2024-07-17 65 瀏覽
平時諗起好食既burger通常都係要去到港島或者要出尖沙咀,但最近屋企附近終於開左間burger小店,見個menu都幾吸引就黎試下啦位置比較偏僻啲夏天行上黎有啲熱,建議大家可以嗌外賣,或者天氣冇咁熱既時候黎坐戶外應該都幾舒服,對出條街冇咩人,星期日黎到感覺都幾悠閒開頭見鋪頭得一個人做哂都諗住要等下,點知都上得幾快,野飲嗌左個凍美式咖啡同埋白桃爆爆,白桃爆爆係梳打水加白桃醬+爆珠,甜度適中而且唔係人工既白桃味,咖啡就正正常常手撕豬漢堡:手撕豬啲醬汁都好難唔好食既,不過呢到特別既係加左炸蒜粒,balance番醬汁既甜味,個醬入面好多炒洋蔥,加埋下面啲椰菜絲完全唔膩安格斯芝士漢堡:呢個係一個感覺好standard但係又好味既漢堡,啲洋蔥蕃茄樣樣都新鮮牛肉又有肉汁,相比手撕豬漢堡係更加清爽既感覺炸魷魚鬚:同我想像中既炸魷魚鬚有啲唔同,層炸粉有啲似炸魚薯條果種,但係加左紫菜粉,所以其實唔洗點醬都已經好夠味,不過我地都試埋點黑松露醬,黑松露好香,點薯條或者點洋蔥圈應該都好正

手撕豬漢堡
安格斯芝士漢堡

手撕豬漢堡
安格斯芝士漢堡
2024-07-16 66 瀏覽
今日去左牛頭角新開既漢堡小店Burger Shot,除左主打既手打漢堡,仲有多款熱狗、扁意粉、小食供應;飲品方面有咖啡、汽水、爆珠特飲。 蕃茄濃湯:每一口都有濃濃既蕃茄香味,非常可口。粟米濃湯:濃稠適中,入口食到粟米粒。雙層手打牛肉芝士漢堡:漢堡扒每日新鮮人手打造,每塊重量相若,厚度適中,煎得邊位焦脆,中間軟腍,又能鎖住牛肉肉汁,整體牛味濃郁,配上秘製醬汁、芝士、洋蔥及生菜,必試招牌! 烤汁手撕豬洋蔥熱狗:熱狗腸爽脆可口,上面淋滿特製烤汁手撕豬肉和煮到味道甜甜地既洋蔥,非常惹味,口感層次豐富,同樣是人氣之選!黑松露野菌忌廉扁意粉:扁意粉煮得爽口彈牙,而且很掛汁,沾滿黑松露醬既獨特香氣,配菜仲有唔同種類既菇,健康美味。 總結,小店食物有水準,份量足料,各位Burger迷萬勿錯過。

蕃茄濃湯:每一口都有濃濃既蕃茄香味,非常可口。

粟米濃湯:濃稠適中,入口食到粟米粒。

• 黑松露野菌忌廉扁意粉
  • 烤汁手撕豬洋蔥熱狗
  • 雙層手打牛肉芝士漢堡
2024-07-16 73 瀏覽
位於觀塘區中部既牛頭角都有隱世餐廳呢間Burger shot係牛頭角地鐵站附近大約5分鐘路程餐廳以外賣生意為主 當日眼見都有唔少街坊客店舖亦有少量室外及室內座位店名Burger shot以為主打食漢堡包其實除左漢堡包 仲有唔少小食同意粉至少10款Burger 有時仲會有期間限定款式4款扁意粉10款小食 8款醬汁 可以自行mix & match我地揀左本店銷量第2位烤汁手撕豬蒜爆漢堡 $68手撕豬惹味 唔乾柴配料有生菜絲 洋蔥 炸蒜他他吉列魚柳芝士漢堡 $68吉列脆魚柳 厚身而且大大塊配料有厚切蕃茄 洋蔥 生菜絲 芝士他他醬既沙律醬比較重 如果加多d醃瓜碎 味道會更突出2款漢堡都係Jumbo size漢堡包邊脆口牛肉漢堡以外既選擇黑松露野菌忌廉扁意粉 $68黑松露忌廉汁調制得岩岩好扁意粉口感唔會過林或過硬野菌量多意粉控表示喜歡漢堡包店既意粉有驚喜下次有機會要試其他口味自製烏龍茶 $12
位於觀塘區中部既牛頭角都有隱世餐廳

漢堡包店既意粉有驚喜
下次有機會要試其他口味

自製烏龍茶 $12

2024-07-12 54 瀏覽
係外賣平台叫過一間手工漢堡都幾好食,今日特登過嚟牛頭角呢邊試吓新鮮熱辣整起係咪會更加好食。呢度主打手工漢堡,肉自己打,麵包係附近麵包店拎貨,醬汁都係自己溝。所以口味食得出係好新鮮整出嚟。今次你叫咗最犀利嘅霸氣雙層安格斯芝士漢堡。牛肉用咗安格斯牛肉,手打漢堡扒食得出肉嘅質地同埋牛嘅香味,佢哋調味唔會鹹,味道全靠漢堡包嘅醬汁俾佢。所以令牛味更加突出。麵包就非常之鬆軟,係附近嘅麵包舖拎嘅麵包,所以係非常之新鮮軟熟。最後就係要講佢嘅份量真係非常之多。擘大成個口都咬唔晒,食落非常之滿足。另外佢哋嘅小食同埋薯條都係即叫即炸,每款小食都可以揀一款佢哋特製嘅醬汁。我另外叫嘅炸洋蔥圈都非常之高質,點買佢嘅蜜糖芥末醬同埋黑松露蛋黃醬,質素真係高過好多其他餐廳好多。鍾意食漢堡包嘅一定要過嚟試吓。

2024-07-05
午餐
2024-07-10 63 瀏覽
今日喺牛頭角附近做完嘢發現咗一間不太起眼,但係食物品質非常之好嘅小店burger shot .小店座位不算太多,而且都係老闆自己一腳踢,但係食物質素唔會比唔上出邊百幾$200嘅burger,而且食嘅途中見到老闆佢哋訂單外賣非常,可見非常之受呢區街坊歡迎👏👏雙層手打芝士漢堡採用厚實的手打牛肉餅,夾入兩片濃郁的芝士,配上新鮮的生菜、番茄等蔬菜。成個包嘅平衡都好好。唔會太乾又適量嘅醬汁,而且可以一口咬晒👍🏻👍🏻👍🏻煙肉芝士漢堡濃郁煙燻味。因為加咗煙肉,所以肉量感覺更加多! 而且煙肉煎到脆卜卜,口感更加豐富烤汁手撕豬洋蔥熱狗有手撕豬肉,烤汁和洋蔥,口感與一般熱狗大不相同,給人新鮮感。而且最特別係個Barbeque sauce . 有種bourbon味,加埋焦糖花嘅洋蔥,口感層次更加多!炸魷魚鬚炸魷魚鬚外酥內嫩,非常適合作為輕食小吃。炸芝士條炸芝士條外酥內軟,芝士餡香濃美味,用咗mozzarella,唔會太鹹,而且奶香豐富🤝

雙層手打芝士漢堡

煙肉芝士漢堡

炸魷魚鬚

炸魷魚鬚外酥內嫩,非常適合作為輕食小吃。

炸芝士條

2024-07-09 52 瀏覽
比起集團式快餐 我更鐘意發現下小店 今次去到牛頭角試下呢間漢堡店 烤汁手撕豬洋蔥熱狗 外層麵包烤到又脆又鬆軟內層係香嫩既熱狗腸 最特別係上面既手撕豬 用左洋蔥、炸蒜、烤汁一齊炒 甜甜地好惹味 安格斯牛肉漢堡麵包皮外脆內軟厚厚既安格斯牛肉漢堡 配埋生菜、芝士、蕃茄、洋蔥、他他汁預設七成熟 食落鮮嫩多汁 厚厚一個 食完已經好滿足 呢到唔同時段都有跟餐優惠我地今次午餐黎 就送薯條同飲品 粗薯條 係粗薯條 炸得好酥脆 薯條沾茄醬係基本但估唔到呢到仲有其他七個醬可揀 甜酸沙律、蜜糖芥辣、日式芥辣、辣辣白醬、黑松露、芫茜白醬同千島醬 豐富味蕾既享受另外仲試左其他小食 炸雞塊 用左吉列既炸法 原塊炸好後再切細件 食落好嫩 充滿肉汁 唔會食到太多既醃料 可以維持到雞排既原味炸魷魚鬚同雞塊唔一樣 今次係沾左粉漿再炸 魷魚鬚外脆內軟 再沾埋醬都好惹味 碌碌芝士芝士迷見到芝士條已經心心眼 一份四條既水牛芝士 岩岩炸起咁食 仲會食到拉絲 好滿足 飲品方面除左汽水 仲有爆爆 戒緊甜既我地揀左梳打水 同 美式咖啡 都係唔錯既選擇
比起集團式快餐
我更鐘意發現下小店
今次去到牛頭角試下呢間漢堡店

外層麵包烤到又脆又鬆軟
內層係香嫩既熱狗腸
最特別係上面既手撕豬
用左洋蔥、炸蒜、烤汁一齊炒
甜甜地好惹味

安格斯牛肉漢堡
麵包皮外脆內軟
厚厚既安格斯牛肉漢堡
配埋生菜、芝士、蕃茄、洋蔥、他他汁
預設七成熟 食落鮮嫩多汁

除左汽水 仲有爆爆
戒緊甜既我地
揀左梳打水 同 美式咖啡 都係唔錯既選擇
2024-07-08 45 瀏覽
Burger Shot 地址: 牛頭角定業街2A號地舖電話: =====================估唔到九龍塘有咁高水準架burger /hotdog 店, 個日去拖阿妹,順便買埋dinner 上去佢屋企一齊食啦。$68 烤汁手絲豬burger , 牛肉patty burger 食得多,點了呢款手撕豬試下先。個豬肉絲落了烤汁,個味道似bbq sauce 是偏甜的,另外有洋蔥生菜烤蒜。 個set 當然會有埋汽水同薯條啦$58 辣辣雞肉芝士hotdog , 雞肉熱狗腸,熱溶芝士,辣得滋味。$68 炸雞蒜香雜菌芝士漢堡,雞好多汁,炸完肉仲好嫩呀!好食#keto#lchf #生酮 #好去處 #igable #假日好去處 #life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介
Burger Shot

地址: 牛頭角定業街2A號地舖
電話:
=====================

2024-07-07 116 瀏覽
Sizzling Beef Burgers: A Mouthwatering Delight in Ngau Tau Kok 🍔If you're craving a juicy, flavor-packed burger in the Ngau Tau Kok area, look no further than Sizzling Beef Burgers. This humble burger joint has quickly become a local favorite, and it's easy to see why. 🤤The star of the menu has to be the Double Smashed Beef Burger 🍔. Made with two fresh, hand-pressed beef patties, melted cheddar cheese, crisp lettuce, juicy tomatoes, and their signature sauce, this burger is a true flavor explos

Made with two fresh, hand-pressed beef patties, melted cheddar cheese, crisp lettuce, juicy tomatoes, and their signature sauce, this burger is a true flavor explosion in your mouth. The beef is cooked to perfection, retaining its pink center and delivering a satisfying bite with every mouthful. 🤩

Another must-try is the Bacon Carbonara Pasta 🍝. The al dente spaghetti is coated in a creamy, smoky carbonara sauce, generously studded with crispy bacon bits. It's a rich and indulgent dish that pairs perfectly with the burgers.

And let's not forget the sides! 🍟
The hand-cut fries, tossed in black truffle oil and topped with a drizzle of honey mustard sauce, are the ultimate comfort food. The combination of the earthy truffle, the sweetness of the honey, and the slight kick of the mustard creates a flavor sensation that will have you coming back for more. 😋

The atmosphere at Sizzling Beef Burgers is casual and laid-back, with a cozy, neighborhood vibe. The friendly staff are always happy to offer recommendations and make sure your dining experience is top-notch. 👍

Whether you're in the mood for a classic burger, a pasta dish, or a delectable side, Sizzling Beef Burgers is sure to satisfy your cravings. 🍔🍝🍟 With its mouthwatering menu and welcoming atmosphere, this Ngau Tau Kok gem is a must-visit for any burger enthusiast. 💯
系牛頭角既一間小店👍🏻工業式風格🩶🌫️有唔少款式既burger 選擇 雞/牛/豬 都有Burger方面叫左兩個雙層霸氣安格斯芝士漢堡豐富口感所有漢堡其實都係差唔多嘅配料,所以最主要好唔好食都係比較佢個包同埋塊牛肉包烘得岩岩好 個包底系鬆軟得黎少脆👍🏻牛肉兩大塊,厚度唔輸蝕一啖都咬唔哂個包😂 佢預設左每塊牛都系7成食落都唔鞋 牛肉味都好出👍🏻烤汁手撕豬蒜爆漢堡醬汁舖滿哂 加埋蒜香碎 令到更加惹味啖啖都有肉 絕不吝嗇豬都唔會好韌 唔錯但如果二簡一,我都係會簡番牛肉haha仲有唔少嘅小食芝士條必食!每條都有拉絲點埋個黑松露醬 perfect match!每個小食都可以配一個醬,所以大家都可以自己再簡唔同醬汁試試牛油粟米上枱都超香👍🏻👍🏻👍🏻烤雞扒 魷魚都唔錯👍🏻所有都係新鮮炸的佢所有嘅盒係外賣User friendly 好細心!飲品樽同埋食物盒都有個扣可以拎住
系牛頭角既一間小店👍🏻

工業式風格🩶🌫️
有唔少款式既burger 選擇
雞/牛/豬 都有

Burger方面叫左兩個

雙層霸氣安格斯芝士漢堡
豐富口感
包烘得岩岩好 個包底系鬆軟得黎少脆👍🏻
牛肉兩大塊,厚度唔輸蝕
一啖都咬唔哂個包😂 佢預設左每塊牛都系7成
食落都唔鞋 牛肉味都好出👍🏻

烤汁手撕豬蒜爆漢堡

醬汁舖滿哂 加埋蒜香碎 令到更加惹味
啖啖都有肉 絕不吝嗇
豬都唔會好韌 唔錯

但如果二簡一,我都係會簡番牛肉haha

仲有唔少嘅小食

芝士條必食!每條都有拉絲
點埋個黑松露醬 perfect match!

每個小食都可以配一個醬,所以大家都可以自己再簡唔同醬汁試試

牛油粟米上枱都超香👍🏻👍🏻👍🏻
烤雞扒 魷魚
都唔錯👍🏻所有都係新鮮炸的

佢所有嘅盒係外賣User friendly
好細心!飲品樽同埋食物盒都有個扣可以拎住

2024-06-30 46 瀏覽
呢間小店位於牛頭角,不過就唔係咁近商業區,唔係朋友介紹都未必搵到😳小店主打漢堡,佢地個午市套餐非常抵食,68蚊起包埋薯條同飲品!🌟雙層手打牛肉芝士漢堡 $88 🍔漢堡有手打牛肉、芝士、蕃茄,洋蔥、生菜,材料好豐富😍手打牛肉嘅牛味超香濃,咬落有肉汁😋好juicy😙一D都唔會覺得乾身,漢堡就係咁有汁先好食😍🌟 滿肉煙煙牛牛芝士漢堡 $108呢款漢堡份量十足😳而且好足料,有手打牛肉、芝士、洋蔥、蕃茄、生菜、煙肉🥓,大到唔可以一啖放落口😝牛肉厚身得黎好有肉汁,加埋煙肉嘅口感更豐富😬🌟炸粗薯條$38晚市無套餐就散叫左薯條,薯條即叫即炸,所以入口係熱辣辣🤩薯條仲可以任揀一款醬汁,推介黑松露醬、蜜糖芥辣醬、千島醬,配薯條小食都好正😆🌟炸魷魚鬚 $48魷魚鬚唔會太多炸粉,食落外脆內爽口,點埋醬汁仲香口🤤🌟碌碌芝士 $48芝士條有香濃嘅芝士味,外層酥脆,芝士仲可以拉絲😆🌟草莓爆爆 / 白桃爆爆$22梳打好夠汽,草莓味同白桃味都好飲,仲有爆爆珠幾正🤩

🌟雙層手打牛肉芝士漢堡 $88 🍔

🌟 滿肉煙煙牛牛芝士漢堡 $108

🌟炸粗薯條$38

🌟炸魷魚鬚 $48
魷魚鬚唔會太多炸粉,食落外脆內爽口,點埋醬汁仲香口🤤

🌟碌碌芝士 $48
芝士條有香濃嘅芝士味,外層酥脆,芝士仲可以拉絲😆

🌟草莓爆爆 / 白桃爆爆$22
梳打好夠汽,草莓味同白桃味都好飲,仲有爆爆珠幾正🤩
2024-06-29 74 瀏覽
放假陪朋友去牛頭角睇樓, 再係附近覓食, 見到呢間主打Burger嘅小店, 於是就入去試試。餐廳設室外室內座位, 座位唔多。呢度除咗主打多款burger, 仲有少量款式嘅hotdog、意粉、小食、飲品等等...雙層手打牛肉芝士漢堡: 呢款burger疊得高高的好豐富, 打孖兩層「手打」牛肉, 一咬落去口感柔軟有肉汁, 芝士跟手打牛肉溶為一體, 好邪惡, 配上生菜絲、洋蔥、香甜多汁蕃茄, 口感層次豐富, 美味!安格斯牛肉芝士漢堡: 漢堡包鬆軟, 安格斯牛肉肉厚多汁, 中層仲keep到嫩紅牛肉, 配上厚厚洋蔥、蕃茄、芝士、生菜等等, 滋味無窮。Burger係不同時段都可追加薯條同飲品,薯條有數款醬汁自選配搭, 黑松露醬最好食。野飲揀白桃爆爆、藍莓爆爆, 果味濃縮汁, 再跟一罐梳打水, 自行調節濃度, 仲有爆珠滿足口感。烤汁手撕豬洋蔥熱狗: 熱狗包夾住脆皮腸, 加上了手撕豬同埋醃洋蔥, 配上鹹甜烤汁, 肉香美味。黑松露野菌忌廉扁意粉: 扁意粉好creamy, 忌廉味同埋菇菌味重。炸魷魚鬚: 炸得香脆, 唔算太油, 魷魚鬚爽得黎唔韌。另外仲叫咗兩支烏龍茶。

餐廳設室外室內座位, 座位唔多。

安格斯牛肉芝士漢堡

Burger係不同時段都可追加薯條同飲品,
薯條有數款醬汁自選配搭, 黑松露醬最好食。

黑松露野菌忌廉扁意粉

炸魷魚鬚: 炸得香脆, 唔算太油, 魷魚鬚爽得黎唔韌。
炸魷魚鬚

另外仲叫咗兩支烏龍茶。
2024-06-29
安格斯牛肉芝士漢堡
黑松露野菌忌廉扁意粉
2024-06-28 40 瀏覽
今日去牛頭角區辦些私事,於是約了住在附近的朋友晚餐。 天氣很熱,冇乜胃口。 朋友提議到一間觀塘隱世漢堡包的小店Burger Shot,超好味的! 它在牛頭角定業街2A號地舖,港鐵牛頭角站 B3 出口, 步行約幾分鐘。 小店裝修簡約,有幾張檯和單人坐的長檯,採用開放式廚房,可以看到廚師主理食物的過程。 食漢堡包多數都在連鎖式舖頭,沒有特色。 這裡標榜用嘅麵包係嚟自牛頭角地區小店,十分地道! 餐廳提供八款醬料:茄汁、甜酸沙律、蜜糖芥辣、日式芥辣、辣辣白醬、黑松露、芫荽白醬、千島醬。醬汁係舖頭自己調製,新鮮好味! 。今次揀咗外賣拎返屋企慢慢食,食物係即叫即做。 @雙重煙肉雜菌芝士漢堡包 今次要試不是牛肉的漢堡包! 全個包都係餡料,十分豐富。 煙肉煎得香脆有咬口! 雜菌加芝士的味道滋味,整體配搭很正,真的有驚喜! @烤汁手撕豬洋蔥熱狗又係餡料十分豐富。 手撕豬肉配上甜甜的洋蔥,加上特製烤汁,很惹味。 口感層次豐富,是不一的好吃熱狗!@明太子溫泉蛋意粉 賣相一流,餡料和意粉一樣多。 溫泉蛋超juicy, 雞肉軟滑; 醬汁調製超好味。整盆餡料和意粉沾滿醬汁,超已! 這間隱世漢堡包的小店,食物質

@雙重煙肉雜菌芝士漢堡包

@烤汁手撕豬洋蔥熱狗

@明太子溫泉蛋意粉

這間隱世漢堡包的小店,食物質量超高,價錢相宜;性價比高! 堂食和外賣都值得捧場!
Burger shop嘅位置有啲格攝但食後覺得係值得一嚟㗎😋餐廳座位唔多,所以揀咗外賣拎返屋企食大概15分鐘左右質素依然有保證😌😍.👅食物短評【Yummy好味】⭐️⭐️⭐️⭐️.🐮🍔雙層手打牛肉芝士漢堡 $88一睇到「手打」就覺得好犀利食落去口感柔軟香嫩、肉汁爆發生菜番茄洋蔥芝士搭配嘅份量得宜唔會搶走香煎牛味,又豐富口感層次.🍟新鮮炸薯條+茄汁、蜜糖芥辣 $0🦑新鮮炸魷魚鬚 $48.🍄‍🟫🍝黑松露野菌忌廉扁意粉 $68喜出望外,比起平時食開更好味除了野菌菇菇好足料之外黑松露醬汁飄香,味道濃郁意粉軟硬適中,食落齒頰留香.🍵烏龍茶 $12
Burger shop嘅位置有啲格攝
但食後覺得係值得一嚟㗎😋
餐廳座位唔多,所以揀咗外賣
拎返屋企食大概15分鐘左右
質素依然有保證😌😍
👅食物短評
【Yummy好味】⭐️⭐️⭐️⭐️
🐮🍔雙層手打牛肉芝士漢堡 $88
一睇到「手打」就覺得好犀利
食落去口感柔軟香嫩、肉汁爆發
生菜番茄洋蔥芝士搭配嘅份量得宜
唔會搶走香煎牛味,又豐富口感層次
🍟新鮮炸薯條+茄汁、蜜糖芥辣 $0
🦑新鮮炸魷魚鬚 $48
🍄‍🟫🍝黑松露野菌忌廉扁意粉 $68
喜出望外,比起平時食開更好味
除了野菌菇菇好足料之外
黑松露醬汁飄香,味道濃郁
意粉軟硬適中,食落齒頰留香
🍵烏龍茶 $12
外賣自取
2024-06-18 65 瀏覽
之前叫過Burger shot既外賣,覺得好好味!今日同朋友去到店食😬1.烤汁手撕豬蒜爆漢堡果然係推介之一!手撕豬肉質嫩,好入味,又香!漢堡包鬆軟爽脆😋2.安格斯牛肉芝士漢堡安格斯牛肉多汁,調味恰到好處。3.野菌派對野菌好香。4.碌碌芝士芝士脆口,仲拉到絲!好正!炸粉夠簿薄!👍🏻5.炸魷魚鬚好香脆!魷魚鬚好粗,不過易咬!👍🏻每款小食仲可以揀一款醬!😋蜜糖芥辣、黑松露醬、芫茜白醬6.青蘋爆爆7.白桃爆爆無冰嫁!好有氣!正!😍

1.烤汁手撕豬蒜爆漢堡
2.安格斯牛肉芝士漢堡
安格斯牛肉多汁,調味恰到好處。
3.野菌派對
野菌好香。
4.碌碌芝士
芝士脆口,仲拉到絲!好正!炸粉夠簿
薄!👍🏻
5.炸魷魚鬚
好香脆!魷魚鬚好粗,不過易咬!👍🏻

每款小食仲可以揀一款醬!😋
蜜糖芥辣、黑松露醬、芫茜白醬

6.青蘋爆爆
7.白桃爆爆
無冰嫁!好有氣!正!😍
2024-06-15
2024-06-17 64 瀏覽
炸脆憤怒鳥芝士漢堡一開始見到憤怒了呢個名好得意,就即刻諗住試吓,原來佢係炸雞配泰式辣醬😆😆炸雞有好多汁,咬落去嘅時候啲汁滴晒出嚟,肉質都唔錯😌仲有唔少嘅配菜,例如生菜、洋蔥同蕃茄👍雙層手打牛肉芝士漢堡成個漢堡都好大個,生菜蕃茄洋蔥芝士同牛肉!牛肉有肉汁~成個包咬落去嘅時候好juicy(*≧ω≦)!!薯條(蜜糖芥辣加芫荽伯爵)佢啲薯條出奇地炸得好好食,外面嗰層好脆!!蜜糖芥末醬甜甜地幾好食,不過個芫荽醬就略嫌冇乜芫荽味白桃爆爆、芒果爆爆🍹我哋叫咗兩杯特色飲品,兩杯都唔錯,但係如果唔想咁甜嘅可以試吓簡白桃🍑
炸脆憤怒鳥芝士漢堡

雙層手打牛肉芝士漢堡

薯條(蜜糖芥辣加芫荽伯爵)

白桃爆爆、芒果爆爆🍹