星期六晚同爹哋細佬出街食飯🥰得知加太賀附近開咗呢間新越南餐廳生意好旺,已經坐滿,等咗10分鐘位Menu選擇豐富,多款撈檬、湯河、飯、法包、小食、飲品🇻🇳▶️ 椰菜雞絲沙律 ($58)成座山咁高⛰️份量超足沙律混入椰菜、紫椰菜絲、芽菜、紅蘿蔔絲、香葉,味道清新,咬落爽脆面頭放上大量雞絲同炸蒜醬汁又鹹又酸又甜又辣🌶️有刺激味蕾開胃作用(不過食到底都幾鹹,飲咗幾杯水haha)▶️ 燒牛肉撈檬 ($62)好crave牛肉🐂揀咗呢個兩大條牛肉串燒,燒到外表焦脆惹味,面頭黐住超多香茅絲,香口肉質比預期中軟腍,入面粉嫩唔乾,冇乜肥膏筋位👍🏻檬粉有質感,少煙韌唔易斷配菜有醃蘿蔔、紅蘿蔔絲、生菜、青瓜、薄荷葉、花生粒、炸蒜,撈埋檬粉非常豐富有層次口感🥬醬汁自己落,少少酸甜唔會太鹹係好食嘅一碗撈檬😋全KO▶️ 香茅燒豬扒湯檬 ($58)試咗daddy一塊香茅豬扒,同樣肉質軟腍比牛肉豬肉實正🐷帶少許骨同肥膏位反而冇燒雞同燒牛肉肉串咁重香茅味然而湯底清而夠味▶️ 燒雞肉撈檬 ($56)細佬之選,同燒牛嗰個差唔多,只係換上雞肉串燒雞肉都滑嫩,冇骨冇皮,香茅味重🐔▶️ 香茅串燒沙嗲雞 ($50)|香茅串燒沙嗲牛 ($58)驚唔
星期六晚同爹哋細佬出街食飯🥰
得知加太賀附近開咗呢間新越南餐廳
生意好旺,已經坐滿,等咗10分鐘位
Menu選擇豐富,多款撈檬、湯河、飯、法包、小食、飲品🇻🇳

▶️ 椰菜雞絲沙律 ($58)
成座山咁高⛰️份量超足
面頭放上大量雞絲同炸蒜
醬汁又鹹又酸又甜又辣🌶️有刺激味蕾開胃作用
(不過食到底都幾鹹,飲咗幾杯水haha)
椰菜雞絲沙律

▶️ 燒牛肉撈檬 ($62)
好crave牛肉🐂揀咗呢個
兩大條牛肉串燒,燒到外表焦脆惹味,面頭黐住超多香茅絲,香口
肉質比預期中軟腍,入面粉嫩唔乾,冇乜肥膏筋位👍🏻
檬粉有質感,少煙韌唔易斷
醬汁自己落,少少酸甜唔會太鹹
係好食嘅一碗撈檬😋全KO
燒牛肉撈檬

▶️ 香茅燒豬扒湯檬 ($58)
試咗daddy一塊香茅豬扒,同樣肉質軟腍
比牛肉豬肉實正🐷帶少許骨同肥膏位
反而冇燒雞同燒牛肉肉串咁重香茅味
然而湯底清而夠味
香茅燒豬扒湯檬

▶️ 燒雞肉撈檬 ($56)
細佬之選,同燒牛嗰個差唔多,只係換上雞肉串燒
雞肉都滑嫩,冇骨冇皮,香茅味重🐔
燒雞肉撈檬

驚唔夠肉食,加咗兩份串燒
各三串,每條都巨型size,$50/份幾抵食
同撈檬嘅牛串同雞串味道一模一樣🤣
只係旁邊多咗沙嗲醬,有花生粒,惹味又唔辣🥜
鍾意佢整得唔油膩,同時保持肉汁
香茅串燒沙嗲雞|香茅串燒沙嗲牛

▶️ 牛油果沙冰 ($32)
即叫即榨,夏天飲消暑解渴🥑
飲落好杰身,沙冰綿密似刨冰
唔算太重牛油果味,不過幾好飲唔甜
食完啲辣辣地又重口味嘅嘢,飲返杯好夾!
牛油果沙冰

▶️ 越式凍青桔茶 ($18)
味道得意,似港式檸檬茶,但冇咁酸
感覺清涼🧊唔飲沙冰可以試呢個
食物出色,調味到位,要香茅有香茅味,檬粉落足香葉😍味道相當正宗
欣賞佢肉類處理得好好,而且份量仲好足
少數喺香港覺得做得好嘅越南菜 (繼「第一郡」之後)

環境ok,大概有32個堂食位
因為得一個樓面(見佢非常忙碌),服務冇咁周到,但係有禮貌而且勤力嘅
所以大家嚟到見諒一下,預咗要等耐啲🙇🏻‍♀️始終小店經營
性價比高,埋單大概$400,食咗三個小食、三碗麵、兩杯特飲
晚餐平均$130/人,以質素份量,抵食👍🏻

午市套餐都好經濟實惠,$50起,有機會嚟呢頭不妨試試~
10 分鐘 (堂食)
椰菜雞絲沙律
燒牛肉撈檬
香茅燒豬扒湯檬
燒雞肉撈檬
香茅串燒沙嗲雞|香茅串燒沙嗲牛
  • 香茅串燒沙嗲雞
  • 香茅串燒沙嗲牛
越南菜都係香港常見嘅一個東南亞菜式,有別於泰國菜嘅辣,越南嘅食物通常都冇泰國菜咁搶火,微微溫溫非常適合香港人嘅口味。今日屋企人帶路,去到一間位於紅磡一條小街裏面嘅一間隱世越南菜,而家一間越南菜係由正宗嘅越南老闆掌勺,舖頭簡潔明亮沒有太多嘅花巧,而可能都係呢個原因所以價錢相對地係非常之抵食,午餐一個越南菜竟然係四十幾蚊已經可以食到!🐷河內燒豬肉撈檬侍應話呢一間招牌菜就係河內燒豬肉撈檬粉,裏面有燒豬肉丸豬扒同埋燒豬頸肉浸住一兜要嚟撈檬粉特製嘅醬汁,師兄姐姐話呢個檬粉唔使加枱面上面嘅醬料只需要用返浸住燒豬肉嘅醬汁嚟撈已經好好食!燒豬肉丸係我第一次食嘅,感覺非常好裏面肉質係一粒一粒,燒豬頸肉同埋豬扒應該係經過香茅醃製有一種獨特嘅香料味撈埋落檬粉嗰度一流👍🐔越式雞扒湯河雞扒好厚好大塊,湯底係純正嘅越南式湯底有洋蔥香茅等等嘅配料,幼細嘅河粉滑捋捋,非常值得講嘅就係雞扒燒得恰到好處,一碗粉加埋嘢飲四50蚊真係好抵!🦑特色墨魚餅墨魚餅配有沾食嘅越南辣醬,肉質爽彈裏面有好大粒嘅墨魚粒,辣醬就唔會太搶口,係一個非常唔錯嘅選擇!🥤芒果沙冰,越南桔仔冰芒果沙冰係一個令我好意外嘅飲品,有別於一般用芒果糖漿調製,
越南菜都係香港常見嘅一個東南亞菜式,
🐷河內燒豬肉撈檬
侍應話呢一間招牌菜就係河內燒豬肉撈檬粉,

🐔越式雞扒湯河

🦑特色墨魚餅

🥤芒果沙冰,越南桔仔冰
芒果沙冰係一個令我好意外嘅飲品,
有別於一般用芒果糖漿調製,呢度係用新鮮嘅芒果肉打出嚟,唔會假甜!飲完唔會口渴!
越南桔仔冰嘅茶底係用茉莉花茶,甜甜地加上桔仔好有夏天嘅氣息

呢一間咁隱世嘅餐廳,希望可以將佢發揚光大分享比鍾意食越南菜嘅大家🥰
  • 墨魚餅
  • 越式香茅雞扒河
  • 芒果沙冰
  • 河內燒豬肉撈檬
2024-11-22 0 瀏覽
據聞是越南人主理的小店,位於較隔涉的但多美食的崇潔街。小店座位不多,午市客人多會有點逼。午市點了一碗生牛肉湯河($55)和香茅豬扒湯河($50),加$23兩件蒸粉包和$8凍青桔茶。生牛肉湯河湯底清香順喉,牛肉份量適中。香茅豬扒肉質鬆化,正常發揮。蒸粉包味道稍淡,要自行加魚露調味。青桔茶微酸清新,幾特別。整體來說性價比高,下次可以試試其他菜式。
香茅豬扒湯河
蒸粉包
凍青桔茶
2024-11-13
香茅豬扒湯河
蒸粉包
2024-11-05 0 瀏覽
呢度前身係一間好好食嘅米線,咁啱有人行過見到米線執咗笠變成越南舖,就膽粗粗入咗嚟試。叫咗生牛肉河,好有驚喜。湯底唔會過鹹又唔會過甜,牛肉份量亦都足夠,價錢合理。
2024-10-03 327 瀏覽
#平價#越南菜平時返工放飯都會去紅磡崇潔街附近覓食今次就去咗呢間新開無耐嘅越南餐廳入面都算多位同闊落 中午時間都唔使等位中午有lunch set 平均50-60蚊香茅雞扒河 $52#香茅雞扒大大塊又厚身食落啖啖肉香茅味都幾出味道相當正宗成碗河粉份量都唔細配料都好足52蚊一碗可以話係十分抵食
#平價#越南菜

味道相當正宗
成碗河粉份量都唔細配料都好足
52蚊一碗可以話係十分抵食
2024-09-06 573 瀏覽
作為混血兒嘅我,喺香港基本上冇乜搵到正宗嘅越南餐廳,除咗之前半山有一間,不過好遠同埋好貴🫠直到今日終於俾我搵到一間平靚正嘅飯堂!嗌咗一個生牛河、一杯滴漏咖啡、同埋一份扎肉米紙卷,只能說係接近滿分水準!...1. 生牛河 ($55)+ 第一啖湯飲落去就已經知道水準唔一般!飲得出唔係平時出邊餐廳嗰啲湯包或者係味精,而係真係熬出嚟嘅靚湯!+ 配料足!食到我超飽,絕對冇偷工減料- 一開始上菜嘅時候見到個牛肉實在太太太生,有少少嚇親🤣不過好彩個湯夠熱- 少咗黑色嗰隻醬(唔知佢叫咩)爭少少...2. 滴漏咖啡 (+$12)+ 一句講晒:正宗!!!...3. 扎肉米子卷 ($42)+ 好夠料!超好食!- 可能係唔同地區唔同整法,不過我覺得用嚟點嘅嗰個汁有少少鹹,同我細個食嘅唔一樣...Overall呢一間係非常正宗嘅越南餐廳,大家多多支持,唔好俾佢執笠!🥹如果唔係我又冇咗回味童年嘅地方啦!(掛住食嘢,唔記得影相添🤣淨係影到米紙卷)#lunchhour價

1. 生牛河 ($55)
+ 配料足!食到我超飽,絕對冇偷工減料
- 少咗黑色嗰隻醬(唔知佢叫咩)爭少少
2. 滴漏咖啡 (+$12)
+ 一句講晒:正宗!!!
3. 扎肉米子卷 ($42)
+ 好夠料!超好食!

(掛住食嘢,唔記得影相添🤣淨係影到米紙卷)

#lunchhour價

扎肉米紙卷
扎肉米紙卷
  • 生牛肉湯河
  • 滴漏咖啡
2024-08-28 868 瀏覽
8月27日下午,靚媽要到,紅磡庇利街做牙齒保養工程,揾食肥華,就安排在,牙科診所附近,呢間越南食店,食下午茶,今日肥華,靚媽,都不約而同,點咗越南名物,生牛肉河做主食,再加一客墨魚餅及一條越南春卷和兩杯冷熱飲品,就喺今餐嘅内容。而餐内嗰兩碗,越南生牛肉河,無論,個湯底,河粉,生牛肉,質素都有極高水準,用下午茶特價時段價錢,食到呢兩碗,高質生牛河喺超值之選。至於另點嘅兩個小食,墨魚餅及越南春卷,論價錢唔算抵食,但味道亦算好食,加上用兩杯特式飲品,呢餐越南食品,下午茶餐值。👍👍👍👍👍
👍👍👍👍👍
外賣送餐
2024-08-14 846 瀏覽
自從上年去完越南之後,就一直心掛掛越南嘅美食😋😍。最近我喺 #紅磡 發掘到一啲隱世美食,就係 《20•越南粉》。所以同朋友約埋一齊去試吓。🍝河內燒豬肉撈檬 $65 必食👍🏻佢哋獨有撈檬汁,絕對係佢哋嘅招牌,酸酸甜甜,味道仲有啲鮮味,配埋佢哋必食嘅燒豬肉,豬肉用秘製汁浸住,每一口夾小小檬粉再沾上甜酸汁黎食,再配埋薄荷葉一齊食,真係超級惹味,食完又想再食😋😋。🍚香茅豬扒飯 $58香茅豬扒酥脆可口,外脆內軟,配上白飯一齊食,簡直絕配👍🏻。🥖豬頸肉法包 $50爽嫩多汁嘅豬頸肉,配上熱辣辣香脆嘅法包,包入邊仲有紅白蘿蔔絲、青瓜🥒、青菜🥬,係我喺越南食嘅熟悉嘅味道😍😍。🥭芒果沙冰 $32芒果沙冰超級鮮甜解渴,再加上了少少嘅熱情果,飲落超清涼,絕對消暑一流👍🏻🥳。🍊越式凍青桔茶 $18甜甜香香嘅桔茶,飲落口超級清香,令人一飲難忘👍🏻。

🍝河內燒豬肉撈檬 $65 必食👍🏻

🍚香茅豬扒飯 $58
香茅豬扒酥脆可口,外脆內軟,配上白飯一齊食,簡直絕配👍🏻。

🥖豬頸肉法包 $50

🥭芒果沙冰 $32

🍊越式凍青桔茶 $18
甜甜香香嘅桔茶,飲落口超級清香,令人一飲難忘👍🏻。
2024-08-01 837 瀏覽
天氣甘熱,最岩食撈檬,涷食撈檬配上魚露甜酸汁,食落比較容易入口。今日來到這家主打食越南野既隱世餐廳,店內裝潢好有越南特色,牆上越南語「Xin Chao 」好搶眼,意思是您好的意思。河內燒豬肉撈檬:招牌菜之一,由多款豬肉而成,有豬肉丸、豬頸肉,豬肉等,好足料。豬肉用秘製酸甜汁浸住,每口夾小小檬粉再沾上甜酸汁黎食,伴埋薄荷葉一齊食,口感特別開胃,涼透心。香茅燒豬扒撈檬:香豬扒外脆內軟,咬落香口軟嫩;檬粉煮很剛剛好,軟硬適中,再配埋魚露一齊食,酸酸甜甜,越食越開胃。串燒併盤:特大版既串燒,每串都好大條,雞、牛、豬各兩大串,好足料,肉質軟硬適中,調味適中。芒果沙𣲙:賣相好靚,飲落有驚喜,芒果香味濃郁,夠晒涷,極度消暑。鮮百香果特飲:飲落清甜爽口,酸甜配搭剛好,好fresh。🔎20•越南粉 (紅磡)📍紅磡崇潔街20號地舖

河內燒豬肉撈檬:

香茅燒豬扒撈檬:

串燒併盤:

芒果沙𣲙:
賣相好靚,飲落有驚喜,芒果香味濃郁,夠晒涷,極度消暑。

鮮百香果特飲:
飲落清甜爽口,酸甜配搭剛好,好fresh。

🔎20•越南粉 (紅磡)
📍紅磡崇潔街20號地舖
2024-07-31 655 瀏覽
正宗的越南美食店,價錢好親民!而且職員都係越南人生牛肉湯河清湯配上河粉 上面放咗新鮮嘅生牛肉配搭埋辣椒、香料葉子、薄荷葉倒入去,擠上檸檬汁,越食越有味道,啲生牛肉食得出係新鮮,河粉都好順滑河內燒豬肉撈檬大大碗有豬肉、豬頸肉、豬肉丸加埋香茅整到啱啱味道好足,食落一啲都唔油膩,配合埋佢旁邊嘅薄荷葉同埋酸甜汁汁牛肉法包法包鬆脆 加上裏面嘅秘製醬汁配埋牛肉真係好似喺越南食到嘅味道 所有加埋一齊好好食牛油果沙冰估唔到口感可以咁Creamy越南滴漏咖啡滴漏咖啡係越南嘅特色 配搭埋煉奶 加埋一齊咖啡味好出好香滑 呢個好少地方有得飲
正宗的越南美食店,價錢好親民!
而且職員都係越南人
河內燒豬肉撈檬
牛肉法包
估唔到口感可以咁Creamy
越南滴漏咖啡
2024-07-27 627 瀏覽
串燒拼盤 $130河內燒豬撈檬 $65越式咖哩雞扒飯 $62鮮百香果特飲 $22牛油果沙冰 $32.第一次黎紅磡崇潔街呢邊食野,估唔到原來呢度有條食街,喺咁熱嘅天氣就黎左呢間越南餐廳食野啦!整體上呢間嘅性價比都高,而且店內嘅店員都係當地人,第一印象就係可以食到D地道越南野嘅感覺啦!每樣食物都大大份,完全唔孤寒,價錢又唔貴。.串燒拼盤 份串燒拼盤一共6串,牛、豬、雞各2串,每串D肉都大大件,正!肉質方面又唔會燒到乾身,咬落去都腍且有肉汁!河內燒豬撈檬 呢個勁力推介!喺咁熱嘅天氣,可以食到D咁開胃又好食嘅撈檬,即刻食欲大增!睇佢好大份咁,原本都擔心會唔會食唔哂,但將D粉一舊舊咁點落D汁度,同凍凍地又酸酸甜甜嘅汁一齊食,好清新又開胃丫!D燒豬肉份量都多,咬落串燒嘅不一樣,另一種感覺。呢個撈檬咁出色,難怪店員都推薦呢款!份量大又好食,黎呢度食野的話,絕對要叫呢個丫!越式咖哩雞扒飯由個顏色同濃稠度睇個越式咖哩,就覺得係好味。食落去真係好香濃,加埋塊香煎雞扒,味道好夾,送飯一流!.鮮百香果特飲 夏天飲杯百香果,感覺舒服D,味道方面就係正常嘅百香果梳打味道。牛油果沙冰色澤翠綠,口感綿滑, 味道清新c
串燒拼盤 $130

河內燒豬撈檬

越式咖哩雞扒飯

鮮百香果特飲
牛油果沙冰
色澤翠綠,口感綿滑, 味道清新creamy,啱晒夏天飲!
值得食完再食嘅餐廳!
2024-07-26 541 瀏覽
📍今日來到紅磡崇潔街,一間越南餐廳門口招牌上顯示不到50的餐真是令我感到吃驚,忍不住要試一試🏡店鋪雖小卻整潔乾淨,我們點了餐牌上的幾種經典越南菜式🍜越南河粉無疑是世界上著名的越南料理,一碗熱氣騰騰的傳統生牛肉湯河粉呈現出河粉、軟嫩的生牛肉、香草和芳香湯頭的和諧組合。用少許青檸汁來加強牛肉河粉的風味,還有香草(羅勒和香菜)來增加香氣。一碗才40+!份量很足,真是好吃又便宜!還有蒸粉包、越式春卷、椰菜雞絲沙律,感覺是清爽不油膩,搭配不但色香味兼備,手藝更是細緻精巧,盡顯越南文化色彩。🍹青檸🍋‍🟩熱情果汁清甜新鮮,炎炎夏日喝一口沁入心脾令人舒暢暑氣全消推薦🌟🌟🌟🌟🌟

🏡店鋪雖小卻整潔乾淨,我們點了餐牌上的幾種經典越南菜式
推薦🌟🌟🌟🌟🌟

2024-07-22 546 瀏覽
|20•Đôi Mươi の 紅 磡 🇻🇳|發現原來紅磡崇潔街有好多餐廳😳經過呢間越南小店平日晚市都幾多人店員大部分都似係當地人 感覺好似正宗啲咁🤣!有湯河/撈檬/法包/飯/沙律/小食/特飲選擇都幾多 同埋大大份又唔太貴 幾抵食😍.① 河內燒豬肉撈檬 ($65)// 店員推介我哋試呢款🥢擺盤同其他撈檬款式唔同(華麗啲😂) 檬粉就咁夾會一嚿嚿 一定要一堆放晒落個汁度就易分得開~ 吸晒啲酸甜醬汁好開胃 超啱夏天食☀️!!! 至於豬肉質感似炸多過燒過🤔肉質紮實但份量好夠🐷//𝐅𝐨𝐨𝐝:🌕🌕🌕🌕🌕🌑② 新鮮手切牛柳湯河粉 ($68)// 湯河都好鬼大碗!!!😆 手切牛上枱狀態基本係超生 但用湯滾多少少就啱啱好嘍♪(´ε` ) 湯底順口唔係走好濃味路線~牛味香有咬口無筋 河粉正常發揮啦!呢個價錢vs份量味道都可以回訪 //𝐅𝐨𝐨𝐝:🌕🌕🌕🌕🌕🌑③ 串燒拼盤 ($130)// 雞·豬·牛各2串🍢 肉質軟腍而且好大串! 不過平均$21/串就貴咗啲 //④ 牛油果沙冰 ($32)// 好慚愧第一次飲牛油果沙冰🥑🥹一直主觀以為會好飽好濟 左原來做成沙冰係清爽+唔濟㗎🤩呢度仲唔會太甜添♥︎ //𝐅𝐨𝐨𝐝:🌕🌕
|20•Đôi Mươi の 紅 磡 🇻🇳|
發現原來紅磡崇潔街有好多餐廳😳
經過呢間越南小店平日晚市都幾多人
店員大部分都似係當地人 感覺好似正宗啲咁🤣!
有湯河/撈檬/法包/飯/沙律/小食/特飲
選擇都幾多 同埋大大份又唔太貴 幾抵食😍
① 河內燒豬肉撈檬 ($65)
𝐅𝐨𝐨𝐝:🌕🌕🌕🌕🌕🌑

② 新鮮手切牛柳湯河粉 ($68)
𝐅𝐨𝐨𝐝:🌕🌕🌕🌕🌕🌑

③ 串燒拼盤 ($130)

④ 牛油果沙冰 ($32)
𝐅𝐨𝐨𝐝:🌕🌕🌕🌕🌖🌑

⑤ 百香果梳打
// 就係平時飲開嘅味 價錢相宜 抵食//
𝐅𝐨𝐨𝐝:🌕🌕🌕🌕🌑🌑

🇻🇳20•越南粉 (紅磡)
紅磡崇潔街20號地舖

#aiiifoodie_紅磡 #aiiifoodie_hunghom
我鍾意食東南亞菜都唔係咩新聞 今日就比我搵到一間喺紅磡住宅區既20· 越南粉 見到係越南人開嘅就即真係信心嘅保證 我同男朋友每人都點咗一碗+一個小食~ 男朋友就叫咗一個三拼牛肉湯河 (揀咗生牛肉 雞絲同埋牛丸) 首先要讚吓佢哋嘅牛丸真係會爆汁 大愛! 而佢哋嘅生牛肉亦都好嫩滑 餐廳,另外配咗一碗熱湯俾我哋 方便我哋可以淥熟啲生牛肉 再講吓佢個湯底 真係完全飲得出係牛肉湯底 (好濃牛味) 好清甜 好鍾意飲佢哋嗰個湯底 💁🏻‍♀️ 之後我哋仲叫咗一個豬頸肉撈檬 要讚一讚佢哋就係超多豬頸肉 差唔多鋪滿晒成隻大碗 好吸引 佢哋嘅豬頸肉亦都燒得好香 一啖撈檬一啖豬頸肉🙌🏻 夏天就係最適合食撈檬嘅日子啦😎 我哋另外再叫咗一份牛油雞翼做小食 佢哋嘅雞翼炸好香 好Juicy好好食呀救命🆘 香港果然係隱世小店特別好食 以後都會繼續叫網上外賣平台支持佢哋😋👍🏻🤝🏻

2024-07-20
  • 河內燒豬肉撈檬
2024-07-18 413 瀏覽
今日同朋友去咗紅磡土瓜灣行街,好耐冇嚟喇,見到呢度多咗條好有特色嘅《崇潔美食街》,一於入去覓食😋 我哋揀咗《20·越南粉》💗🐷河內燒豬肉撈檬 ($65)店員介紹我叫呢個燒豬肉撈檬,話係招牌,一嚟到撈檬超大份!豬肉燒完浸喺啲湯汁度,保持熱辣辣又好好味😋 好特別,第一次食咁樣嘅燒豬肉!撈檬可以自己加入魚露同甜辣醬,又香又滋味💗🍜湯河三拼($69)三拼湯河可以揀:生牛肉、牛腩、牛丸、雞絲、扎肉,朋友揀咗生牛肉、雞絲、扎肉,食材又多又好味,特別鍾意生牛肉又香又滑!🍢串燒拼盤($130/雞、豬、牛各2串)串燒超大串,燒得超惹味,啖啖肉,超級推薦🌟🍑熱蜜桃鹹柑桔 ($15)🥭芒果沙冰 ($32)飲品都有好多款選擇,飲完戈熱蜜桃鹹柑桔,喉嚨好舒服🥰 芒果沙冰上面仲有啲熱情果,香甜清爽!

🐷河內燒豬肉撈檬 ($65)

🍜湯河三拼($69)

🍢串燒拼盤($130/雞、豬、牛各2串)
串燒超大串,燒得超惹味,啖啖肉,超級推薦🌟

🍑熱蜜桃鹹柑桔 ($15)
🥭芒果沙冰 ($32)