.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🔥 氣氛超正墨西哥FUSION西餐 @ 🌟 BELLAVISTA 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食為:泰式牛肉沙律 HKD 155墨西哥烤肉 HKD 178松露意大利餃 HKD 155Chocolate Milkshake HKD 75Berry Smoothie HKD 75.👽 呢間裝修得滿滿異國風情嘅餐廳超級吸睛,充滿熱情氣息,係新開嘅墨西哥FUSION西餐廳,被吸引了!.🍹天氣就算已經入秋都仲係好熱呀,一坐低當然先要黎一杯「朱古力奶昔」同「雜莓SMOOTHIE」。前者滿滿濃郁嘅朱古力味,配上香滑嘅奶昔,飲得好過癮!後者清爽又唔會太甜,莓果味道好濃,仲有一股淡淡嘅酸甜,真係超級降溫又消暑呀!.🥗 天氣開始冇咁熱,特登坐戶外,呢個「泰式牛肉沙律」剛好及時雨一樣,清爽開胃!材料新鮮,仲有烤牛肉嘅香氣!啲青木瓜同胡蘿蔔,再加埋泰式醬料,酸酸地,令人食完覺得好清新醒神!.🥙 主角就當然係經典墨西哥招牌菜式「墨西哥烤肉」!一次過食齊牛同雞,啲肉嫩滑多汁,加埋洋蔥同埋甜椒一齊炒熟,連埋鐵板上檯,超爆香!搭配佢地嘅特製番茄莎莎醬、牛油果醬同埋酸奶油
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
泰式牛肉沙律 HKD 155
墨西哥烤肉 HKD 178
松露意大利餃 HKD 155
Chocolate Milkshake HKD 75
Berry Smoothie HKD 75

Chocolate Milkshake & Berry Smoothie

泰式牛肉沙律

🥙 主角就當然係經典墨西哥招牌菜式「墨西哥烤肉」!一次過食齊牛同雞,啲肉嫩滑多汁,加埋洋蔥同埋甜椒一齊炒熟,連埋鐵板上檯,超爆香!搭配佢地嘅特製番茄莎莎醬、牛油果醬同埋酸奶油,再加埋四片玉米餅麵包,層次感好豐富,啲配料同肉嘅組合簡直係絕配!

墨西哥烤肉

🥟 主食揀左「松露意大利餃」,啲奶油菇餛飩好軟熟,啲煮得啱啱好,再淋上香氣撲鼻嘅松露醬同帕瑪森起司,呢個組合簡直係天衣無縫,松露嘅香味瀰漫口腔。

松露意大利餃

😋 用餐氣氛超讚,半開放戶外嘅設計令人覺得好舒服,繁忙時間接近爆滿,絕對值得大家有機會去試下。

📍 九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 6樓L605號舖
墨西哥烤肉
松露意大利餃
  • 朱古力奶昔
2024-10-26 2573 瀏覽
上次嚟啟德呢個商場發現佢都有幾多特別嘅餐廳,呢晚再嚟就去咗平台花園嘅呢間西餐廳🍴 餐廳有分室內同室外座位,我就揀咗室外,感覺上再relax啲 。燒烤豬肋排呢個嘅性價比超高,好推介大家嗌🤩 雖然只係嗌咗半份,但係都有成6條豬肋排🐷 豬肋排製作得好軟腍,輕輕用刀同叉已經可以將骨同埋肉分開,好方便食呀😄 側邊仲有香脆薯條,呢個主食都幾抵食🍟三文魚意粉呢個係勁足料嘅意粉,入面有大量烹煮過嘅煙三文魚,Parmesan芝士同意粉嘅味道好夾🍝 份量岩岩好可以同朋友share,食落口唔會太膩😎自家製酸甜醬雞翼呢一個酸甜醬雞翼都幾有驚喜,因為佢嘅雞翼係非常香脆。雖然醬料都好入味,但係唔會成隻雞翼濕漉漉,口感好肥膩🤣 除咗酸味同埋甜味之外,呢個雞翼仲帶點辣味,所以食落口好正非常惹味,入面外脆內軟,用嚟送酒一流。Mango Mule飲落口幾清新,有芒果嘅香甜,又有青檸嘅酸酸地,成個組合都幾適合女仔🍹Chocolate Milkshake呢杯嘅口感勁Rich,朱古力愛好者必試🍫 飲完真係成個人開心晒🥳呢間餐廳都有幾多附近街坊帶埋佢哋嘅毛孩嚟幫襯,真係好受歡迎㗎 🤗

Mango Mule
Mango Mule

Chocolate Milkshake
Chocolate Milkshake

2024-09-22 3115 瀏覽
Airside這個商場之前開業不久的時候,我和朋友去過一次,覺得這裡俾人感覺非常舒適,但上次沒有在這個商場吃飯,今次朋友想再逛這個商場,於是我們就順便吃晚飯,朋友預先在網上看到這間很有情調的墨西哥菜,所以就來試一試,餐廳環境氣氛很好,餐牌清晰容易看,而且燈光柔和,很有情調,座位闊落,與其他客人亦有距離感,很適合和朋友來談天。 魷魚薯條檸檬胡椒他他醬($118)魷魚薯條是代表把魷魚炸得像薯條一樣,外層酥脆,內裡鮮嫩,炸粉輕型,口感彈牙。把檸檬吱到魷魚上,增添了清新感,胡椒平衡了油炸的油膩感,配上他他醬口感更加豐富。 蟹肉意粉($145)蟹肉很有鮮味,而且份量很多,吃到最尾仍然有很多蟹肉,和意粉非常配搭,意粉是我最喜歡的扁意粉,粉,煮得口感剛好,帶有嚼勁。配搭羅勒香蒜醬非常清香,蒜味不會過濃搶味,帶有香氣,平衡得剛剛好。 燒烤豬肋排($178)這份豬肋排應該是我吃過最厚肉的豬肋排,非常抵食,而且肉質煮得非常腍,很容易吃,亦很容易離骨,豬肋排表面焦香,內裡肉質鮮嫩多汁,醬汁帶有甜味非常美味。卡津薯條是厚切的薯條,薯味濃郁。 雜莓沙冰($75)冰沙打得夠碎,方便飲用,非常冰凍,雜莓非常新鮮,能

魷魚薯條檸檬胡椒他他醬($118)

蟹肉意粉($145)

燒烤豬肋排($178)

雜莓沙冰($75)
冰沙打得夠碎,方便飲用,非常冰凍,雜莓非常新鮮,能飲得出用鮮果打成,酸酸甜甜,層次豐富。

朱古力奶昔($75)
夠哂冰凍,面頭有忌廉非常美觀,朱古力味非常濃郁又不會過甜,奶昔順滑。

這間餐廳的食物質素很高,而且價錢不貴,有機會再約其他朋友來這裡吃飯。

2024-09-19
啟德商場Airside六樓嘅空中花園,有間好有人氣嘅墨西哥餐廳,平日晚上都座無虛席 !餐廳設半露天嘅開放式設計,近日天氣涼返啲,坐戶外都幾舒服~環境有情調,燈光柔和;慶生仲會將音樂轉播生日歌,氣氛不錯🤣🌮Mexican Tacos Beef ($135)食墨西哥菜緊係要點返個tacos!Tacos份量好足料😍每塊餅皮上面都有滿滿嘅牛肉碎🤩配上酸忌廉、牛油果醬、生菜絲,層次感豐富,開胃又健康😋🍕Margherita Pizza ($160)Fresh basil, mozzarella cheese & tomato sauce幾乎每枱一份pizza,等位嗰陣已經聞到好香,即叫即制熱辣辣🤤餅皮好鬆脆,一啲都唔厚,值得一讚👍🏻而且芝士份量充足,可以做到拉絲效果😍Pizza醬料加咗蕃茄醬,食落無咁膩,中和返芝士嘅膩感🥰🥟Truffle Mushroom Ravioli cream sauce ($155)六粒大大粒嘅Ravoli😍食完都真係飽咗一半🤣松露意大利餃餡料超豐富,咬落去餡料係個嘴到爆發,滿滿松露醬同忌廉醬,味道非常濃郁,食完香氣喺嘴裏面徘徊🤣🍍Pinacolada ($98)Pin

🌮Mexican Tacos Beef ($135)
食墨西哥菜緊係要點返個tacos!

🍕Margherita Pizza ($160)

六粒大大粒嘅Ravoli😍食完都真係飽咗一半🤣

🍍Pinacolada ($98)
Pineapple juice, white rum, coconut cream, wedge of pineapple
菠蘿味道好濃,椰香味突出

🥭Mango Mule ($75)
Slice cucumber, honey syrup, mango puree, lime juice, ginger beer
充滿芒果嘅味道,清新解膩~

總結:寵物友善,主人可帶埋毛孩嚟chill
4天前 0 瀏覽
喺咁靜局嘅香港夜晚,居然有間餐廳咁full house, 已經令我好surprised。Servers基本上全英文,每個人都好忙,但每個人都依然好friendly, 第二樣令我surprised。 ✦ BBQ Pork Ribs (Half)原來半份已經咁大份。醬汁好濃厚,甜甜酸酸好惹味。肉汁多,肉質嫩,火喉控制唔錯。薯條香脆,配搭一流。見好多枱都嗌佢。 ✦ Parma Ham Pizza一條條大大塊parma ham, 味道濃郁。配搭好多好多cheese, classic! 嗌咗virgin colada同berry burlesque, 一杯菠蘿味香甜,另一杯酸酸哋好refreshing。總括而言係幾chill嘅用餐體驗。

✦ BBQ Pork Ribs (Half)

✦ Parma Ham Pizza

Parma Ham Pizza

berry burlesque
Parma Ham Pizza
berry burlesque
  • berryburlesque
  • ParmaHamPizza
Happy Friday黎到啟德Airside六樓嘅空中花園,天氣涼咗坐室外座位好舒服,加上又可以帶寵物座,所以好多人呀!餐廳有室內外座位,餐廳主打西式、墨西哥菜式。🦐🌽Mexican Nachos $140~ 墨西哥玉米片(可選蝦/牛/雞)已選蝦肉,配上酸忌廉、牛油果醬、蕃茄沙律,色彩豐富,味道香辣中帶點酸爽。🐓 Chicken Wings $88~自家製酸甜醬雞翼,秘製糖醋、芝麻,味道香濃,酸酸地辣辣地,好惹味又開胃。🐓🍟 Chicken Parmigiana $168~ 帕瑪森雞,用上碎雞肉片製作,雞肉外層包上麵包屑和帕瑪森芝士,香脆外皮嫩滑雞肉。淋上蕃茄醬、馬蘇里拉起司,配上薯條,佐酒一流。[ Cocktail ]🍸 Long Island $99Vodka, tequila, light rum, gin, triple sec and splash of cola,有多種烈酒、加上可樂,甜味和酸味平衡,令酒精感不會過於突出,容易入口。🍸 Aperol Bourbon Fizz $88Aperol, bourbon, simple syrup, orange peel,味

🦐🌽Mexican Nachos $140
~ 墨西哥玉米片(可選蝦/牛/雞)

🐓 Chicken Wings $88

🐓🍟 Chicken Parmigiana $168

[ Cocktail ]
🍸 Long Island $99

🍸 Aperol Bourbon Fizz $88
Aperol, bourbon, simple syrup, orange peel,味道獨特苦味、輕微的甜味,鮮豔的橙色。

2024-11-29
餐廳:BELLAVISTA地點:啟德AIRSIDE菜式:墨西哥菜餐牌:前菜、沙律、大厨精選、自家制比薩餅、漢堡、自家制意粉、甜品。飲品有多款酒類、奶昔、汽水、咖啡、茶。紐西蘭青口及貝殼桶 $175 另加一有七隻連殼紐西蘭青口,蜆就有二十幾隻,質素可以,唔會太韌,個白酒汁都唔錯。配有兩片蒜蓉包。燒烤豬肋排半份 $178 另加一燒烤豬肋排超大份,一共有八枝骨,肉好易切開離骨,面頭燒烤醬夠味,灑上黑白芝麻粒更香口。下底有好多炸薯條,仲配有一兜茄汁比你點薯條。呢道主菜勁飽肚。Mango Smoothie $75 另加一超大杯,滑溜唔假芒果smoothie面頭加上一粒車厘子,好解渴。Berries Smoothie $75 另加一就係紫色,味道係好香甜藍莓味,面頭一粒車厘子同藍莓,我更加鍾意呢杯,好解渴又好飲。服務員好友善,用餐環境好chill,基本上係半露天,好有外國feel。
餐廳:BELLAVISTA

Berries Smoothie $75 另加一

2024-12-02
Mango Smoothie
2024-12-01 0 瀏覽
最近去了啟德Airside商場的新興天台餐廳Bellvista,鋪頭環境雖然不大,但非常溫馨,非常適合朋友聚餐。一入到去,就被同場客人的吵鬧的笑聲和熱鬧的氛圍感染了,真是個聚餐好地方!我們叫咗幾道菜,首先是馬蘇裡起司棒($88)呢款小食裡面加了香濃的馬蘇裡芝士,還配有美味的意式番茄醬。餐廳冷氣很大,所以要襯熱食。帕瑪森雞($168)也是不錯的選擇。雞扒多汁,外面覆著番茄醬和莫薩里拉芝士,再搭配香脆的薯條,口感非常豐富。三文魚薄餅($165)很特別,薄餅上有新鮮的三文魚、火箭菜、酸豆和洋蔥,再配上香蒜醬,味道好夾,讓人一試就愛上。飲品方面,Sangaria($110)紅酒味濃郁,仲有唔少果肉,非常有特色。而Berries Smoothies($75)則是用新鮮莓果打成的,味道自然,不會過甜,保持了水果的原汁原味。去到Airside想搵有情調嘅餐廳,Bellvista環境很棒,係個和朋友聚會的好地方!
鋪頭環境雖然不大,但非常溫馨,非常適合朋友聚餐。
一入到去,就被同場客人的吵鬧的笑聲和熱鬧的氛圍感染了,
真是個聚餐好地方!

我們叫咗幾道菜,首先是馬蘇裡起司棒($88)
呢款小食裡面加了香濃的馬蘇裡芝士,還配有美味的意式番茄醬。
餐廳冷氣很大,所以要襯熱食。

帕瑪森雞($168)也是不錯的選擇。
雞扒多汁,外面覆著番茄醬和莫薩里拉芝士,
再搭配香脆的薯條,口感非常豐富。

三文魚薄餅($165)很特別,
薄餅上有新鮮的三文魚、火箭菜、酸豆和洋蔥,
再配上香蒜醬,味道好夾,讓人一試就愛上。

不會過甜,保持了水果的原汁原味。

係個和朋友聚會的好地方!
2024-11-26
啱啱喺啟德Airside試咗一間叫Bellvista嘅墨西哥餐廳,真係要推介俾大家!呢度環境超Chill,可以揀坐室內定室外,最近呢排秋天涼浸浸,戶外位真係正到爆,坐喺度食嘢又可以慢慢chill吓。前菜我叫咗芒果配大蝦牛油果沙律,一上枱已經睇到啲食材好新鮮,沙律菜爽口,蝦又大隻彈牙,芒果仲要超甜,牛油果滑到不得了。每一啖都係唔同層次嘅口感,配埋嗰個蜂蜜芥末醬,酸酸甜甜,好開胃。至於主菜,我揀咗墨西哥烤肉,可以揀雞肉、牛肉或者兩樣混合。我叫咗雞加牛混搭啦,鐵板上枱嗰下熱辣辣,香味已經飄晒過嚟,啲牛肉同雞肉燒得啱啱好,嫩滑又多汁。底下嗰啲青椒、紅椒、洋蔥嘅配菜都炒得好香。最正當然係用玉米餅包住啲肉,再加埋牛油果醬、酸奶油同蕃茄沙沙醬,一啖落肚濃郁又清新,真係食到停唔到口。最後仲試咗個蟹肉意粉,啲蟹肉唔係得少少嗰種,真係啖啖蟹,超滿足!配埋羅勒香蒜醬,好香好滑,完全係終極嘆享受。
🍽餐廳環境🍽位於AIRSIDE六樓的空中花園,可以選擇戶外座位以及室內座位。餐廳座位寬敞,燈光柔和,氣氛拉滿,特別適合下班後與朋友小聚放鬆,一起來上一杯的好地方。即使平日夜晚也近乎滿座,建議先提早預約。❣️🍽食物🍽🐙 魷魚薯條檸檬胡椒他他醬|$118推薦指數:5/5將魷魚炸得彷彿薯條,外層酥脆,內裡的魷魚卻鮮嫩綿軟。炸粉輕盈,整體口感彈牙。擠上一點檸檬汁,增添了清新的口感,也平衡了油炸的油膩感,還可以搭配他他醬使口感更加豐富。🥟 松露意大利餃|$155推薦指數:3/5奶油菇餛飩煮得剛好,入口軟軟的,再淋上香氣撲鼻的松露醬和帕瑪森起司。松露及奶油的的香味混合,瀰漫整個口腔。吃太多可能有點膩,建議與朋友一起分享。🌮 經典墨西哥烤肉|$178推薦指數:5/5可以選擇雞肉或牛肉或者混合。選擇了混合,一次能品嚐到牛肉和雞肉。鐵板上桌,香氣撲鼻,還沒開動已是超級期待!肉質嫩滑多汁,配上鐵板的洋蔥和甜椒以及特製醬料,再裹上玉米薄餅,滿足感爆棚!!特製醬料:番茄莎莎醬牛油果醬酸奶油🍽飲料🍽推薦指數:4.5/5款式選擇眾多,多種酒類、氣泡水以及奶昔可以選擇。即使不想喝酒也能找到喜歡的。因為是平日,和朋友隨
🍽餐廳環境🍽

即使平日夜晚也近乎滿座,建議先提早預約。❣️

🍽食物🍽

🐙 魷魚薯條檸檬胡椒他他醬|$118
推薦指數:5/5
將魷魚炸得彷彿薯條,外層酥脆,內裡的魷魚卻鮮嫩綿軟。
炸粉輕盈,整體口感彈牙。

🥟 松露意大利餃|$155
推薦指數:3/5
松露及奶油的的香味混合,瀰漫整個口腔。
吃太多可能有點膩,建議與朋友一起分享。

🌮 經典墨西哥烤肉|$178
推薦指數:5/5
可以選擇雞肉或牛肉或者混合。
選擇了混合,一次能品嚐到牛肉和雞肉。
鐵板上桌,香氣撲鼻,還沒開動已是超級期待!
特製醬料:
番茄莎莎醬
牛油果醬
酸奶油

🍽飲料🍽
推薦指數:4.5/5
因為是平日,和朋友隨便選擇了喜歡的口味的mocktail。
感覺根據喜歡的味道選都不會有太大問題。
味道不會過甜或太重糖漿味,跟氣泡水混合平衡的不錯。
造型別緻,也挺適合打卡。

❣️Virginia Mojito|$75

❣️Rosemary Bluebarry Smash|$75
  • 魷魚薯條
  • 墨西哥烤肉
今次去到啟德Airside,發現空中花園樓層有得食墨西哥菜,有室內同室外座位,室外環境會再chill啲,今次小星星怕凍入左室內坐😂✨自家製酸甜醬雞翼Chicken Wings $88有5隻大大隻既雞翼,皮脆肉質唔柴🍗最驚喜係佢哋自家製既酸甜醬😋試到醬既乳酪奶味香濃,雞翼沾醬帶出既甜辣味好夾🫢好有墨西哥風味🇲🇽星星推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5✨燒烤豬肋排(半份)BBQ Pork Ribs-HALF $178未食之前睇其他食評都大推呢碟豬肋排,真係冇介紹錯,性價比高👍🏻半份既份量都好足仲配埋薯條🍟肉質鬆軟唔柴🍖bbq醬好入味星星推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5✨蟹肉意粉Crab Linguini $145新鮮既蟹肉同羅勒配搭好清新🦀味道偏清淡為主,份量2人食都啱啱好👌🏻星星推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️/5✨Virgin Mojito $75起初喺網上見到呢款mocktail杯幾靚而點🗿但出到嚟喺用普通玻璃杯,用職員反映左就換左呢隻靚靚杯👏🏻而飲品味道方便就中規中矩,幾清新🍃星星推薦度:⭐️⭐️⭐️/5

✨自家製酸甜醬雞翼Chicken Wings $88

星星推薦度:⭐️⭐️⭐️/5

蟹肉意粉
Virgin Mojito
自家製酸甜醬雞翼
燒烤豬肋排(半份)
2024-10-27
蟹肉意粉
自家製酸甜醬雞翼
燒烤豬肋排(半份)
  • 燒烤豬肋排
2024-11-19 468 瀏覽
好中意airside嘅平台花園,呢間餐廳有得坐户外,室內又巧妙用上大鏡,令空間感更廣!👉🏻BBQ Pork Ribs $178燒烤豬肋排半份,濃郁嘅燒烤香氣,骨肉容易分離,肉質鮮嫩唔鞋口,醬汁勁夾!卡津薯條外酥內軟,而且份量勁多!👉🏻Bacon Cheese Burger $165勁大份所以好surprise!中間嘅牛肉餅好厚身,而且入口juicy!配融化芝士同香脆煙肉,風味層次豐富!👉🏻Chicken Wings $88共五大隻,微辣惹味,配自製糖醋同芝麻,外皮酥脆,內裡嫩滑!👉🏻MANGO MULE $75結合左新鮮嘅青瓜片、蜂蜜糖漿、芒果、青檸汁同薑啤,清爽清新又清涼!👉🏻SANGRIA $110揀左紅酒做基底,加上各款水果粒粒,充滿果香同酒香!

👉🏻BBQ Pork Ribs $178

👉🏻Bacon Cheese Burger $165

👉🏻Chicken Wings $88
共五大隻,微辣惹味,配自製糖醋同芝麻,外皮酥脆,內裡嫩滑!

👉🏻MANGO MULE $75

👉🏻SANGRIA $110
揀左紅酒做基底,加上各款水果粒粒,充滿果香同酒香!
位於九龍城啟德的**BELLAVISTA**,喺airside商場6樓嘅戶外平台上,環境優雅,非常適合輕鬆用餐。🍽️我試咗**大啡菇肉眼扒**,🥩肉質鮮嫩,搭配啡菇,味道唔錯;再加上**白酒煮蜆肉意粉**,🍝意粉吸收咗蜆肉同白酒嘅鮮味,口感好滑。另外,我點咗**雜莓沙冰**,🍓清爽又消暑,仲有果粒,食完心情好好!最後,**藍莓特飲**,🫐味道清新,飲落去好舒服。整體來講,**BELLAVISTA**係一個值得一試嘅餐廳,環境靚,食物質素高,適合同朋友或者家人一齊聚餐。👍**BELLAVISTA** 地址:九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 6樓L605號舖。

**BELLAVISTA**
2024-11-17 387 瀏覽
最近去咗Airside 呢一間多國菜餐廳,餐廳唔大,星期五滿滿客人。首先叫咗松露意大利餃配番茄醬🥫$155。餃子皮薄透,內餡充滿松露香氣,搭配濃郁的番茄醬,味道層次分明,口感滑溜!然後試咗帕瑪森雞$168,呢個好特別。碎雞肉片淋上番茄醬,配上香濃的mozzarella cheese,烤得金黃香脆,雞肉嫩滑。薯條炸得香脆!再來係Garlic loaf $78。香蒜味十足,外脆內軟。飲品方面,我哋叫咗Fruit punch $75)同Mango mule $75。果汁清新,水果味濃郁,特別適合夏天;而Mango mule則帶有淡淡的芒果香甜,口感清爽,非常解渴。

2024-11-16 348 瀏覽
餐廳有室內和室外雅座,環境舒適,坐得舒服。菠蘿火腿披薩食Pizza一定要加菠蘿先正,加芝士幾時都咁好食而且即叫即整,夠晒熱辣辣Milkshakes 係 Mango Smoothie 除左芒果香甜重有少少驚喜,原來重加左菠蘿汁、冧酒、椰子Berries Smoothie 鮮莓製成,酸甜味道好開胃牛肝菌意大利飯牛肝菌味道好香,意大利飯都吸收晒牛肝菌醬嘅香味,整體醬汁唔會覺得太油膩,就算食晒都唔會覺得好漏。👍🏻👍🏻👍🏻Chocolate Brownie 巧克力布朗尼 雲呢拿雪糕加Brownie簡直係絕配BELLAVISTA📍九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 6樓L605號舖
餐廳有室內和室外雅座,環境舒適,坐得舒服。
菠蘿火腿披薩
Milkshakes 係 Mango Smoothie

除左芒果香甜重有少少驚喜,原來重加左菠蘿汁、冧酒、椰子
Berries Smoothie

鮮莓製成,酸甜味道好開胃
牛肝菌意大利飯
Chocolate Brownie 巧克力布朗尼