2019-03-13
同男朋友係尖沙咀諗坐係亞士厘道呢條食街搵野食,咁岩見到有呢間樓上西餐就去試試估唔到真係好驚喜!環境好舒服,D位唔會獨逼,坐得好舒服😌首先係餐包,都幾多款,每款仲有兩舊!D包真係好鬆軟,好好味加埋藍莓醬真係好夾!忍唔住食哂!小食叫左個黑松露薯條,佢係D薯條上面有黑松露粉,好味好脆!仲要分量好多HAHA個餐湯應該係南瓜湯,好CREAMY!MAIN就叫左西冷牛扒7成熟,完全冇OVERCOOK,岩岩好!D肉好嫰滑好入味,配菜都好味!另一個MAIN係慢煮法國雞胸伴日式咖哩馬鈴薯丸🥔,可能慢煮既關係,相對其他DISHES等耐少少~但完全好值得!因為D雞胸肉勁滑,1D都唔乾身,好夠味勁滑同嫰馬鈴薯丸我係第一次食,好特別,好有咬口!OVERALL 呢間CP值好高,價錢唔貴,仲要分量好多,唔驚唔飽HAHA!
估唔到真係好驚喜!環境好舒服,D位唔會獨逼,坐得好舒服😌
個餐湯應該係南瓜湯,好CREAMY!