2023-02-27
麵不嬲都好鐘意食,知道有間喺旺角麵食唔錯仲有我最愛 咖啡 梗係去試吓,整體份量的確幾大碗而且食完唔會口乾 @ 麵賜園好鬼補雞湯 湯底雞湯夠味, 花膠和魚肚 好淋身幾爽口,雞件在底部都幾嫩滑, 冬菇厚切入味,我加錢要了稲庭烏冬,口感幾滑份量多,最後都食唔晒牛隊長湯麵 湯底 牛骨湯 味道都夠。牛肋條,封門柳,牛肚和牛筋的牛味幾濃而且好淋身不錯, 蘿蔔好淋帶甜冇渣。麵份量都不少,口感淋身咗少少下次叫返硬麵先金銀蛋白菜 份量比心目中多而且幾好味又足料,好過成日食油菜咁悶黃金炸生蠔 待應推介的確幾新鮮,有點咸蛋味,蠔都大隻,放耐少少先食都不會覺得腥不錯日本流心蛋 蛋味幾香流心重麵店 有 手搖咖啡 都幾特別,仲要味道回甘味濃酸度都岩我,整杯濃度不太高所以都易入口咸檸檬鐵觀音,沒想到咁夾,檸檬味濃帶點咸和濃茶不錯,如果再熱點仲更好飲
日本流心蛋 蛋味幾香流心重