4天前
今早喺荷李活道落咗車之後就想行入去Elephant Grouns搵朋友有位男店員已經笑面歡迎,並且好有禮貌咁問幾多位。我冇表示會坐低食,亦都冇表示會幫襯,我只係話搵朋友。店員仍然好寬容咁問我係咪搵嗰位朋友,跟住仲帶我去朋友嗰度坐低。態度仍然非常友善!值得一讚!👍🏻👍🏻👍🏻跟住我同店員講,由於唔知我另外一位朋友泊唔泊到車,所以未知可唔可以坐低食。佢表示理解並且好友善咁樣提供泊車建議。非常體恤客人嘅需要。最後決定坐低食,我嗌咗牛油果酸種麵包及黑咖啡。份量非常足夠大仲有隻poached egg同埋沙律菜!所有嘢都新鮮美味!價錢合理!🥰👍🏻其實之前我喺其他地方都有幫襯過Elephant Grounds ,食物質素都一樣咁高,不同分店都keep得到好嘅水準真係唔簡單!而且整體嘅服務都唔錯!今日尤其覺得荷李活道呢位男店員好有heart。我見到佢同其他客人都有傾有講,招呼周到!🫶🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻