2024-03-31 397 瀏覽
We decided to eat here since they had outdoor seating with umbrellas and we came with dogs. Food: 2/5 - edible but no flavour. the rib-eye was tough and literally had no flavour at all. flavourless fries and just everything was bland. we ordered the rib-eye medium rare and the calamari Service: 3/5 - we ordered 1 medium, 1 medium rare rib-eye which the waitress repeated back to me. then she came with 2 medium rare rib-eyes and seemed to have forgotten what happenedAtmosphere: 4/5 it was fine but

Atmosphere: 4/5 it was fine but would not recommend if it’s raining since the umbrellas do not cover a lot of coverage. they do have indoor seating but no pets allowed.

2024-03-12 564 瀏覽
兩個人點咗兩個漢堡包&兩杯Lemon Tea,埋單$449,如果嘢食係ok,我覺得價錢尚可接受。但我個個漢堡包幫我入面加咗一層Wasabi,一開始feel到咁攻鼻咁辣仲以為係厚厚個一層洋蔥圈,但一浸浸綠色嘅汁滴到成枱都係,打開個包先發現成層厚厚嘅Wasabi,本身我食sushi都加好多wasabi,但個漢堡包加一層厚嘅wasabi真係食唔落口,最後食唔到一半就掉咗,杯嘢飲淡而無味,仲衰過一杯普通嘅檸檬水,但要$45。啲薯條就淡而無味,點茄汁先擺得落口。最後女友個包都係食咗一半就掉咗,佢點魚柳包漢堡,個魚柳用最便宜的鯰魚炸,一陣尿壓味,難食。估唔到第一次寫食評係因為難食得濟,唔寫對唔住自己。

估唔到第一次寫食評係因為難食得濟,唔寫對唔住自己。
2024-02-26 540 瀏覽
星期日晏晝3人1狗仔去,食前話90分鐘交枱無問題,食完小朋友去左放狗,轉個頭,個staff就黎收走我小朋友張櫈再隊張單埋黎,個陣60分鐘都未到,唔會再有下次,非常差既體驗!
2024-02-25 578 瀏覽
帶小朋友同狗狗黎露天餐廳chill下,坐低時已知道要90分鐘還檯,無問題!坐左60分鐘就無啦啦黎叫我地埋單,我問唔係90分鐘咩?佢咦咦哦哦話係,我問係咪催我走?佢話唔係,不過要收走我一張櫈比第二張檯用!我見佢咁cheap,我都由佢攞走!2大1小1狗消費$600+,坐90分鐘,真係好過份咩?咁鍾意趕人走,應該開茶餐廳,唔好開西餐廳!食物尚可但偏咸,適合鍾意濃味嘅朋友!趕客走,無下次!我買外賣喺個平台食好過比人趕!
食物尚可但偏咸,適合鍾意濃味嘅朋友!
趕客走,無下次!我買外賣喺個平台食好過比人趕!
2024-02-25
2024-02-17 497 瀏覽
  提示1: 女士們一定要試Smoothie,果肉豐盈。    大年初一去Airside發現呢間竟然有開,又無坐地起價,真心抵讚。  平時真係好多人排隊,係下午茶時間見無咩人,就入去食個下午茶。    C6 Fish and Chips 炸魚薯條 $168  好搞笑個,個Menu寫埋「配上薯條和韃靼醬」,但其實佢仲有番茄醬。。  好好食,可惜有「皮肉分離」既情況出現,但唔緊要魚肉夠滑搭救。  份量好多,夠晒2個人食。      H1 Seafood Risotto   海鮮燴飯 $145  好香番茄味,飯粒粒分明,但係海鮮份量偏少,會唔會係因為農曆新年唔夠貨呢?    Strawberry Smoothie $75  每次飲果汁,都係一場賭博,好怕佢開D罐頭我飲。。  今次賭贏左,飲到佢粒粒Strawberry果肉,有新鮮既感覺,$75值返晒!  下之一定要試埋佢其他果汁smoothie!
  提示1: 女士們一定要試Smoothie,果肉豐盈。

C6 Fish and Chips 炸魚薯條 $168
Fish & Chips 炸魚薯條

Seafood Risotto 海鮮燴飯
Strawberry Smoothie $75
每次飲果汁,都係一場賭博,好怕佢開D罐頭我飲。。
下之一定要試埋佢其他果汁smoothie!
Strawberry Smoothie
2024-02-10
Fish & Chips 炸魚薯條
Seafood Risotto 海鮮燴飯
Strawberry Smoothie
2024-02-09 534 瀏覽
本身見主打係墨西哥菜,就即刻諗起Tacos同Burritos,不過原來午市套餐係普通西餐為主,都有意粉、披薩、扒等,其餘嗰啲要單點先有,咁就留返下次再試🫣▪️ 新西蘭肋眼排 混合沙律和薯條 配迷迭香醬💲120 (Set Lunch)是日精選餐湯係南瓜湯,感覺略油左啲,配上塊微脆既蒜蓉包🤔不過主菜塊肉眼唔錯既,叫左五成熟,唔會話係乾爭爭,肉質夠軟腍🥩薯條可以轉做薯蓉,入口亦滑身🥔個醬比較稀身,會似羅宋湯咁,但唔點都夠味😅🔎 整體評分(7/10)

新西蘭肋眼排 混合沙律和薯條 配迷迭香醬

🔎 整體評分(7/10)
新西蘭肋眼排 混合沙律和薯條 配迷迭香醬
2024-01-23 784 瀏覽
有人請食飯…試吓airside… 呢個商場好特別,入邊嘅舖頭性質同其他大型商場唔同,文青味比較重商場入面感覺寬敞,有一啲大灣區嘅品牌,例如太二酸菜魚,但同時都包含日式,西式餐廳,所以一定會搵到啱你口味嘅菜式喺6樓有兩間戶外餐廳,bellavista 比較細,以為有墨西哥菜食,點知坐低嘅午市套餐只有意大利菜佢哋午市都有附近返office 嘅人嚟排隊,大概12:45pm開始多人,我哋坐喺戶外枱,位置都幾迫我哋最後另外叫咗a la carte餐牌入邊嘅粟米片,加咗個沙律同埋烤豬仔骨。每一道菜上嚟都新鮮,味道啱啱好開唯獨後豬仔骨嘅肉比較薄,沙律菜新鮮今次係walk in… 冇用任何優惠券
有人請食飯…試吓airside…

每一道菜上嚟都新鮮,味道啱啱好
開唯獨後豬仔骨嘅肉比較薄,沙律菜新鮮

今次係walk in… 冇用任何優惠券
Nachos
Nachos
餐廳不大,但食物非常美味有驚喜😋😋😋,所有食物都熱辣辣這真的不容易,尤其是在25號聖誕節當日非常繁忙,雖然店內人手不足但仍提供不錯的服務,職員們對客人要求反應亦非常迅速,價錢亦很合理絕對可以有下一次🥰👍🏻👍🏻👍🏻
🥰👍🏻👍🏻👍🏻
2023-12-25
  • BBQ  Ribs
  • 墨西哥玉米片with雞肉
  • 大蒜白酒青口
  • 煙三文魚沙律
2023-12-11 989 瀏覽
想帶埋寵物既記得預早book位我地4人+3隻狗+2架BB車由於一早book左位星期日lunchtime時段所以去到就即刻有位唔洗等又有位俾我地放BB車喺座位附近食物唔錯, 價錢亦唔貴4個人叫左1份魷魚圈, 2碟意粉, 1份pizza另加4杯飲品都係平均$250/人依家天氣開始涼又唔會太曬太熱坐outdoor都好舒服同埋出面就係平台食食下都可以帶寵物出去行個圈最重要係pet friendly就算係中午繁忙時間都唔會限時限趕你走係帶埋寵物既好去處
想帶埋寵物既記得預早book位
我地4人+3隻狗+2架BB車
由於一早book左位星期日lunchtime時段
所以去到就即刻有位唔洗等
又有位俾我地放BB車喺座位附近
食物唔錯, 價錢亦唔貴
4個人叫左1份魷魚圈, 2碟意粉, 1份pizza
就算係中午繁忙時間都唔會限時限趕你走
係帶埋寵物既好去處
2023-12-10
2023-12-07 877 瀏覽
鬼佬終於病完🤒今晚可以出街食飯了😂聽朝仲要早起返工,所以近近地去咗Airside食飯🍽️上到6/F 天台,有間食墨西哥菜。見環境唔錯又唔洗等位就入咗去。有啲墨西哥食物,不過我哋叫咗普通西餐食物😂佢哋冇dinner sets,所以我哋散叫咗2份主菜:✅NZ Grain-fed Beef Tenderloin 鬼佬當然係食肉🥩medium rare煮到啱啱好,鬼佬好欣賞👍🏻塊肉一啲都唔肥,差唔多係pure muscle💪🏻配粗薯條🍟同沙律,不過沙律份量有啲少😅✅Fish Burger我就叫咗個fish burger 🍔塊魚柳好熱,burger裡面仲有生菜、蕃茄同洋蔥🧅洋蔥係全生的,有啲辣😅都係配粗薯條🍟同沙律🥗茄汁同burger 嘅tartar sauce 都分開上,幾好👍🏻啱唒我呢啲麻麻地醬汁嘅人😌鬼佬仲叫咗杯iced black coffee, 2個人加埋一,5百幾蚊埋單。唔係dinner sets都要咁嘅價錢,其實有啲偏貴💸如果係happy hour 上嚟飲杯野傾下計係唔錯嘅😏

✅NZ Grain-fed Beef Tenderloin

✅Fish Burger

2023-12-07
2023-11-25 794 瀏覽
啟德新開嘅商場Airside,係寵物友善商場,真係好開心,可以見到好多可愛寵物。天台仲有餐廳,黃昏時間黎到,仲可以睇埋日落,真係好舒服😌呢間食墨西哥菜款式特別,價錢都好合理。環境又好,所以好快就坐滿人啦。燒牛肉雖然熟左少少,但仍然好有牛味。炸魚夠新鮮,同好大塊架薯條仲有唔同款添👍🏻烤雞皮爽,肉嫩值得一讚,沙律菜雖然唔係主角,但配汁好好味,所以加分好多呀!👍🏻👍🏻飲品一樣正可以繼續約朋友黎享受啦🤭
天台仲有餐廳,黃昏時間黎到,仲可以睇埋日落,真係好舒服😌

呢間食墨西哥菜款式特別,價錢都好合理。
環境又好,所以好快就坐滿人啦。

燒牛肉雖然熟左少少,但仍然好有牛味。

炸魚夠新鮮,同好大塊架

薯條仲有唔同款添👍🏻烤雞皮爽,肉嫩

飲品一樣正

可以繼續約朋友黎享受啦🤭
2023-11-19 667 瀏覽
星期日 下午兩點半門口排隊等咗15分鐘,就可以入座叫咗3個dish 2杯野飲1. Carbonara for 小朋友,好creamy ,7/102. Vongole 夠辣,好重garlic,岀色👍🏻 9/103. Fish & chips,魚炸完都仲嫩口👍🏻薯條一般8/10 4. Cappuccino 正常發揮5. Strawberry smoothie 唔會好甜,岀色👍🏻P.S 因為同行有小朋友,餐廳冇小朋友餐具,覺得美中不足
星期日 下午兩點半
門口排隊等咗15分鐘,就可以入座
叫咗3個dish 2杯野飲
4. Cappuccino 正常發揮

P.S 因為同行有小朋友,餐廳冇小朋友餐具,覺得美中不足