2023-12-28 41 瀏覽
中東異國滋味餐廳BEDU由來自伊朗主廚Ali Ahmadpour帶領下,結合波斯、土耳其、約旦等多國經典美食文化及現代味道搭配,富有新鮮感又令人期待的除夕晚餐首先將會享用凍開胃前菜拼盤;接著是烤蘿蔔配香橙沙律茄子醬及八爪魚配士多啤梨蠶豆蘸醬。肉食款式是薄荷醃雞配番茄青瓜沙律配番紅花醬,;海鮮則是烤鱸魚柳配檸檬牛油醬。
特色甜品方面,是美味芬芳又果香清新的焗烤蘋果;曲奇配雲尼拿雪糕朱古力醬,,讓大家甜蜜滿足地迎接新的一年。#Beduhk #Bedu #香港美食 #香港西餐廳 #西餐廳 #東涌美食 #香港探店 #中環探店 #香港必食餐廳

香港偏高檔既中東菜餐廳選擇唔算好多,呢間位於九如坊既bedu一直口啤好好,weekday晏就嚟坐滿中上環既上班族,而且都好受外國人歡迎。Weekday lunchset 包括頭盤mezze platter(內含4款小食),只需要揀main dish就可以。呢度既smoky hummus係重點,除咗頭盤已有一大兜,每道主菜都會攞嚟做點綴。點flatbread已經係無得輸,唔經唔覺就食哂。✨第一度主菜炭烤摩洛哥香料雞肉係雞肉以芫茜、巴西里、同中東香料打成既醬料醃成再煎至焦脆,配上旁邊既小沙律可以中和返味道,整體感覺不錯。而第二道菜蒜香明蝦黎巴嫩豆米,重點讚下啲蝦真係好大隻🦐,味道配搭有層次,不過下面個飯油分較高,比較重口味。Weekday Set Lunch Mezze Platter + Main $220/pp✦ Garlic Prawn Mujaddara 蒜香明蝦黎巴嫩豆米 ✦ Charred Chermoula Chicken炭烤摩洛哥香料雞肉

Weekday Set Lunch
Mezze Platter + Main $220/pp
✦ Charred Chermoula Chicken
炭烤摩洛哥香料雞肉
2023-12-20 40 瀏覽
餐廳面積不大,但就正合一眾朋友聚首享受美食和吹水之地。這晚由Chef推介,先來個沙律前菜,紅菜頭薄片伴松子仁焦糖乳酪,醒胃兼清新易入口,主菜是首選的黑松露鴨胸燴飯,用地道塔吉鍋上枱,又吸睛又香氣噗鼻,大大片黑松露伴勻窩蛋,簡直食不停口,另一烤鱸魚柳伴四季豆香草醬,平凡中又有獨特中東風味。當然更要試它的镇店甜品,金絲蜜酥開心菓仁雪糕球伴玫瑰糖漿,能夠做到甜而不漏,買相又靚。真係無介紹錯,整頓飯口味和飽滿度適中,實在大滿足。
2023-12-20
最近有幸在香港一間充滿中東風情的BEDU西餐廳用膳,以下帶大家一探各道佳餚的奧妙。首先上桌的煙燻鷹嘴豆蓉,淡淡煙燻風味混合香料,鷹嘴豆蓉軟滑百遍,口感醇厚豐富,簡直令人回味無窮。BEDU自製的扁包更是令人驚喜。每一個都光滑筋道,咬下去滿足口腔每一吋。紅菜頭薄片以天然焦糖醬配以松子仁,呈現一道美味又不失營養的素食小食。蜂蜜烤飛達芝士更顯BEDU的手藝。香嫰芝士吸滿蜂蜜香氣,佐以蕃茄乾百里香,口感悠長回甘。烤鱸魚柳次第而細膩,魚肉帶香四季豆櫻桃的鮮甜,簡直了不得!此外,以黑松露醃製的鴨肉塔吉鍋飯更是一道體現中東烹調精妙的佳餚。小食方面,BEDU提供的芝士坎布以芝士餡料包裹而成,入口順滑可口。以蔬菜為主的塔布勒沙律也非常清新。BEDU提供的mocktails汁飲清新獨特。其中Green Garden以青瓜汁、檸檬汁和薄荷葉為基底,加入黑胡椒糖漿和泡沫汽水,清新帶暖意讓人驚喜萬分。Hibiscus由番紅花茶調配而成,加入紫北薈和茴香糖漿,溫和芳香十足。而Sunrise以橙汁和葡萄柚汁為基,再加上倍吉汁和薑糖漿,酸甜適中成為一道讓人回味無窮的享受。總之,BEDU以簡約時尚的裝潢,加上廚師們用心調

首先上桌的煙燻鷹嘴豆蓉,

烤鱸魚柳次第而細膩,魚肉帶香四季豆櫻桃的鮮甜,簡直了不得!

BEDU提供的mocktails汁飲清新獨特。

總之,BEDU以簡約時尚的裝潢,加上廚師們用心調配出的每一道中東佳餚,帶領我品嚐到貝都文化的魅力。如果你對中東美食感興趣,一定不要錯過這間BEDU哦!
2023-12-19 32 瀏覽
BEDU先從環境說起,以簡約中東風設計迴畀人一種輕鬆自在嘅感覺。最出奇係半開放式廚房,你可以睇廚師,瞧佢地即場炮製每一道佳餚,真係歎為觀止啊!食物來了,我第一時間就係介紹煙燻豆蓉。郁闊豆蓉質感柔順,混合香料咬落去真係口水直流! BEDU自家製品嘅扁包,簡直係現烤現食。其他菜式都係非常特別,e.g. 紅菜頭同焦糖一齊,仲有松仁連環出擊,睇落色彩繽紛又靚又好食~鱸魚柳以簡潔中見精緻,魚肉同時加入四季豆同cherry鮮萇,做出嚟既口感真係好有層次!我最鍾意係蜂蜜烤芝士和黑松露鴨肉飯。芝士嫰Q而鬆軟,整體口感相當滋潤。黑松露鴨肉更添幾分肉感,同飯堆一齊更勝千金啊!另介介紹佢嘅mocktail,大家一定都冇乜睇過咁有創意嘅!我最鍾意係Green Garden,青瓜同檸檬真係幾清新嘅。另外Sunrise嘅果汁mix又酸又甜,好似日出一樣!小食方面,我同朋友食咗芝士布蕾,咬落果芝士真係好滑順又帶咗幾分香Q味。沙律又清新又營養,成日同油膩嘅飯食相得益彰啦!招牌甜品-金絲蜜酥開心果雪糕玫瑰糖漿,簡直美味爆炸!先介紹造型就令人食指大動,金絲酥放上一球開心果雪糕,再淋上一層粉透明嘅玫瑰糖漿.入口第一個感受就

入口第一個感受就係金絲酥韌脆嫩Q的質感,可以一口又一口地咬,一咬就想一直咬下去!滑順Q又濃郁嘅開心果味混合焦糖漂亮地在舌頭上盤旋,簡直充滿遐想空間! 玫瑰糖漿,清新爽口又帶點甜蜜,舌尖上仍然殘留一絲糖漿的回甘,令人流連忘返。

整體喺BEDU用膳真係一個很痛快開心嘅體驗。飲食又健康又美味,環境又悠閒。下次我一定要叫多啲嘢食~如果你鍾意不同嘅美食文化,真係一定推薦去BEDU試吓!相信會喜歡上呢啲中東風味美食~
2023-12-18 37 瀏覽
平時嚟bedu多數係夜晚食a la carte menu,原來weekend brunch menu係以人頭收費,臨近聖誕仲有festive menu添。Starter係一個有齊hummus, dip, fresh veggie, olive嘅拼盤,當然唔少得呢度嘅招牌flatbread,smoky hummus依然保持高水準,第一次試lentils豆泥味道都有驚喜。Second start係pita bread配菠菜同乳酪,pita bread比flatbread熱,味道都唔錯,食到呢度都飽咗大半,可想而知份量幾多🤣🤣Main係2人份起跳嘅,我地揀咗lamb shank,肉質好淋,鍾意個飯粒粒分明又有香味,仲有裝飾添。甜品都係拼盤形式,最特別係個chocolate konafa,係一種中東酥餅配開心果碎,好食!

• smoky hummus
2023-12-17 33 瀏覽
假日朋友帶我到位於中環的餐廳Bedu,從未品嚐過中東菜的我好奇又興奮。點了brunch menu,可以一次過品嚐到好幾款特色菜。首先來了豐盛的 Mezze Platter有開胃的醃橄欖,之前在其他西餐廳吃過味道一般,這個美味好多。紅菜頭乳酪,乳酪是中東菜必有,加入紅菜頭色彩繽紛,味道帶酸幾開胃。豆類也是中東菜特色,扁豆鷹嘴豆蓉、鷹嘴豆蓉,味道惹味又香滑。在外國超市見到一樽樽的醃菜,今次終於食到,有醃青瓜、紅蘿蔔、白蘿蔔、蕃茄、西蘭花等,味道也是清爽開胃。扁麵包 Pita Bread 剛上檯還是暖暖的,質感柔軟帶煙韌。菠菜煮蛋配乳酪檸檬嫩滑菠菜炒蛋幾香,乳酪檸檬醒胃。慢煮薄荷醃雞腿配田園沙律上檯已傳來陣陣香料香味,帶點粉紅的雞肉嫩滑多汁,表面上有香料、醃菜等,另外田園沙律有青瓜、蕃茄粒等。最後是甜品鮮果拼盤乳酪奶凍,好濃郁軟滑,當中有無花果,紅雜莓果好開胃最特別是開心果朱古力忌廉酥餅,香脆豐盈的酥餅,內裡有濃郁流心的朱古力、開心果餡。

點了brunch menu,可以一次過品嚐到好幾款特色菜。

首先來了豐盛的 Mezze Platter

菠菜煮蛋配乳酪檸檬
嫩滑菠菜炒蛋幾香,乳酪檸檬醒胃。

慢煮薄荷醃雞腿配田園沙律

最後是甜品
鮮果拼盤
乳酪奶凍,好濃郁軟滑,當中有無花果,紅雜莓果好開胃

第一次食中東菜,朋友介紹,適合多洋蔥調味嘅朋友。另外值得一讚,帶眼鏡負責帶位同賣單嘅職員服務非常誠懇好好!!叫咗以下食物:1、非常推介呢個好味健康嘅 Charred Broccoli 燒西蘭花,羽衣甘藍脆,香草乳酪醬:西蘭花經過烤製帶有煙燻的風味,與酥脆的羽衣甘藍相得益彰。香草乳酪醬則增添了奶香味。每一口都令人十分享受;2、Truffle Duck Tagine 黑松露鴨肉塔吉鍋燴飯: 多汁的鴨肉瀰漫著黑松露的香氣,塔吉鍋的烹製確保肉質嫩滑多汁,而配搭的飯飽含美味的汁液,使每一口都成為一場美食盛宴; 3、Beef Kofteh 烤牛肉串,番紅花番茄醬,古斯米沙律: 牛肉經過完美的調味和烤製仍鮮嫩多汁,番紅花番茄醬增添了獨特而異國情調。搭配清淡風味的古斯米沙拉,這道菜呈現出質感和味道的和諧交融; 4、最後,呢個肉質非常嫩滑嘅SLOW COOKED CHICKEN 慢煮雞腿,蘿蔔廳嘴豆蓉、中東辣椒香草醬: 美味多汁的雞腿,搭配絲滑的蘿蔔廳嘴豆蓉和香辣的中東辣椒香草醬,賣相十分吸引人,香料和慢煮的精華讓這道菜更有中東風味;5, MOCKTAIL - SUNRISE - ORANGE JUIC

叫咗以下食物:

5, MOCKTAIL - SUNRISE - ORANGE JUICE, GRAPEFRUIT JUICE, POMEGRANATE, GINGER SYRUP
無酒精飲品 Sunrise 是混合橙汁,西柚汁,紅石榴,薑汁:
橙汁和西柚汁為其帶來了濃鬱的柑橘香氣,而紅石榴則增添了一抹甜美的果味。薑汁的微辣感使整體味道更加複雜和有層次。這款無酒精飲品Sunrise不僅清新解渴,還是一款色彩鮮豔口感豐富的飲品。

MOCKTAIL - SUNRISE - ORANGE JUICE, GRAPEFRUIT JUICE, POMEGRANATE, GINGER SYRUP 無酒精飲品 Sunrise 是混合橙汁,西柚汁,紅石榴,薑汁
2023-12-12
  • Charred Broccoli
  • 燒西蘭花,羽衣甘藍脆,香草乳酪醬
  • SLOW COOKED CHICKEN
  • 慢煮雞腿,蘿蔔廳嘴豆蓉、中東辣椒香草醬
  • MOCKTAIL - SUNRISE
2023-12-04 61 瀏覽
去中環食中東菜 環境正 味道正宗 香港難得十一月已經放緊12月聖誕裝置 好有feel 食野都特別好味SMOKY HUMMUS 煙燻鷹嘴豆蓉 豆味重 順滑 正宗CRUNCHY FETA 蜂蜜烤菲達芝士 蕃茄乾 百里香 好特別既一個菜式 面頭有微咸蕃茄乾 配脆脆既皮 加左熱辣辣上台既軟軟芝士 好似食緊豆腐咁 加埋蜜糖一齊食 有味覺刺激冒險既感覺 鐘意食芝士既朋友一定唔可以錯過FLATBREAD 自家製偏包 香軟熟 得黎有咬口 點芝士 鷹嘴豆蓉食絕對一流GRILLED SEABASS 烤爐魚 四季豆櫻桃蕃茄香草 海魚味濃 配菜四季豆加上左少少酸菜食好開胃LAMB RACK 烤羊架 開心果牛油 鹽膚木乳醬 味濃而不SO 加上羊架唔會OVERCOOK 入口好嫩SPICED RICE 番紅花果仁飯 好香果仁味同香料味,飯入面撈左唔知汁定油 成個飯好香
去中環食中東菜 環境正 味道正宗 香港難得

十一月已經放緊12月聖誕裝置 好有feel 食野都特別好味

SMOKY HUMMUS 煙燻鷹嘴豆蓉 豆味重 順滑 正宗

📍Bedu 🔍中環歌賦街40號地舖-----好一段時間之前食過呢一間中東餐廳嘅Set Lunch,之後就一試愛上,週末晚上就約上好友過嚟試下佢哋嘅dinner。餐廳唔算好大間,但係廚房卻佔地起碼三分之一,可見佢哋對廚房嘅重視,另外每一張枱上都放有聖誕花圈同埋蠟燭,加上暗黃燈光,浪漫感滿滿的。 SMOKY HUMMUS 煙燻鷹嘴豆蓉 $70LENTIL HUMMUS 扁豆鷹嘴豆蓉 $70鷹嘴豆泥係佢哋嘅signature,係檯檯都幾乎一定必叫嘅。SMOKY口味喺店內最出名嘅口味,食落去質感柔滑,散發獨特嘅煙熏味,個人非常鍾意。同行嘅朋友就更愛富有濃厚芝麻味嘅扁豆鷹嘴豆泥,基本上兩款都各有千秋,各有擁躉。而自家製嘅FLATBREAD亦熱辣辣富麵粉香,用黎沾鷹嘴豆泥好夾。GOLDEN SPICED CAULIFLOWER 椰菜花、薄荷、葡萄乾 $140烤過嘅椰菜花入口即化,加上粒粒提子乾、獨特嘅青綠色薄荷醬及醃洋蔥等等,令簡簡單單嘅蔬菜變得毫不平凡,味道亦更富層次。Slow-cooked chicken慢煮雞腿 $180雞腿質感細膩,但真正令人驚艷的卻是畫龍點睛嘅中東辣椒香草醬,微辣微酸微甜
📍Bedu

GOLDEN SPICED CAULIFLOWER
椰菜花、薄荷、葡萄乾 $140

Slow-cooked chicken
慢煮雞腿 $180
雞腿質感細膩,但真正令人驚艷的卻是畫龍點睛嘅中東辣椒香草醬,微辣微酸微甜嘅口味,甚富特色,加上清甜蘿蔔鷹嘴豆蓉,實在是不錯。

GRILLED SEABASS
烤鱸魚柳 $210
烤魚柳同樣都係贏喺醬,魚柳外脆內嫩,但真正模仿唔到嘅係佢地嘅四季豆櫻桃番茄香草醬,鹹鹹香香,加上橄欖油嘅油潤感,難怪係店內招牌之一。
  • Smoky  Hummus
COOKED CHICKEN $180用左慢煮雞腿🍗加上唔同既配料煮成既菜式😍 食雞腿時沾上中東辣椒香草醬 味道更佳😙 配菜有蘿蔔鷹嘴豆蓉BEEF KOFTEH $220出名既中東菜式-烤牛肉串🐮 牛肉烤得熱烘烘 所以上菜時真係好香~切出黎有肉汁流出 沾上番紅花番茄醬 甜甜地口感好好👍🏻 仲有古斯米沙律🥗真的不錯TABOULI $55杏仁碎鋪係塔布勒沙律面上😍 所以食起沙律時會有粒粒既杏仁口感KONAFA $115超級地道既甜品 用上金絲蜜酥 開心果雪糕🍦玫瑰糖漿做成 想試正常甜品可以叫呢😜Bedu @Bedu_hk 📍中環歌賦街40號地舖#Beduhk #Bedu #香港美食 #香港西餐廳 #西餐廳 #東涌美食 #香港探店 #中環探店 #香港必食餐廳
COOKED CHICKEN $180

BEEF KOFTEH $220

TABOULI $55

KONAFA $115

Bedu @Bedu_hk
📍中環歌賦街40號地舖

2023-11-26 42 瀏覽
來之前未有投以厚望,只是想chill上一個夜晚,沒想到比想像更有驚喜裝潢像家小酒館,坐得很舒適,而且服務上佳,侍應十分貼心👍Spinach Nargesi (labneh on side) $130加進太陽蛋 在菠菜面上加上脆口乾蒽的口感意外出色,味道豐富卻又不太重調味,配中東包不俗👍👍Truffle Duck Tagine $290相當濕潤的燴飯加進了雞蛋🍳作提升,松露味異常香,味道一啖接一啖超吸引🤩SLOW COOKED CHICKEN $180意外地頗大的肉量!雞🐓胸以乳酪醃製過,入口非常乾身不油膩,配上酸酸的番茄 🍅洋蔥🧅等配料,意外地飽足!Konafa $115以忌廉芝士跟雪糕🍦配上超幼絲麵包進食,口味有夠特別,口感層次豐富得很!Bedu (中環)中環歌賦街40號地舖

裝潢像家小酒館,坐得很舒適,而且服務上佳,侍應十分貼心

👍👍Truffle Duck Tagine $290

SLOW COOKED CHICKEN $180

Konafa $115

Bedu (中環)
中環歌賦街40號地舖
會食呢間係因為朋友話Bedu中東菜嚟講唔好去到超重口味 就翻香港人 佢又好好食 所以決定試下❤️👨🏻‍🍳🤳🏻Smoky Hummus $70 ❤️+ Homemade Flatbread $65❤️我對中東菜嘅認知就係hummus 鷹嘴豆泥😹做到凍食保留到smoky嘅煙燻香好神奇._. 仲要個hunmus超順滑 香料真係溫和地惹味🥹上面仲有啲炸鷹嘴豆可以一齊食 口感會再豐富啲我地叫埋個homemade flatbread夾嚟食個包外層香脆 入面真係好鬆軟 口感係偏有實感 配埋hummus真係絕配❤️‍🔥雖然有包好似會飽咗4成 但咁好食係值得嘅 !!👨🏻‍🍳🤳🏻Rack of lamb $360❤️‍🔥呢個羊架都幾驚艷 !!表面有搽滿香料先燒 香料味同羊肉好夾😋唔會蓋過左肉香🥰另外好多平時食開嘅羊架如果要嫩口都會相對比較生 食到骨位會有啲食生肉嘅感覺😂但呢個羊架只係微微嘅粉紅色 去到連骨嘅位都有燒熟 有炸邊同時肉都好嫩口完全唔韌~點埋個特製嘅yogurt醬汁 好開胃又好惹味☺️👨🏻‍🍳🤳🏻Truffle Duck Tagline $290❤️‍🔥佢會連埋個tajine上枱再開蓋🫶🏻👩🏻‍🏫Tajine

我對中東菜嘅認知就係hummus 鷹嘴豆泥😹
做到凍食保留到smoky嘅煙燻香好神奇._.

我地叫埋個homemade flatbread夾嚟食
Smoky  hummus

雖然有包好似會飽咗4成 但咁好食係值得嘅 !!

👨🏻‍🍳🤳🏻Rack of lamb $360❤️‍🔥
呢個羊架都幾驚艷 !!
表面有搽滿香料先燒 香料味同羊肉好夾😋唔會蓋過左肉香🥰
點埋個特製嘅yogurt醬汁 好開胃又好惹味☺️

佢會連埋個tajine上枱再開蓋🫶🏻

👩🏻‍🏫Tajine係摩洛哥起源嘅廚具
因為當地天氣乾燥想煮嘢食嘅時候可以慳水而發明
蒸氣喺個煲入邊循環 仲可以等熱力平均散布在喺食材上面~

呢個飯同長米粒做 會索汁但唔會好腍幾好食
鴨胸本身有咸香味 🦆
米飯同埋鴨胸食落有煙燻香氣 再加黑松露同生蛋香 味道上非常出色✨

👨🏻‍🍳🤳🏻Sunrise Mocktail $65
食得異國菜通常都會想嗌返杯嘢飲~

整體嚟講水準幾高
咁啱今日去尖沙咀食咗間差唔多價位嘅西餐但嗰間份量少呢個成倍… 就更加想覆桌試佢其他菜
同埋11月尾已經有啲聖誕vibe
  • Rack  of  lamb
  • Homemade  Flatbread
  • ʀᴀᴄᴋ ᴏғ ʟᴀᴍʙ
  • Truffle  duck  tajine
Weekend最開心就係訓到自然醒,再約朋友食個悠閑brunch~今日黎到食肆林立嘅歌賦街,揀咗呢間主打中東菜嘅Bedu,weekend brunch menu相當豐富,有齊前菜、主菜同埋甜品,同朋友慢慢食,傾咗成個晏晝☺️🔹MEZZE PLATTER扁豆鷹嘴豆蓉、紅菜頭乳酪、鷹嘴豆蓉、醃菜、蔬菜、醃橄欖配扁麵包🍴扁麵包🫓可以自由選配自己鍾意嘅配料,大推紅菜頭乳酪🍦奶香濃郁,味道酸酸甜甜好醒胃!醃橄欖🫒風味清香、酸甜香濃,搭配麵包令人回味無窮!醃菜🥒有好幾款,最鍾意食紅蘿蔔,香甜清脆,好有咬口!🔹慢煮薄荷醃雞腿配田園沙律擺盤有心思,賣相好吸引🤩慢煮薄荷醃雞腿🍗經慢煮後口感特別軟嫩多汁,再加以炭烤,外層微焦,香口又惹味!伴碟有酸甜開胃既田園沙律🥗清新解膩!🔹SIGNATURE DESSERT SELECTION🍴鮮果拼盤有齊奇異果🥝西瓜🍉同埋黑桑梅,食飽飽食返件生果夠哂refresh~🍴開心果朱古力忌廉酥餅,醇厚濃郁開心果碎配以酥香朱古力脆條,入面再包著水牛芝士🧀味道香濃又有咬口~🍴乳酪奶凍,無花果,紅雜莓,冰凍香甜既乳酪奶凍配新鮮士多啤梨,啖啖清香撲鼻~Bedu✨📍中環歌賦街40號地舖

🔹MEZZE PLATTER

🔹慢煮薄荷醃雞腿配田園沙律

🔹SIGNATURE DESSERT SELECTION

Bedu✨
📍中環歌賦街40號地舖
2023-11-19
一間充滿情調嘅餐廳,主打北非游牧民族中東菜,係平日比較少接觸到嘅菜式同味道,味蕾感受到新嘅衝擊🤩 ✨Beetroot Capraccio $130紅菜頭切成薄片,配搭焦糖乳清同松子仁,入口帶點清甜爽口,再慢慢享受紅菜頭獨有嘅餘韻,非常清新同開胃,用嚟打響頭炮一流😋✨Golden Spiced Cauliflower $140烘烤過嘅西蘭花多左層香氣,炸過羽衣甘藍好似紫菜咁脆卜卜,配搭乳酪醬汁,食落一啲都唔會覺得單調,而且超級健康🤣✨Grilled Seabass $210鮮肉香滑,魚皮煎得酥脆,醬汁係四季豆櫻桃蕃茄香草醬,比較重口味,輕輕蘸上已經足夠。✨Sunrise $65Mocktail系列,充滿水果清香,天然既酸甜口味,飲得非常舒服。✨Genie Spritz $105Cocktail系列,係燈光映照下,顏色非常夢幻。

✨Beetroot Capraccio $130

✨Grilled Seabass $210

✨Sunrise $65

✨Genie Spritz $105
Cocktail系列,係燈光映照下,顏色非常夢幻