2023-08-15 496 瀏覽
D侍應係咁收碟趕人走 岀面又唔係有人等架 收餐具是刀頭差d隊七人 又匆忙又急問侍應拎個take away盒竟然得個大既pizza盒 心唸係咪要人捧住個pizza盒走?膠袋又冇個! 要主動問個侍應先offer話俾條繩你綁住未見過d餐廳咁唔considerate 又唔user-friendly 食左45分鐘之後又開大個冷氣趕人走碟芝士凍肉pamaham冷盤又好難食 呀信屋質數 唸住係新商場簡間餐廳食 點知又中伏☹️真心叫大家唔好去食😕
侍應拎個take away盒竟然得個大既pizza盒
心唸係咪要人捧住個pizza盒走?膠袋又冇個!
要主動問個侍應先offer話俾條繩你綁住
食左45分鐘之後又開大個冷氣趕人走
碟芝士凍肉pamaham冷盤又好難食 呀信屋質數
唸住係新商場簡間餐廳食 點知又中伏☹️
真心叫大家唔好去食😕
2023-08-11
2023-08-14 450 瀏覽
大圍終於有大型新商場開幕喇!相信大家睇新聞都見到圍坊啱啱開嘅時候嗰種墟冚場面。呢晚就約咗朋友去Cafe Deco Pizzeria新分店食晚餐,隔咗一段時間嚟其實都仲係咁多人!餐廳有室內同半開式嘅座位,喺商場鋪嚟講真係算坐得幾舒服。呢度同圓方嘅分店一樣會有薄餅烤爐,睇住師傅即刻整熱辣辣嘅Pizza出爐真係流晒口水。坐低先整返杯冰凍嘅Slushies即係好似思X冰咁嘅嘢飲!我揀咗好特別嘅Panda Pina Colada,入口好冰爽仲有好香嘅斑蘭同埋椰子香味好飲喎,另外嗰兩杯係朋友同埋老婆大人嘅Green Cooler同Pink Mojito,佢哋都話呢兩杯味道唔錯㗎。食意大利菜最正嘅前菜梗係凍肉啦!所以叫咗呢個意式芝士凍肉拼盤!呢個拼盤入面有五樣唔同嘅凍肉,我就鍾意風乾牛肉貪佢夠濃味嘛!另外仲有兩款芝士其中一隻仲係Blue Cheese正呀。之後嚟返碗龍蝦濃湯伴蟹肉嘆吓先,龍蝦湯煮得好香濃同埋冇苦澀味好飲喎。老婆大人鍾意食沙律梗係要叫個俾佢嘆吓啦!佢揀咗煙三文魚海蝦沙律入面啲煙三文魚同海蝦都好有鮮味,加埋個胡蘿蔔薑汁食落好清爽。跟住嚟呢個係雜錦小食拼盤,入面有豬腩肉串、香脆炸雞翼、香酥

餐廳有室內同半開式嘅座位,喺商場鋪嚟講真係算坐得幾舒服。

坐低先整返杯冰凍嘅Slushies即係好似思X冰咁嘅嘢飲!我揀咗好特別Panda Pina Colada,入口好冰爽仲有好香嘅斑蘭同埋椰子香味好飲喎,另外嗰兩杯係朋友同埋老婆大人嘅Green Cooler同Pink Mojito,佢哋都話呢兩杯味道唔錯㗎。
食意大利菜最正嘅前菜梗係凍肉啦!所叫咗呢個意式芝士凍肉拼盤
呢個拼盤入面有五唔同嘅凍肉,我就鍾意風乾牛肉貪夠濃味嘛!另外仲有兩款芝士其中一隻仲係Blue Cheese正
跟住嚟呢個係雜錦小食拼盤,入面有豬腩肉串、香脆炸雞翼、香酥魷魚、烤甜粟米同埋蒜片蝦,每樣有少少可以同朋友一齊食係開心

見啲炸嘢整得唔錯叫多個香脆爆谷蝦蒜蓉食,外面脆卜卜入面嘅蝦肉好爽口得喎。
跟住呢個維也納薄雞扒估唔到煮得咁軟滑多汁,加埋個酸酸香香嘅汁真係幾好味
終於可以食即叫即做薄餅我哋揀咗口味特別嘅Carbonara,Pizza嘅配料好豐富有洋蔥、蘑菇、Pancetta同埋Mozzarella Cheese。
時以為呢個卡邦尼味仲會好膩,但食落去唔漏之餘仲好香餅底又夠薄仲好鬼脆添真係唔錯
記得上次喺圓方食過意大利雪糕好正,咁就叫三球雪糕嚟嘆吓先!呢度伯爵茶、朱古力同埋榛子三隻味都好唔錯不過一定要我揀嘅就最鍾意榛子味。
最後仲整多件檸檬蛋糕嘆!蛋糕質感好軟綿加埋酸酸甜甜嘅檸檬味好正斗。
2023-07-25
除左第一日開幕,今次第2次行圍方,成個商場有勁多食店,今次揀左呢間 因為看中了佢的Pizza🍕😆🐙 西班牙風味烤八爪魚 $158Roasted Octopus用左西班牙Romesco醬燴煮,香濃蕃茄味又有微辣辣感,八爪魚有咬口又唔會太靭,切到粒狀再配粒粒薯仔+珍珠蘿蔔薄片+表面少許香草味蛋黃醬,口感層次豐富🥗 超級食物羽衣甘藍沙律伴藍莓 $148Blueberries Super Food Salad最❤️羽衣甘藍,仲加入左牛油果+松子+藜麥+Ricotta Salata芝士碎放面,內有無花果同多種果乾,除左每樣食材味道鮮明外 店家調味做得出色 令所有食材味道都融和🍕 藍芝士核桃蘋果薄餅 $188Gorgonzola & Apple光看名字 應該係種未曾體驗過既pizza味道,要試試!Pizza是薄批 邊邊烤得脆口,聞落是輕微的藍芝士味 入口便散了 變返一般mozzarella芝士味,用左蜜糖同蘋果薄片 成個pizza是甜甜的,更似一道甜品❤️🥰I like it…🍺 Stella Artois 500ml $78🍺 Becks 500ml $76*1830入場 唔使排隊,走既時候已經全場

🐙 西班牙風味烤八爪魚 $158

🍺 Becks 500ml $76

*1830入場 唔使排隊,走既時候已經全場滿晒
*場地好大 座位好鬆動 坐得好舒服

*要要求 店員姐姐先會比杯水你

*入座起 用餐時間90分鐘,一夠鐘店員哥哥就過黎提醒:「用餐時間到喇,麻煩埋左張單先」

*收+1服務費
2023-08-04
西班牙風味烤八爪魚
圍方商場開幕當天,我都去湊熱鬧了,有勁多食肆進註圍方,我已經鎖定了幾間餐廳會約朋友去聚聚啦﹗ 這晚先跟朋友倆先來到Café Deco Pizzeria ,環境舒適開揚,座位充裕,且枱與枱之間保持距離,坐得舒適,都幾適合大伙兒聚會。 翻開餐牌,由頭盤到飲品,款式種類多樣化,我每樣都想試呢﹗ 龍蝦濃湯伴蟹肉 $78,濃湯色澤亮麗,濃稠度剛好,入口香濃順滑,加上鮮甜蟹肉及香脆法包粒,是一頓意式晚餐中不可缺少的湯品。 雜錦小食拼盤 $248,可以一次過食到燒甜粟米、香脆雞翼、酥炸爽彈魷魚、油蒜大蝦、豬腩肉串,惹味可口不油膩。 順帶點了杯熱情果Mocktails,消暑又解渴。 主菜是M6 澳洲和牛封門柳 (250g) $398,Medium-rare口感真的不錯,不會滲血水,口感鮮嫩,肉味香濃,吃時沾點碟邊海鹽則提昇惹味度,沾上蒜味牛油則入口滑溜,伴碟有香口焗薯及菇菌等,非常美味﹗意式磨菇薄餅 $188,聽說這口味蠻多人點的,以蕃茄醬做醬料,材料有巴馬火腿、什菌、油封大蒜、芝麻菜等,搭配得宜,鹹香可口;但2個人要吃12吋薄餅,真的太多了,若果可以有迷你版就好了﹗

翻開餐牌,由頭盤到飲品,款式種類多樣化,我每樣都想試呢﹗

順帶點了杯熱情果Mocktails,消暑又解渴。

2023-08-01
5 分鐘 (堂食)
  • 龍蝦濃湯伴蟹肉
  • 雜錦小食拼盤
  • M6 澳洲和牛封門柳
  • 意式磨菇薄餅
2023-08-06 291 瀏覽
大圍火車站上蓋商場「圍方」佔地達65萬平方呎,於2023年7月22日中午正式試業,大量的食肆,商舖、超市百貨等進註其中,區內居民終於可以不假外求,有屬於自己的大型商場了。火車站內更增設扶手電梯讓客人直達商場,聽說就開業這幾日,便已有過萬人上落!貪新鮮的友人相約踩場,逛畢後自不然在商場內覓食;早前在ELEMENTS也吃過這店,印象很不錯,又不妨一試另一分店的質素如何吧。Menu和ELEMENTS一樣,差別在於沒有酒精類飲品(暫時未領有酒牌),那就要Mocktail好了,這杯「PURPLE HAZAD」$68,加了檸檬,清新醒胃,Butterfly Pea的紫藍色很是特別;杯面躺著數顆鮮甜藍莓,視覺味覺同樣吸引。龍蝦濃湯伴蟹肉~$78濃稠Creamy,啖啖龍蝦香,加了蟹肉令味道變得更鮮甜。意式芝士凍肉拼盤~$208木盤上置有多種薄切肉類:Parma Ham、Speck、Salami、Chorizo Salami、Beef Bresaola,另有乾果、葡萄、芝士、泡菜及脆麵包…等,淨食或跟麵包同吃一樣捧。雜錦小食拼盤~$248多款烤炸食物如烤豬腩肉串燒、香脆魷魚、香脆雞翼、烤甜粟米及大蒜奶油
龍蝦濃湯伴蟹肉~$78
濃稠Creamy,啖啖龍蝦香,加了蟹肉令味道變得更鮮甜。
意式芝士凍肉拼盤~$208
雜錦小食拼盤~$248
多款烤炸食物如烤豬腩肉串燒、香脆魷魚、香脆雞翼、烤甜粟米及大蒜奶油蝦,最喜歡魷魚及雞翼,外層甘香酥脆卻不過油,而且夠入味,不錯。
香脆爆谷蝦~$108
金黃酥脆的外衣包裹著爽彈的蝦肉,醮點檸檬蛋黃醬同吃,滋味更佳!
CARBONARA 薄餅~$182
向來較喜歡紅醬做的餅底,估不到這個以白醬為基底的簿餅也很是不錯(奶油醬、腩肉、蘑菇、洋蔥 及水牛芝士),餅底香脆、醬汁香而不過濃,加上適量的鹹香topping,非常惹味。
蜜糖檸檬慕斯蛋糕~$45
軟滑輕盈、酸酸甜甜,吃了多種香口食物,甜品都是吃得清新為佳。
場內食肆多多、五花八門,更設戲院供消閑娛樂,有空必定再訪!

Cafe Deco Pizzeria
  • 香脆爆谷蝦
  • CARBONARA 薄餅
  • 蜜糖檸檬慕斯蛋糕
2023-08-06 240 瀏覽
近期大熱的新商場The Wai圍方大家去了朝聖未呢!這個商場內進駐不少食肆我這個戀吃的人早前便跟好友去了搵食。今次的目標就是位於圍方商場二樓的Cafe Deco Pizzeria,上次在Elements店吃過黑松露二人餐後覺得挺不錯,今次一於試埋這間新店的其他美食。餐廳設有室內及半開放式的座位,我們被安排坐於半開放的用餐位置環境很開揚坐得挺舒適。跟Elements店一樣餐廳設置了昀火的薄餅烤爐,即叫即製可以新鮮熱辣送到新客人面前,所以來這兒必定要Order Pizza來品嚐喔。甫坐下跟大家分別點來不同口味的特飲嘆嘆先!左邊是車爸爸像思樂冰的Slushies,他選上斑蘭味出衆的Panda Pina Colada$58,而做不成迷人Pink Lady的我就選喝帶西柚和紅莓果香的Pink Mojito$68,最後那杯則是好友A先生充滿青瓜香氣的Green Cooler$68。飲品有了那就來一個意式芝士凍肉拼盤$208作餐前小食吧!一份有齊Parma Ham、Speck Ham、Salami、Chorizo、Beef Bresaola、Cheddar Cheese及Cambozola,另外還有
飲品有了那就來一個意式芝士凍肉拼盤$208作餐前小食吧!一份有齊Parma Ham、Speck Ham、Salami、Chorizo、Beef Bresaola、Cheddar Cheese及Cambozola,另外還有醃酸瓜、葡萄、無花果、杏脯乾、合桃及Crusty Bread等真的非常豐富。

多款凍肉中我就最喜歡鹹香油潤的Parma Ham和香辣口味的Chorizo。
喜歡吃蔬菜的我當然要點一份沙律來品嚐啦!在衆多款式之中揀上了煙三文魚海蝦沙律$152,上檯時看見足夠我們五人分享激大份量的沙律真的眼突了!沙律菜口感很鮮爽煙三文魚油潤不過鹹,配襯的胡蘿蔔薑汁味道也很清新不錯吃啊。
吃過冷盤後來碗熱騰騰的龍蝦濃湯伴蟹肉$78暖暖胃先!濃湯熱度足之餘口感順滑味道鮮濃沒帶一絲苦澀水準相當不俗值得一喝,但細胃口的最好跟朋友分享否則很易吃不下其他美食。

再來一客雜錦小食拼盤$248一碟內有五款美味小食最適合多人分享,當中包括有豬腩肉串、香脆炸雞翼、香酥魷魚、烤甜粟米及蒜片蝦。
烤甜粟米香甜多汁非常美味,蒜片蝦則爽口彈牙好惹味,酥香魷魚就香脆煙靭有鮮味很讚,炸雞翼永遠也是討人歡心的小食,不過我最喜歡還是那串肥瘦相間肉味香濃豬腩肉串。

在座有喜歡吃蝦的朋友所以點多一客香脆爆谷蝦$108,勁香脆的外層包裹著彈牙的蝦肉,沾一點蒜蓉蛋黃醬吃味道更加吸引。

這件維也納薄雞扒$248廚師將雞扒裹上麵包糠炸香,之後再鋪上Mozzarella Cheese、Sundried Tomato再配襯用新鮮車厘茄做的醬汁,雞肉外層索滿醬汁內裏的雞肉烹得非常嫩溜真的值得一吃。
接下來當然品嚐即叫即製的新鮮Pizza啦!我們選了非常特別的Carbonara Pizza$182,薄身的餅底香脆不膩是我喜歡的口感,而薄餅上的材料則有清甜洋蔥、蘑菇、Pancetta及少不了Mozzarella Cheese,成件事就是將卡邦尼意粉整碟放入口中般這感覺挺特別。
來Cafe Deco Pizzeria甜品點意大利雪糕是常識吧!我們選了三球意式雪糕$78一起開心Share,Gelato的口味分別是茶味濃郁的伯爵茶、甘醇的85%朱古力及果仁味重的榛子,雪糕吃下口感綿密層次豐富真的非常甜美好味道。

這天是平日的夜晚九時多場內仍然人頭湧湧新場果然魅力非凡!這兒還有很多新餐廳可試遲些再來發掘美食介紹給大家吧。
2023-08-05 224 瀏覽
剛與好友去了購物飲食新地標The Wai圍方, 趁熱鬧之餘更到Café Deco吃晚餐, 7PM到埗幾乎全店滿座, 好彩有訂位~     餐廳都幾大, 有商場露天座位.黑松露套餐$968好抵食, 但兩個女生就是怕浪費食物, 所以還是散點吧~M6 澳洲和牛封門柳 250g ($398), 5成熟, 火喉控制十分出色, 肉質粉嫩軟淋而味濃, 吃時可沾香草牛油, 令口感滑身; 而沾海鹽則更鮮味.  伴碟的焗薯仔蔬菜餅焗得外脆內軟, 好好味; 碟上大量燴洋葱及菇菌, 正符合肉菜均衡比例, 而且也是真的滋味. 左挑右選, 最後點了熱氣之選 - 雜錦小食拼盤$248, 好糾結, 怕熱氣但又好想吃,  最後感情戰勝理智, 盡快吃!! 燒粟米、蒜片蝦、炸雞翼、魷魚圈、烤豬腩肉串, 每款兩件.   豬腩串上有紫菜醬, 好特別, 而且燒得香口, 大愛!蒜片蝦, 蒜味足, 大蝦肉又彈牙, 趁熱吃會更惹味~要讚Café Deco的龍蝦濃湯伴蟹肉$78, 湯的稠度與味道都剛剛好, 而且湯內有足夠的蟹肉,  喝起來幾順滑.     意式磨菇薄餅 $188, 12”大小, 足夠三人享用. 薄餅的厚薄度正是我和朋

餐廳都幾大, 有商場露天座位.
蒜片蝦, 蒜味足, 大蝦肉又彈牙, 趁熱吃會更惹味~

意式磨菇薄餅 $188, 12”大小, 足夠三人享用. 薄餅的厚薄度正是我和朋友也喜歡的,  有風乾火腿、火箭菜、原粒烤蒜等.
 Café Deco的drink list有很多選擇, 很久沒喝Mocha $48, 就來一杯, 漂亮的心心拉花, 咖啡與朱古力的比例平衡.
2023-08-01
  • 小食拼盤
  • 意式磨菇薄餅
  • M6 澳洲和牛封門柳
  • 龍蝦湯
🌟餐廳:Cafe Deco Pizzeria📍地址 :  大圍車公廟路18號圍方2樓218號舖💰價位:~$200- $400⏰營業時間:星期一至日 11:30 - 21:30    📱電話:21045288最近大圍有新商場落成,唔少特色高質嘅餐廳都進駐呢一個全新地標,今日就約埋朋友仔就去呢間「Cafe Deco」朝聖下先~———————————————————🔹意式芝士凍肉拼盤包羅萬有既組合~有齊各款意式Cold Cut、辣肉腸、Parma Ham、芝士及橄欖,擺盤又夠精緻,係一款好出色既頭盤小食~———————————————————🔹煙三文魚海蝦沙律材料豐富,新鮮爽脆既沙律菜上層加入肥美嘅煙三文魚,大大隻爽彈蝦肉,搭配埋蛋香味濃流心溫泉蛋,必試~———————————————————🔹 龍蝦濃湯伴蟹肉龍蝦湯鹹香味濃,質地夠濃稠,再加入新鮮蟹肉,飲落層次感十足,搭配埋香烤酸種麵包,夠晒滿足~——————————————————— 🔹雜錦小食拼盤餐廳招牌菜式之一,甚具地中海風情~有齊脆炸雞翼、酥炸魷魚、豚肉串燒、橄欖油蝦仁及烤粟米,每款各有特色~我就最鍾意橄欖油蝦仁,蝦肉大大隻,結實爽
🌟餐廳:Cafe Deco Pizzeria

🔹意式芝士凍肉拼盤

🔹煙三文魚海蝦沙律

🔹 龍蝦濃湯伴蟹肉

🔹雜錦小食拼盤
餐廳招牌菜式之一,甚具地中海風情~有齊脆炸雞翼、酥炸魷魚、豚肉串燒、橄欖油蝦仁及烤粟米,每款各有特色~我就最鍾意橄欖油蝦仁,蝦肉大大隻,結實爽彈,醬汁以橄欖油及蒜片為主,加入香草後,更能提鮮,值得一試~

🔹香脆爆谷蝦
惹味之選~呢度既蝦肉品質出色,外層炸漿夠薄身,蝦肉夠哂彈牙,搭配自家特調他他醬,食得更滋味~

🔹香脆魷魚
魷魚大大件,厚身得黎保持爽彈,搭配鮮檸檬汁及特調青醬,清新又解膩~

🔹卡邦尼薄餅
夠創新既即烤pizza~卡邦尼意粉就食得多,卡邦尼薄餅真係第一次試!餐廳將卡邦尼意粉既材料,製作出毫無違和感既Pizza,大推~用材豐富,再加入拉絲芝士,味道濃郁,夠哂滿足~

🔹維也納薄雞扒
雞扒肉質制作得好軟熟,鮮嫩又Juicy,配菜加入烤薯仔、烤彩椒及西蘭花,配搭底層既蕃茄沙沙濃醬,入口層次感十足~

🔹Dessert - 蜜糖檸檬慕絲蛋糕
餐廳自家製既甜品同樣出色,我就揀左呢款蜜糖檸檬慕絲蛋糕 ,質地軟熟,加埋酸酸甜甜既蜜糖檸檬慕絲,入口好fresh,值得一試~

🔹Mocktail - Green Cooler
餐廳提供各式由bartender 調制既飲品,賣相及味道都好出色~我就揀咗呢一杯Green Cooler,以青瓜, Lime Juicy 及薄荷為主,入口既清涼又清新,夠晒解渴~

😋味道:4.5/5
🏢環境:4.5/5
💁🏻‍♀️服務:4.5/5
💵價錢:4/5
🤟🏻性價比:4/5
👅整體小總結
餐廳位於大圍新落成商場「圍方」內,人流眾多,夠哂熱鬧~食物方面,主打意式風味美食,尤其係充滿地中海風情既小食,賣相及味道同樣出色,而且份量十足,餐廳中央更可欣賞店員即席烤制薄餅,氛圍一流~
2023-07-27 491 瀏覽
位置大圍站上的新商場圍方人頭湧湧 食肆林立今次試一試Café Deco Group旗下既Cafe Deco Pizzeria 🍕龍蝦湯味道偏咸 質地夠濃郁 食到有蟹肉 MOCKTAIL 🍹GREEN COOLER材料有薄荷葉 青瓜 檸檬味道清新👍🏻頭盤牛肉他他個人覺得賣相唔錯安格斯牛肉配有洋蔥黑椒 有香料既辛辣連多士食有唔同感覺十分推介!!😋😋小食拼盤可以一試Menu上幾款小食豬腩串燒 香口 一咬落去有肉汁 👍🏻👍🏻香辣雞翼 脆 同埋係熱辣辣炸起的👍🏻甜辣粟米 味道甜得來有點辣 送酒唔錯炸魷魚 比較難咬開泰式蝦 食落有好香蒜味 少辣 幾惹味既小食👍🏻主菜煙吞拿魚腩薄餅Menu上係廚師推介成個配搭都好夾火箭菜/三文魚子/吞拿魚腩/芝士加上雞蛋😋😋餅底係薄批 現場可見有炭爐即烤 脆脆的就算加埋雞蛋,成個感覺都唔會太濕相對上係健康之選 推介❤️環境乾淨企理 侍應服務態度好好👍🏻 食物質素唔錯😋唯枱與枱之間距離較密 大家去圍方的話可以一試😊
位置大圍站上的新商場圍方

Menu上係廚師推介
成個配搭都好夾
火箭菜/三文魚子/吞拿魚腩/芝士加上雞蛋😋😋

餅底係薄批 現場可見有炭爐即烤 脆脆的
就算加埋雞蛋,成個感覺都唔會太濕
相對上係健康之選 推介❤️
煙吞拿魚腩薄餅

環境乾淨企理 侍應服務態度好好👍🏻
食物質素唔錯😋
唯枱與枱之間距離較密

大家去圍方的話可以一試😊
2023-07-26
10 分鐘 (堂食)
Beef  Tartarte
  • 牛肉他他
2023-07-25 244 瀏覽
Went to this new one in Tai Wai. Waited 20 mins for the cold beef pasta. The portion is really small. Over price with $200hkd. The bald head manager has bad attitude when I told him the pasta was cold. Will never go again. Waste of time and money. Really wish there is a legit Italian restaurant in Tai Wai but just now ripping people off
2023-07-25 350 瀏覽
大圍圍方新開張,梗係第一時間沖去睇吓個新場,入到去,見到好多餐廳,但係想搵間可以坐得舒服啲,食多啲嘢,傾吓偈嘅西餐廳,就揀咗呢間響2樓嘅Cafe Deco Pizzeria. 原來呢間喺圓方都有,我都試過,啲Pizza真係好正,係薄薄嘅批底,放多咗一陣都唔會淋曬,我就試咗最傳統嘅辣肉腸薄餅,一定會再返嚟試其他薄餅。另外都叫咗小食拼盤同朋友一齊share,我覺得兩個人至四個人都得,魷魚同雞翼炸得好香口,粟米燒得非常之好食,係個蝦我覺得可以多少少味道,而家用橄欖油同蒜片浸住,係健康嘅,不過我真係鍾意濃味多少少。Vongole -致好平,但係食得太快,我冇影相!😅😅😅
Vongole -致好平,但係食得太快,我冇影相!😅😅😅
辣肉腸薄餅
2023-07-24
10 分鐘 (堂食)
辣肉腸薄餅
2023-07-23 328 瀏覽
不知是否新舖開張, 服務質素一般,我叫咗一份 pork ribs 有啲鹹, 同埋一個Pizza食物溫度唔係太熱。 I found the food rather expensive and not value for money, people isn’t quite attentive and delivery the food to the wrong table. Unless you are really desperate for western food, I will think twice before I try this one!
2023-07-23
$244.3 (晚餐)
2023-07-22 475 瀏覽
今日大圍圍方新開張,專登黎試下新野!我叫左個雜錦小食拼盤+慢煮美國穀飼豬鞍。份量一對情侶食都還可以。但如果2個男士應該唔夠食,唔算大份。雖然價錢係高d,但真係好食!有興趣可以一試!
2023-07-22
雜錦小食拼盤