🎀長沙灣。回訪第二分店.懷舊特色寬敞港式裝修😇🎀🪄店名* #雪山冰廳🔮地址* 長沙灣青山道413號東景大廈地下4-5號舖🔮🗾分店地區🗾 深水埗,長沙灣💰價錢$297 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_長沙灣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_港式➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵呢排成日回訪舊餐廳🤣今次去另一間分店 長沙灣分店裝修同空間都比深水埗分店特別好多~由燈飾地板都好多花紋元素 八點時間黎到爆場 睇得出好受歡迎~雖然多人 但呢度侍應姐姐都好熱情 見到都有好多熟客光顧~🍽️食物質素🍽️餐牌同普通茶餐廳一樣 種類選擇都好豐富 除左有不同碟頭飯外 仲有小菜套餐 港式小食等 而臨近秋冬 佢地都推出左羊腩煲, 椰子雞鍋,沙爹牛煲選擇 想令身體暖啲都可以試下 性價比幾高👍👀評分💖💖💖💖🪄迷你秘製雙羊腩煲$168加出錢一丁$10 & 黑魚片$40今次黎到就係突登試下佢地個羊腩煲 秋冬必食 佢地呢款系迷你煲 岩岩好夠曬兩個人食 羊肉肥瘦均勻 唔會過份邪惡~我最中意系佢地羊肉食落夠騷 帶羊奶香味 而且佢地湯底好濃郁 有好微微辣味 配有大量
🎀長沙灣。回訪第二分店.懷舊特色寬敞港式裝修😇🎀

🪄店名* #雪山冰廳
🔮地址* 長沙灣青山道413號東景大廈地下4-5號舖🔮
🗾分店地區🗾 深水埗,長沙灣
💰價錢$297 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄迷你秘製雙羊腩煲$168
加出錢一丁$10 & 黑魚片$40
今次黎到就係突登試下佢地個羊腩煲 秋冬必食 佢地呢款系迷你煲 岩岩好夠曬兩個人食 羊肉肥瘦均勻 唔會過份邪惡~我最中意系佢地羊肉食落夠騷 帶羊奶香味 而且佢地湯底好濃郁 有好微微辣味 配有大量枝竹,冬菇配料 我地仲加左出錢一丁 簡直系絕配 完美索曬湯汁精華😍fat fat!黑魚片都幾滑嫩 份量多 $40蚊都抵食

🪄芝士煎蛋牛肉漢堡包$35
身為大事怪既我都係要叫多個包試下😂佢地個包偏薄身 牛肉漢堡煎到五成熟甘 所以好嫩 不過如果有多睇芝士同煎蛋流心啲就更加perfect拉

🪄飲品-樽仔奶茶$15 &樽仔咖啡$25
餐廳代表樽仔奶茶咖啡 細細支幾得意~無得簡甜度 但奶味幾出 唔錯~

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️
🎈味道評分*😋😋😋😋
🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇
🎈抵食程度*💰💰💰💰💰
🎈服務態度*💌💌💌💌💌

#雪山冰廳 #香港茶餐厅 #香港冰室 #深水埗茶餐厅 #茶餐厅 #冰室 #炸鸡髀 #红豆冰室香港 #香港椒盐猪扒饭 #西多士 #港式西多士#樽仔奶茶 #港式奶茶 #香港餐廳介紹
  • 迷你秘製雙羊腩煲
  • 樽仔奶茶
一向食開深水埗分店,原來長沙灣都開咗一間分店,地方更加寬敞,坐底食嘢都更舒服,呢間餐廳嘅食物比普通茶餐廳更加好食:🍗生炸雞脾(加)薯皇/沙律$53雞髀最緊要外脆內多汁,仲加咗大量炸蒜美,味道完全提升,呢款炸髀都有手掌咁大隻,酥脆外皮再加嫩滑雞肉,一啖咬落去勁有滿足感!🌰榛子醬西多士$39平時西多士就食得多,今次食榛子醬做餡料,四邊金黃滿蛋香,入面多咗甜蜜嘅榛子醬,帶來另一種風味,減肥千祈唔好嚟食!🍔芝旦牛肉漢堡(加)薯皇$48經過香烤嘅漢堡包,入面加咗濃郁嘅芝士同漢堡扒,呢個配搭好難出事?牛肉漢堡經過醃製,味道超濃郁,唔會煮得太熟,入面仲帶少少嫩粉紅,薯皇香脆,呢個配搭食完大滿足!🐷豬頸肉$38份量都幾多,外皮都有燒香,肉質有口感又唔會太煙靭,點埋個醬汁食都唔錯!🌶️🔥香辣馬來炒米粉$68首先炒米粉炒得有鑊氣,微辣大部份人都食到,估唔到入面會加咗臘腸,仲有其他配料,真係有馬來西亞嘅風格,米粉唔會炒得太乾身,味道幾好!飲品🥤茶餐廳飲品眾多,呢間餐廳有幾款飲品特別出色,大家可以一試:❤️推介紅豆冰🤎樽仔奶茶 $9💚忌廉薄荷朱古力 $9✨作為呢間冰廳嘅捧場客,希望可以保持水準越做越好!⛄️雪山冰廳

🍗生炸雞脾(加)薯皇/沙律$53

🌰榛子醬西多士$39

🍔芝旦牛肉漢堡(加)薯皇$48

🐷豬頸肉$38

🌶️🔥香辣馬來炒米粉$68

飲品🥤
茶餐廳飲品眾多,呢間餐廳有幾款飲品特別出色,大家可以一試:
❤️推介紅豆冰
🤎樽仔奶茶 $9
💚忌廉薄荷朱古力 $9

✨作為呢間冰廳嘅捧場客,希望可以保持水準越做越好!

⛄️雪山冰廳 (長沙灣)
📍長沙灣青山道413號東景大廈地下4-5號舖
  • 榛子醬西多士
  • 避風塘生炸肶
2024-11-14 0 瀏覽
唔好以為冰廳只有港式茶餐,宜家既冰廳美食多元化,有埋好多家常便飯同拿手菜式,今次來冰廳食羊腩煲🍲都係第一次,想食羊腩煲,就試下呢間長沙灣老字號冰廳———雪山冰廳❄️呢排新出既迷李秘製雙冬羊腩煲,剛好滿足我想食羊腩煲的慾望,細細煲一個人可以品嚐又不浪費。煲仔雖細🍲,但該有的儀式咁都會有,首先上煲開火,煲到熱辣辣滾既時候,就可以放生菜🥬,羊腩大大舊彈牙,仲有D冬菇真係食得出靚貨,炆耐d撈羊腩湯送飯一流阿。食完羊腩煲成個人暖笠笠,冰廳最正可以中西合璧,唔夠侯再食多個鮮油多做甜品,歎埋北熱咖啡☕️就正到爆啦。
2024-11-06
5 分鐘 (堂食)
2024-11-10 0 瀏覽
📍 雪山冰廳🌍長沙灣青山道413號東景大廈地下4-5號舖 Shop 4-5, G/F, Tone King Building, 413 Castle Peak Road, Cheung Sha Wan📝整體評分:9/10⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝雪山冰廳1956年開業,有60多年歷史,自從搬黎長沙灣先認識,每次爸爸黎探我都話要食佢~▸椰子文昌走地雞鍋 ◂$108✿  雞件逐件放入砂煲,煮沸就可以食,椰子湯底清甜又暖胃。雞件保持鮮嫩口感。在雞件使用文昌雞,雞味澎湃,經椰子水吊出鮮味後,變得更加甜美爽口,透著淡淡椰香,配搭秘製醬油和沙薑,食落多汁嫩滑,一點都不會柴。另加長豆卜$15同白飯$10 ▸ 乾炒馬拉盞芥蘭牛肉河◂$70✿ 同我平時食嘅馬拉盞味不同,無咁死咸,有蝦米同瑤柱絲香味十足,勁惹味,尤其是雞蛋,加入醬油大火猛炒,鑊氣!
📍 雪山冰廳

🌍長沙灣青山道413號東景大廈地下4-5號舖

📝整體評分:9/10

▸椰子文昌走地雞鍋 ◂$108
另加長豆卜$15同白飯$10

▸ 乾炒馬拉盞芥蘭牛肉河◂$70

2024-11-09 0 瀏覽
香港地一年四季都可以打邊爐,依家天氣轉涼,無理由唔烚下烚下,食返個古法雞鍋滋補一下!侍應姐姐好親切,幫我哋點火加水之餘,又同我哋講笑吹下水,完全感受到老字號冰廳嘅人情味!椰子文昌走地雞鍋 $108文昌走地雞,一生人點都要試一次,肉質厚實有彈性,雞味特別濃郁;加上椰子清甜,怕太鹹濃味嘅朋友啱哂!雞鍋仲包埋其他配料,我哋最鍾意其中兩款:第一係蟹棒,超大條,夠滋味,不過得1條,下次會加$20叫多條;第二係娃娃菜,超級新鮮爽脆,我平時唔太食都覺得好味!怕唔夠食,都可以嗌多兩款配料,我哋就分別加$40要咗牛肩胛同埋加$10烏冬。牛肩胛一定要嗌,肉質彈牙有嚼勁,但又不失適度嘅軟嫩,點豉油經已好惹味啦!呢個套餐叫燉湯都係加$15,夠哂抵呀!我哋都好鍾意呢個燉湯,雞腳大大隻,又多茶樹菇,最緊要個湯夠靚,香醇濃郁,精華十足!

椰子文昌走地雞鍋 $108

2024-11-08
2024-11-07 0 瀏覽
氣溫開始凍,就想食吓啲暖笠笠嘅嘢~行行下見到呢間茶餐廳,種類選擇好豐富😆除左有不同碟頭飯,仲有小菜套餐、港式小食、越南野最新推出羊腩煲,椰子雞鍋,沙爹牛煲✨迷你秘製雙羊腩煲($168)加出錢一丁$10 牛肩胛$40迷你煲岩岩好夠兩個人食,羊肉肥瘦均勻 ,食落冇騷味而且湯底好濃郁,好香南乳香料味,配有枝竹,冬菇加出錢一丁同肥牛,索曬湯汁精華,正✨奶茶任何珍珠奶茶、泰式奶茶都唔及港式奶茶!奶茶口感細膩,茶香濃郁,味道平衡得好好👍🏻

最新推出羊腩煲,椰子雞鍋,沙爹牛煲

✨迷你秘製雙羊腩煲($168)
加出錢一丁$10 牛肩胛$40
迷你煲岩岩好夠兩個人食,羊肉肥瘦均勻 ,食落冇騷味
而且湯底好濃郁,好香南乳香料味,配有枝竹,冬菇
加出錢一丁同肥牛,索曬湯汁精華,正

✨奶茶

2024-10-30 284 瀏覽
**********始祖椒鹽豬扒飯(炒底)🐷($70)🌟推介🌟平時食嘅椒鹽豬扒飯都係配白飯,呢度嘅飯嘅寫明係炒底,真係好少見!豬扒份量唔少,軟腍腍唔鞋,而且入味炒飯粒粒分明,椒鹽微辣🌶️ 炒底配椒鹽豬扒好夾**********燉湯(跟餐+$15)見枱枱都有人叫燉湯,所以都叫咗一盅嚟飲當日嘅燉湯係牛蒡牛大力燉瘦肉真材實料,燉湯帶甘味**********經典芝蛋牛肉漢堡包🍔($40)🌟推介🌟🐮牛肉漢堡唔簡單,有厚度,仲要係自家手打嘅,肉味好濃,好juicy,漢堡包非常軟熟,加埋芝士🧀️同蛋🍳,無得輸!**********蔗蝦🦐($32)友人見到隔籬枱食緊越式撈檬,Menu有蔗蝦,所以叫咗嚟食蝦膠包住細細條甘蔗,甘蔗仲有好多汁,可以慢慢咬🙊

**********
始祖椒鹽豬扒飯(炒底)🐷($70)

🌟推介🌟
豬扒份量唔少,軟腍腍唔鞋,而且入味
炒飯粒粒分明,椒鹽微辣🌶️
炒底配椒鹽豬扒好夾

**********
燉湯(跟餐+$15)

見枱枱都有人叫燉湯,所以都叫咗一盅嚟飲
當日嘅燉湯係牛蒡牛大力燉瘦肉
真材實料,燉湯帶甘味
**********
經典芝蛋牛肉漢堡包🍔($40)

🌟推介🌟

**********
蔗蝦🦐($32)

友人見到隔籬枱食緊越式撈檬,Menu有蔗蝦,所以叫咗嚟食
蝦膠包住細細條甘蔗,甘蔗仲有好多汁,可以慢慢咬🙊
2024-10-15
  • 始祖椒鹽豬扒飯(炒底)
🇭🇰老字號港式茶餐廳 <雪山冰廳>咁啱去開長沙灣,想搵餐廳食dinner,行下呢間茶餐廳,勁多人,於是就入去try try⭐️🤪🫶🏻#mochicouple_hk長沙灣搵食團———————————————1️⃣椒鹽豬扒飯(炒飯底)($70)+港式茶走紅豆冰($15)必點🫶🏻好有鑊氣🍳一上枱🍴勁香椒鹽味🤭見到係炒飯底🥸即刻心心眼😍 炒飯底粒粒分明🍚吸收了豬扒的油脂和調味🧂超香口同炒得幾乾身🤪份量好夠 🤗夠兩個人share👯‍♀️椒鹽的調味令豬扒外酥內嫩🐖帶點微辣🌶️好惹味😋黎到茶餐廳☕️點茶走係必須🧋紅豆冰係用茶走去整🫖非常特別😍唔會似平時紅豆冰個種死甜😇茶味香濃😘紅豆煮得啱啱好😊好有香港風味😙好味指數:🍡🍡🍡🍡🍡2️⃣常餐-經典芝蛋牛肉漢堡配迷你肉醬意粉($62)+樽仔奶茶($15)用咗舊時漢堡包嘅麵包🍞上面有啲白芝麻加埋有烘底🥪表面少少脆麵包就相當軟熟☺️漢堡入面有煎蛋🍳免治牛肉🍔芝士🧀同醬汁😗牛肉煎到好香🥩又多肉汁🤤🤤 仲要夠熱令到啲芝士半溶狀態🪤好好食😍 迷你肉醬意粉都幾大碗🥣肉醬味道都夠濃郁🤪有啲似紅酒燴牛尾嘅汁咁😎意粉偏腍身😋😋樽仔奶茶設計充滿香港特色🇭🇰奶茶以濃郁的紅茶為基底
🇭🇰老字號港式茶餐廳 <雪山冰廳>

#mochicouple_hk長沙灣搵食團

———————————————

好味指數:🍡🍡🍡🍡🍡

椒鹽豬扒飯(炒飯底)

樽仔奶茶設計充滿香港特色🇭🇰奶茶以濃郁的紅茶為基底🧋搭配順滑的奶香🥛口感醇厚😚茶味與奶香的平衡做得好好😋唔會因為冰溶😞整淡晒杯奶茶😝

常餐-經典芝蛋牛肉漢堡配迷你肉醬意粉
常餐-經典芝蛋牛肉漢堡
常餐-迷你肉醬意粉

3️⃣榛子西多士($32)
西多士本身已經好好食🥪當入面仲要搽埋榛子醬🌰就更加好食🤤🤤 西多士上面有好大片牛油🧈加埋啲糖漿🫶🏻每啖都超級滿足😝仲有埋榛子嘅香味🤪果然係邪惡美食之選😍😍

————————————————

🌟想知道更多美食🤪記得follow@mochicouple_hk啦😍🎉📸

📍長沙灣青山道413號東景大廈地下4-5號舖
🚇 港鐵長沙灣站C2出口,步行約7分鐘
椒鹽豬扒飯(炒飯底)
常餐-經典芝蛋牛肉漢堡配迷你肉醬意粉
常餐-經典芝蛋牛肉漢堡
  • 榛子醬西多士
  • 經典芝蛋牛肉漢堡包
  • 樽仔奶茶
之前已經聽過此冰室,雖然歷史悠久,但裝修新淨座位闊落,比較像咖啡室咖喱牛筋腩飯 $68咖喱香味濃郁,裏面有薯仔粒,牛筋和牛腩,全部軟腍入味,非常下飯椒鹽豬扒飯炒底 $70豬扒醃得入味,份量頗多,炒飯非常有鑊氣,粒粒分明,椒鹽味亦很惹味,炒飯帶微辣,讓人一口接一口避風塘生炸雞髀 $35必點,完美還原避風塘的味道,乾蒜和辣椒份量剛好,外皮炸得香脆,雞髀肉多汁,絕對是招牌菜茶走紅豆冰 +$9凍朱古力奶 +$9跟餐可叫嘢飲,凍朱古力正常,但茶走紅豆冰非常合拍,奶茶控必試價錢便宜,味道出色,會再來

咖喱牛筋腩飯 $68

椒鹽豬扒飯炒底 $70

避風塘生炸雞髀 $35

茶走紅豆冰 +$9
凍朱古力奶 +$9

價錢便宜,味道出色,會再來
  • 避風塘生炸髀
  • 港式茶走紅豆冰
2024-10-14 277 瀏覽
價錢算係比較貴嘅茶餐廳,例如早餐$34淨係包沙嗲牛同熱飲,但其他茶餐廳會跟埋炒蛋同多士。味道就無挑剔,所有出品都好食。特別推介下午茶嘅香辣肉碎炒飯,惹味,非常有鑊氣! 仲叫過海南雞喇沙,雞肉夠嫩,喇沙湯底椰子味香濃,同埋焗咖哩雞排飯,都係份量大。餐廳職員友善,唔會黑口黑面,比普遍茶餐廳態度好。環境乾淨闊落。
接近七十年歷史的長沙灣老字號茶餐廳《雪山冰室》換上新嘅時尚裝潢,味道仍保留地道風味,之前見唔少人介紹過佢地既美食,今次終於有機會試下啦😍🥘川渝麻辣自選香鍋最少揀3款配料,每款由$28起,今次揀左清湯鮑魚、滷水豬大腸、雪花肥牛、金針菇同萵筍🥬份量足料夠2個人share,夠麻夠辣,味道香口惹味,特別推介滷水豬大腸,洗得乾淨,滷水香濃入味,送飯一流🍚🍗避風塘生炸髀配紅豆冰大大隻炸髀即叫即炸,雞髀鋪滿避風塘炒料、金蒜、辣椒等,外皮炸得金黃香脆,雞肉滑嫩多汁💦香口惹味另外套餐配左紅豆冰🫘紅豆軟腍綿密,配上花奶消暑一流 🥛🍞榛子醬西多士必食之選😆麵包厚身外脆內軟,再加上糖漿同牛油已經好好食內餡加左榛子醬,鹹甜交錯,口感豐富,食既時候充滿蛋香🌰🍔經典芝蛋牛肉漢堡包麵包搽上牛油烤得好香,入口鬆軟😋內有一隻帶麻油香既半熟蛋,一咬蛋黃流曬出黎😍牛肉厚實有肉香,好juicy,配埋半融芝士更滋味🧋☕樽仔奶茶/咖啡甜度適中,喝起來味道香濃且充滿茶香

🥘川渝麻辣自選香鍋

🍗避風塘生炸髀配紅豆冰
另外套餐配左紅豆冰🫘紅豆軟腍綿密,配上花奶消暑一流 🥛

🍞榛子醬西多士
必食之選😆麵包厚身外脆內軟,再加上糖漿同牛油已經好好食
內餡加左榛子醬,鹹甜交錯,口感豐富,食既時候充滿蛋香🌰

🍔經典芝蛋牛肉漢堡包

🧋☕樽仔奶茶/咖啡
甜度適中,喝起來味道香濃且充滿茶香
係長沙灣戲院睇完戲🎞️🎬🎥📽️,突然好懷念以前香港野食嘅味道,諗起長沙灣有間正宗六十年老字號傳統冰廳新裝修左,甘就睇下變成點。一入門口就見到成座雪山🏔️,炎炎夏日☀️之下見到,眼睛都當堂涼快左👀🌀📌人氣下午茶:招牌避風塘生炸髀配紅豆冰+辣味薯皇🍗🫘🥛🥔即叫即炸嘅雞髀,雞皮面佈滿避風塘炸蒜,調味香又非常惹味,皮脆肉嫩,炸到仲鎖住啲肉汁薯皇好大舊炸得好香口,小小辣味到更加開胃炸髀配紅豆冰係必勝組合,紅豆冰嘅紅豆軟腍綿密,配上花奶,完全唔會有死甜嘅感覺,甜度適中,係炎炎夏日嘅最佳消暑飲品!🤗📌始祖椒鹽豬扒飯炒底🧂🐖🍚豬扒易咬,醃製得相當出色,椒鹽香辣得泥唔會太濃味同太重口味,用左原始做法,令到炒飯粒粒分明、唔油膩,炒飯底令到椒鹽豬扒香味提升到另一個層次,就算平時鐘意食清嘅朋友都覺得啱啱好,難怪又係呢度嘅出名必食之一🔝📌全日早餐🐟🥚🥐🧇邊個話all day breakfast得cafe有,原來冰室都有㗎呢度嘅全日早餐有大大塊嘅脆脆炸魚、香草味濃嘅香草腸、滑捋捋嘅黑松露炒蛋、焗茄汁豆同最意想唔到個酥皮窩夫係咁好食,一層層嘅酥皮好似牛角包咁,咁好食嘅酥皮窩夫點可以冇人講📢📢📢📌凍檸茶🧊🍋🍵茶底香濃,檸檬新

📌人氣下午茶:招牌避風塘生炸髀配紅豆冰+辣味薯皇🍗🫘🥛🥔
薯皇好大舊炸得好香口,小小辣味到更加開胃

📌始祖椒鹽豬扒飯炒底🧂🐖🍚

📌全日早餐🐟🥚🥐🧇

📌凍檸茶🧊🍋🍵
茶底香濃,檸檬新鮮茶

📌凍咖啡🧊☕
咖啡滑漏,入口順滑

👄呢度人潮不斷,有唔少人仲要喺出面等位,d姐姐忙到不得了都脾氣好好,互相夾住做好合拍

📍雪山冰廳
長沙灣青山道413號東景大廈地下4-5號舖

@shetshancsw

#雪山冰廳 #香港茶餐厅 #香港冰室 #深水埗茶餐厅 #茶餐厅 #冰室 #炸鸡髀 #红豆冰室香港 #香港椒盐猪扒饭 #西多士 #港式西多士 #樽仔奶茶 #港式奶茶 #香港餐廳介紹
2024-09-11 318 瀏覽
今日揀咗貓頭鷹時段嘅叉燒牛肉炒滑蛋大碗飯,再加杯凍檸茶,總共$63。價錢叫中上佢勝在飯好大碟!味道就話正常啦,冇特別出色之處。不過環境舒適,服務態度又唔錯。雖然今次嘅飯唔算特別驚艷,但大搭夠,兩個人食一碟岩岩好,如果你想試下傳統嘅港式風味,就一定要試

2024-09-11 259 瀏覽
8分失望,近九點去買外買,海南雞飯有骨、有翼同翼尖,就係唔想有骨先叫海南雞;叉燒蝦飯d叉燒有噏味,兩個飯都係用細盒分格裝,幸好這分量不多,不用夾硬食晒去(本人不想浪費食物,但無奈...),2分係凍好立克正常,完
外賣自取
2024-09-08 339 瀏覽
最近阿美去咗一間茶餐廳,試咗佢哋嘅全日早餐,真心覺得呢度嘅質素同外面嘅Cafe不相伯仲,但價錢平得多!如果你仲喺Cafe入面糾結,不如嚟呢間茶餐廳試下啦!🌟全日早餐🍽️:炸魚外脆內嫩,入面非常多汁!香草腸嘅風味都好驚喜,搭配上香氣十足嘅黑松露炒蛋😋而牛角窩夫又新鮮又好食,絕對係完美嘅早晨組合!芝士煎蛋牛肉漢堡🍔:呢個漢堡嘅芝士融化得恰到好處,牛肉多汁。避風塘生炸髀 🍗:風味十足,炸蒜蓉嘅搭配更加提升咗整體口感,食完真係想再嚟一份!好惹味!🔥榛子醬西多士🍞:榛子醬嘅香氣加上西多士嘅鬆軟,食落邪惡又好幸福☺️茶走紅豆冰:呢杯飲品清新消暑,紅豆嘅甜度啱啱好,令人心情愉悅!呢個奶茶嘅口感順滑,加上餐點都只需$9,真係超抵!💰全日早餐 (炸魚、香草腸、黑松露炒蛋、茄豆、牛角窩夫)- $65💰芝士煎蛋牛肉漢堡- $35💰避風塘生炸髀- $35💰榛子醬西多士- $32💰茶走紅豆冰- $25💰樽仔奶茶(跟餐加配) -$9

呢個奶茶嘅口感順滑,加上餐點都只需$9,真係超抵!

💰芝士煎蛋牛肉漢堡- $35
💰避風塘生炸髀- $35