2022-11-11 237 瀏覽
一、兩年前去過Camellia食晚餐,記得當時嘅服務麻麻,價錢又貴,今次去,好多年輕男仔服務員,打電話嚟reconfirm 時有禮,去到餐廳佢哋都好有禮貌,服務態度幾好,食物方面叫咗法式蟹肉龍蝦湯$88 ,龍蝦沙律牛油果牛角窩夫$148,甜品係流心抹茶撻配香草雪糕$108,另外仲有杯粉紅汽泡酒,甜品同氣泡酒都係經OpenRice 訂枱送嘅👍🏻,食物味道方面整體不錯,龍蝦湯大大舊蟹肉,濃而不膩,龍蝦沙律啖啖龍蝦肉,同牛油果好夾,牛角窩夫比較淋身,但好處係易切,唔會切到周圍碎食到好狼狽咁,叫甜品生日月餐廳可以免費寫happy birthday 同埋有蠟燭,整體用餐感覺係不錯,價錢雖然不平,但食物質素環境服務也不錯,值得推介.#dinner#晚飯#西餐#k11musea#龍蝦#🦞#lobster#甜品#dessert#sweets
2022-11-01 264 瀏覽
好朋友生日,諗起之前去過Camellia食晏,環境唔錯,即管睇吓訂唔訂到位,竟然發現而家仲有買一送一午市套餐優惠,即刻book枱。去到被安排坐卡位,雖然唔係坐喺花花牆那邊,不過侍應好好,趁未有其他客人入座,幫我哋影咗好多張靚相🥰 食物質素貫徹一貫水準。我點的牛臉頰肉好軟,份量亦都好足夠。頭盤凱撒沙律都好大碟。仲有好味麵包附送。甜品亦都好靚,咖啡拉花賞心悅目。值得一提:佢哋啱啱今日開始新嘅會員計劃,有興趣可以了解下。

凱撒沙律
Caramel  latte
主菜香烤比目魚
朱古力蛋糕加雪糕
2022-10-29 150 瀏覽
餐廳以山茶花為主題,並設有極夢幻的打卡位,在卡座的背後佈置了一幅由多枝粉紅色山茶花組成的花牆,盡顯高雅、少女氛圍。「紅寶石朱古力下午茶」味道得到肯定,是個既可以打卡,又可以享受美食的餐廳。
尖沙咀 | 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗾𝘂𝗲 x 𝗖𝗮𝗺𝗲𝗹𝗹𝗶𝗮 聯乘限定 🌸「粉嫩水漾」下午茶隨下午茶獲贈 #Clinique 粉紅爆水系列✨一套3件旅行裝x兩份+ 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗾𝘂𝗲專門店專業護膚學堂體驗劵!(總值HK$600)x2Original $698 | FOODIE 會員價 $488✨6 Oct - 18 Nov 再訪 𝗖𝗮𝗺𝗲𝗹𝗹𝗶𝗮,試了他們人氣限定下午茶除了品嘗美點(今次尤其鹹點我比滿分)還可以😌帶走我好喜歡的 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗾𝘂𝗲 品牌的旅行套裝~𝗖𝗮𝗺𝗲𝗹𝗹𝗶𝗮 內其實除了特色粉紅沙發位之外卡位和附近裝飾有另一番優雅氣氛的成為FOODIE會員有折扣優惠來享受悠閑的下午茶就最抵了!🍰SWEET蘆薈火龍果乳酪杯歌劇院蛋糕紅桑子泡芙士多啤梨瑪德蓮白朱古力馬卡龍英式鬆餅配雜苺果醬及紅寶石朱古力醬水信玄餅配士多啤梨醬🌮SAVOURY鵝肝醬多士三文魚籽蟹肉脆多士煙三文魚芝士迷你鬆餅日本直送海膽伴青瓜蓉配紫菜脆米紙Add-on: 🍹Peach Sofa Aloe Vera

6 Oct - 18 Nov

再訪 𝗖𝗮𝗺𝗲𝗹𝗹𝗶𝗮,試了他們人氣限定下午茶
除了品嘗美點(今次尤其鹹點我比滿分)
還可以😌帶走我好喜歡的 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗾𝘂𝗲 品牌的旅行套裝~

𝗖𝗮𝗺𝗲𝗹𝗹𝗶𝗮 內其實除了特色粉紅沙發位之外
卡位和附近裝飾有另一番優雅氣氛的
成為FOODIE會員有折扣優惠
來享受悠閑的下午茶就最抵了!

🍰SWEET
英式鬆餅配雜苺果醬及紅寶石朱古力醬

🌮SAVOURY

Add-on:
🍹Peach Sofa Aloe Vera

2022-10-25 188 瀏覽
🦞龍蝦西柚沙律 $168 雖然叫龍蝦沙律但並唔係原條連殼上嘅有5球龍蝦沙律 三塊龍蝦肉 龍蝦沙律食到細細粒嘅龍蝦肉都幾有咬口調味食到芥末嘅辛香但又啱啱好唔會辣到流眼水龍蝦肉雖然唔算大大舊但都好有驚喜 首先係佢都算幾厚肉而且經過烤製所以食到肉質更加緊緻彈牙有炭燒香味滲咗啲海鮮鹹味然後唔少得當然係大量沙律菜品質好好全部都爽脆0苦澀味配搭西柚同埋車厘茄超級juicy🍝傳統卡邦尼扁意粉 $138卡邦尼意粉係幾乎每次去食西餐都會試嘅呢間嘅意粉比較扁身 感覺掛到更加多醬汁卡邦尼醬質地濃稠度都恰到好處上面有啲煙肉粒同埋脆脆嘅肉粒增加口感最得意係上面塊芝士脆片食得出係巴馬臣芝士 鹹香味濃郁但因為醬汁多味道濃郁所以食得多都會有啲膩。🍑Pinky Peach Lassi $88少女心滿滿嘅淺粉紅色混合蜜桃 士多啤梨 荔枝 lassi聽聞lassi係印度嘅傳統優格飲到最突出係酸酸甜甜嘅蜜桃同埋士多啤梨🫐Berry Gift Lassi $88優雅嘅淺紫色混合藍莓 士多啤梨 香蕉 呢杯嘅香料味就最為突出可能係lassi嘅味道 質地厚實又超有冰感解暑解膩都好啱!
🦞龍蝦西柚沙律 $168

卡邦尼醬質地濃稠度都恰到好處
上面有啲煙肉粒同埋脆脆嘅肉粒增加口感
最得意係上面塊芝士脆片
食得出係巴馬臣芝士 鹹香味濃郁
但因為醬汁多味道濃郁所以食得多都會有啲膩。
Pinky Peach Lassi

優雅嘅淺紫色
混合藍莓 士多啤梨 香蕉
呢杯嘅香料味就最為突出
可能係lassi嘅味道 質地厚實又超有冰感
解暑解膩都好啱!
午餐
傳統卡邦尼扁意粉
Pinky Peach Lassi
滿滿少女心粉色花牆打卡餐廳🫶🏻 最近Camellia仲同品牌Clinique聯乘推出粉嫩水漾下午茶💓 ✨凡購買下午茶即可獲贈Clinique粉紅爆水系列一套3 件旅行裝兩份(總價HK $600) 及Clinique專門店Skin School專業護膚學堂體驗券乙張😍 好食!打卡!護膚禮品集於一身💯🎁𝐃𝐄𝐖𝐘-𝐏𝐈𝐍𝐊 𝐀𝐟𝐭𝐞𝐫𝐧𝐨𝐨𝐧 𝐓𝐞𝐚 ☕️|$𝟔𝟗𝟖 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐰𝐨 (𝐅𝐎𝐎𝐃𝐈𝐄 𝐌𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫𝐬𝐡𝐢𝐩 $𝟒𝟖𝟖 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐰𝐨)期間限店:𝟎𝟔 𝐎𝐜𝐭 - 𝟏𝟖 𝐍𝐨𝐯 𝟐𝟎𝟐𝟐𝐒𝐖𝐄𝐄𝐓 𝐈𝐓𝐄𝐌𝐒 甜點:✦ 歌剫院蛋糕✦ 紅桑子泡芙✦ 士多啤梨瑪德蓮✦ 白朱古力馬卡龍✦ 英式鬆餅配雜苺果醬及紅寶石朱古力醬✦ 蘆薈火龍果乳酪杯✦ 水信玄餅配士多啤梨醬𝐒𝐀𝐕𝐎𝐔𝐑𝐘 𝐈𝐓𝐄𝐌𝐒 鹹點:✦ 三文魚籽蟹肉脆多士✦ 鵝肝醬多士✦ 煙三文魚芝士迷你鬆餅✦ 日本直送海膽伴青瓜蓉配紫菜脆米紙𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐀𝐃𝐃 𝐎𝐍 加配系列:✦ 粉嫩水漾水果乳酪 |$𝟏𝟏𝟖💬 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥:係K11 Musea地點方便,而且粉紅色系搭配弧型梳化卡位環境好靚,啱晒女士們慢慢食慢慢打卡☺️ 價錢合理仲有g

期間限店:𝟎𝟔 𝐎𝐜𝐭 - 𝟏𝟖 𝐍𝐨𝐯 𝟐𝟎𝟐𝟐

✦ 日本直送海膽伴青瓜蓉配紫菜脆米紙

𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐀𝐃𝐃 𝐎𝐍 加配系列:

✦ 粉嫩水漾水果乳酪 |$𝟏𝟏𝟖

💬 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥:
係K11 Musea地點方便,而且粉紅色系搭配弧型梳化卡位環境好靚,啱晒女士們慢慢食慢慢打卡☺️ 價錢合理仲有gift box好窩心呀😉 賣相別緻,食材配搭源自粉紅爆水啫喱主要成份,蘆薈火龍果嘅天然健康,清甜滑溜爽口,似足水信玄餅嘅晶瑩剔透感💓 甜點種類幾多唔算太甜,鹹點方面好出色,食材全部好吸引😍 有我愛嘅日本海膽、蟹肉、三文魚籽等等。

2022-10-25 2914 瀏覽
我認,我係港女:一個鍾意食靚靚afternoon tea嘅港女🤣🤣🤣.今次去左勁粉紅勁浪漫嘅Camellia,食左一份Clinique x Camellia 「粉嫩水漾」下午茶.🌟咸點:。三文魚籽蟹肉脆多士:鹹香度十足,多重口感,好好味👏🏻👏🏻👏🏻。鵝肝醬多士:鵝肝醬好香滑。煙三文魚芝士迷你鬆餅:鹹香到十足。日本直送海膽伴青瓜蓉配紫菜脆米紙:我本身鍾意海膽,襯埋青瓜蓉 + 脆嘅米紙,變左好清新嘅fusion菜👏🏻👏🏻👏🏻.⭐️甜點:。歌劇院蛋糕:有少少咖啡味 + 朱古力味,甜中帶甘,好味👏🏻👏🏻👏🏻。紅桑子泡芙:泡芙好輕軟,cream有少少酸、好醒神,好味到好似一陣風一樣,食左👏🏻👏🏻👏🏻。士多啤梨瑪德蓮:蛋糕質感唔錯。白朱古力馬卡龍:甜甜馬卡龍,我鍾意。英式鬆餅配雜莓果醬及紅寶石朱古力醬:鬆餅口感夠鬆軟,兩個醬一甜一酸,啱啱好👏🏻👏🏻👏🏻。蘆薈火龍果乳酪杯:好感好豐富嘅乳酪,有蘆薈有火龍果,夠晒健康👏🏻👏🏻👏🏻。水信玄餅配士多啤梨醬:晶瑩剔透,有少少似煙靭嘅寒天,帶少少清甜~搖一搖就有「動L動L」嘅感覺,靚到唔捨得食👏🏻👏🏻👏🏻.揀左兩杯打卡又靚、又好飲嘅飲品:。Pinky Peach
🌟咸點:
。鵝肝醬多士:鵝肝醬好香滑
。煙三文魚芝士迷你鬆餅:鹹香到十足
⭐️甜點:
。士多啤梨瑪德蓮:蛋糕質感唔錯
。白朱古力馬卡龍:甜甜馬卡龍,我鍾意
揀左兩杯打卡又靚、又好飲嘅飲品:
。Pinky Peach Lassi:粉紅色爆靚,店員話Lassi乳酪+奶嘅飲品,呢杯係士多啤梨、荔枝、桃味嘅味道👏🏻👏🏻👏🏻
。Strawberry Jasmine Fruit Tea:好清新嘅水果茶,入面有好多水果粒粒,賣相都好靚~
食飽飽,仲有三件CLINIQUE 旅行裝sample,啱晒遲d旅行用👍🏻👍🏻
2022-10-10
姊妹聚會當然要食個tea🥂今次就試CLINIQUE X Camellia粉嫩水漾下午茶 $698 (成為會員仲有優惠價$488)另外可獲贈CLINIQUE粉紅爆水系列一套3件旅行裝兩套,同姊妹一人一套唔洗爭😆✨鹹點三文魚籽蟹肉脆多士:蟹肉足料,多士香脆,加埋三文魚籽帶點鹹,一口食好滿足😋鵝肝醬多士:鵝肝醬香滑濃郁,多士超香脆煙三文魚芝士迷你鬆餅:煙三文魚配芝士醬,鬆餅係熱香餅質地,口感軟熟。日本直送海膽伴青瓜蓉配紫菜脆米紙:海膽新鮮,完全冇腥味,配脆卜卜米紙,味道清新✨甜點歌劇院蛋糕:咖啡味道香濃,口感軟滑紅桑子泡芙:泡芙夠脆唔腍,配幼滑紅桑子忌廉夠sweet士多啤梨瑪德蓮:味道香甜,外脆內軟白朱古力馬卡龍:甜度剛好,咬落鬆脆蘆薈火龍果乳酪杯:乳酪幼滑,配水果加奇亞籽,口感層次豐富👍🏻水信玄餅配士多啤梨醬:味道清甜,入口即融英式鬆餅配雜莓果醬及紅寶石朱古力醬:質感鬆脆唔乾,配埋醬料更香更可口🤤✨飲品(下午茶半價升級)Peach Oolong Fruit Tea $29烏龍茶香濃,配桃味果香,味道清新開胃Rose Jasmine Fruit Tea $39茶味濃郁,用料多,仲可以加熱水k

CLINIQUE X Camellia粉嫩水漾下午茶
✨鹹點
鵝肝醬多士:鵝肝醬香滑濃郁,多士超香脆

✨甜點
歌劇院蛋糕:咖啡味道香濃,口感軟滑
紅桑子泡芙:泡芙夠脆唔腍,配幼滑紅桑子忌廉夠sweet
士多啤梨瑪德蓮:味道香甜,外脆內軟
白朱古力馬卡龍:甜度剛好,咬落鬆脆
水信玄餅配士多啤梨醬:味道清甜,入口即融

Peach Oolong Fruit Tea
Rose Jasmine Fruit Tea
✨飲品(下午茶半價升級)
Peach Oolong Fruit Tea $29
烏龍茶香濃,配桃味果香,味道清新開胃
Rose Jasmine Fruit Tea $39
茶味濃郁,用料多,仲可以加熱水keep 住飲😆

✨單點甜品
朱古力三重奏 $88
朱古力香濃唔太甜,配雲呢拿雪糕,perfect match👏🏻

🔍整體感覺:餐廳裝修靚,花牆打卡必影📸職員服務態度親切。無論係環境、餐牌、食物都充滿粉嫩感💕下午茶外觀精緻,各款食物嘅味道同質素都好出色。除咗下午茶餐外,餐廳menu嘅食物都幾吸引,下次再去試吓先😏
2022-10-19
慶祝紀念
生日
CLINIQUE X Camellia粉嫩水漾下午茶
Peach Oolong Fruit Tea
Rose Jasmine Fruit Tea
2022-10-23 98 瀏覽
Camellia少女心餐廳~閨蜜打卡好去處,超美打卡牡丹花牆聽講K11 Musea 有好多特色餐廳,今次就黎到Camellia 試下!小編叫左2個Lunch Set🥰, 香草醬薯仔粉同埋和牛漢堡配薯條。午餐包餐湯或沙律,另外配一杯飲料。食評: 香草醬薯仔粉:口感好特別,好似食緊麻薯, 煙煙靭靭,香草醬稍為咸了一點,但不影響整體特別既口味,可以一試。 ($115)和牛漢堡配薯條: 正常漢堡包水準,醬汁偏小,相對比較健康同埋低卡🥰🥰 ($148)整體來說環境裝修很美,職員亦助人有禮,食物水準亦不錯!!
Camellia少女心餐廳
~閨蜜打卡好去處,超美打卡牡丹花牆

食評:

整體來說環境裝修很美,職員亦助人有禮,食物水準亦不錯!!

2022-10-23 187 瀏覽
又到左同Honey一年一度既紀念日,見到依間咁浪漫既餐廳,毫不猶豫book咗位。Set dinner 送牛油餐包,味道標準。頭盤加左十幾蚊轉龍蝦湯, 真材實料有龍蝦肉。前菜有魚子醬帶子刺身,新鮮,嫩口。主菜香煎黑毛豬配薯蓉有驚喜,皆因豬扒非常juicy,薯蓉好夠味,如果有gravy 就好另外有黑松露雜菌薯仔粉,落足黑松露,香味撲鼻,薯仔粉口感似蒜蓉麵包粒攞咗去煮,幾有新鮮感。小食 嗌咗個韓式炸雞,略嫌炸粉有點厚,味道偏鹹甜品有朱古力蛋糕配雪糕, 兩樣都冇死甜,不錯焦糖燉蛋甜得嚟暖粒粒,軟綿綿, 最啱用來總結浪漫嘅一日餐廳內外都有好多打卡位,記得著靚啲同book早啲嚟霸靚位啦!

Set dinner 送牛油餐包,味道標準。
牛油餐包

頭盤加左十幾蚊轉龍蝦湯, 真材實料有龍蝦肉。
龍蝦湯

前菜有魚子醬帶子刺身,新鮮,嫩口。
帶子刺身

香煎黑毛豬扒配薯蓉

雜菌白汁薯仔粉

小食 嗌咗個韓式炸雞,略嫌炸粉有點厚,味道偏鹹
韓式炸雞

甜品有朱古力蛋糕配雪糕, 兩樣都冇死甜,不錯
朱古力蛋糕配雪糕

焦糖燉蛋甜得嚟暖粒粒,軟綿綿, 最啱用來總結浪漫嘅一日
焦糖燉蛋

龍蝦湯
帶子刺身
香煎黑毛豬扒配薯蓉
雜菌白汁薯仔粉
韓式炸雞
朱古力蛋糕配雪糕
焦糖燉蛋
個Tea Set係咪好靚呢?Lee 個Tea Set 係crossover clinique全新推出既💖粉嫩水漾💖下午茶,由即日起去到1️⃣1️⃣月1️⃣8️⃣ 號都可以食到!•🧁甜點🧁紅桑子泡芙歌劇院蛋糕士多啤梨瑪德蓮白朱古力馬卡龍英式鬆餅配雜莓果醬及朱古力紅莓醬水信玄餅配士多啤梨醬蘆薈火龍果乳酪杯今次嘅甜點類全部都好好味呀😋,特別要介紹💖蘆薈火龍果乳酪杯,食材配搭黎自粉紅爆水啫喱 主要成份,酸甜滑溜既乳酪配上爽口蘆薈粒及清甜的紅火龍果,食得健康又有口感!❤️水信玄餅配士多啤梨醬,靈感都係黎自 粉紅爆水啫喱 ,同平時既水信玄餅唔同,主廚加左自家製既🍓士多啤梨醬,晶瑩剔透仿如啫喱面霜將水分鎖住,白裡透紅! •🍤鹹點🍤三文魚籽蟹肉脆多士鵝肝醬多士煙三文魚芝士迷你鬆餅日本直送海膽伴青瓜蓉紫菜脆米紙•另外我仲配咗佢哋今次新出嘅飲品🍑白桃蘆薈梳打🍑,外觀靚又好飲,白桃梳打甜而不膩,加埋粒粒蘆薈同新鮮白桃好有口感! •仲可以加$配埋💖粉嫩水漾水果乳酪💖個乳酪顏色同Clinique 嘅王牌產品面霜一樣顏色配埋新鮮嘅水果~ yummy!!•食完仲會送返clinique粉紅包爆系列一套3️⃣件旅行裝兩份,同clinique

🧁甜點🧁
英式鬆餅配雜莓果醬及朱古力紅莓醬

🍤鹹點🍤
日本直送海膽伴青瓜蓉紫菜脆米紙

另外我仲配咗佢哋今次新出嘅飲品

食完仲會送返clinique粉紅包爆系列一套3️⃣件旅行裝兩份,同clinique專門店Skin school 專業護膚學堂體驗券2️⃣張!

2022-10-17
記得之前被這裏佈滿門山茶花的環境吸引,到訪過一次,這次看到他們與Clinique聯乘推出超少女心的下午茶,忍不住再訪⁎˃ᴗ˂⁎-𝘊𝘭𝘪𝘯𝘪𝘲𝘶𝘦 𝘹 𝘊𝘢𝘮𝘦𝘭𝘭𝘪𝘢「粉嫩水漾」下午茶 Original $698|FOODIE $488整體水準不錯!特別是日本直送海膽脆米紙,海膽好鮮甜加上脆米紙,口感豐富。鹹點:三文魚籽蟹肉脆多士鵝肝醬多士煙三文魚芝士迷你鬆餅日本直送海膽伴青瓜蓉配紫菜脆米紙.甜點:歌劇院蛋糕紅桑子泡芙士多啤梨瑪德蓮,外面脆脆的,裡面鬆軟。白朱古力馬卡龍英式鬆餅配雜莓果醬及紅寶石朱古力醬蘆薈火龍果乳酪杯,健康之選!-推廣期內凡惠顧下午茶的客人每人可獲贈 Clinique #粉紅爆水系列一套3件旅行裝(總值HK$600),及Clinique專門店的Skin School專業護膚學堂體驗劵乙張!
記得之前被這裏佈滿門山茶花的環境吸引,
到訪過一次,

𝘊𝘭𝘪𝘯𝘪𝘲𝘶𝘦 𝘹 𝘊𝘢𝘮𝘦𝘭𝘭𝘪𝘢「粉嫩水漾」下午茶
Original $698|FOODIE $488
鹹點:

甜點:
紅桑子泡芙
士多啤梨瑪德蓮,外面脆脆的,裡面鬆軟。
英式鬆餅配雜莓果醬及紅寶石朱古力醬
蘆薈火龍果乳酪杯,健康之選!
2022-10-22 52 瀏覽
週末放假約好友吃 Clinique x Camellia 聯乘限定「粉嫩水漾」下午茶🫖下午茶主題以Clinique的粉紅爆水啫喱為靈感用天然矜貴食材製作的11款鹹甜點配上環境夢幻精緻的餐廳🌹粉紅控必去💓 特別推介💗日本直送海膽伴青瓜配紫菜脆米紙💗蘆薈火龍果乳酪杯💗三文魚籽蟹肉脆多士💗水信玄餅配士多啤梨醬💗紅桑子泡芙💗限定白桃蘆薈梳打 $88) 🎁每份下午茶送出兩套Clinique粉紅爆水系列一套3件旅行裝(價值$600)及 Clinique專門店Skin School專業護膚學堂體驗劵乙張,好吸引喔😍!
下午茶主題以Clinique的粉紅爆水啫喱為靈感

💗蘆薈火龍果乳酪杯
💗三文魚籽蟹肉脆多士
💗水信玄餅配士多啤梨醬
💗紅桑子泡芙
💗限定白桃蘆薈梳打 $88)

2022-10-15
2022-10-22 3503 瀏覽
尖沙咀Pinky打卡餐廳🎀同閨密去啲靚靚花花餐廳影相真係好開心,打卡打卡打卡,影相食嘢post ig🥰🥰呢個Clinique crossover afternoon tea set價錢唔算貴,仲有蕉蕉鍾意嘅水信玄餅😍健康之選就係蘆薈火龍果乳酪杯,配搭得好好👍🏻💕Clinique x Camellia 「粉嫩水漾」下午茶💕鹹點:三文魚籽蟹肉脆多士鵝肝醬多士煙三文魚芝士迷你鬆餅日本直送海膽伴青瓜蓉配紫菜脆米紙.甜點:歌劇院蛋糕紅桑子泡芙士多啤梨瑪德蓮白朱古力馬卡龍英式鬆餅配雜莓果醬及紅寶石朱古力醬蘆薈火龍果乳酪杯水信玄餅配士多啤梨醬推廣期內凡惠顧下午茶的客人每人可獲贈 Clinique #粉紅爆水系列一套3件旅行裝(總值HK$600),及Clinique專門店的Skin School專業護膚學堂體驗劵乙張! ✨供應時間: 2022年 10月6日至2022年11月18日 | 下午2時至6時 ✨價錢: 原價HK$698 | FOODIE會員價HK$488 (兩位用)#hkfoodom尖沙咀————————————————————Camellia (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18號Victoria
尖沙咀Pinky打卡餐廳🎀

鹹點:
甜點:
英式鬆餅配雜莓果醬及紅寶石朱古力醬

#hkfoodom尖沙咀
————————————————————
Camellia (尖沙咀)
尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 地下033號舖
2022-10-17
2022-10-21 84 瀏覽
來這裏慶祝朋友的生日,未來之前就給這裏滿滿的粉紅色吸引,來到之後發現是一個打卡的好地方,粉紅色的咖啡,十分能滿足我的少女心,餐廳的餐具十分漂亮,能讓人的食慾增加,推介喜歡粉紅色和色彩繽紛的你來試一試😍