嚿飯又唔太大嚿 好鬼正 真係我嘅至愛芝麻八爪魚 味道甜甜地好開胃 八爪魚唔太硬又冇乜雪氣 好好食 焗蠔 又係我另一心頭好 蠔肉夠大 芝士味道又濃又香 食多幾隻都唔夠炸物 唔算太標青 亦都唔太差 不過炸雞都算幾嫩滑 不過多咗啲油麵豉湯都幾好飲餃子雞亦 脆卜卜 新鮮熱辣 我一個人食四隻當然唔少得食雪糕 有 Movenpick 同 雀巢識揀一定係揀雀巢雪糕! 食開有感情!
今日返璞歸真 同正牌女友去食午市放題 午市 放題唔係好多地方有 食 放題一定狂食壽司、刺身
壽司就幾好食 啲飯唔硬又唔痴牙 最好味就係火炙壽司 啲魚肉炙燒過之後好鮮甜 配埋壽司飯好好食 海膽花之戀 真係一口一舊 三文魚又夠肥美 嚿飯又唔太大嚿 好鬼正 真係我嘅至愛 芝麻八爪魚 味道甜甜地好開胃 八爪魚唔太硬又冇乜雪氣 好好食 焗蠔 又係我另一心頭好 蠔肉夠大 芝士味道又濃又香 食多幾隻都唔夠 炸物 唔算太標青 亦都唔太差 不過 炸雞都算幾嫩滑 不過多咗啲油 麵豉湯都幾好飲 餃子雞亦 脆卜卜 新鮮熱辣 我一個人食四隻 當然唔少得食雪糕 有 Movenpick 同 雀巢 識揀一定係揀雀巢雪糕! 食開有感情!