2019-08-23
去之前都有睇過呢間既comments, 諗住吾會咁差掛. 點之奶曬野....平日夜晚去幫襯已經吾算忙,得兩,三枱客. 我地一行六個人坐低後, 發覺頭頂部泠氣太大,要求較細少少, 點知個侍應話冇得調較. 得三,四枱客就有兩部泠氣吹住....算啦上菜速度奇慢,平均20分鐘後先上一款.而且好多野都係冇.因為得一個人負責燒. 但要讚既係食物係好味既. 但服務態度就完全冇😡😡客 : 我地想order 半打生蠔,想問係咩品種侍應 : 我地都吾清楚,係廚房安排,果日有咩就有咩客 : 吾該可吾可以比幾杯水?侍應 : 我地冇免費水, 水係要段枝order 最離譜係我地有碟未食完既食物, 佢問都吾問就一野收走佢😡😡 埋單每人要$330,仲要係食吾飽,果一刻我地大家都心諗想食完快嗱d走,返屋企煮多個即食麵算. 呢間野都算係我食咁多間以來可以話係最差最差既一間,忍吾住要笫一次寫負評.絕對絕對不會推薦 !!!
客 : 我地想order 半打生蠔,想問係咩品種
侍應 : 我地都吾清楚,係廚房安排,果日有咩就有咩
客 : 吾該可吾可以比幾杯水?
侍應 : 我地冇免費水, 水係要段枝order
最離譜係我地有碟未食完既食物, 佢問都吾問就一野收走佢😡😡