4天前
呢間餐廳絕對係旺角高質聚腳點,坐喺窗邊望住繁忙街景,再加餐廳柔和嘅燈光,同朋友飲酒傾偈,環境氣氛絕佳!✨🐙 「香辣醬爆八爪魚」 - 必叫佐酒小食!八爪魚彈牙,沾滿微辣嘅惹味醬汁,配啤酒一流!🥩 「澳洲西冷牛排」 - 外層焦香,裡面肉質juicy,肉味濃郁。牛排處理得好好!🍹 「荔枝梳打」 - 清新之選!荔枝味香甜,唔會假,氣泡足,解膩,唔飲酒嘅朋友一定會鍾意。🍫最後仲叫咗甜品, 「心太軟」 唔止流心,配雲尼拿雪糕冰火交融,味道口應不錯。餐廳仲好窩心咁幫我哋喺碟上寫咗句「Happy birthday」🎂 儀式感滿滿!由環境、食物到服務都感受到店主時小心思。碟上寫呢個小驚喜真係好加分!晚市比較熱鬧,好適合飲酒傾偈 ,個 vibe 正 🥂✅如果想餐廳幫你喺甜品碟上面寫語句,記得早一日訂位同佢哋講☺️