去台灣好鍾意搵啲文青cafe,由室內木系自然風,到窗外嘅青山綠樹,寫意又舒服。但估唔到呢種風格嘅cafe,原來香港都有,仲要喺紅磡呢啲鬧市中心。嚟到位於紅磡高山劇場嘅紅磡高山文化咖啡廳,讓你投入呢度恬靜嘅文化氣氛。卡邦尼風乾火腿意大利粉餐廳用咗自創嘅希臘式乳酪醬代替平時一般嘅卡邦尼醬,食落去同平時嘅味道一樣,但係無咁膩,與此同時仲會覺得比較健康。而且乳酪醬更杰,令意大利粉更掛汁!香蒜辣椒秘製慢煮雞胸意大利粉香蒜辣椒辣度偏易入口,唔會蓋過成個意粉嘅味道。而慢煮雞胸非常出色,雞胸好軟腍,肉質超級滑,非常之有驚喜!Cold Brew今期嘅Cold Brew係叫Ethiopia Geisha Natural,用咗雲南嘅咖啡豆,入面嘅味道係包含咗Black Berry、Cranberry同茶。所以佢嘅冷萃咖啡唔苦,反而仲有果香味。Americano一杯熱嘅美式咖啡,咖啡豆嘅味道帶甘,可以中和返啱啱食完意粉嘅飽腹感。黑芝麻芝士蛋糕一食落口已經食到好濃嘅黑芝麻味,之後先慢慢有芝士味出嚟,極具層次。而且唔鍾意太甜嘅朋友都啱,因為呢款甜品有啲似食緊中式嘅芝麻糊。荔枝玫瑰芝士蛋糕中意清新味道嘅可以揀呢一個

卡邦尼風乾火腿意大利粉

香蒜辣椒秘製慢煮雞胸意大利粉

Cold Brew

Americano

黑芝麻芝士蛋糕

荔枝玫瑰芝士蛋糕
中意清新味道嘅可以揀呢一個荔枝玫瑰芝士蛋糕,一食落口已經有好清香嘅玫瑰荔枝味,繼而再食到非常突出嘅芝士味道。
2024-08-22
呢日落雨天有少少 sentimental 咁就嚟咗呢間咖啡廳希望感受吓兼提高自己嘅文化修養🤣$60「小青柑(陳皮+熟普洱茶)Little Green Tangerine Peel - Ripen Pu-erh Tea」:大大壺,熱辣辣,有 subtle 嘅甘味,口感順滑,好飲👍;仲見到有原粒應該係「小青柑」,雖然我唔係好知道「小青柑」係乜🤣,不過證明真係落足材料👍$146「全日早餐(有肉)(可選+飲品及餐湯)😋「洋蔥忌廉湯」:食到有一小片一小片嘅洋蔥,味道幾有趣🤣「全日早餐(有肉)AII Day Breakfast (with meat)」:材料包括 沙律、鴻喜菇、藜麥、酸種麵包、炒蛋(日本蛋使用)、煙三文魚、慢煮雞胸肉、車厘茄、是日精選 Salad, Beech Mushroom, Quinoa, Sourdough, Scrambled Egg (Japanese Egg used), Smoked Salmon, Slow-cooked Chicken Breast, Cherry Tomato, Today's Special 🤣;真係幾豐富👍,全部食材亦都新鮮,咁新鮮就當然好

$146「全日早餐(有肉)(可選+飲品及餐湯)😋

「洋蔥忌廉湯」:食到有一小片一小片嘅洋蔥,味道幾有趣🤣

「全日早餐(有肉)AII Day Breakfast (with meat)」:材料包括 沙律、鴻喜菇、藜麥、酸種麵包、炒蛋(日本蛋使用)、煙三文魚、慢煮雞胸肉、車厘茄、是日精選 Salad, Beech Mushroom, Quinoa, Sourdough, Scrambled Egg (Japanese Egg used), Smoked Salmon, Slow-cooked Chicken Breast, Cherry Tomato, Today's Special 🤣;真係幾豐富👍,全部食材亦都新鮮,咁新鮮就當然好味啦🤣,其中「慢煮雞胸肉」煮到肉質軟熟真係幾好味🤣
2024-08-13 592 瀏覽
高山文化咖啡廳😘😘😘優美文化咖啡館位於土瓜灣、歴史悠久「高山劇場」、經過多次擴建工程後、高山劇場新翼新開、文化咖啡廳、以松木系列、坐位空間感寬濶、通透高玻璃窗、倚窗歎咖啡、文化氣質提升一倍、打卡一流☕️🍰All day breakfast (無肉)$108沙律、鴻喜菇、酸種麵包、炒蛋、牛油果、紫薯蓉、車厘茄、乳酪、時日精選🥗低卡健康配搭、色彩繽紛、酸種麵包🥖、外皮脆邊、內軟綿綿有嚼口、鋪上牛油果片、嫩滑曰本炒蛋、鴻喜菇、無限創意、都能享用新鮮美食、幼滑紫薯蓉含抗氧化、花青素、乳酪撈沙律、一擧兩🉐️!cappuccino $42心型拉花、賣相吸睛、濃香咖啡撲鼻、品嚐綿密奶沫和咖啡混和、充🈵️口腔、也感甜味☕️香蒜辣椒祕製慢煮雞胸意大利粉$$108慢煮雞胸真係好🉐️、鎖住肉汁和營養、更軟綿嫩滑、更juicy、意大利寛粉條🍝、煙靭有嚼口、微辣醬汁、清新又醒胃、花🌹🌼點𦀩、吸引👀球👍🏻熱情果冰茶$48熱情果清甜帶點酸、配茶、又幾夾、含豐富維生素A&C、有抗炎、夏天消暑飲料🍹以上☝🏻可以半價優惠選購餐牌飲品😊甜品紅豆綠茶芝士蛋糕$52牛油混合餅乾壓碎成餅底、加入軟腍紅豆粒、不澀口綠茶味、混合忌亷芝士、乳酪
高山文化咖啡廳
熱情果冰茶$48
以上☝🏻可以半價優惠選購餐牌飲品😊
甜品
紅豆綠茶芝士蛋糕$52
牛油混合餅乾壓碎成餅底、加入軟腍紅豆粒、不澀口綠茶味、混合忌亷芝士、乳酪攪拌、倒模冷凍後、切成三角型、賣相綠油油、特別之處、中層夾左鬆軟綿綿蛋糕、口感層次更豐富、名副其實芝士蛋糕🍰
高山文化咖啡廳
紅磡高山道77號高山劇場新翼一樓
港鐵土瓜灣站D1出口、步行約6分鐘

All  day  breakfast  (無肉)
熱情果冰茶
Cappuccino
紅豆綠茶芝士蛋糕
2024-08-13
5 分鐘 (堂食)
午餐
All  day  breakfast  (無肉)
熱情果冰茶
Cappuccino
紅豆綠茶芝士蛋糕
  • All  day  breakfast
2024-10-15 126 瀏覽
高山劇場係一個文化藝術表演嘅地方,劇場裏面呢間cafe開左一段時間。Cafe高高嘅樓底空間感十足,地方闊落,淺色木系裝修配落地大玻璃,望出窗外面一片綠油油。安靜坐喺裏面飲杯茶,思想沉澱下,可以令人暫時放低煩惱,享受片刻恬靜。😴~法式千層酥:賣相吸引,甜度適中。但中間嘅吉士唔夠濃稠,破壞左千層酥嘅酥脆度,口感一般。~小青柑(陳皮+熟普洱茶):茶色紅潤,香味濃郁,陳皮嘅果香同普洱茶融合,入口甘醇。一粒仲可以泡到幾次。 雖然食物較遜色,但可以喺咁舒適嘅環境放空一下,都是推薦的!❤️

📍 高山文化咖啡廳 (紅磡)紅磡高山道77號高山劇場新翼1樓👉 卡邦尼(希臘式乳酪醬)意大利粉配風乾火腿💰98😋😋😋😋.7/5卡邦尼意大利粉以希臘式乳酪醬為基底,醬汁濃郁而絲滑,與意大利粉的彈性相得益彰。風乾火腿的鹹香為整體增添了層次感,讓每一口都充滿驚喜👉 【素食】全日早餐💰108😋😋😋😋.7/5素食全日早餐色彩繽紛,讓人看了就食指大動。沙律清爽可口,鴻喜菇的鮮香與炒蛋的柔滑相結合,令人驚喜。使用的日本蛋更是增添了絲滑的口感,而牛油果與紫薯蓉的搭配,則為整道菜帶來了豐富的營養與美味。酸種麵包的脆皮與內裡的柔軟,完美襯托出其他配料,簡直是素食者的美味盛宴👉 熱朱古力💰38😋😋😋😋.9/5熱朱古力不僅外觀可愛,兔子拉花增添了趣味性,令人一見傾心。巧克力的濃郁香氣伴隨著絲滑的口感,喝上一口,瞬間感受到溫暖與幸福👉 雜莓梳打(凍)💰48😋😋😋😋.7/5雜莓梳打清新爽口,果香四溢,完美解渴。混合的莓果帶來了酸甜的平衡,氣泡的清涼感更是讓人神清氣爽回頭: yes yes,cafe靜謐舒適,環境明亮,菜品不僅外觀精緻,味道也十分用心,無論是素食者的選擇還是甜品,都能讓人感受到滿滿的幸福感。值得一
📍 高山文化咖啡廳 (紅磡)
紅磡高山道77號高山劇場新翼1樓

👉 卡邦尼(希臘式乳酪醬)意大利粉配風乾火腿
💰98

👉 【素食】全日早餐
💰108

👉 熱朱古力
💰38
😋😋😋😋.9/5

👉 雜莓梳打(凍)
💰48
😋😋😋😋.7/5

回頭: yes yes,cafe靜謐舒適,環境明亮,菜品不僅外觀精緻,味道也十分用心,無論是素食者的選擇還是甜品,都能讓人感受到滿滿的幸福感。值得一試!☕️🍵🫖
2024-09-01 444 瀏覽
唔講真係唔知道高山劇場除咗睇粵劇同埋喺展覽之外原來仲有一間隱世嘅coffee shop可以話係完全啱曬一眾文青高山文化咖啡廳位於高山劇場新翼一樓環境行簡潔,小清新路線畀人感覺相當休閒舒服咖啡廳以西式輕食為主有唔同嘅早餐,飯類及麵包全日早餐我揀左個有肉版本,相當豐富同時呢個早餐都幾健康冇腸仔煙肉炸薯餅但加入左雞胸,煙三文魚同埋藜麥飯相得啱要keep fit嘅人士餐湯加配的餐湯相當有質感有棉滑嘅蕃茄湯底日式一口和牛飯呢個飯相得有驚喜和牛粒好有肉汁,而且相當淋亦有濃厚的蘑菇汁送飯一流雜莓梳打份量非常大飲落酸酸甜甜相當開胃抹茶鮮奶抹茶味都幾濃郁,唔錯嘅法式千層酥吉士味道唔會好甜,剛剛好

唔講真係唔知道
高山劇場除咗睇粵劇同埋喺展覽之外
原來仲有一間隱世嘅coffee shop
可以話係完全啱曬一眾文青

高山文化咖啡廳位於高山劇場新翼一樓
環境行簡潔,小清新路線
畀人感覺相當休閒舒服

咖啡廳以西式輕食為主
有唔同嘅早餐,飯類及麵包

全日早餐
我揀左個有肉版本,相當豐富
同時呢個早餐都幾健康
冇腸仔煙肉炸薯餅
但加入左雞胸,煙三文魚同埋藜麥飯
相得啱要keep fit嘅人士

餐湯
加配的餐湯相當有質感
有棉滑嘅蕃茄湯底

日式一口和牛飯
呢個飯相得有驚喜
和牛粒好有肉汁,而且相當淋
亦有濃厚的蘑菇汁
送飯一流

雜莓梳打
份量非常大
飲落酸酸甜甜相當開胃

抹茶鮮奶
抹茶味都幾濃郁,唔錯嘅

法式千層酥
吉士味道唔會好甜,剛剛好
2024-08-23 327 瀏覽
"高山劇場"一個我難以忘懷的兒時回憶。記得小時候在中秋節時父母會帶我們去賞月賞花燈! 為了去懷緬這份回憶,專登攞半天假期去附近走走😊😊原來現在的高山劇場,除了可以看表演之外,裏面開設了一間很有文化氣息的cafe。 Cafe是設于新翼的一樓, 哪裏的裝修以木系為主。 進入餐廳後發現整個環境具有文青的氣息,牆上有古箏擺設,還有很多書籍.....優雅的設計,令人進入了恬靜和放空的境界!😍😍😍除了環境超讚以外,他們的食物質素也相當了得!👍👍Cafe採用開放式廚房, 廚房整潔,令人放心進食!餐廳是用QR code自助點餐, 方便清晰👍👍意式茄香流心蛋牛肉醬意大利粉 HK$98*採用寬意粉,意粉硬度剛剛好*茄香味濃郁,用精選牛肉做肉醬,味濃但不騷。*流心蛋是用日本雞蛋,放心食用煙三文魚酸種包 配自家製紫薯蓉HK$88*不得不讚他們的酸種包, 口感外脆內軟帶點煙韌,包的酸味沒有over,非常出色!* 煙三文魚和沙律菜都很新鮮,沙律菜配上酸醋,正!👍牛油果酸種包配希臘乳酪 HK$78就是因為他們的酸種包實在太出色,忍不住再多叫了一份牛油果酸種包😋😋! 牛油果好creamy好新鮮,配種包依然正!Ca

除了環境超讚以外,他們的食物質素也相當了得!👍👍

Cafe採用開放式廚房, 廚房整潔,令人放心進食!

餐廳是用QR code自助點餐, 方便清晰👍👍

意式茄香流心蛋牛肉醬意大利粉 HK$98

*採用寬意粉,意粉硬度剛剛好
*茄香味濃郁,用精選牛肉做肉醬,味濃但不騷。
*流心蛋是用日本雞蛋,放心食用

煙三文魚酸種包 配自家製紫薯蓉HK$88

* 煙三文魚和沙律菜都很新鮮,沙律菜配上酸醋,正!👍

牛油果酸種包配希臘乳酪 HK$78

Cafe latte 咖啡香味濃郁, 好飲!

柚子冰茶,清新好飲,顏值高!😍😍

本人覺得這間餐廳是值得來試一試,無論食物飲品都好用心去做!不錯不錯👍👍👍
2024-08-13
  • 意式茄香流心蛋牛肉醬意大利粉
  • 煙三文魚酸種包 配自家製紫薯蓉
2024-08-23 286 瀏覽
位於高山劇場新翼,一間簡約得嚟見到設計,落地大玻璃透入陽光充滿朝氣😊以木系風格裝修似文青亦覺得有點襌意,空間感十足環境氣氛舒服令人舒服,在這可度過一個悠閑下午😊 意大利雙重發酵瑪格麗塔薄餅 配 紫薯條 $72薄餅是薄批,香濃芝士味😋 欣賞用紫薯條不是用薯條,感覺上更健康🥰意式花園$88沙律配風乾火腿 配檸檬蜂蜜汁 ,蕃茄紅菜頭濃湯,酸種包。 賣相吸引好似一束花令人心花怒放。沙律菜很鮮甜加埋檸檬蜜蜂汁好味酸酸甜甜好清新👍 蕃茄紅菜頭芝士濃湯超足料,啖啖都有蕃茄肉🤩 全日早餐 (有肉)$128有沙律菜,藜麥,鴻喜菇,酸種麵包,炒蛋,煙三文魚,慢煮雞胸肉,車厘茄超豐富得嚟很健康的感覺🥰 慢煮雞胸真係真十分嫩滑一d都唔鞋唔柴😍 表面撒少少香草碎調味已覺好味👍藜麥上加咗少少飯素食落無咁 dry 😝Cold Brew Coffee $58超正👍 不會太淡或過濃,味道恰到好處😋青瓜青檸梳打 $48青檸酸酸地配上青瓜嘅清新,成件事好適合夏天炎熱下飲杯新爽透心涼嘅涷飲😍

意大利雙重發酵瑪格麗塔薄餅 配 紫薯條 $72

意式花園$88

全日早餐 (有肉)$128

Cold Brew Coffee $58
超正👍 不會太淡或過濃,味道恰到好處😋
青瓜青檸梳打 $48

2024-08-21
下午茶
3K
2024-08-19 211 瀏覽
今日跟好友去高山劇場睇戲劇,晚飯去了劇埸內的咖啡廳,免得周圍搵。餐廳裝潢設計時尚,落地玻璃,明亮舒適。餐湯紫薯顏色好美,吸引。紫薯淡淡清甜味,不膩喉,好味。All day breakfast 沙律菜,菇,酸種麵包,炒蛋,牛油果,紫薯蓉,車厘茄,乳酪,三文魚炒蛋非常嫩滑,流漿。記得店員講解過酸種麵包有特別配方,沒有坊間那種酸,果然不錯。柑小白(陳皮 + 白茶)建議焗五分鐘先飲用。遠遠都嗅到陳皮香氣,順喉正氣。
餐廳裝潢設計時尚,落地玻璃,明亮舒適。

餐湯紫薯
顏色好美,吸引。
紫薯淡淡清甜味,不膩喉,好味。

All day breakfast
炒蛋非常嫩滑,流漿。

柑小白(陳皮 + 白茶)
建議焗五分鐘先飲用。
遠遠都嗅到陳皮香氣,順喉正氣。

2024-08-19
2024-08-01 224 瀏覽
全日早餐(有肉)呢個全日早餐材料好豐富,有雞胸肉、炒滑蛋、炒茶樹菇、煙三文魚、藜麥飯、涼拌蕃茄仔同埋沙律🤤雞胸肉煮得一啲都唔乾柴,而且調味啱啱好,好難得係會令到我想一啖接着一啖咁食嘅雞胸肉🤣炒蛋做得十分之出色,餐廳採用咗日本蛋,食落超級超級嫩滑🥚煙三文魚切到一朵花花咁,就咁睇已經好想賞心悅目!茶樹菇同埋藜麥配搭得幾好,食落好健康!配搭涼拌小蕃茄同沙律一齊食,中和咗Allday Breakfast好多肉嘅邪惡感🤭流心蛋牛肉肉醬意大利麵牛肉肉醬係而家煮既,肉味十分之濃郁😋配搭埋流心蛋同埋意大利麵,超級好味😋椰菜花紅椒湯呢個係餐湯嚟嘅,冇得單獨點🥣每日都會唔同,今次我哋嘅餐湯就係呢個椰菜花紅椒湯,店主將切碎咗嘅椰菜花同埋紅椒一齊熬煮成湯,少少辣辣地🤭感覺好有趣除咗食物外,咖啡廳的環境非常舒適,佈置簡約雅致,如果有機會再嚟高山劇場嘅話,都會再回顧呢間咁好嘅咖啡廳
全日早餐(有肉)

流心蛋牛肉肉醬意大利麵

椰菜花紅椒湯

2024-07-31 196 瀏覽
去開呢頭探啲公公婆婆,佢哋就講開高山劇場嘅歷史,之後就心思思去睇下~咁就發現感呢間隱世cafe!入到去超好feel~ 望住出面嘅毛毛細雨,好避世好舒服嘅感覺~野食都好高質下~🔹椰菜紅椒花湯🔹 餐湯已經超用心~完全feel到係高質食材~將啲椰菜花攪碎,仲有芝士粒粒~好有口感同健康感~湯底辣辣地好開胃~🔹一口和牛蘑菇飯🔹用藜麥同羽衣金蘭就襯托~賣相好精緻~好有日式嘅感覺~和牛粒好有牛味~一食就知唔係cheap野~蘆筍同埋蘑菇汁都係新鮮用料,絕對食得出~🔹茄香流心蛋牛肉醬意大利粉🔹又係勁靚,睇得出好用心製作~肉醬應該都係新鮮牛肉碎~炒得好香~意粉都似手工意,好有咬口~ 🔹Earl Grey Tea🔹重點係配埋杯熱奶泡~成件事好chill~ 🔹抹茶鮮奶🔹睇落唔太綠色,但一飲就茶味爆發~有驚喜~
[紅磡 - 隱世Cafe]

去開呢頭探啲公公婆婆,
佢哋就講開高山劇場嘅歷史,
之後就心思思去睇下~
咁就發現感呢間隱世cafe!
入到去超好feel~
望住出面嘅毛毛細雨,
好避世好舒服嘅感覺~
野食都好高質下~

🔹椰菜紅椒花湯🔹
餐湯已經超用心~
完全feel到係高質食材~
將啲椰菜花攪碎,
仲有芝士粒粒~
好有口感同健康感~
湯底辣辣地好開胃~

🔹一口和牛蘑菇飯🔹
用藜麥同羽衣金蘭就襯托~
賣相好精緻~
好有日式嘅感覺~
和牛粒好有牛味~
一食就知唔係cheap野~
蘆筍同埋蘑菇汁都係新鮮用料,
絕對食得出~

🔹茄香流心蛋牛肉醬意大利粉🔹
又係勁靚,
睇得出好用心製作~
肉醬應該都係新鮮牛肉碎~
炒得好香~
意粉都似手工意,
好有咬口~

🔹Earl Grey Tea🔹
重點係配埋杯熱奶泡~
成件事好chill~

🔹抹茶鮮奶🔹
睇落唔太綠色,
但一飲就茶味爆發~
有驚喜~

上星期響高山劇場同姊妹散步,行行下想搵間cafe坐就發現左呢間半隱世健康cafe🥰有得坐窗邊位!啲裝修好靚又有啲盆栽仔幾green咁叫左個全日早餐(有肉)好足料呀同埋好健康!有車厘茄、藍莓、沙律菜、煙三文魚、菇、酸種包,每樣都有啲咁啱晒貪心嘅我地😛最最最正嘅係佢個慢煮雞胸!平時出面食啲雞胸感覺好鞋但呢間個口感一啲都唔鞋!同姊妹一舊接一舊好快食晒😜即刻再叫個香蒜辣椒意大利粉炒雞胸再encore🤣個粉都幾有咬口唔會過軟,係我地中意嘅口味,不過略嫌唔夠辣,我地都重口味🤣野飲方面今次叫左Dirty同海鹽焦糖latte,不過不失啦~勝在環境舒服靜靜地!食番個唔會好重味精而又健康嘅tea,係開心嘅下午🥰

有得坐窗邊位!啲裝修好靚又有啲盆栽仔幾green咁

叫左個全日早餐(有肉)

2024-05-27 266 瀏覽
廚師特選餐湯俄羅斯雜菜湯 好足料 好多不同種類蔬菜煲成既雜菜湯 同平時飲既羅宋湯好唔同 感覺會比較清甜一點👍🏼All day breakfast 🍳 食材新鮮 有酸種麵包、沙律菜、牛油果、炒蛋、厘茄、煙三文魚、慢煮雞肉等等 全部食材都健康有營養 特別要提一提係慢煮雞肉 雞肉煮得好滑身 好似食緊雞髀菇咁🤭卡邦尼意大利粉配風乾火腿🍝Carbonara真係我最愛既意粉Top 3,所以點都要試試 味道同平時食開既carbonara有點不同,呢碟會比較濃既乳酪醬味 加埋parma ham一齊食 令意粉既味道更濃厚👍🏼朱古力🍫店員介紹既自家製朱古力 怕甜既我飲呢杯朱古力岩岩好 香濃既朱古力味但又唔會好甜~🥰Latte☕️奶啡夠香濃 夠咖啡味 作為餐後飲品 簡直醒腦提神 😆一邊飲啡 一邊欣賞窗外樹境🤗整體環境感覺好舒適 好似置身於台灣慢活咖啡店一樣 落地大玻璃加上樹林景色 令人好放鬆💯高山文化咖啡廳 (紅磡)紅磡高山道77號高山劇場新翼1樓

廚師特選餐湯

All day breakfast 🍳

卡邦尼意大利粉配風乾火腿🍝

朱古力🍫

Latte☕️

高山文化咖啡廳 (紅磡)
紅磡高山道77號高山劇場新翼1樓

2024-05-26 188 瀏覽
高山劇場環境清幽,聽講開左間chill chill 文青cafe, lunch time 就同 同事過來team lunch 順便試下!食物都是一般的cafe 食物,有all day breakfast 個啲,我就叫左魚菜共生,有慢煮三文魚,沙律,酸種麵包,同湯,咖啡要另外加錢叫,我就加左熱美式咖啡!等左一陣就上,慢煮三文魚非常嫩滑無臭腥味,洋蔥湯都帶少少甜。但要批評嘅係佢嘅份量太少,三文魚柳幾乎只係大手掌少少,酸種麵包亦好細塊,成個餐份量好少,性價比低...

2024-05-13
2024-05-15 264 瀏覽
同朋友去咗一個超級舒適,環境幽靜嘅超空間!有一種喺日系無印良品嘅感覺木系清新感覺!超級舒服同埋休閒!一行入去就係空間靜止嘅概念~枱上邊有好多唔同嘅鮮花全部都擺放得好靚!我哋揀咗全日早餐同埋卡邦尼啊意粉配巴拿馬火腿!全日早餐嘅慢煮雞胸係超級爽口,完全唔係食唔出佢就係雞胸就係一個爽口到非常美味嘅雞胸!滑蛋煎得非常之滑!配埋三文魚,藍莓,蘑菇,沙律菜同埋健康嘅小米!呢個全日早餐真係非常之健康,又美味!卡邦尼啊意粉配巴拿馬火腿都非常之好食,卡邦尼啊意粉入邊有好香嘅洋蔥同埋煙肉碎!加埋美味嘅巴拿馬火腿腿造成玫瑰嘅樣,真係非常之吸引!我哋仲飲咗蕃茄餐湯同埋咖啡!咖啡拉花別出心裁!
超級舒服同埋休閒!一行入去就係空間靜止嘅概念~

枱上邊有好多唔同嘅鮮花全部都擺放得好靚!

我哋揀咗全日早餐同埋卡邦尼啊意粉配巴拿馬火腿!

我哋仲飲咗蕃茄餐湯同埋咖啡!
咖啡拉花別出心裁!