2022-06-12
👍🏻 炭燒美國肯瓊香料”巨大厚切”豬肉眼扒.燒鮮菠蘿(Dinner Menu)炭燒嘅坑紋已經令人食慾大增 豬扒厚切大大塊 切落去非常柔軟 而且仲保留到肉汁🙆🏻♂️火候掌握得剛剛好 一啖肉一啖菠蘿🍍呢個配搭唔錯 可以減低罪惡感 另外旁邊嘅粗薯條撒上左海苔粉 同埋沙律用上芝麻醬作伴 睇得出餐廳有用心搭配👍🏻 日本蟹籽.魷魚圈.八爪魚🐙墨魚汁意粉(Dinner Menu)墨魚汁鮮味十足 意粉能夠輕易掛上醬汁 魷魚圈及切粒八爪魚就藏身於意粉當中 會經常不經意咁食到 增加口感及驚喜💟另外好鍾意鋪係上面嘅蟹籽 一嚟可以係烏卒卒嘅墨汁麵突圍而出 作點精效果 二來增添脆卜卜口感 值得一讚!👍🏻 跟餐是日餐湯(椰菜花忌廉湯)湯上面都有拉花 真係超有誠意☺️椰菜花嘅味道頗 同忌廉好夾 口感屬於順滑唔會有一粒粒嘅口感👏🏻👏🏻另外都會跟埋誠意之作 熱辣辣手搓麵包 見到麵包入面嘅氣孔有咁多 你就知道有幾鬆軟🥰👍🏻 朱古力咖啡🍫☕️(跟餐加10蚊)Mocha表面上嘅心心拉花實在令人覺得好療癒朱古力屬於偏苦甜 唔會蓋過咖啡嘅風頭 每一啖都有兩者嘅強烈存在感 互相平衡注意事項⚠️- 餐廳藏身於葵廣後面的一幢食肆雲集嘅大廈內
👍🏻 跟餐是日餐湯(椰菜花忌廉湯)
👍🏻 朱古力咖啡🍫☕️(跟餐加10蚊)
注意事項⚠️
- 餐廳藏身於葵廣後面的一幢食肆雲集嘅大廈內 環境闊落 坐得舒適🪔
- 店員十分主動 會經常巡場 幫忙加水及收拾 服務唔錯🕶