2023-07-01
🆕花生醬卡拉鷄飯糰 最近飯丸屋又🈶️新品🆕喜歡試新嘢嘅我梗係要試吓啦🥳呢個花生醬卡拉鷄飯糰同平時食開嘅一樣係大大件🍙裏面放🈵️曬豐富嘅材料💯清晰可到有一層炸雞🍗雞蛋🥚午餐肉❤️貝芽菜等🍙拎住食要小心喔❤️飯糰疊得好厚㗎🔥!卡拉雞嘅鷄肉質嫩滑又香口👍配埋花生醬食夠曬特別🥜喜歡佢地嘅上乘珍珠米👍口感軟糯濕潤好好食呀🥳🧋飲品配:黑芝麻豆漿🌈芝麻味好香😋豆漿好滑👍👍甜度適中😋原來芝麻同豆漿都好夾呢😋🥯小食配:咖喱可樂餅一塊 🌈呢個咖喱可樂餅真係大人細路都鍾意❤️可樂餅外層酥脆🔥𥚃面嘅咖哩香氣仲超好味👍鬆軟嘅馬鈴薯泥係可樂餅嘅靈魂💯咖喱可樂餅做小食真係好正呀🥳🆕椒鹽野菜天婦羅飯𨭦 🌈呢個椒鹽野菜天婦羅飯糰超特別又好食🤤天婦羅粉漿厚薄適中💯炸得香脆唔油膩✅野菜材料夠多🥳我好最鍾意呀👍🍵飲品配:日式抹茶豆漿 🌈今次試咗我最好鍾意嘅抹茶🍵呢杯抹茶味夠❤我自己就好滿足喇👍若果你都好鍾意抹茶嘅話😍你都一定要試喇🍵😍🍡小食配:麻糬波波🌈呢個麻糬波波煙煙韌靭好正🔥紫薯味好正👍
🧋飲品配:黑芝麻豆漿
🥯小食配:咖喱可樂餅一塊