2018-03-21
係OpenRice book 左19/3晚上六點九,職員前一日打俾我confirm booking,好清楚交代只會留位留10分鐘,驚自己同朋友改唔到,我臨時臨急叫佢哋改7點3,完全無炸型,態度非常好👍🏻!!!由於幫朋友慶祝生日,我麻煩佢哋幫我係甜品度加塊生日牌,職員好有心,同我講佢哋無生日牌,但好樂意幫我係碟度寫生日快樂。唔係第一次食cafe paradise, 幾次都覺得好味,特別係黑松露天使麵! 當日嗌左黑松露天使麵,德國咸豬手兩個餐,食物保持一貫水準, 好入味! 最後嗌左blueberry cheese cake , 職員將擺蛋糕嘅碟畫得好靚,仲準備埋臘燭, 仲好熱情同我朋友講生日快樂🎂,真係好感動! 所以,呢間係好有心嘅舖頭, 好欣賞佢哋嘅服務同食物。 知道佢哋會搬去太子,一定會再去支持👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻