2023-03-12 748 瀏覽
之前已經黎過呢間韓珍食過幾次,味道都幾好食,所以最近又約左朋友黎食,發現好似新裝修左,風格更加高檔左!幾有氣氛今次就揀左牛肉拼盤,一次過試哂3款牛,每件都有厚度,但一d都吾靭,都覺得好淋好軟身❤️仲嗌左個辣炒章魚鍋,d汁送飯一流啊👍🏻五花肉海鮮煎餅

仲嗌左個辣炒
章魚鍋,d汁送飯一流啊👍🏻

五花肉

海鮮煎餅

2023-02-11 987 瀏覽
平是食開帝國中心間韓珍 真係好好食 但宜家執左 所以去左寶勒行買左外賣返屋企 以為一樣間舖 d食物唔差得遠 點知就中左伏….以往前菜係我好期待 今日返到屋企打開 居然幾粒洋蔥都係前菜😅 泡菜 醃黃瓜 無誠意 同以往既前菜差天共地 以往前菜有好多款 店家自己整 好有心思 好韓國地道 宜家好似求其比d野你咁🤣🤣主菜:個疏乎厘雞蛋 有浸燶味 仲好鞋口 仲衰過我自己炒蛋🥲 蛋下面係一d水既物體 好嘔心 又燶又臭🥲🥲牛肉湯 無味 同以往差好遠 韓珍今時唔同往日 無下次
平是食開帝國中心間韓珍 真係好好食
但宜家執左 所以去左寶勒行買左外賣返屋企
以為一樣間舖 d食物唔差得遠 點知就中左伏….

牛肉湯 無味 同以往差好遠 韓珍今時唔同往日 無下次
疏乎厘雞蛋
前菜
牛骨湯
外賣自取
2023-01-30 912 瀏覽
前提—我同一家人嚟,老人家本來有長期病患,咁啱我今日又病。嚟到,安排咗我地坐4seats table,風口位,我地要求想換枱。個manager 同我地講全場full house,唔可以轉枱。呢點我已經唔明,全部都係4seats table,點解唔轉得?同埋book reservation 之前其實我唔會知自己坐邊,都係佢地安排,咁即係其他客人一樣啦!我唔係過份要求,只係換個唔係風口位姐⋯⋯點知佢地成班好似起哂降咁,個manager Irish(身形比較龐大)啲態度非常差,爭啲以為佢想埋嚟打我。嬲到我地想走咁劑,no next time!!! Because of the manager Irish……..
前提—我同一家人嚟,老人家本來有長期病患,咁啱我今日又病。

🎅 聖誕大餐不一定要高級西餐廳韓珍🎄Christmas Menu 前菜+11款菜式🌟🎈夠份量才是真正的聖誕大餐💜環境寬敞 卡位坐得舒服又有私人空間枱真的夠大 放10多款菜式也不是問題✌🏻前菜有傳統韓國宮廷涼菜宮廷九節板🥰🌷把牛肉和各種蔬菜用薄餅包裹 味道清新韓式涼拌青瓜 整得好有心機🌸一層青瓜 一層紅椒絲 一層冬菇絲 一層蛋絲口感豐富 值得欣賞⭐️特別欣賞✨韓式薯仔煎餅✨薯條餅底外脆内軟 加上芝士 絕了沒有半點油膩💞食到停唔到口雪花牛肉 牛舌只要燒10-15秒 軟嫩爽口👍🏻🎈牛大排骨連骨 牛肉粒每邊燒10秒便可肉質嫩滑牛味十足🌟還有即影即有合照留念 完美的聖誕🎄CHRISTMAS MENU🌟 22 DEC - 26 DECAPPETIZER:炒年糕 ⭐️⭐️⭐️⭐️炸物 ⭐️⭐️⭐️⭐️宮廷九節板 ⭐️⭐️⭐️韓式涼拌青瓜 ⭐️⭐️⭐️韓式薯仔煎餅⭐️⭐️⭐️⭐️BBQ PLATTER牛舌⭐️⭐️⭐️牛大排骨 ⭐️⭐️⭐️⭐️雪花牛肉⭐️⭐️⭐️蜂窩五花腩⭐️⭐️⭐️烤大蝦⭐️⭐️⭐️⭐️MEAL 5選1葛根水冷麵葛根辣拌冷麵泡菜豬肉湯牛肉大醬湯⭐️⭐️⭐️牛骨解酒湯X’MAS DESSERT ⭐️⭐️⭐️$1680 (FOR 2 PAX)
🎅 聖誕大餐不一定要高級西餐廳

泡菜豬肉湯
牛肉大醬湯⭐️⭐️⭐️
牛骨解酒湯

X’MAS DESSERT ⭐️⭐️⭐️
$1680 (FOR 2 PAX)
2022-12-27 649 瀏覽
之前聽過呢個韓國餐廳都幾出名係帝國中心,最近係寶勒巷新開多一間分店呢餐食得非常滿足,所有肉🥩都好高質,而且剛好做緊新開張8折優惠<2022年11月6號止>叫咗一個韓珍豬肉套餐set c套餐包括3樣開胃菜:宮廷九節板感覺似食片皮鴨,自己挾餸係餅皮再捲來食,都幾得意炸蛋梳乎厘有啲似爐邊蛋係口感,味道正常而主菜肉類有4款+ 什錦蔬菜籃有蜂窩五花腩、調味排骨、豬頸肉、豬肩肉個人覺得豬肉嚟講,幾款裏頭最好食係蜂窩五花腩🤤🤤用生菜紫蘇葉夾住係食好清新,又解膩套餐仲附送牛肉大醬湯+白飯有啲金菇,牛肉份量唔算多再叫了一個牛肉拼盤,有3款牛肉有調味烤排骨、調味烤裏脊、調味特級牛肋骨飲品韓國米酒都幾重米香味,易入口整體啲餐韓燒嘅肉類幾高質,食得好滿足又抵食~係絕對會再嚟嘅韓燒餐廳🤩

叫咗一個韓珍豬肉套餐set c
套餐包括3樣開胃菜:
宮廷九節板
感覺似食片皮鴨,自己挾餸係餅皮再捲來食,都幾得意

炸蛋梳乎厘
有啲似爐邊蛋係口感,味道正常

而主菜肉類有4款+ 什錦蔬菜籃
有蜂窩五花腩、調味排骨、豬頸肉、豬肩肉
個人覺得豬肉嚟講,幾款裏頭最好食係蜂窩五花腩🤤🤤
用生菜紫蘇葉夾住係食好清新,又解膩

套餐仲附送
牛肉大醬湯+白飯
有啲金菇,牛肉份量唔算多

再叫了一個牛肉拼盤,有3款牛肉
有調味烤排骨、調味烤裏脊、調味特級牛肋骨

飲品
韓國米酒
都幾重米香味,易入口

整體啲餐韓燒嘅肉類幾高質,食得好滿足又抵食~
係絕對會再嚟嘅韓燒餐廳🤩
  • 豬肉拼盤
  • 八色珍味拼盤
  • 調味烤排骨
2022-12-22 376 瀏覽
平日時間點幾過黎,現場得6張枱食緊野,坐咗10幾分鐘都無人招呼.無Menu.無水.入黎個陣個reception叫我坐低,之後就無再理過我。啲態度真係好好。之前食開帝國中心,個到服務態度好好多食物又好味.點解可以差咁遠
2022-12-21 3386 瀏覽
韓式聖誕套餐😍最近又發現新裝修好的一間韓式料理,而推出的聖誕menu 又幾吸引, 於是我又要出動一試究竟!餐廳到處裝修都很用心,門口位置亦有一個打卡位❤️食物方面前菜的份量已經多到有點嚇到,🥹有泡菜蔬菜,沙律,芽菜,粟米南瓜蓉,芥末八爪魚等等..特式前菜還包括宮廷九節板, 韓式涼拌青瓜,炒年糕+炸物,還有韓式薯仔煎餅🥞大大推薦✅ 韓式薯仔煎餅✅ 宮廷九節板九節板擺盤好精緻,還有七款傳統韓式小菜,加試酸酸地醬一齊食,非常開胃~有一種在別扁皮鴨的感覺。另外薯仔煎餅比我臉還大,面層有有芝士 再上邊邊位超脆!好吃肉類都包了很多款~燒牛肉同牛舌就偏淡一點,要自行加鹽~另外推薦!✅五花腩,超爽口香脆、建議燒金黃一點再吃~✅牛大排骨…大大的一條..四邊都燒到脆脆再吃,牛味好重😍店鋪還送上聖誕甜品和即影即有相片~很貼心! 其實整個餐其他都一樣質素很高,只是兩個女生吃完全吃不完..只能打包,超飽的離開🫣其實我見附近幾台都有叫set~員工有keep住問我地是否滿意~之前見有人講服務,我諗佢地都有用心改進呢。
韓式聖誕套餐😍

餐廳到處裝修都很用心,門口位置亦有一個打卡位❤️

大大推薦
✅ 韓式薯仔煎餅
✅ 宮廷九節板

肉類都包了很多款~燒牛肉同牛舌就偏淡一點,要自行加鹽~

另外推薦!
✅五花腩,超爽口香脆、建議燒金黃一點再吃~
✅牛大排骨…大大的一條..四邊都燒到脆脆再吃,牛味好重😍

2022-12-20
慶祝紀念
聖誕節
  • 調味特級牛肋骨
  • 蜂窩五花腩
2022-12-17 373 瀏覽
吃韓國燒肉一般都有基本的前菜小碟,但餐廳已轉了不能無限添加,每次也要叫waiter添加但樓面只有二人照顧15/20枱客,另外吃韓國燒肉的基本醬汁蒜頭紫蘇葉配菜全都欠奉,燒肉的牛肉豬肉也比以前差了很多,跟以前的韓珍不一樣了,失望!
2022-12-12 417 瀏覽
本人於2022年12月5打電話訂位,訂位詳情是訂12月11號 13位 晚上7時,訂位時問清楚有沒有VIP 房,最低消費是幾錢,對方女職員答我,VIP 房最低消費是$4000,本人覺得都好合理,續要求訂VIP 房,怎知到第二日餐廳主管打來講職員搞錯,VIP 房最低消費是$500 一位,13人就要$6500,我覺得貴,於是說算了,我決定不要VIP 房,給我地坐廳都可以,但是昨晚我們一大班人到達餐廳,職員同我地講要分開兩張檯坐,我地當時好激氣,點解訂檯時唔同我地講要分檯坐,如果一早講我係唔會選擇這餐廳的,到最後,餐廳經理想安撫我地,說安排VIP 房給我們,但又索價$8500, 實在太離譜,價錢次次不同,胡亂開價,不老實,最後我地一行13人決定離開,幸好即時找到另一間餐廳可以繼續晚飯慶生。
2022-12-12 439 瀏覽
咁多評語話好所以試下,平時好少寫差評語因為尊重餐廳的辛苦,但係今日這個地雷必須要老實分享,唔好話同🇰🇷韓燒比較、淨係同🇭🇰本地韓燒比,都真係嚇親bb🫣-服務:一般般 其他正宗阿之媽會幫手撈蟹飯-食物:差少少、d菜好似放了幾日咁謝 牛肋骨、熟成牛也唔覺出色-口味:都係一般般,好難記得有咩好食-特色:連小菜都少到O嘴、好難話係正宗-環境:新裝修但都食到成身煙味、檯又細🛎️真係唔好係重要的日子試新餐廳‼️😆
-服務:一般般 其他正宗阿之媽會幫手撈蟹飯
-食物:差少少、d菜好似放了幾日咁謝
牛肋骨、熟成牛也唔覺出色
-口味:都係一般般,好難記得有咩好食
-特色:連小菜都少到O嘴、好難話係正宗
-環境:新裝修但都食到成身煙味、檯又細
🛎️真係唔好係重要的日子試新餐廳‼️😆
2022-12-11
慶祝紀念
紀念日
2022-11-03 951 瀏覽
之前去過韓珍食韓國菜覺得唔錯,今次見佢新裝修完,就一於再黎💕 新裝修完嘅環境更靚,座位更舒適前菜🈶沙律🥗,泡菜,蛋,芽菜等,十分之豐富加咗個韓式涼拌青瓜,食落好開胃,青瓜都鮮甜叫咗個炸蛋梳乎厘,第一次食,要小心熱喔,滑蛋上面有芝士,入面仲有明太子,好滑好香芝士味🧀🧀韓式薯仔煎餅係一條條嘅薯條,有香濃嘅芝士拉絲,食落外脆內軟今次係第一次食醬油蟹配牛油飯,將個蟹蓋啲膏都撈落個飯一齊食,然後就甘食蟹身嘅蟹膏同肉,或擠出倒係牛油飯上,撈勻來食都好好味試咗個韓式豬手,記得要點上旁邊嘅醬汁一齊食,咬落肉質彈牙宮廷九節板有3️⃣片薄餅,包埋翠玉瓜絲、青瓜絲、蛋絲、紅蘿蔔絲、炒牛肉絲、蘑菇絲及豆芽一齊食,再配以芥末醬油,感覺好清新好健康燒肉揀咗90日熟成肉眼牛扒,好大塊扒,肉質軟腍,而且仲好juicy 調味特級牛肋骨都好正,本身好長,要剪完先燒會好啲,食落香滑重肉味雪花牛肉更加係牛味香濃,十分之嫩滑多汁,值得一試👍🏻

前菜🈶沙律🥗,泡菜,蛋,芽菜等,十分之豐富

加咗個韓式涼拌青瓜,食落好開胃,青瓜都鮮甜

韓式薯仔煎餅係一條條嘅薯條,有香濃嘅芝士拉絲,食落外脆內軟

試咗個韓式豬手,記得要點上旁邊嘅醬汁一齊食,咬落肉質彈牙

雪花牛肉更加係牛味香濃,十分之嫩滑多汁,值得一試👍🏻
The newly renovated Hancham is back and better than ever! Come try this spot out with your friends, I guarantee you won’t be disappointed! We got to try out some of the top quality cuts of beef alongside some delicious appetisers and main dishes which are guaranteed to fill you up! 🇰🇷🥩 📸 Pictured: Hancham Experience - Set Aic 1️⃣: 調味特級牛肋骨 / Hancham Galbi Pic 2️⃣: 90日熟成肉眼牛扒 & 雪花牛肉 / Suk Seong Deungsim - USDA Prime & Salchisal Pic 3️⃣: 醬油蟹配牛油飯 / Ganjang Gyejang (Soy crab & butter rice) Pic 4️⃣: 炸蛋梳乎厘 / Gy

📸 Pictured: Hancham Experience - Set A:
Pic 1️⃣: 調味特級牛肋骨 / Hancham Galbi
Pic 4️⃣: 炸蛋梳乎厘 / Gyeran jjim (Egg bomb soufflé)
Pic 5️⃣: 韓式薯仔煎餅 / Gamja Jeon (Korean potato pancake)
Pic 6️⃣: 沙律 / Salad
Pic 7️⃣: 宮廷九節板 / Gujeolpan
Pic 8️⃣: 牛肉大醬湯 / Dwenjang Jigae
Pic 9️⃣: 蔬菜 / Roasted Vegetables
Pic 🔟: 前菜 / Banchan

📝 Overall review:
— The food quality was amazing overall, and at a really great value. The set is definitely enough to feed more than 2 people!

— Some of the highlights included the hancham galbi which was extremely well marinated, and the meat texture was so tender. This went perfectly with the perilla leaves and fresh lettuce on the side

— The soy sauce crab was flavourful and fresh, full of crab roe that went so well with the creamy butter rice.

— The egg bomb soufflé looks good and also tastes great! The egg was light and fluffy well seasoned, and full of cheesy goodness.

— I loved the wide variety of side dishes which were perfect as palate cleansers.

— The dwenjang jigae was definitely the perfect way to finish the meal, a very hearty soup to wash down all of the rich flavours from before.

🎉 They have so many offers during their Grand Opening, such as the following:
1) Follow & Like their IG page to receive a drink/Soju (23/10-06/11)
Follow & Like 韓珍IG page即送韓國飲品/原味燒酒 (23/10-06/11)
2) Get 20% off Dinner period
於晚餐時段消段可獲全單8折 (23/10-06/11)
3) Get Double Stamps during Lunch Period, upon collecting 12 stamps, you will receive a free lunch!
於午餐時段可獲雙倍印花,儲滿12個stamps可獲free lunch (23/10-30/11)

📍Ambiance: Simple, sleek interior. Great for large gatherings and group meals!
⭐️Would visit again?: Definitely!
2022-11-02 678 瀏覽
食店: 韓珍 @ 尖沙咀寶勒巷張梁點餐👦🏻👧🏻1)《90日熟成肉眼牛扒🐮》 評分(10分滿分):8️⃣食評💬:睇色水都知係靚野😍成塊放落去燒,燒到咁上下轉邊,之後剪成條狀,點一點辣醬或者鹽,再用生菜🥬夾住食,哇!肉質嫩,入口爽,係幸福嘅感覺!2)《醬油蟹🦀》評分(10分滿分):8️⃣食評💬:啲蟹肉晶瑩剔透,蟹膏鮮甜,重點係嗰紫菜蛋牛油拌飯,真係她邪惡,撈埋嚟食真係一流~3)《泡菜豬肉湯🐷》評分(10分滿分):8️⃣食評💬:呢個豬肉豆腐鍋,唔會話太辣,豆腐同豬肉都好足料,啱晒而家凍凍地嘅時候飲,暖一暖胃~4)《韓式豬手🐷》評分(10分滿分):8️⃣食評💬:豬手好大份,半肥瘦,嗰陣脂肪食落口慢慢溶化,再加埋少少黑椒嘅味道,呢個配飯都正🤤成餐飯一路飲燒酒一路食肉都好爽!5)《韓式薯仔煎餅》評分(10分滿分):8️⃣食評💬:係超大塊嘅薯格🤣鐵板上熱辣辣,外脆內軟,上面鋪滿芝士醬,好食👍🏼
食店: 韓珍 @ 尖沙咀寶勒巷

張梁點餐👦🏻👧🏻

1)《90日熟成肉眼牛扒🐮》

2)《醬油蟹🦀》

3)《泡菜豬肉湯🐷》

4)《韓式豬手🐷》

5)《韓式薯仔煎餅》
評分(10分滿分):8️⃣
放工同朋友們一行四人,去咗尖沙咀食飯聚舊,大家都係食肉獸,食韓燒就最適合不過🔥。其中一人提議食「韓珍」,佢之前幫襯過,對餐廳讚不絕口。餐廳平日晚上都好爆場,人氣極高。呢度環境算唔錯,最重要係抽風系統好,食完個身都無一浸味👍,另外仲設有包箱房間。未正式開餐前,店員先端上一大堆韓式前菜小食,望落七彩繽紛🌈,而食落就非常開胃。🥗沙律菜大大碗,生菜翠綠,麻醬恰到好處。其他前菜仲有泡菜、菠菜、芽菜、酸蘿蔔、雞蛋紫菜卷同乾魚仔等🐟。韓式涼拌青瓜,青瓜浸泡於柚子汁之中🍊,中間夾雜住冬菇同紅椒,口感爽脆,而且味道甜甜的,相比起普通青瓜更顯清新🥒。宮廷九節板,呢個係古代嘅韓式宮廷料理,造型精緻。🍱叫得九節板就係指由多種食材組成,圓薄餅有一定厚度,口感煙韌,並可按自己喜好放上配料🫓,包括牛肉碎、紅蘿蔔、冬菇、翠玉瓜、蛋絲、芽菜同青瓜,而不得不提嘅係個芥末汁,加少少一齊食好搭調,兼且精神為之一振!醬油蟹配牛油飯,喺香港好少地方有得食醬油蟹,而有質素嘅更加係寥寥可數。韓珍特意聘請韓國師傅嚟港主理,醃製醬油蟹,口味正宗。🦀蟹肉味道超鮮甜,肉質軟綿,蟹膏澎湃,一啲腥味都冇。食完之後,蟹嘅鮮香一直停留喺口中,再食啖
韓式涼拌青瓜
醬油蟹配牛油飯
醬油蟹配牛油飯,喺香港好少地方有得食醬油蟹,而有質素嘅更加係寥寥可數。韓珍特意聘請韓國師傅嚟港主理,醃製醬油蟹,口味正宗。🦀蟹肉味道超鮮甜,肉質軟綿,蟹膏澎湃,一啲腥味都冇。食完之後,蟹嘅鮮香一直停留喺口中,再食啖牛油飯🍚,又化成另一種滋味。
炸蛋梳乎厘
炸蛋梳乎厘,🍳梳乎厘蛋用鐵鍋裝住熱辣辣送上,雞蛋打到好鬆好泡,不過食落又唔算一浸風。梳乎厘蛋上面加咗塊熱溶芝士🧀,以添鹹香,但食到尾段就濃味咗啲,味道亦比較單調。
韓式薯仔煎餅
韓式薯仔煎餅,🥔作為薯仔控嘅我超鍾意呢個煎餅,佢係韓國北部嘅地道菜。薯仔餅煎至外脆內軟,無油膩感,主要係食薯仔嘅原汁原味,味道雖清淡,但有時愈簡單愈美味。
接住落嚟就係全晚嘅高潮部份😋:燒牛肉!我哋要咗三款唔同嘅牛,每款各有特色。值得一提嘅係佢連個燒烤爐都係靚嘢,易潔質地,唔易燒燶。呢度服務好好,如有需要,可請店員代勞燒烤。
90日熟成肉眼牛扒
90日熟成肉眼牛扒🥩,Dry-aged熟成嘅處理方法耗時及花功夫。店員介紹餐廳選用美國USDA Prime牛扒,屠宰後就迅速上飛機到香港,然後再放喺特定溫度下進行90日嘅發酵。你諗吓,啲牛扒要等成至少3個月先食得,難怪價錢會高🌟!
90日熟成肉眼牛扒
講咗咁多其實都只係紙上談兵,幾時都係放入口先最實際🙈。熟成肉眼扒無令人失望,佢所散發嘅肉味與別不同,牛味濃郁,油份好重,但並非指有好多肥膏,反而係有少少似鵝肝嘅香氣,好特別!同時,牛扒重300g,咁嘅Size先足以讓客人品嚐到完整嘅肉感🐮。市面上好少見拎一件咁厚嘅扒去燒,可惜我哋燒得輕輕過咗火,但件扒靚,所以影響不大。
調味特級牛肋骨
調味特級牛肋骨,🍖牛肋骨長長一大條,可剪開分成好多件。牛肋肉經過調味,帶少少甜,但又唔會搶味,拿捏得好好。同時,牛肉肉質非常軟嫩,適合各個年齡層食用。
雪花牛肉
雪花牛肉,喺有比較嘅情況下,雪花牛相對平庸❄️,因為上面兩樣實在太出眾啦。牛肉片有質素,雪花紋理平均,食落多汁。呢款我建議可蘸燒烤醬或鹽粒食,吊一吊味,甚或包生菜食。
韓式豬手
韓式豬手,🐷食咗咁多牛,再食埋豬。豬手份量都多,筋肉比例得宜,所以質感具彈性,帶骨膠原。伴旁嘅並唔係一般泡菜蘿蔔,而係雪梨條,甜味同辣味形成對比,幾得意。
葛根辣拌冷麵
葛根辣拌冷麵,🍜最後就係水冷麵,有原味或辣味可選。從圖片可清晰見到我揀咗辣味,皆因麵條同底汁均係一片紅,辣度顯著🌶,幸好可倒入麻醬同醋調和一下。葛根麵條稍為淋身,如果爽啲更佳。
線括嚟講,韓珍行高級韓國料理店嘅路線🇰🇷,採用上乘食材,配合埋地道嘅烹調手法,製作出各款佳餚。朋友果然識飲識食,無介紹錯,我哋全部都好滿意食物質素,過咗一個愉快嘅晚上😁。
醬油蟹配牛油飯
韓式薯仔煎餅
調味特級牛肋骨
韓式豬手
2022-11-01 244 瀏覽
🇰🇷韓國🇰🇷高級燒肉整個裝修都充滿濃厚韓國風味環境大 座位寬闊 仲有多間大房適合一班朋友來聚聚開Party🤣前菜係傳統韓國料理韓式涼拌青瓜 加上蛋絲 椒絲 好特別👍🏻炸蛋疏乎厘 石鍋裝著滿滿疏乎厘 蛋香味好濃 記得要熱食 三塊薄餅皮 旁邊有七款配料 一個芥末醬汁 加入餅後 包住食 口感豐富😜韓式薯仔煎餅 煎到黃金色脆卜卜外皮 薄餅餡料有泡菜風味 好惹味醬油蟹配牛油飯 韓式醬油蟹 蟹膏好多肉實 醬油調味啱啱好 加入飯内混合食更好味韓式豬手 擺盤好靚 份量多 薄薄一片好醬汁入味 仲有酸辣汁 開胃又滋味食完後開始韓燒🎉90日熟成肉眼牛扒牛味好濃郁 肉質嫩滑 加上少少粗鹽 味道更提升雪花牛肉厚切,花紋均衡 混入牛油香味 肉鮮甜😌最後飲個牛肉大醬湯 暖暖胃 韓式風味都出晒來!
🇰🇷韓國🇰🇷高級燒肉

餅後 包住食 口感豐富😜

食完後開始韓燒🎉
牛味好濃郁 肉質嫩滑 加上少少粗鹽 味道更提升

雪花牛肉
厚切,花紋均衡 混入牛油香味 肉鮮甜😌

最後飲個牛肉大醬湯 暖暖胃 韓式風味都出晒來!