2023-12-05 202 瀏覽
可以舒舒服服食個晚餐, 味道同環境都不錯 食物 : 菠菜煙三文魚忌廉意粉 $89 ~ 擺盤幾靚, 味道正常OK 酥炸雞球蕃茄燴意大利飯 $89 ~ 雞球炸得酥脆唔油膩, 味道正常好味 另加 $18配餐湯及飲品 ~ 餐湯一個是大蒜湯, 一個是南瓜湯, 味道幾好 環境 : 餐廳舒服乾淨, 座位有距離, 唔會好嘈 服務 : 職員有禮貌 價錢 : HK$235/2人 (包加一服務費)

可以舒舒服服食個晚餐, 味道同環境都不錯
環境 : 餐廳舒服乾淨, 座位有距離, 唔會好嘈
服務 : 職員有禮貌
價錢 : HK$235/2人 (包加一服務費)
菠菜煙三文魚忌廉意粉
酥炸雞球蕃茄燴意大利飯
大蒜餐湯
南瓜餐湯
2023-11-21
2023-12-03 103 瀏覽
叫了一個2人套餐,牛扒我叫7成熟,來的連5成熟都無,但都好好味!相信如果真是7成熟的話,可能會好難食!其他食物亦有水準,故我和女友都覺廚師們好有心去造,值得一讚!連加一$440左右,有此品質,唔算貴!
相約朋友三人一齊聚會,我們一共點了個二人餐,再加一個晩餐升級之後有湯又有飲品和甜品,非常抵食。這個二人套餐為$398,包括了前菜、餐湯、二個主食、甜品和飲品。意大利火腿拼凍肉拼盤:賣相非常吸引,凍肉與生菜拼盤像一朵盛放的花朵,凍肉提供了豐富的口味和質感,意大利火腿的鹹香和凍肉的鮮嫩相互襯托,法包香脆可口,增添了整體的層次感。餐湯是一道熱騰騰的蘑菇湯,湯的口感濃郁,加入忌廉汁更加香濃順滑,朋友大讃好飲。香煎美國安格斯肉眼扒是這個套餐的主菜之一。這道扒肉非常嫩滑,口感豐富。它的煎烤處理讓肉質更加美味,並且保留了肉汁的豐富度,整體牛肉味香濃,搭配的配菜也很出色,擺盤非常精緻,為整道菜增添了不少樂趣。龍蝦汁海蝦忌廉意粉是我在這個套餐中的另一個主菜。意粉爽嫩彈牙有口感,濃郁的龍蝦汁讓整道菜的味道更加豐富。海蝦的鮮甜和意粉的彈牙相互襯托,給人留下深刻的印象。套餐中還提供了甜品,雖然是套餐甜品,但一點也不馬虎,蛋糕的伴碟是一個小熊頭像,可愛得意,帶來一個令人愉悅的結尾。餐飲方面,我們選擇了Mocha和Latte。兩種飲品都表現出了咖啡豆的風味,而且它們的溫度和口感都非常令人滿意。拉花也很令人感到愉快

餐飲方面,我們選擇了Mocha和Latte。兩種飲品都表現出了咖啡豆的風味,而且它們的溫度和口感都非常令人滿意。拉花也很令人感到愉快。

三人行除了二人餐,還額外點了一道野菌菠菜黑松露燴意大利飯,價格為$83,加多$18還升級了餐湯和甜品

這個升級體驗是非常值得推薦。

餐廳的服務態度友好,用餐環境舒適且雅致。上菜速度也令人滿意。
2023-11-29 43 瀏覽
Coffee Break 白酒蕃茄青口 配香草包白酒蕃茄青口嘅蕃茄酸甜味同青口嘅鮮美非常配合,白酒嘅香氣揮發,增添一層豐富嘅意識風味。搭配著香草包,令人胃口大開。南瓜湯南瓜湯味道香濃,creamy 嘅質感,令人溫暖舒適。香煎美國安格斯肉眼扒香煎美國安格斯肉眼扒煎烤至五成熟,肉質鮮嫩多汁,充滿牛肉嘅原汁原味。十分喜歡肉眼扒邊嘅脂肪,爆汁滋味。松子仁青醬帶子意粉松子仁青醬帶子意粉係帶青草味,且比較乾身嘅意粉。帶子鮮美,松子仁青醬香氣四溢。意粉口感彈牙,超喜歡加在意粉上面嘅車打芝士。Tiramisù 慕絲蛋糕Tiramisù慕絲蛋糕擁有濃郁嘅咖啡同朱古力嘅味道。蛋糕質地綿密柔滑,蛋糕形狀整齊切割,令人愜意滿足。
Coffee Break

白酒蕃茄青口 配香草包

南瓜湯

南瓜湯味道香濃,creamy 嘅質感,令人溫暖舒適。

松子仁青醬帶子意粉

Tiramisù 慕絲蛋糕

2023-11-28 46 瀏覽
同事腳傷要WFH, 碰巧我外出工作在她家附近, 就順便約吃飯; 同事揀了她樓下TKO gateway的 Coffee Break ; 這個類似屋苑街坊小商場, 氣氛裝修都貼地一點, 將軍澳站的商場都非常人性化的,天橋連接天橋的商場, 地鐵站走去也不遠。Coffee Break 餐廳格調在這小商場中額突出, 落地大玻璃窗外觀很討好, 配木色系列傢私及裝修, 座位之間及樓底空間充裕。同事說這裡二人套餐的CP值非常高, 就點了蒜香辣椒蜆肉意粉及香煎西班牙橡果黑毛豬扒餐; 餐湯是香甜的南瓜湯, 夠creamy; 前菜是白酒蕃茄青口配香草包, 蕃茄跟洋蔥煮過香氣四溢, 和著青口吃非常開胃。蜆肉意粉有點辣, 但配上鮮嫩帶海水味的蜆肉就剛好, 蜆肉足有十多隻, 比一般意粉多得有點誇; 黑毛豬扒配著黑椒煎帶微辣, 抹上小小帶甜味的小紅莓醬, 非常惹味; 自己特別留意小節, 扒餐及前菜的小蕃茄煮得很好味, 香草包也好吃, 餐廳在小節上也一絲不苟, 不錯。餐飲要了 cappuccino及藍梅果粒茶, 果茶另外奉上蜜糖, 很貼心; 我們還另外點了焦糖菠蘿椰子吉士醬酥皮窩夫, 菠蘿片有燒灼焦糖, 特別的是窩夫

餐飲要了 cappuccino及藍梅果粒茶, 果茶另外奉上蜜糖, 很貼心; 我們還另外點了焦糖菠蘿椰子吉士醬酥皮窩夫, 菠蘿片有燒灼焦糖, 特別的是窩夫是以牛角包製作, 塗上滿滿的椰子吉士醬再配少少的鹹蛋黃, 很有特色的甜品

2023-11-18 945 瀏覽
拎左半日大假, 可以約左朋友食飯, 地點揀左係坑口, 餐廳: Coffee Break, 位置係TKO Gateway東翼, 原來TKO Gateway東翼即係以前的厚德商場, 商場完全大翻身, 光鮮好多。Cafe佔的地方好大, 光猛清潔, 裝修富有文青氣息。職員眼見都係男職員, 充滿陽光又有笑容,而且又有禮貌, 呢樣真係要讚。餐牌有2人餐, 價錢好優惠, 只係 $398, 一於叫一個二人餐。除左2人餐,餐牌都有不同的主菜選擇。除左有餐湯外, 前菜及主菜都得選擇, 我地order左 :2人套餐 :-  餐湯 (南瓜湯)-   前菜 : 白酒蕃茄青口配香草包-   主菜 : 香煎美國安格斯肉眼扒 (3成熟)-   主菜 : 龍蝦汁龍蝦忌廉意粉-    餐飲 : 繽粉樂朱古力 (加$18), 青蘋果梳打 (加$6)-   精選甜品餐湯 (南瓜湯)南瓜湯密度高, 啖啖食到南瓜蓉, 好香又滑白酒蕃茄青口配香草包青口大大隻, 配以白酒蕃茄一齊煮, 入味又惹味。反而想讚一讚香草包,香草味濃, 而且脆卜卜, 好正香煎美國安格斯肉眼扒 (3成熟)一上枱時已聞到好香, 特別留意係肉眼扒上有香蒜及牛油,所

除左有餐湯外, 前菜及主菜都得選擇, 我地order左 :

2人套餐 :
-  餐湯 (南瓜湯)
-   前菜 : 白酒蕃茄青口配香草包
-   主菜 : 香煎美國安格斯肉眼扒 (3成熟)
-   主菜 : 龍蝦汁龍蝦忌廉意粉
-   精選甜品

餐湯 (南瓜湯)

南瓜湯密度高, 啖啖食到南瓜蓉, 好香又滑

前菜 : 白酒蕃茄青口配香草包

香煎美國安格斯肉眼扒 (3成熟)

一上枱時已聞到好香, 特別留意係肉眼扒上有香蒜及牛油,所以更加美味。我同朋友都中意食得較生, 要煮得3成好味, 真係好睇師傅手勢。表面燒得焦香, 入面3成煮得剛好, 入味又香口。

龍蝦汁龍蝦忌廉意粉

龍蝦肉彈牙爽口, 龍蝦汁味道調節得好。份量亦大,2個人真係剛剛好。

繽粉樂朱古力

打卡吸引, 整杯充滿朱古力味, 飲得好爽

青蘋果梳打

朋友點的青蘋果梳打, 唔會太甜, 勁有透心涼的感覺

精選甜品

$398連埋有甜品, 真係超值。仲要每人一大件。今次的蛋糕甚似千層蛋糕咁, 口感充滿蜜糖甜味而不膩, 而且大大件, 性價甚高
精選甜品

我和朋友係平日去餐廳, 餐廳去到7點都有不少顧客, 有上班族, 亦有一家幾口子, 餐牌主菜單點都係 $83起, Cheese Burger 都係 $108起, 仲配埋薯條。價錢真係超值。
  • 香煎美國安格斯肉眼扒
  • 龍蝦汁龍蝦忌廉意粉
📍地址: 將軍澳坑口常寧路2號TKO Gateway東翼1樓E169-E170號舖✿😋味道😋:3/5✿🏙️環境🏙️:3/5✿🤵🏻服務🤵🏻‍♂️:3/5✿👀賣相👀:2/5✿💰價位💰:3/5↠⏰時段:Lunch 12:30 ↞ —————————————————————🐓❝法式香草烤雞 (Half) ❞ $108❀Roasted Herbs Spring Chicken with French Fries, Mesclun Salad☞ 呢個香草烤雞味道夠濃,食落都唔會好嚡,肉質都算滑,而且有少少肉汁食落唔會太乾;配埋沙律同埋薯條,份量都夠。—————————————————————🍄🧀🍔❝黑松露蘑菇芝士安格斯牛肉漢堡配薯條❞ $108❀Cheese Angus Beef Burger with Back TruffleMushroom Cream Sause☞ 呢個burger個汁唔算濃,牛肉唔算厚,而且肉質都係麻麻哋,食落真係普普通通。—————————————————————☕️❝ Cappuccino❞ ☞ 呢杯咖啡拉花唔錯,不過咖啡味唔算好出—————————————————————🧊🫖
📍地址: 將軍澳坑口常寧路2號TKO Gateway

🍄🧀🍔❝黑松露蘑菇芝士安格斯牛肉漢堡配薯條❞ $108
Mushroom Cream Sause

黑松露蘑菇芝士安格斯牛肉漢堡配薯條

☕️❝ Cappuccino❞

☞ 呢杯咖啡拉花唔錯,不過咖啡味唔算好出

Cappuccino

🧊🫖❝ Iced Lemon tea ❞
午餐
2023-11-06 66 瀏覽
收工去左坑口搵食,見呢間#Coffee Break 個2人晚餐又幾好,有齊我地想食嘅野,便進入開餐囉☺️。餐廳裝修精緻,地方闊落乾淨。是日餐湯為蘑菇湯,聞到好香嘅菇味,飲落夠熱又creamy, 滋味可口。烤羅馬生菜🥬配煙三文魚,生菜清爽有微烤的香味,配埋糖心蛋、煙三文魚、芝士碎&麵包康,搭配埋鮮甜的車厘茄,夠晒健康。龍蝦汁海蝦忌廉意粉🍝,有3隻爽彈的海蝦,龍蝦汁將軟硬度適中的意粉包裹住,條條都有醬汁,味道同口感都好正😊。香煎紐西蘭羊架,叫了七成熟度,羊味香濃,肉質咬落軟淋,又有咀嚼感,配菜多,下次都要再點佢。是日甜品是芝士🧀️餅,不會太甜亦好好吃。

是日甜品是芝士🧀️餅,不會太甜亦好好吃。
2023-11-06
2023-11-06 58 瀏覽
餐廳食物味道令人驚喜,絕對值得一讚,而且份量多,位置又方便。餐廳位於坑口地鐵站附近,提供室內和室外座位,室外可攜帶寵物,環境舒適,讓人感到放鬆。Dinner set for 2 $398頭盤烤羅馬生菜配煙三文魚羅馬生菜的烤製讓它帶有一絲煙燻的味道,與鮮嫩的煙三文魚相得益彰。精選餐湯南瓜甘筍湯湯的質地非常順滑,濃稠度剛剛好,不會太稀薄也不會太厚重。南瓜帶來了濃郁的甜味和豐富的口感,而甘筍則增添了一絲自然的甜味和微妙的香氣。主菜香煎美國安格斯肉眼扒這塊肉眼扒經過完美的煎烤,外層酥脆,內部保持著嫩軟的口感。肉質鮮嫩多汁,質量非常高。龍蝦汁海蝦忌廉意粉龍蝦汁的濃郁風味與鮮美的海蝦和忌廉意粉完美結合,形成了一道令人垂涎欲滴的美食。精選甜品,TiramisuTiramisu不負所望,每一口都帶來了濃郁的口感和完美的平衡。它的甜度和質地讓人感到非常滿足。朱古力咖啡和藍莓沙冰朱古力咖啡的濃郁咖啡香氣和香甜的朱古力味道相輔相成,給予了我們一種愉悅的享受。藍莓沙冰則帶來了清新的口感和令人耳目一新的果香味道。

Dinner set for 2 $398

頭盤
烤羅馬生菜配煙三文魚

精選餐湯
南瓜甘筍湯

主菜

龍蝦汁海蝦忌廉意粉

精選甜品,Tiramisu

朱古力咖啡和藍莓沙冰
2023-10-28 540 瀏覽
網上見人介紹這餐廳CP值極高,所以這天放工前來一試究竟🤭 二人套餐竟然只需HKD398,包括前菜、餐湯、主菜、甜品和飲品,而且選擇不少😮 SET FOR TWO($398)⭐️ STARTER 我們選了意大利火腿拚凍肉拚盤,有大大片 Parma ham & Mortadella肉片😍 還有焗麵包條,光是前菜已經吸引萬分😍⭐️ 精選餐湯 忌廉湯質地濃厚,入口香滑綿密⭐️ MAIN COURSE香煎美國安格斯肉眼扒超超超超值😍 十分高質‼️ 煎得剛好五成熟,肉質嫩滑,牛味香濃🤤 沾少少海鹽能提升牛味,若沾特製紅酒汁則能襯托牛肉的美味⭐️ PASTA & RISOTTO松子仁青醬帶子意粉一向是我的最愛,青醬有清新的香草味,感覺很清爽😋 帶子很大顆,煎得表面很香,內裡卻又保持了嫩滑⭐️ DAILY DESSERT這天的是金寶蘋果芝士蛋糕,酸酸甜甜的金寶蘋果剛好中和了芝士蛋糕的膩感,還有很香的肉桂味🥰⭐️ DRINK 送 $30 飲品 2杯,如選擇其他價錢飲品只需補回差額
網上見人介紹這餐廳CP值極高,所以這天放工前來一試究竟🤭

SET FOR TWO($398)

⭐️ STARTER

⭐️ 精選餐湯
忌廉湯質地濃厚,入口香滑綿密

⭐️ MAIN COURSE

⭐️ PASTA & RISOTTO

⭐️ DAILY DESSERT

⭐️ DRINK
送 $30 飲品 2杯,如選擇其他價錢飲品只需補回差額
2023-10-16
2023-10-15 437 瀏覽
這天晚上我約了朋友在將軍澳吃晚飯,經過網上的推薦,我們便決定來到這間餐廳試一試,店內環境明亮和清潔衛生,餐廳會播放音樂二人餐($398)白酒蕃茄青口配香草包青口爽彈鮮美,用白酒和番茄調味,能夠遮蓋青口的腥味,香草包十分脆口,份量十分多餐湯西蘭花忌廉湯西蘭花切到細細粒,好易入口,忌廉湯黏口和清新淡雅香煎美國安格斯肉眼扒紅蘿蔔爽彈鮮美,菜花爽口微彈,薯仔稔香軟彈,蒜頭,牛油和牛扒是最完美的配搭,肉眼扒選擇7成熟,十分香稔軟嫩,質素非常高,非常新鮮龍蝦汁海蝦忌廉意粉菇軟彈煙韌,海蝦清鮮甜美,龍蝦汁味道恰恰到好處,不會太鹹,意粉十分彈牙,份量十分多焦糖菠蘿椰子吉士醬酥皮窩夫椰子吉士醬,窩夫十分軟身和新鮮,餅乾十分脆口,忌廉清新淡雅,菠蘿鮮甜泡沫咖啡在咖啡面層拉花,十分靚,咖啡味道不會太苦茉莉花茶對身體十分有益處,十分健康這個二人餐非常豐富,份量非常多,非常抵食整體來說,食物的質素非常高,食物的份量非常多,食物的用料非常新鮮,食物的賣相非常吸引,食物的定價相對合理,而店員亦有良好的服務態度和有禮貌,所以我認為這間餐廳是值得再去惠顧

二人餐($398)

餐湯西蘭花忌廉湯
西蘭花切到細細粒,好易入口,忌廉湯黏口和清新淡雅

泡沫咖啡
在咖啡面層拉花,十分靚,咖啡味道不會太苦

茉莉花茶
對身體十分有益處,十分健康

這個二人餐非常豐富,份量非常多,非常抵食

西蘭花忌廉湯
2023-10-12
西蘭花忌廉湯
  • 龍蝦汁海蝦忌廉意粉
2023-10-12 111 瀏覽
今天來了坑口探朋友,順道和朋友吃個晚餐才走,她帶我來了Coffee Break,果然很有驚喜😋 我們叫了一個二人套餐,套餐包括一個前菜、兩個餐湯、一個主食、一個意粉/意大利飯、甜品,及餐飲,非常豐富! ~ 前菜:三選一,我們叫了意大利火腿拼凍肉拼盤,意大利火腿入口甘香,凍肉亦有三款之多,香草包鬆軟,配凍肉一流👍🏻 ~ 餐湯:今晚的餐湯是南瓜🎃湯,清新甜美,湯底很濃稠。 ~ 主食:三選一,我們叫了香煎西班牙橡果級黑毛豬扒,上枱時,聞到陣陣飄香。黑毛豬扒煎得剛好,肉質細嫩香脆,伴菜亦多,健康有營。 ~ 意粉:我們叫了松子仁青醬帶子意粉,帶子大大粒,入口鮮甜,意粉條條都掛滿仁青醬,配松子是最佳的配搭,清新零油膩。 ~ 餐飲: 二人套餐本身跟$30或以下的飲品,我們補了差價叫了凍泡沫咖啡,及水蜜桃果粒茶。凍泡沫咖啡香味濃郁,水蜜桃果粒茶真材實料,配蜜糖滋潤養生。 ~ 甜品:今晚是焦糖菠蘿椰子吉士醬酥皮窩夫,份量十足,酥皮窩夫香脆,焦糖菠蘿帶點酸咪咪,配上椰子吉士醬細滑美味,把整頓晚餐劃上完美的句號。  整體來說,CoffeeBreak是坑口必吃美食,特別推介二人套餐,性價比高,份量十足,廚師手

~ 餐湯:今晚的餐湯是南瓜🎃湯,清新甜美,湯底很濃稠。

整體來說,CoffeeBreak是坑口必吃美食,特別推介二人套餐,性價比高,份量十足,廚師手藝精湛,加上招呼𧡘切,坐得舒服,下次一定會再來啊🫶🏻
2023-10-10
2023-10-09 120 瀏覽
平時都係嚟呢度食甜品 第一次食晚餐~ 發現又抵又好食😍 呢度夜晚唔多人 靜靜地,環境舒服好坐😊 二人餐 $368 有湯、前菜、兩個主菜、野飲、甜品 🔸 蘑菇湯好鍾意蘑菇湯!! 好rich好多蘑菇 Creamy得來,有少少顆粒感同咬口 仲有脆麵包粒索晒啲湯,好正 🔸 白酒蕃茄青口配香草包 一放低就聞到好香蕃茄洋蔥味 蕃茄味道濃郁!好多洋蔥!青口幾大隻,厚肉 暖暖嘅麵包,外脆內軟,沾汁食好正! 🔸香煎西班牙橡果級黑毛豬扒 厚身有咬口,外層煎得少少脆 用左鹽同pepper調味啱啱好咸香嘅豬排配甜甜地嘅Cranberry sauce又幾夾喎 🔸 香煎紐西蘭羊架 (+$78) 羊架7成熟,幾有咬口~ 有羊味但唔臊~調味剛好 配搭清新、酸酸甜甜嘅薄荷醬👍🏻 🔸蜂蜜綠茶 (+$18) 茶味濃郁,有蘋果、火龍果粒粒 甜甜地幾清新,好飲! 🔸繽紛樂朱古力 (+$18) 插住兩枝繽紛樂,望落好吸引! 飲落奶味比朱古力味濃,入面仲有啲繽紛樂碎碎! 唔算好甜膩哦 跟餐甜品係: 有啲似tiramisu嘅cheese cake 夾層嘅海綿蛋糕好棉密 幾滑,唔算好甜又唔膩 配埋旁邊好滑嘅忌廉 幾好食😍另外我地再叫左
平時都係嚟呢度食甜品
第一次食晚餐~ 發現又抵又好食😍
呢度夜晚唔多人 靜靜地,環境舒服好坐😊
二人餐 $368 有湯、前菜、兩個主菜、野飲、甜品

🔸 蘑菇湯

🔸 白酒蕃茄青口配香草包
一放低就聞到好香蕃茄洋蔥味
蕃茄味道濃郁!好多洋蔥!
青口幾大隻,厚肉
暖暖嘅麵包,外脆內軟,沾汁食好正!

🔸香煎西班牙橡果級黑毛豬扒
厚身有咬口,外層煎得少少脆
用左鹽同pepper調味啱啱好
咸香嘅豬排配甜甜地嘅Cranberry sauce又幾夾喎

🔸 香煎紐西蘭羊架 (+$78)
羊架7成熟,幾有咬口~ 有羊味但唔臊~
調味剛好 配搭清新、酸酸甜甜嘅薄荷醬👍🏻

🔸蜂蜜綠茶 (+$18)
茶味濃郁,有蘋果、火龍果粒粒 甜甜地幾清新,好飲!

🔸繽紛樂朱古力 (+$18)
跟餐甜品係:
有啲似tiramisu嘅cheese cake
另外我地再叫左個性價比好高嘅甜品!!

🔸焦糖菠蘿椰子吉士醬酥皮窩夫 $62
有兩大塊croffle! 好巨型好吸引😻
外層仲脆!入面就係牛角包嘅酥皮
滿滿椰子吉士醬,好香好滑

配輕微咸香嘅鹹蛋黃金寶同焦糖脆脆
菠蘿面仲有燒脆嘅焦糖面
整體食落唔會好甜! 連平唔好甜品嘅朋友都食晒 !!

💰:人均$300
2023-10-07 64 瀏覽
比較過餐牌後覺得二人餐抵食😄落完order好快就上餐湯同前菜,餐湯香滑,味道剛剛好👌前菜揀咗意大利火腿拼凍肉拼盤,這道菜色彩艷麗,種類豐富,最欣賞意大利火腿肥美甘香,帶有煙熏味😋主菜係香煎美國安格斯肉眼扒,食物擺盤美觀,香味撲鼻,而且肉眼扒成吋厚,肉質鬆軟,牛味香濃❤️松子仁青醬帶子意粉,有兩粒大帶子,青醬稠度剛好,意粉十分掛汁👍自家製Tiramisu,口感綿密,甜到剛好😋抹茶拿鐵,清清地幾好飲Oreo朱古力,質地幼滑,消暑解渴😍
比較過餐牌後覺得二人餐抵食😄

落完order好快就上餐湯同前菜,餐湯香滑,味道剛剛好👌

自家製Tiramisu,口感綿密,甜到剛好😋

抹茶拿鐵,清清地幾好飲
Oreo朱古力,質地幼滑,消暑解渴😍
2023-10-05
2023-10-05 74 瀏覽
將軍澳好多Cafe選擇,但間間都唔平,個日經過見到間性價比好高,lunch set最平唔使$100包一份主食加一杯飲品👍🏻環境都坐得幾舒服~1️⃣ 溫泉蛋卡邦尼意粉 $76 + 拿鐵 $8 溫泉蛋卡邦尼意粉嘅意粉軟硬度適中,仲有流心蛋,忌廉汁都幾creamy,整體來講不過不失~👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟳/𝟏𝟎2️⃣ 雜菌菠菜黑松露廉燴意大利飯 $76 + 抹茶拿鐵 $12 雜菌菠菜黑松露廉燴意大利飯嘅飯口感偏淋同濕潤,唔係我鐘意嘅口感🙈有濃郁嘅黑松露味道,雜菌的份量都唔少☺️👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟲.𝟱/𝟏𝟎—————————————————𝑶𝒗𝒆𝒓𝒂𝒍𝒍 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈: 味道: 𝟳/𝟏𝟎抵食指數: 𝟴/𝟏𝟎 環境: 𝟳/𝟏𝟎𝑹𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕: 𝗠𝗮𝘆𝗯𝗲

1️⃣ 溫泉蛋卡邦尼意粉 $76 + 拿鐵 $8
👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟳/𝟏𝟎