2024-12-03
尖沙咀 📌 【 香港小熊 】Bears 🐻全部都係 Bears 🐻【 香港小熊 】係香港製造,原料大多由外國進口,加上 Bear Bear 🐻 可愛趣緻曲奇包裝罐,小熊真係超可愛,唔單止係港人,更深得旅客喜愛,絕對係香港必買嘅人氣手信。只要行入【 香港小熊 】鋪頭內,滿眼都是小熊擺設和公仔。今次我買咗皇牌精選 🐻 四味的曲奇 (有大 Size $180 & 細 Size $100) 味道有:原味、咖啡、抹茶同朱古力,入口超鬆化,入口即化 ,味道香濃,我同小姪女小都好鍾意食,食到停唔到口。⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰曲奇 🐻【 香港小熊 】@littlebearhongkong店址📍尖沙咀樂道 36-50號華源大廈地下 7A號舖#愛吃miniの尖沙咀⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹
Bears 🐻全部都係 Bears 🐻
只要行入【 香港小熊 】鋪頭內,滿眼都是小熊擺設和公仔。
店址📍尖沙咀樂道 36-50號華源大廈地下 7A號舖
#愛吃miniの尖沙咀