2024-02-08
呢間食Crepe專門店幾年前喺中環開第一間分店嗰時已經好鍾意,佢嘅crepe好用心製作,今日黎開K11約朋友食lunch,特登去食呢間分店,貪佢環境夠chill 食物質素又好❤️我哋揀咗一咸一甜crepe分享食,首先食左🥢咸crepe, 首選St.Jacque,亦即係黑松露帶子做餡料,首先佢黑松露份量非常疏爽,而crepe入邊嘅帶子份量亦好多,配合埋白汁鹹鹹地,成個味道配搭好豐富❤️至於個甜crepe, 我哋揀咗佢哋其中一個signature crepe - Tiramisu,嚟到個賣相已經非常討好,面頭佢有球雪糕球,入邊有餅乾條,食落真係好食緊Tiramisu嘅感覺😋好鍾意呢個crepe飲品我哋兩個都揀咗Green tea latte,抹茶味好香濃,同crepe啲味道好夾🤲🏻我哋食lunch嘅時間見到除咗有本地人幫襯,都有好多外國人會嚟,好鍾意呢度啲環境好有外國嘅感覺,店員都非常Attentive♥️
我哋揀咗一咸一甜crepe分享食,