2024-02-08
😋天氣涼涼地好想食雞煲 今次試呢間火鍋店好特別一個價錢 除咗有雞煲之外仲包埋卜卜蜆煲、海鮮、刺身、打邊爐和牛任食😍-落單後 首先送上嘅係冰火翡翠螺同涷蟹翡翠螺辣得嚟螺肉好爽 涷蟹好新鮮 啖啖肉👍🏻炸物拼盤 我地叫咗吉列蝦、炸雲吞和泡菜餃子 全部都係即炸 最啱係等雞煲個陣食住先是令刺身拼盤 當日有三文魚、帶子、甜蝦、八爪魚、北寄貝 賣相唔錯 味道都正常-招牌麻辣雞煲 醬汁非常濃郁 帶一點辛辣味入面有雞肉、洋蔥、芫荽、薯仔薯仔索哂啲汁好好味 雞肉頗嫩滑😋食完就可以示意店員上火鍋我哋揀咗混你個醬卜卜蜆煲 另外仲有其他口味嘅鍋可以揀卜卜蜆比想像中大隻 幸運地係每一隻都冇沙蜆肉味道好鮮甜 湯底仲有啲娃娃菜索汁都好味食哂之後就可以加湯打邊爐啦~-動L豪華是令海鮮拼盤 有海蝦、鮑魚、帶子同蜆等新鮮海鮮隻蝦放咗一陣仲好生猛真係估唔到👀 澳洲和牛、部分海鮮都係無限追加比較推薦有M7澳洲和牛、安格斯牛頸脊同美國牛後胸蟹籽蝦滑同墨魚滑都食到粒粒海鮮~仲未夠嘅自助吧仲有各種丸類、蔬菜、飲品、雪條供應整體用餐體驗都好好 好適合一班朋友一齊聚會👏🏻好味評分😋:4/5🌟🌟抵食指數🤑:4/5 🌟🌟餐廳環境 🤪:4/5
天氣涼涼地好想食雞煲 今次試呢間火鍋店好特別
落單後 首先送上嘅係冰火翡翠螺同涷蟹
翡翠螺辣得嚟螺肉好爽 涷蟹好新鮮 啖啖肉👍🏻
招牌麻辣雞煲 醬汁非常濃郁 帶一點辛辣味
入面有雞肉、洋蔥、芫荽、薯仔
薯仔索哂啲汁好好味 雞肉頗嫩滑😋
食完就可以示意店員上火鍋
我哋揀咗混你個醬卜卜蜆煲 另外仲有其他口味嘅鍋可以揀
卜卜蜆比想像中大隻 幸運地係每一隻都冇沙
蜆肉味道好鮮甜 湯底仲有啲娃娃菜索汁都好味
食哂之後就可以加湯打邊爐啦~
動L豪華是令海鮮拼盤 有海蝦、鮑魚、帶子同蜆等新鮮海鮮
隻蝦放咗一陣仲好生猛真係估唔到👀
澳洲和牛、部分海鮮都係無限追加
比較推薦有M7澳洲和牛、安格斯牛頸脊同美國牛後胸
蟹籽蝦滑同墨魚滑都食到粒粒海鮮~
仲未夠嘅自助吧仲有各種丸類、蔬菜、飲品、雪條供應
整體用餐體驗都好好 好適合一班朋友一齊聚會👏🏻
好味評分😋:4/5🌟🌟