2023-07-27
睇到d留言,又話極緻甜品至尊又話意大利設計,一心過來試下。先講主題食品,鹹點:賣相精美,但味道一般,叫做試過但絕對唔會刻意過來再食;甜點:品質其差,擺明交貨番黎,唔係廚房新鮮整,鮮果撻及芝士杯不及街邊連鎖西餅店,英式鬆餅每人只得一件,size極其迷利,用微波爐翻熱,耐得濟,口感偏硬,提子帶苦。第二,飲品:我用KKDAY預訂包4杯特別飲品,另有4杯餐飲。一開頭,特飲說可選有酒精及無酒精,問佢地無酒精係乜野,待應話會安排特別調製既飲品一杯,所以我地叫左一杯有酒精同3杯無酒精,十分期待,點知特飲黎到就發現,有酒精是香檳混橙汁,無酒精那3杯,就係3杯「果汁先生橙汁」,點解唔直接講係橙汁,講咩話係特別調製飲品一杯。到食完飯後,叫跟餐飲品,只有奶茶咖啡朱古力,雀巢咖啡子彈仔級數。第三,服務:非常一般,並不是高級餐廳應有水平,一開頭坐下待應拿水壺過來斟水,斟完頭3杯,第4杯只斟了三分一就無水了,待應就這樣走了,沒有想過回來添水,全程加水兩次,無再有人理會過,直至夠鐘攞張單叫我地埋單!最後,如果普通西餐廳,就無投訴,掛住高級餐廳意大利品牌,甜品至尊,4人埋單$950,完全唔會有下次!大家唔好好似我咁睇
最後,如果普通西餐廳,就無投訴,掛住高級餐廳意大利品牌,甜品至尊,4人埋單$950,完全唔會有下次!大家唔好好似我咁睇到d食評廣告便上當了!