前菜3小碟清酒冰鎮南非鮮鮑,展現了鮮鮑的優雅和清新。鮮帶著清爽的口感,搭配冰鎮清酒更顯獨特風味。香煎蓮藕餅,香脆的外皮和柔軟的內餡,調味得宜。金沙南瓜片,咸蛋黃外皮又香又脆,令人一口接一口,南瓜軟糯,十分搭配。正宗順德拆魚雲羹,濃郁的湯汁和鮮嫩的魚肉,加入豆腐、木耳絲、口感豐富。拍蒜粉絲蒸扇貝,扇貝十分新鮮,為方便客人品嘗,扇貝已開邊,粉絲吸入鮮味,正!翡翠雲耳炒鴿甫,7分熟極鮮嫩的鴿甫,第一次食這樣處理的鴿肉,味道口感一流。川味口水雞則是辛辣開胃,令人胃口大開。最後,生炒臘味糯米飯帶來了濃郁的臘味風味和糯米的香糯口感,為整餐增添了豐富的層次。甜品木瓜燉雪耳為這頓美餐畫下完美句點,清新的木瓜和滋潤的雪耳相得益彰,給人留下了深刻的印象。
前菜3小碟

香煎蓮藕餅,香脆的外皮和柔軟的內餡,調味得宜。

川味口水雞則是辛辣開胃,令人胃口大開。

6天前 0 瀏覽
放假入咗大尾篤踩單車,踩完單車朋友安排咗去龍尾軒食私房菜。餐廳裝修有特色。三前菜手拍青瓜醬皇紅蜇頭椒鹽鮮魷青瓜開胃小食紅蜇頭爽口入味惹味鬆脆鮮魷仲好新鮮羊肚菌栗子燉鮑魚湯足料燉湯鮮甜好味夠哂火喉川味口水雞雞肉嫩滑啖啖肉,川辣惹味刺激。櫻花蝦魚腐浸農場菜魚腐大粒吸收哂啲鮮湯配上櫻花蝦將鮮味更加提升,新鮮農場菜,食菜最緊要新鮮。XO 醬黑松露海皇炒絲苗黑松醬香噴噴配埋XO醬同海皇配料份外滋味。銀耳南北杏燉萬壽果呢個甜品岩哂呢個咁乾燥既季節食完即刻滋潤哂。
放假入咗大尾篤踩單車,
踩完單車朋友安排咗去龍尾軒食私房菜。

餐廳裝修有特色。

三前菜

惹味鬆脆鮮魷仲好新鮮

羊肚菌栗子燉鮑魚湯
足料燉湯鮮甜好味夠哂火喉

川味口水雞

雞肉嫩滑啖啖肉,川辣惹味刺激。

櫻花蝦魚腐浸農場菜

XO 醬黑松露海皇炒絲苗
黑松醬香噴噴配埋XO醬同海皇配料份外滋味。

呢個甜品岩哂呢個咁乾燥既季節
食完即刻滋潤哂。

2025-01-12 0 瀏覽
今晚去大尾篤一間私房菜食晚飯,一入門口就俾中式園林景色吸引住。除咗環境靚,最犀利前福臨門大廚主理,今晚我提供budget, 大廚就會幫我設計菜單,仍可叫小菜,價錢中等,但真功夫來說,物有所值。三小碟陳醋滕椒紅蜇頭,爽脆微辣惹味涼拌酸辣土豆絲,酸辣開胃金沙南瓜片,炸得非常鬆脆, 鹹蛋黃甘香惹味羊肚菌栗子燉鮮鮑魚湯材料仲有甘筍,粟米,清甜, 鮑魚煙靭豉椒梅菜炒肉眼筋好有鑊氣,非常惹味,肉眼筋彈牙砵酒焗牛尾脷大廚秘製醬汁,再加上砵酒香味,牛尾同牛脷都非常入味,好腍又唔散,真m川味口水雞這道菜食咗好多次,但係大廚做的口水雞醬汁非常美味,甜甜香香微微辣鮑汁章魚雞粒炒飯我最喜歡這個炒飯,鮑汁的鮮味令人開胃,雞粒又新鮮,用炆煮的方法,每一粒飯都有鮮味銀耳南北杏燉萬壽果清潤可口

三小碟
陳醋滕椒紅蜇頭,爽脆微辣惹味
涼拌酸辣土豆絲,酸辣開胃
金沙南瓜片,炸得非常鬆脆, 鹹蛋黃甘香惹味

羊肚菌栗子燉鮮鮑魚湯
材料仲有甘筍,粟米,清甜, 鮑魚煙靭

豉椒梅菜炒肉眼筋
好有鑊氣,非常惹味,肉眼筋彈牙

砵酒焗牛尾脷

清潤可口
  • 羊肚菌栗子燉鮮鮑魚湯
  • 豉椒梅菜炒肉眼筋
  • 砵酒焗牛尾脷
  • 鮑汁章魚雞粒炒飯
  • 金沙南瓜片
2025-01-11 0 瀏覽
是日冬至家宴,當然不能馬虎。食家朋友推介汀角路的私房菜「龍尾軒」,對環境及廚師功架讚不絕口;既然如此,當然不會錯過!「龍尾軒」位於汀角路的龍尾村,三層的獨立屋自成一閣,提供中式私房菜,環境清幽;中式裝潢風格,包括傳統的木質桌椅、園林花卉都能給人一種寧靜、雅致的感覺。每枱客都安排獨立包廂,確保私隱之餘家人們可以暢所欲言,輕鬆用餐。餐廳的服務亦貼心周到,除了上菜及順帶收盤之外,沒有多餘的攀談或亂動桌上餐具等打擾性的服務。使家人們能安心享受美味佳餚。醬皇紅蜇頭、黑松露翡翠豆腐、酸辣土豆絲晚宴開始的頭盤小食;先品嚐了醬皇紅蜇頭、黑松露翡翠豆腐和酸辣土豆絲。這些頭盤小食製作精美,調味得宜;有咸、香、辣味之餘更有彈、軟、脆等各種口感;讓我們的味蕾先行得到多種享受。順德拆魚雲羹接著上桌的是順德拆魚雲羹,清淡中見鮮甜,洗刷味蕾之餘帶點鮮香餘韻,齒頰留香。豉油皇乾煎海蝦新鮮海蝦本已十分誘人。以豉油皇乾煎把鮮味吊得更突出。每隻海蝦都散發著誘人的香氣,由蝦殼開始,每一口都是滿滿的幸福感。砵酒焗牛尾脷緊接著是砵酒焗牛尾脷,這道菜烹調得極為入味;牛脷鮮嫩軟熟,牛尾膠質感豐富,口感滋味讓人欲罷不能。川味口水雞川味
是日冬至家宴,當然不能馬虎。

醬皇紅蜇頭、黑松露翡翠豆腐、酸辣土豆絲

順德拆魚雲羹

豉油皇乾煎海蝦

砵酒焗牛尾脷
緊接著是砵酒焗牛尾脷,這道菜烹調得極為入味;
牛脷鮮嫩軟熟,牛尾膠質感豐富,口感滋味讓人欲罷不能。

川味口水雞
川味口水雞則展現了蜀菜獨有的麻辣風情,雞肉十分結實彈牙,雞味並無被濃厚的調味蓋過;優質食材與恰到好處的烹調讓我們感受到獨特的風味饗宴。

古法豬油炒時蔬

翠綠菜心以豬油香炒,口感加倍油滑;豬油香味令人更加開胃。時下流行豬油比植物油更健康的最新醫學理論,我當然樂意相信。😋

金瑤葉片炒絲苗

雖然已經吃得很飽,但香氣撲鼻的炒飯,金黃色的粒粒鮮明又乾身,確實又是難以抗拒,瞬間清碟。

湯丸紅豆沙
飯後甜品湯丸紅豆沙則是深受大家喜愛的結尾甜點,溫暖的湯丸搭配紅豆沙,帶來滿滿的幸福感。
臨近年尾想同屋企人食餐好d嘅,早排喺社交平台見到大尾督開咗間由前福臨門廚師主理嘅私房菜,當然唔執輸去試試原來廚師係順德人所以菜單保留咗唔少嘅正宗順德菜,例如呢道石榴球,外表有D似灌湯餃,但其實係將所有炒熟嘅材料包入蛋白皮中,做成石榴球, 加埋外面個湯汁非常線味。另外一個必提嘅係呢三道前菜椒鹽九肚魚、胡麻冰菜同麻辣皮蛋。尤其係九肚魚,炸得鬆脆之餘一D都唔油膩,食完另外兩碟重口味前菜最後食返冰菜中和一下味蕾。食得中菜最緊要係湯,呢個五指毛桃玉竹燉雞湯飲落好清甜而且有行氣活血嘅功效,啱曬冬天補身。

2024-12-27
2025-01-05 114 瀏覽
長假期留港消費有着數,兩個人獨霸廂房、以親民價品嚐富豪飯堂前大廚的私房菜,喺邊度有得食?遠赴大埔,這一程物有所值!眾所周知,灣仔「福臨門」是屹立不倒多年的富豪飯堂,這晚我們到大埔「龍尾軒」品嚐的私房菜,主理人龍師傅正是那處的前大廚,工作有10多年之久。這個晚上由龍師傅發辦,每位$510 的私房菜,吃到的、果然是富豪們喜歡的味道,細緻的家常菜,清而味足,沒有混濁的調味料,材料新鮮,份量恰到好處。我倆最欣賞 正宗順德拆魚羹,其次是燒椒皮蛋、鮑汁章魚雞粒炒飯完全就是那富豪飯堂的味道!前菜三款:燒椒皮蛋、香煎蓮藕餅、黑蒜牛柳粒燒椒皮蛋最有驚喜,辣汁調味出色,香而不過辣;黑蒜牛柳粒鬆軟味香,相比之下蓮藕餅太順滑,若然能保留多些蓮藕纖維口感會更合我心意。正宗順德拆魚羹材料豐富,刀工幼細,很有魚羹的香味,內有陳皮、魚、粉絲、馬蹄、豆腐、欖仁、紅蘿蔔絲、木耳絲及薑絲等。桃茸生汁蝦球迷你蝦撻有西菜的影子,也許因為有桃汁及沙律醬,鮮爽的蝦球帶少少酸,食落更開胃。香煎帶子伴螞蟻上樹造型花上心思,帶子中央的辣椒粒很搶鏡!粉絲的乾濕度恰到好處,味道豐富入味。野菌紅燒豆腐味道及口感皆豐富的素菜,厚切的冬菇片及鮑魚
正宗順德拆魚羹
前菜三款:燒椒皮蛋、香煎蓮藕餅、黑蒜牛柳粒
香煎蓮藕餅
野菌紅燒豆腐
味道及口感皆豐富的素菜,厚切的冬菇片及鮑魚菇柔韌好嚼,豆腐超滑,西蘭花爽口,燒汁味道濃郁。
鮑汁章魚雞粒炒飯
非常喜歡這個組合,鮑汁味道濃郁,飯粒濕濕地,配搭煙靭的章魚及雞肉粒,極之討好。
南北杏雪耳燉木瓜
很清潤的不敗甜品,燉得夠火喉,木瓜清甜可口,雪耳半溶膠化,甜度適中。
南北杏雪耳燉木瓜
龍尾軒的環境是另一驚喜,獨立三層村屋,入口的復古亭園佈置非常吸睛,擺放了酸枝家俬木桌椅;
我們在地面層的獨立廂房用餐,非常寬敞,更有電視設備;

上一樓是散座樓層,二樓是貴賓房,有卡拉OK,適合宴會。
2024-12-29
2025-01-02 0 瀏覽
而家出街越嚟越少人食中菜好味嘅順德菜更加難搵,今次就特登帶父母嚟試最近好多人討論嘅龍尾軒。地點位於大尾督,喺大埔轉van仔入嚟20分鐘左右,一落車入到村會見到一間有中式格調嘅餐廳,喺門口隔離仲整左個涼亭,如果日頭黎可以坐出面真係幾有風味。講返野食,叫咗媽咪心心念念嘅順德煎釀鯪魚,我第一次食但都feel到果種手工味,魚皮又薄又香脆同入面鯪魚嘅香味配搭出層次感。另一味豉油王乾煎海蝦,D蝦大隻又入味,絕對係今餐嘅亮點。成日聽人講炒飯係最睇到廚師嘅功架,食完呢道鮑汁雞粒炒飯就明白曬。原來呢道嘅主廚曾經喺富豪飯堂福臨門廚師主理私房菜,唔怪得連平平無奇嘅杏仁茶都可以咁好食。

2024-12-30 193 瀏覽
呢間餐廳位於龍尾村的中式庭園私房菜,師傅會按照當天最新鮮的食材,再構思菜式,係中式的omakase~師傅係前福臨門廚師主理,厲害👍酸辣土豆絲x手拍青瓜x椒鹽脆魷魚以脆嫩的土豆絲為主角,酸辣的調味恰到好處,刺激味蕾,開胃。手拍青瓜爽脆可口,小菜清新又解膩。魷魚外酥內嫩,椒鹽的香氣四溢,細細份就唔覺得好邪惡。粟米豆腐花膠羹豆腐花的柔滑搭配粟米的甜味,花膠的加入為羹品增添了豐富的口感,滋補又養生。藤椒蒸斑球斑球肉質鮮嫩,藤椒帶香辣,但會保留了魚的鮮美,適合喜愛鍾意新口味嘅人。沙拉一字骨甜香可口的沙拉醬汁,人人喜愛。特別鍾意一字骨嘅部位,因為肉質會較滑~葱油雞葱蒜薑都係師傅自己手切,比例都師傅自家調製,比坊間的葱油特別好味,葱香味濃,雞肉亦醃得好入味。上湯鮮百合浸菠菜鮮百合的甘香與菠菜的清香交融,湯汁清澈而鮮美。古法金瑤炒絲苗炒絲苗的米粒分明,瑤柱份量多,每口都食到,口感豐富。銀耳南北杏燉萬壽果甜品滋潤可口,萬壽果增添了自然的甜味,冬天飲完,喉嚨很滋養。

師傅係前福臨門廚師主理,厲害👍

酸辣土豆絲x手拍青瓜x椒鹽脆魷魚
以脆嫩的土豆絲為主角,酸辣的調味恰到好處,刺激味蕾,開胃。

手拍青瓜爽脆可口,小菜清新又解膩。

魷魚外酥內嫩,椒鹽的香氣四溢,細細份就唔覺得好邪惡。

粟米豆腐花膠羹

藤椒蒸斑球

沙拉一字骨

葱油雞

上湯鮮百合浸菠菜
鮮百合的甘香與菠菜的清香交融,湯汁清澈而鮮美。

古法金瑤炒絲苗
炒絲苗的米粒分明,瑤柱份量多,每口都食到,口感豐富。

2024-12-26 223 瀏覽
喺大尾督玩完去附近食埋嘢先返屋企,睇左幾間,見佢介紹寫話係前福臨門廚師主理,而且出面有個中式庭園仔,感覺私隱度好高又好靚,最後就入去試一試三款前菜 ($160)兩個人唔係食好多,所以揀咗幾款前菜可以試多幾款味。黑松露翡翠豆腐好出色,將豆苗釀咗喺豆腐入面,加埋個醬汁係完全食到廚師嘅功架,真係出面食唔到👉🏻酸辣土豆絲👉🏻黑蒜牛柳粒👉🏻黑松露翡翠豆腐👍🏻👍🏻👍🏻五指毛桃玉竹燉雞湯($196)私房菜嘅燉湯永遠都冇令人失望,清甜、足料、夠滋潤漁村小炒王($168)惹味小炒王,魷魚、蝦乾都好香,配白飯就一流了烤菠蘿咕嚕肉($160)菠蘿又甜又清新,中和返咕嚕肉油炸嘅熱氣感紅豆沙湯圓($120)紅豆沙唔會太甜,有香嘅果皮味,仲有湯圓添走嗰陣時,侍應仲介紹話呢度可以包場,有卡拉OK,而且每層都有獨立廁所,鍾意私隱度高,又想攪啲私人聚會,呢度都係唔錯嘅選擇

三款前菜 ($160)
👉🏻酸辣土豆絲
👉🏻黑蒜牛柳粒
👉🏻黑松露翡翠豆腐👍🏻👍🏻👍🏻

五指毛桃玉竹燉雞湯($196)
私房菜嘅燉湯永遠都冇令人失望,清甜、足料、夠滋潤

漁村小炒王($168)
惹味小炒王,魷魚、蝦乾都好香,配白飯就一流了

烤菠蘿咕嚕肉($160)
菠蘿又甜又清新,中和返咕嚕肉油炸嘅熱氣感

紅豆沙湯圓($120)
紅豆沙唔會太甜,有香嘅果皮味,仲有湯圓添

2024-12-23 234 瀏覽
今晚同屋企人book左食冬至飯,有兩個老人家,所以揀左間粤式私房菜,打電話黎book既時候已經知道可以揀廚師發辦,一於試一試大廚🧑‍🍳推介。入到餐廳門口已經見到個中式傳統四合院式裝修,香港🇭🇰真係比較獨有。首先上既係前菜三小碟。金沙南瓜片,南瓜好甜,再用上薄薄一層既咸蛋黃醬包住,一食就非常開胃🤤椒鹽魷魚🦑,平時都有食開既都知最怕係有層好厚既炸粉,但今次既呢碟,唔單止炸得好鬆脆,仲有魷魚既鮮味。辣子雞丁 🐥,雞粒Size啱啱好,辣道又非常適中,冬天食真係啱哂。食完前菜,就上左每人一位羊肚菌粟子燉鮑魚湯,老人家最鍾意飲燉湯,佢哋仲讚好足料,鮑魚鮮甜,飲完真係暖粒粒。欖角陳皮炒斑球,呢度菜最好嘅係起哂骨,對於鐘意食魚既老人家👵🏻真係天大喜訊。今次既斑球啖啖用,雖然位上得兩三塊,但係都非常滿足😌。燒汁真菌炒牛柳粒,身為牛魔王🐃既我已經非常興奮,今次用上真菌做配搭,食落更加有口感。海螺葱油雞🐤。第一次食葱油雞配上海螺🐚,爽口既海螺配上滑雞,味道更加鮮甜。食到咁上下本來想嗌個白飯,點知就即刻上左個XO醬黑松露海皇炒飯🤣。炒飯一粒粒,配上特製XO醬,真係一大滿足。古法豬油炒菜心🥬,豬油炒菜唔洗講一定

首先上既係前菜三小碟。

古法豬油炒菜心🥬,豬油炒菜唔洗講一定又香又爽甜,兩位老人家食完都係讚不絕口。

最後送上紅豆沙湯圓做甜品,今晚係冬至飯,當然要團團圓圓啦。
2024-12-22 199 瀏覽
喺大埔大尾篤都幾有名氣 今次同屋企人嚟食冬至飯🥶 餐廳戶外佈置好古色古香 私房菜嚟講 呢間有獨立房安排 對於我哋呢啲一家大細好舒服🔆金沙南瓜片鹹蛋黃外層包住南瓜片 幾特別又好野味🔆椒鹽魷魚魷魚外皮酥脆可口 保持到魷魚爽脆度 調味恰到好處🔆辣子雞丁一上菜就聞丁好香麻香辣香氣雞丁好嫩滑 送啤酒🍻一流🔆羊肚菌栗子燉鮑魚湯一人一盅 每種都有羊肚菌同鮑魚羊肚菌口感爽嫩 個湯好清甜 個個都讚好 🔆欖角陳皮炒斑球新鮮劏出嚟嘅斑 斑球已經起曬骨 加上欖角陳皮嚟炒得勁香 冇炒散到啲魚片 魚片細嫩白滑🔆燒汁珍菌炒牛柳粒 牛柳粒好嫩口 完全冇筋位好多類別嘅菇 炒埋燒汁一齊勁入味🔆海螺蔥油雞有超多蔥油鋪喺面頭 隻雞唔會好肥 海螺好爽口 淋上蔥油醬汁一齊食就剛剛好 唔會太咸🔆 XO醬黑松露海皇炒飯好香嘅黑松露香氣 加上XO醬少少辣 炒飯入邊超多料 有蝦有帶子菜心蛋等🔆古法豬油炒時蔬菜心好靚仔 用豬油炒菜喺香甜啲 但又唔會太油膩🔆陳皮紅豆沙每人一碗熱紅豆沙做作結 每碗都有塊陳皮喺入面 陳皮甘甜 紅豆沙有起沙 個個都食到飽肚腩突曬出嚟

私房菜嚟講 呢間有獨立房安排 對於我哋呢啲一家大細好舒服

菜心好靚仔 用豬油炒菜喺香甜啲 但又唔會太油膩

🔆陳皮紅豆沙

個個都食到飽肚腩突曬出嚟
2024-12-22 154 瀏覽
同屋企人🏡去左大美督龍尾嘅龍尾軒做冬❄️食私房菜,全部交由大廚👩🏻‍🍳發辦,完全係中式嘅餓嗎家姐,全部菜式屋企人都話非常有驚喜,讚不絕口啊👍🏻前菜三小碟辣子雞丁金沙南瓜🎃片椒鹽魷魚🦑比較少餐廳嘅前菜會用炸物,龍尾軒別樹一格,三款前菜都選用油炸方式,估唔到一啲都唔油膩,反而仲幾開胃添,特別係金沙南瓜片,用上鹹蛋黃醃製,外脆內軟羊肚菌栗子🌰燉鮑魚湯呢個燉湯材料豐富,原隻鮑魚奉上,夠晒滋補,冬天飲暖笠笠啊欖角陳皮炒斑球🐟位上夠哂方便,魚皮香煎脆口,魚肉新鮮蛋呀,滿滿骨膠原燒汁真菌炒牛柳粒🐮牛肉味濃,肉汁juicy,配埋真菌、燒汁雙重口感海螺🐚蔥油雞第一次食有海螺嘅蔥油雞咋,海螺鮮味,蔥油醬汁鮮甜,將蔥油雞提升左一個層次古法豬油炒時蔬🥬而家好少地方可以食到豬油啦,未上菜都聞到香氣撲鼻👃🏻,雖然唔係好健康,但係難得食一次就唔怕啦😛XO醬黑松露海皇炒飯🍲同樣位上,飯內有原隻鮮蝦,仲有蛋、蔬菜,加了少量辣椒去炒,辣辣地刺激味蕾紅豆沙湯圓湯圓煙韌又不會太甜,做節團團圓圓好意頭

前菜三小碟
辣子雞丁
金沙南瓜🎃片
椒鹽魷魚🦑

羊肚菌栗子🌰燉鮑魚湯
呢個燉湯材料豐富,原隻鮑魚奉上,夠晒滋補,冬天飲暖笠笠啊

欖角陳皮炒斑球🐟
位上夠哂方便,魚皮香煎脆口,魚肉新鮮蛋呀,滿滿骨膠原

燒汁真菌炒牛柳粒🐮
牛肉味濃,肉汁juicy,配埋真菌、燒汁雙重口感

海螺🐚蔥油雞

古法豬油炒時蔬🥬

XO醬黑松露海皇炒飯🍲

紅豆沙湯圓
湯圓煙韌又不會太甜,做節團團圓圓好意頭
2024-11-29 329 瀏覽
閒日三,五知已相約去大尾篤踩單車,路經见到一間庭院式的私房菜,環境清幽,係門口一眼望見棵羅漢松和桂花樹吸引住我哋,決定抱着試吓的心態,前菜我哋叫咗口水雞,陳醋藤椒紅蜇頭,黑松露翡翠豆腐,主菜就有順德煎釀鯪魚,砵酒焗牛尾脷,砂姜蔥油雞.菠蘿咕嚕肉和豬油炒菜心,味道完全冇令我哋失望,好好味.不愧係(之前係福臨門)大廚煮,值回票價,返去一定要介紹俾身邊嘅朋友去食。新鮮菠蘿伴碟,咕嚕肉酥脆,完全唔會食到一舊一舊D粉團
新鮮菠蘿伴碟,咕嚕肉酥脆,完全唔會食到一舊一舊D粉團
2024-11-21
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
  • 羊腩煲
  • 涼拌關東遼參土豆絲
  • 金湯珍菌石榴球
  • 豬肚鳳吞翅
  • 黑松露翡翠豆腐
2023-09-18 1201 瀏覽
💎 Highly recommend this hidden gem in Taipo! Best for celebration with private dining room, super nice staff & pet friendly 🐶 The menu is tailor made by usAs we are seafood lover we included many seafood in 🦞 🦀 Their dishes are all yum!!Just a pig slightly oily but all others are goodI like their 水中花soup, 花雕雞油蒸蟹 & 咕嚕肉the most🩷4 pax and end up total around 4600 not bad 👍🏻
2023-09-17
慶祝紀念
生日
  • 咕嚕肉
  • 水中花
  • 花雕雞油蒸蟹
2023-09-11 1170 瀏覽
其實真係好嬲㗎之前食過都覺得唔錯不過可能唔係自己俾錢,所以唔知個價錢咁離譜琴日我生日同屋企人食咗一餐,差唔多$7000.10個人、冇咩食咩特別嘢完全冇貴嘢仲要自己開酒感覺唔錯,因為佢哋可以食煙,爸爸係煙民所以諗住覆返佢哋結果仲貴過琴日嗰餐依間舖頭真係食水好深講真,我入門口已經每個侍應派$100希望服務好啲,結果都係自己照顧自己以前第一次去覺得唔錯,但係經過今次冇下一次希望大家唔好比食評呃到,因為好多人會買食評
其實真係好嬲㗎
之前食過都覺得唔錯
不過可能唔係自己俾錢,所以唔知個價錢咁離譜
仲要自己開酒

感覺唔錯,因為佢哋可以食煙,爸爸係煙民
所以諗住覆返佢哋結果仲貴過琴日嗰餐

依間舖頭真係食水好深
以前第一次去覺得唔錯,但係經過今次冇下一次
希望大家唔好比食評呃到,因為好多人會買食評
  • 垃圾