2025-02-24 71 瀏覽
🍲 2人套餐($388)套餐可以揀半隻嘅椰子雞煲/滋補雞煲,仲包4隻蝦、2隻鮑魚,蔬菜拼盤同雜丸拼盤;今次我同朋友揀咗滋補雞煲,啱晒而家嘅天氣,湯底好足料,有紅棗、桂圓肉,黨參等等,聞落藥材味好香但飲落口好清甜🐓 雞肉有兩碟,一碟係拆晒骨嘅,另外一碟係有骨;食之前店員建議我哋可以先落左有骨個碟落去湯底度熬令湯底更入味,至於雞肉方面係用咗老闆自家雞場飼養無激素嘅清遠走地雞,只係需要淥 15 秒就食得,雞肉肉質結實,雞皮有彈性同比較脆口🦪 鮑魚好大隻厚肉,而且好貼心咁切好晒,一淥落去大約10秒左右就熟,肉質爽口彈牙🦐 蝦係用左新鮮大頭蝦,大隻之餘蝦肉比較彈牙,蝦頭仲有滿滿嘅蝦膏🥬 蔬菜拼盤份量好多,有白菜仔、生菜等等,蔬菜鮮甜之餘吸🧆 雜丸拼盤有墨魚丸,豬肉丸、芝心丸,脆皮腸,芝心牛丸同包餡牛丸,非常豐富🐮 細手切牛肩頸($188)雖則佢寫住係細份,但份量一啲都唔少而且仲要係厚切,牛肉味濃郁,肉質比較結實有咬口💛 特制柚子蜜($48)佢係用大大隻啤酒杯裝住,除左柚子蜜之外仲加入檸檬,飲落口非常清新🥤 大咸檸七($48)佢都係用大大隻啤酒杯裝住,醃過嘅鹹檸檬加上冰涼夠氣嘅七喜汽水,咸甜交雜,
🍲 2人套餐($388)

🥬 蔬菜拼盤份量好多,有白菜仔、生菜等等,蔬菜鮮甜之餘吸

🐮 細手切牛肩頸($188)

💛 特制柚子蜜($48)

🥤 大咸檸七($48)
佢都係用大大隻啤酒杯裝住,醃過嘅鹹檸檬加上冰涼夠氣嘅七喜汽水,咸甜交雜,爽啊

✨環境方面,座位非常闊落,坐得舒服,同朋友飯聚宵夜又可以多個選擇
2人套餐
手切牛肩頸
滋補雞煲
大咸檸七
特製柚子蜜
全港唯一清遠走地椰子雞專門店 - 雞老闆 港人北上必食之一就一定係椰子雞,其實香港都有椰子雞食仲要係好好食既 !  呢晚姐妹就帶左我黎旺角食椰子雞同我慶祝生日 ! 餐廳要先行一層樓梯上去,有大量卡位,亦有一間房提供私隱度,大約容納20-30人都唔係問題,光亮環境,乾淨企理姐妹之前食過就係俾佢地既口號吸引到:「你哋即管叫雞,我哋我哋認真做雞。」姐妹話佢地真係無吹水,湯底用足5個椰子水黎整,而揀選既雞係精心養育160日嘅清遠走地雞 ! 煲左一陣之後,個湯已經超級清甜 ! 姐妹同我都飲咗2碗湯先開始食雞整間店都充斥住椰香味,雞肉當然估到都煲到入哂味啦雞皮薄而且彈牙而因為走地雞既關係,雞既肉質結實有咬口即使我地係叫688蚊既4人份量,餓左成日既我地都係不知不覺就食晒成隻雞了所以我地都後加左特級牛肩肉黎食,肉質彈牙又有咬口,又係同椰子水湯底好夾既,之後就到食配菜,除左送既鮑魚同海蝦必食外,特別推介食竹笙同埋新鮮蔬菜,因為椰子水再加上雞油後食更加香甜飲品方面呢如果大家唔想只係飲熱湯既話,我地叫左呢杯特特特大檸檬水都係唔錯既選擇,酸酸地開胃又健康 ! 雞老闆 地址 : 旺角染布房街5號地舖電話 :
全港唯一清遠走地椰子雞專門店 - 雞老闆

呢晚姐妹就帶左我黎旺角食椰子雞同我慶祝生日 !

整間店都充斥住椰香味,雞肉當然估到都煲到入哂味啦
雞皮薄而且彈牙
而因為走地雞既關係,雞既肉質結實有咬口

雞老闆
地址 : 旺角染布房街5號地舖
電話 : 26189888
營業時間 : 17:00 - 06:00
2024-12-12
$344 (宵夜)
慶祝紀念
生日
  • 鮑魚
6天前 0 瀏覽
呢個二人餐係專食雞,只需淥 15 秒即可食用嘅走地脆皮雞,所以係好薄㗎~聽聞老闆由細個就開始養雞🐥🐥🐥🐔🐔🐓而今日食嘅雞係喺清遠雞場黎,而且都係飼養時間較長的品種😃😃肉質較為結實彈牙!😙😙我地叫咗個🍜滋補湯底,都幾清甜,又潤喉然後咁梗係食雞先啦然後再食🦐蝦同埋🦪鮑魚+時蔬拼盤+鮮丸拼盤海鮮都幾爽口而且彈牙啲份量亦都啱啱好 唔會食到好滯☺️☺️🙂🙂另外除咗食雞,我哋仲叫咗碟手切牛肩頸+ 美國 Prime 安格斯牛小排,combo 就可以一次過食晒兩款!!

聽聞老闆由細個就開始養雞🐥🐥🐥🐔🐔🐓
而今日食嘅雞係喺清遠雞場黎,而且都係飼養時間較長的品種😃😃
肉質較為結實彈牙!😙😙

我地叫咗個🍜滋補湯底,都幾清甜,又潤喉
然後咁梗係食雞先啦

然後再食🦐蝦同埋🦪鮑魚+時蔬拼盤+鮮丸拼盤
海鮮都幾爽口而且彈牙

啲份量亦都啱啱好 唔會食到好滯☺️☺️🙂🙂

天氣冷想吃火鍋,愛吃新鮮雞的友人帶路,來到這家新開椰子雞火鍋店,一進店便看到大大的字「叫雞請」2人餐$388看到店員將所有椰子水倒進鍋中,滴水不加,然後將半隻雞殼加進去煮湯,在吃火鍋前先喝一碗,味道甘甜鮮味半隻雞新鮮雞肉起骨切片,以薑蔥調味去腥,店員教煮15秒即成,店主自行養殖的清遠走地雞,雞皮爽脆,雞肉彈牙鮮甜,與冰鮮雞完全兩回事,很有驚喜羅氏蝦羅氏蝦大大隻,蝦頭多膏,蝦肉爽口彈牙鮑魚新鮮鮑魚爽滑鮮甜,記得不要煮得過老雜丸拼盤有芝士牛丸,貢丸和脆皮腸等,包含在套餐內蔬菜拼盤很大一盤有四款菜,包括白菜仔,油麥菜等等,全部都新鮮爽脆手切牛小排&牛肩頸手切牛肉肉質特別鮮甜,厚身有嚼勁,牛小排油脂感重,牛肩頸濃肉味,看個人口味大檸樂 $48巨無霸份量,絕對夠2人分享,大大杯檸檬可樂總括來說,食材新鮮,價錢不貴,值得支持小店

2人餐$388

半隻雞

羅氏蝦
羅氏蝦大大隻,蝦頭多膏,蝦肉爽口彈牙

鮑魚
新鮮鮑魚爽滑鮮甜,記得不要煮得過老

雜丸拼盤
有芝士牛丸,貢丸和脆皮腸等,包含在套餐內

蔬菜拼盤
很大一盤有四款菜,包括白菜仔,油麥菜等等,全部都新鮮爽脆

手切牛小排&牛肩頸

大檸樂 $48
巨無霸份量,絕對夠2人分享,大大杯檸檬可樂

總括來說,食材新鮮,價錢不貴,值得支持小店

• 二人餐
  • 椰子雞
位於染布房街,鄰近旺角東站🚇有間食雞鍋專門店,仲大大隻字寫「叫雞請」😳 店內供應嘅新鮮雞係每日通過檢驗嘅清遠走地雞🐥仲要喺老闆自家雞場飼養,絕不含無激素‼️天氣凍🌬️老闆推薦我哋滋補湯底湯底d藥材好足料~記得要飲湯😋雞會有兩碟,一碟有骨嘅走地雞係用黎餚湯(都可以食)另一碟喺去咗骨嘅走地雞,只需淥 15 秒即可食用嘅走地脆皮雞😋有驚喜😍食落勁方便,雞肉彈牙夠嫩連雞皮都爽脆👍🏻蝦係大頭蝦夠新鮮又多膏🦐鮑魚切晒片,灼一灼就得~太方便😝美國安格斯牛小排~肉質鮮嫩,油脂均勻手切牛肩頸~牛味濃郁🐮🔸2 人套餐 $388🔻招牌滋補湯底 配 半隻雞🔻四隻羅氏蝦🔻兩隻鮑魚🔻蔬菜拼盤🔻雜丸拼盤🔸美國安格斯牛小排 (小) $198🔸手切牛肩頸 (小) $188 🔸藍妹啤酒 $38
位於染布房街,鄰近旺角東站🚇
有間食雞鍋專門店,
仲大大隻字寫「叫雞請」😳
店內供應嘅新鮮雞係每日通過檢驗嘅清遠走地雞🐥
仲要喺老闆自家雞場飼養,絕不含無激素‼️
天氣凍🌬️老闆推薦我哋滋補湯底
湯底d藥材好足料~記得要飲湯😋
雞會有兩碟,一碟有骨嘅走地雞係用黎餚湯(都可以食)
另一碟喺去咗骨嘅走地雞,
只需淥 15 秒即可食用嘅走地脆皮雞😋
有驚喜😍食落勁方便,雞肉彈牙夠嫩連雞皮都爽脆👍🏻
蝦係大頭蝦夠新鮮又多膏🦐
鮑魚切晒片,灼一灼就得~太方便😝
美國安格斯牛小排~肉質鮮嫩,油脂均勻
手切牛肩頸~牛味濃郁🐮

🔻雜丸拼盤
🔸美國安格斯牛小排 (小) $198
🔸手切牛肩頸 (小) $188
🔸藍妹啤酒 $38
❣️無論幾時都會想打邊爐,最近發現呢間專門食清遠走地鷄火鍋店,原來鷄肉只需要淥15秒就食得,仲要味道好好❣️套餐$388兩位真係幾抵,可以點椰子/滋補湯底,仲有半隻鷄、蝦、鮑魚等,都幾豐富 🐔清遠走地雞(半隻)- 只需要淥 15 秒即可食,真係好神奇!初初都怕唔熟,但原來都已經ok。鷄起曬肉方便食,估唔到好特別,鷄肉嫩得來好清甜,連雞胸都好嫩同甜,鷄皮係爽口,重點係唔肥膩~✨鮑魚- 都幾大隻厚身,口感鮮甜有水準🦐蝦- 係新鮮大頭蝦,肉質幾彈口鮮甜另外仲可以加唔同肉類,例如係牛、豬肉等,當日就有蝴蝶腩同豬頸肉,肉質吸曬湯底清甜,味道唔錯最surprise係飲品係大大杯巨量size,完全可以唔怕口渴,邊飲邊傾計~有機會再去食鷄!

🐔清遠走地雞(半隻)

✨鮑魚

- 都幾大隻厚身,口感鮮甜有水準

🦐蝦

- 係新鮮大頭蝦,肉質幾彈口鮮甜

今日來到旺角染布街新店打邊爐,餐廳主卡滋補雞煲同火鍋,場內以打位為主,價錢合理,也有分了2人/4人/6人的套餐,好適合同朋友一齊來烚吓烚吓飯聚的地方。🍲👫👭👬🥢🌟 2人套餐($388),包了半隻清遠大扇雞、鮑魚、泰國蝦、蔬菜拼盤和鮮丸拼盤。🐥🦐🥬✨套餐的主打是清遠大扇雞,來自清遠的自家養農場,每隻雞大約280天大,無激素,肉質軟滑結實,店員建議只需淥 15 秒即可食用,雞味濃郁,而且皮脆肉彈。廚師送來時已把雞骨肉分離,骨頭放在湯底內,增添了湯的味道。🐥😋✨ 先來一個滋補湯底,湯底放了杞子、圓肉、黨參、紅棗和南棗。滾湯後,先落雜菜拼盤,將菜的精華融入湯底內,落肉前飲一碗清甜的靚湯,暖笠笠夠哂滋潤。🍲🥬✨ 鮑魚,每隻都切好一片片,新鮮彈牙,輕輕一滾口感爽脆,點上少少醬汁更加惹味。🐚☺️✨ 鮮丸拼盤,幾款肉丸和芝士腸,不同的肉丸款式都包住不同的餡料,份量少少,滿足到火鍋的必點之選。🧀🍢✨ 餐廳選用泰式大頭蝦,蝦身粗大彈牙,蝦頭滿滿的膏,確實滋味。🦐😙✨ 手切牛肩頸($198),每片都帶點厚度,牛肩頸肉質嫩滑,油脂分布均勻,牛味濃郁。🥩🔥✨ 美國 prime 安格斯牛小排($198),肉質細嫩,

今日來到旺角染布街新店打邊爐,餐廳主卡滋補雞煲火鍋,場內以打位為主,價錢合理,也有分了2人/4人/6人的套餐,好適合同朋友一齊來烚吓烚吓飯聚的地方。🍲👫👭👬🥢

✨ 美國 prime 安格斯牛小排($198),肉質細嫩,油脂豐富,入口柔軟,非常嫩滑。🐃🥓

✨ 泰國椰青($38/個),味道清甜,椰肉軟綿綿,潤喉潤肺。🥥🍹
2025-02-14 0 瀏覽
朋友搵到呢間打邊爐原來湯底係用新鮮椰子汁店員差唔多倒咗四五個椰青落去再加埋一隻新鮮雞湯底超級清甜好飲食完啲雞再打邊爐然後環境又坐得舒服可以傾偈傾好耐店員阿姨都好熱情,又好好人下次要再聚會都會嚟呢間
朋友搵到呢間打邊爐
原來湯底係用新鮮椰子汁
店員差唔多倒咗四五個椰青落去
再加埋一隻新鮮雞
湯底超級清甜好飲
食完啲雞再打邊爐
然後環境又坐得舒服
可以傾偈傾好耐
店員阿姨都好熱情,又好好人
下次要再聚會都會嚟呢間
2025-02-09 79 瀏覽
😊今次同朋友去咗旺角食雞煲,試咗佢哋嘅招牌🥥泰國椰子清遠雞鮑魚火鍋,仲點咗好多配料,包括蝦、時蔬拼盤、鮮丸拼盤、手切牛肩頸、美國安格斯牛小排、竹笙、響鈴、娃娃菜、淮山、大咸檸七、珊瑚蚌同埋帶子,真係大滿足! 今次嘅雞煲體驗勁滿意,椰子雞全部都係用清遠嘅走地雞,都係飼養時間較長的品種。清遠大扇雞(至少 280 日),因不打激素,肉質較為結實彈牙!湯底清甜滋潤,配料新鮮豐富,而且份量十足,絕對係三五知己聚餐嘅好選擇!🥥椰子雞鮑魚煲嘅湯底比較清甜,如果鍾意濃味嘅朋友可以加錢轉其他湯底。配料嘅份量比較大,建議大家根據人數適量點餐,避免浪費😌▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️👭2人套餐 $388叫咗個椰子雞鮑魚煲湯底用咗新鮮椰子水同埋椰肉熬製,清甜得嚟又帶點椰香,飲落好滋潤。雞肉好嫩滑,鮑魚亦都好新鮮,彈牙得嚟又入味。湯底越滾越濃郁,加埋其他配料一齊食,真係好正!蝦-新鮮爽口,蝦味十足。時蔬拼盤-有齊各種新鮮蔬菜,可以平衡返肉類嘅油膩感。鮮丸拼盤-有牛丸、墨魚丸、芝士腸等等,全部口感彈牙!手切牛肩頸-油脂分布均勻,肉質嫩滑,牛味濃郁。美國安格斯牛小排-肉質細嫩,油脂豐富,入口即化。竹笙-入晒湯汁嘅精華

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
👭2人套餐 $388

蝦-新鮮爽口,蝦味十足。
時蔬拼盤-有齊各種新鮮蔬菜,可以平衡返肉類嘅油膩感。
鮮丸拼盤-有牛丸、墨魚丸、芝士腸等等,全部口感彈牙!
手切牛肩頸-油脂分布均勻,肉質嫩滑,牛味濃郁。
美國安格斯牛小排-肉質細嫩,油脂豐富,入口即化。
竹笙-入晒湯汁嘅精華,口感爽脆。
響鈴-炸得香脆,浸落湯底幾秒就食得,外軟內脆。
娃娃菜-清甜爽口,可以中和返湯底嘅濃郁。
淮山-滋補養生,口感粉糯。
大咸檸七-酸酸甜甜,可以解膩開胃。
珊瑚蚌-鮮甜爽脆,口感獨特。
帶子-鮮嫩多汁,味道鮮甜。

🚻店內有獨立廁所
🥤大檸樂 $38
加一服務費
==$1417/3人,人均472
2025-02-06 109 瀏覽
最近天氣轉涼,最啱就係打邊爐暖下身!今次嚟到旺角嘅「雞老闆」,試吓佢哋嘅清遠走地雞火鍋,果然冇令我失望!😋我哋揀咗秋冬滋補雞湯底,湯底用咗石斛花、紅棗同鮮雞件熬製,一上枱已經聞到陣陣藥材香,飲落清甜滋潤,暖笠笠,好啱秋冬飲用!湯底仲加入多件鮮雞件,湯底更加香。主角清遠走地雞🐔果然名不虛傳!老闆喺清遠自設雞場,每日新鮮運到,雞肉經過嚴格檢驗,食得放心。我哋點咗 極品桂花雞,飼養至少 150 日,只需淥 15 秒即可食用,肉質結實彈牙,雞皮爽脆,真係一試難忘!另外仲有 清遠大扇雞 選擇,飼養時間更長,肉味更加濃郁。2 人套餐非常豐富,除咗半隻清遠走地雞,仲有4 隻蝦,2隻鮑魚,時蔬拼盤同雜丸拼盤,份量十足!特別推介手打牛丸,口感彈牙,牛味濃郁。醬爆瀨尿牛丸一咬爆汁!另外加配嘅手切牛肩頸同美國 Prime 安格斯牛小排,肉質鮮嫩,油脂分布均勻,入口即化,絕對係牛魔王嘅最愛!📍雞老闆 旺角染布房街 5 號地舖

📍雞老闆
旺角染布房街 5 號地舖
廣東人很愛吃雞,比起來我對雞肉沒到很著迷的程度,所以也很少找吃雞專賣店但最近天氣冷了,又不想吃那麼重口味,就想找一家廣式清湯火鍋店打打邊爐,於是找到了這家專門吃雞的火鍋店餐廳位置在白布街附近,還挺好找的火鍋食材不多,主打的就幾款雞肉食材,絕對推薦大家簡單地點個椰子雞湯鍋底或者滋補鍋底我這款是滋補雞湯鍋底,幾種煲湯食材比如紅棗,石斛花,淮山幹,黨參,雞湯,超級超級清甜,很驚艷我,冬天來上一碗絕了然後就是不可錯過的清遠脆皮雞,一盤端上來的新鮮程度,煮出來雞肉雞皮是脆的,吃得出來的新鮮,點上用青檸醬油調的醬料,絕了兩個字沖口 而出,必須嚐嚐!老闆說他家海鮮食材都是自己去菜市場買新鮮的,吃得出來,鮑魚和蝦個頭都很大,新鮮彈牙,可點其他食材也還不錯如果對吃新鮮雞有興趣,推薦你們來,很優秀的湯底,很優秀的雞肉,點一盤雞肉再加點素菜主食,也已經很滿足了

其他食材也還不錯

2025-02-03 167 瀏覽
✨ 2人餐 $388 滋補雞煲 岩哂冬天❄️紅棗杞子,龍眼淮山 仲有好多珍貴藥材超爽脆 連雞皮都系脆 吾油膩 用清遠雞.💫重點一提~ 雞 配店舖醬料好好食 甜甜地再加少少辣 要加埋 蒜泥 薑蓉 仲有個好爽口 沙薑! 必要落 吾多地方有🥺♥️.✨脆皮雞 只需淥 2幾秒 秒即可食! 身為管理體重嘅教練 食雞走皮好普通嘅事 呢個脆皮雞雞皮真係一試難忘 勁爽脆 一路食同男朋友一路講好好味 絕對可以再返嚟食呢隻雞~.✨鮑魚 淥10秒 鮑魚起殼切好一條條 碌一碌就食得 煙韌爽口~.✨手切牛肩頸厚肉 份量多 .✨羅氏蝦好大隻 有膏 蝦肉質彈牙.✨時蔬拼盤生菜 油麥菜 番薯葉 白菜仔全部都好新鮮 好甜 份量也多.✨鮮丸拼盤 款款各1 墨魚丸 香菇貢丸 牛肉芝心丸 都好好食醬爆瀬尿牛丸 芝心丸 芝士腸 正常

✨ 2人餐 $388 滋補雞煲 岩哂冬天❄️
紅棗杞子,龍眼淮山 仲有好多珍貴藥材
超爽脆 連雞皮都系脆 吾油膩 用清遠雞
💫重點一提~ 雞 配店舖醬料好好食
甜甜地再加少少辣 要加埋 蒜泥 薑蓉
仲有個好爽口 沙薑! 必要落 吾多地方有🥺♥️
✨脆皮雞 只需淥 2幾秒 秒即可食!
身為管理體重嘅教練 食雞走皮好普通嘅事
呢個脆皮雞雞皮真係一試難忘 勁爽脆
一路食同男朋友一路講好好味
絕對可以再返嚟食呢隻雞~
✨鮑魚 淥10秒
款款各1
墨魚丸 香菇貢丸 牛肉芝心丸 都好好食
醬爆瀬尿牛丸 芝心丸 芝士腸 正常
2025-01-30 134 瀏覽
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼真材實料火鍋店「雞老闆」😍每日供應新鮮清遠無激素走地雞,只需淥15秒即可食用,肉質結實彈牙,去埋骨享用更方便‼️仲有多款招牌菜式如手切牛肩頸、清遠桶蠔、羅氏蝦等,邊爐愛好者一定要嚟試吓📣講多無謂,睇片最實際⬆️🔸美國Prime安格斯牛小排🔸手切牛肩頸🔸清遠脆皮雞🔸鮑魚🔸羅氏蝦🔸鮮丸拼盤🔸時蔬拼盤▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

🔸美國Prime安格斯牛小排
🔸手切牛肩頸

🔸清遠脆皮雞

🔸鮑魚

🔸羅氏蝦

🔸鮮丸拼盤
🔸時蔬拼盤

2025-01-30 160 瀏覽
上星期天氣涼,放工去左旺角呢間🌟雞老闆🌟打個邊爐暖暖身子。我地叫左二人餐,揀左秋冬滋補雞煲,二人套餐有清遠走地雞半隻、2件鮑魚、4件大蝦、時蔬拼盤同雜丸拼盤.一入門口就見到有個大雪櫃裡面裝哂全部椰青,原來餐廳除左出名做雞之外,仲出名整椰子雞,真係用足全椰皇椰青水來做湯底! 我地今次既秋冬滋補雞煲湯底除左有椰青水外,仲有紅棗、杞子、柱圓等等的藥膳配料,所以味道濃郁,又香又滋補! .首先店員會分開上一碟雞骨及一碟無骨雞肉,然後吩咐我地先將整碟雞骨放入湯內熬煮,呢度可以話係店主有誠意之位,以雞骨先熬出雞味,及後先淥雞肉,所以個湯底會係愈打得耐,個味愈濃。而另外一碟無骨雞肉係切得好幼好細條,所以淥15秒就得而且保持到好爽,唔油膩。.餐廳主張將雞肉淥 15 秒即可食用,試左真係食得,好爽嫩!! 餐廳老闆原來由細就開始養雞,現在係清遠有經營雞場,店內主要供應既兩款雞都係飼養時間較長的品種,分別係極品桂花雞(至少 150 日)同清遠大扇雞(至少 280 日),由於不打激素,所以肉質較為結實彈牙.鮑魚同大蝦都大大件,爽甜,大蝦多膏,雜丸拼盤就有5粒,有墨魚丸、蟹籽丸及貢丸等等,大粒且彈牙! 我地仲另外
鮑魚同大蝦都大大件,爽甜,大蝦多膏,雜丸拼盤就有5粒,有墨魚丸、蟹籽丸及貢丸等等,大粒且彈牙! 我地仲另外叫左美國 prime 安格斯牛小排同手切牛肩頸🥩肉味濃郁好好味!! 我地叫左個椰青飲,最後打完邊爐,我地每人飲左幾碗湯,見底咁瀉,個湯真係愈熬愈濃郁👍🏻
2025-01-17
2025-01-27 103 瀏覽
我地叫左二人套餐包左一款滋補湯底,入面好足料嫁滋補湯底配好多藥材杞子龍眼肉等等好入味,清遠大扇雞即叫即切既嫩滑雞肉,先落雞骨,再落嫩滑雞肉,雞皮爽脆肉質彈牙。另外,安格斯牛小排即叫即切,肉質厚實,又大片,抵食推介,牛肉啖啖肉,肉味香濃配滋補湯底好夾椰青呢度既椰清必飲推介好鮮甜好飲。👉只需淥 15 秒即可食用嘅走地脆皮雞! 極品桂花雞(至少 150 日)、清遠大扇雞(至少 280 日)因不打激素,肉質較為結實彈牙
我地叫左二人套餐包左一款滋補湯底,入面好足料嫁

椰青呢度既椰清必飲推介好鮮甜好飲。

👉只需淥 15 秒即可食用嘅走地脆皮雞!