2022-11-14 303 瀏覽
▫️當身邊每一位朋友見到面時都話肥左,大家明唔明有幾悲哀🥹 真係眼淚在心裡流🥲 所以決定而家開始加插健康餐系列😤 就算焗住要出街食都一樣有健康選擇💁🏻‍♀️🥗 海藻醬青瓜火箭菜沙律配慢煮雞胸 $68▫️雖然望落好似好dry又唔開胃🤢 但估唔到海藻醬竟然救左呢個沙律‼️ 醬汁有紫菜味好香,加落新鮮但無味既青瓜同火箭菜後,食慾即時返返黎🤪 ▫️慢煮雞胸份量都算多,唔會鞋霎霎,至少食完呢份沙律做lunch都夠飽🤭☕️ Americano $26▫️咖啡正常發揮,回甘無酸味😬▫️除左係香港食健康餐普遍都比較貴外都無乜缺點😂

🥗 海藻醬青瓜火箭菜沙律配慢煮雞胸 $68

☕️ Americano $26
▫️咖啡正常發揮,回甘無酸味😬

▫️除左係香港食健康餐普遍都比較貴外都無乜缺點😂
2022-11-02 231 瀏覽
先上飲品分別叫咗凍焦糖泡沫奶茶同熱意式泡沫咖啡,焦糖有啲酸,唔知係溝埋奶茶嘅味定係啲冰溶咗而變酸,下次會試下揀朱古力口味,咖啡正常。蜜糖雞翼係焗嘅,上枱時好熱,雞翼醃得夠味,蜜糖好足份量!薯皮拼盤係個人好鍾意嘅一款食物,每次都忍唔住叫,分別有吞拿魚,芝士同煙肉3種口味,可以揀要唔要酸忌廉,推薦配埋食會比較解膩,應該有落咗蒜油,今次食冇之前食咁脆,但都係好食嘅。意粉係套餐,揀咗紅酒炆燉牛脷意粉,配蒜茸包同熱檸水。牛脷煮得淋,意粉偏幼,唔會煮到太軟身,紅酒醬唔會太酸,味道唔錯。蒜蓉包好脆,稍嫌唔夠味,如果餐可以配湯就更好。不得不讚下呢個分店嘅員工服務態度好好,友善待客,亦都好主動去幫忙。一開頭想叫青醬意粉,點知冇青醬,買完其他先再返去買,我唔知原來意粉係餐,結果多咗杯餐飲🤣。買完想改成飲品拎走,員工非常主動幫忙,會再返去食~☕️凍焦糖泡沫奶茶$30☕️熱意式泡沫咖啡(大)$32蜜糖雞翼$58薯皮拼盤$102意粉餐$88❌加一服務費
蜜糖雞翼係焗嘅,上枱時好熱,雞翼醃得夠味,蜜糖好足份量!
意粉係套餐,揀咗紅酒炆燉牛脷意粉,配蒜茸包同熱檸水。
蒜蓉包好脆,稍嫌唔夠味,如果餐可以配湯就更好。
☕️凍焦糖泡沫奶茶$30
❌加一服務費
薯皮拼盤配酸忌廉醬
紅酒炆燉牛脷意粉
蒜蓉包
凍焦糖泡沫奶茶/熱意式泡沫咖啡(大)
薯皮拼盤配酸忌廉醬
紅酒炆燉牛脷意粉
蒜蓉包
  • 焗薯皮
2022-10-12 267 瀏覽
好味指數:👅👅👅.5抵食指數:⭐️⭐️ ⭐ .5回頭率指數:⭐ ⭐ ⭐ ⭐Euro gogo係一間快餐式cafe, 價錢中等,食物不過不失,想食快快手手嘅西餐可以一試😆煙肉蘑菇薯蓉 $35👍🏻 份量足😐上面啲芝士偏硬,個人唔係太鍾意黑松露麥形粉 $62👍🏻之前未食過麥形粉,估唔到口感咁特別,好似粉面嘅risotto 👍🏻黑松露味岩岩好👍🏻啲cream 稀竭度合適千島海鮮(半份) $52👍🏻啲配料岩岩好,芝士足,可以做到少少拉絲👍🏻薄批好脆😐有啲太油😐隻千島醬偏酸 ▶️整體來講食物都唔錯, 價錢相宜,又唔洗加一▶️加上佢每一樣都熱辣辣送上黎,食到最後都keep 到溫度,唔會搞到啲cream 因為凍左而變一舊舊,做得好好,可以再去食😆
好味指數:👅👅👅.5
抵食指數:⭐️⭐️ ⭐ .5
回頭率指數:⭐ ⭐ ⭐ ⭐

煙肉蘑菇薯蓉 $35
👍🏻 份量足
😐上面啲芝士偏硬,個人唔係太鍾意

黑松露麥形粉 $62
👍🏻黑松露味岩岩好
👍🏻啲cream 稀竭度合適
黑松露麥形粉

千島海鮮(半份) $52
👍🏻啲配料岩岩好,芝士足,可以做到少少拉絲
👍🏻薄批好脆
😐有啲太油
😐隻千島醬偏酸

千島海鮮(半份)

▶️整體來講食物都唔錯, 價錢相宜,又唔洗加一

黑松露麥形粉
2022-07-28 327 瀏覽
傍晚在黃大仙完成活動後,不想回家吃飯,就在euro go go(food with joy) 吃個early dinner 。由於入座時間尚早,不用等位,坐得也算舒服。在門口點了兩個dishes,職員安排我們位置,說之後會有人送過來。由於是夜晚,沒有set,只可以散叫。我們叫了卡邦尼意粉和蕃茄芝士薄餅(全個)。等了大約10分鐘,餐就送上了,即叫即做的話也可以接受吧。卡邦尼意粉($68)有濃郁的芝士味,配以厚粒火腿,而汁方面比較乾身,味道好吃的但略嫌單調,如果加上煙肉口感會再豐富一點。蕃茄芝士薄餅賣相OK,新鮮出爐,餅底也脆口。但蕃茄的口感和咸度令人覺得是用罐頭蕃茄,而不是新鮮蕃茄,如果加少少新鮮蕃茄會更fresh更好!最後提一提,在euro go go 吃不用加一收費,不錯不錯。

由於入座時間尚早,不用等位,坐得也算舒服。

卡邦尼意粉

蕃茄芝士薄餅

2022-07-28
卡邦尼意粉
Euro gogo喺香港係街知巷聞係性價比高,有水準得黎價錢合理,所以如果唔想食太貴嘅晚餐但又想滿足自己食好西願望的話去euro gogo就啱曬 💬 芝士鮮茄汁海鮮闊條麵見到賣相就知道餐廳用用心最好每份餐點,而且份量唔細,落足料,番茄醬好多,保證每條麵好可以食到啖啖濃郁蕃茄味!蕃茄醬好好食,唔會太酸更加唔會比香草蓋過佢💬 千島海鮮pizza餐廳招牌pizza,例牌我都係會點千島海鮮,pizza皮薄邊脆,內裏有千島醬做pizza嘅底層,然後pizza上面鋪滿左唔同焗海鮮嘅配料,食落唔會太重麵粉感,好似食緊零食一樣咁吸引。

💬 芝士鮮茄汁海鮮闊條麵

💬 千島海鮮pizza

2022-07-16 180 瀏覽
好耐冇食過呢一間 呢一間喺黃大仙都開咗好耐放學專登走咗過嚟食 重溫一下回憶中嘅味道當做晚餐 跟住就要返屋企做功課啦🥲叫咗個意粉🍝凍檸茶 同埋蒜蓉包🥖個蒜蓉包🥖冧咗 唔夠脆 覺得有啲唔好食個意粉普普通通 不過不失 凍檸茶個飲管係紙飲管 擺咗落去冇幾耐都未飲個飲管林咗🙂 個飲管好化學不過呢間嘢 必竟屬於快餐類型有啲嘢食應該係食物工廠整出嚟 員工淨係負責焗返熱佢 所以要求都費事太高 嘢食唔太難食 算係咁就算下次嚟試下啲甜品先~
好耐冇食過呢一間 呢一間喺黃大仙都開咗好耐

凍檸茶個飲管係紙飲管 擺咗落去冇幾耐都未飲
個飲管林咗🙂 個飲管好化學
不過呢間嘢 必竟屬於快餐類型
嘢食唔太難食 算係咁就算

下次嚟試下啲甜品先~

2021-11-09 696 瀏覽
黃大仙廟開放日, 同媽媽去湊熱鬧, 行完之後同媽媽過嚟食下午茶,叫咗兩個餐,其中一個係芝士蒜蓉包餐,好快咁啪咗兩件先記得影相分別要咗熱咖啡同凍咖啡, 都好飲另一個餐係三式薯皮伴Go Go酸忌廉醬,質素一如既往,穩陣,好食,凍咖啡要加五蚊, 埋單$99, 其實euro go go啲嘢食,比起好多大嘅西餐廳都更好食, 而且都算抵食, 性價比高, 最麻煩應該係難搵位 今次唔使搵位,純粹應該係因為下午茶時間, 以往無論其他分店午飯同晚餐都要等好耐位。
芝士蒜蓉包

叫咗兩個餐,
其中一個係芝士蒜蓉包餐,
好快咁啪咗兩件先記得影相

熱咖啡同凍咖啡

分別要咗熱咖啡同凍咖啡, 都好飲

三式薯皮伴Go Go酸忌廉醬

另一個餐係三式薯皮伴Go Go酸忌廉醬,
質素一如既往,穩陣,好食,

2021-10-03
$49.5 (下午茶)
  • 芝士蒜蓉包
2021-08-01 589 瀏覽
Euro gogo早咗收工就搵埋屋企人去食個下午茶 —————————————————————   1. 蜜糖雞翼 (5件)💸$48蜜糖味好出色,雞翼唔會焗得好燶 ,好多汁,唔會太甜,即叫即焗。2. 超級PIZZA 💸$50薄批,個批底非常之脆,而且啲肉同菠蘿都好平圴,芝士味都好夠,因為兩個人食,所以淨係叫咗半份 —————————————————————   Euro gogo地址: 黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館L1樓N115號
Euro gogo

—————————————————————
Euro gogo
地址: 黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館L1樓N115號
2021-07-23 426 瀏覽
蜜糖雞翼euro go go 稱第二相信冇人可以稱第一☝️🤣🤣(帶返個頭盔🪖先 以上評語係我自己意見).每次真係必叫架😙😙😌😌好好味蜜糖唔會同你慳住落~ 每一口都有蜜糖味雞翼提早醃製左 雞肉都好有黑椒味🤩仲有即叫即焗 熱辣辣出爐🔥正啊~蜜糖雞翼 $50.今次試吓新野~香蒜硯肉意粉🍝$68唔係講笑!好好味😋仲意蒜香既你真係唔好錯過~🤣🤣每一啖都有滿口既蒜香🧄意粉🍝唔會太淋身 硯肉無沙 都好味👍🏼肉醬意粉🍝 $54 唔會失敗既食物~ 安全之選👻兩人三樣野 經濟實惠 CP值高😇😇埋單$172-可以太夜去 冇咩人食lor~位置坐都得幾舒服 但係冷氣太大有啲凍🤪
蜜糖雞翼euro go go 稱第二
相信冇人可以稱第一☝️🤣🤣
(帶返個頭盔🪖先 以上評語係我自己意見)
每次真係必叫架😙😙😌😌好好味
蜜糖唔會同你慳住落~ 每一口都有蜜糖味
雞翼提早醃製左 雞肉都好有黑椒味🤩
仲有即叫即焗 熱辣辣出爐🔥正啊~

蜜糖雞翼 $50

肉醬意粉🍝 $54
唔會失敗既食物~ 安全之選👻

兩人三樣野 經濟實惠 CP值高😇😇
埋單$172-

可以太夜去 冇咩人食lor~
位置坐都得幾舒服 但係冷氣太大
有啲凍🤪

2021-07-18
香蒜蜆肉意粉
2021-07-06 205 瀏覽
Euro gogo 相信大家都食過~🤗🤗快餐西餐店嚟講 佢都CP值高😍食咗三樣嘢 埋單都唔洗$140-每次必叫蜜糖雞翼😎🤤蜜糖味好出色雞翼唔會焗得好燶 仲好Juicy 👍🏼肉醬意粉🍝都好多肉碎😬意粉唔會太硬 撈埋一齊正~煙肉蘑菇薯蓉(唔知幾時開始改良咗)以前真係薯蓉 唔會有一粒粒嘅薯仔🥔近呢一年食 仲有啲薯粒喺入邊有嘢咬下 口感都幾好😇煙肉鹹鹹地 依家係冇咩味嘅薯蓉 正👏🏻👍🏼黃大仙呢間分店座位充足大家都有安全距離入位之前要登記安心出行/紙仔購買食物之後 職員安排位置(唔使自己搵位我覺得仲好)😆😆仲有專人送餐服務😆方便~
Euro gogo 相信大家都食過~🤗🤗
快餐西餐店嚟講 佢都CP值高😍

食咗三樣嘢 埋單都唔洗$140-

每次必叫蜜糖雞翼😎🤤
蜜糖味好出色
雞翼唔會焗得好燶 仲好Juicy 👍🏼

肉醬意粉🍝都好多肉碎😬
意粉唔會太硬 撈埋一齊正~
肉醬意粉

煙肉蘑菇薯蓉(唔知幾時開始改良咗)
以前真係薯蓉 唔會有一粒粒嘅薯仔🥔

大家都有安全距離
入位之前要登記安心出行/紙仔
購買食物之後 職員安排位置
(唔使自己搵位我覺得仲好)😆😆
仲有專人送餐服務😆方便~

2021-07-03
2021-04-12 667 瀏覽
Euro gogo的lunch set蒜蓉包/沙律 + 主食(意粉/pizza/包類) + 飲品只是$50至$60真係好抵食!而且,好快上桌,短短的午飯時間最啱。地方企理,坐得舒服,員工有禮。還加了甜品:香蕉忌廉班戟 +$9整個午餐,又好味、又豐富、又飽肚、又舒服、又快……二人午餐,只需$108……不知還可在哪裏找?兩款honey點的:蘑菇肉醬意粉和辣肉腸薄餅磨菇肉醬意粉,好大碟,而且蘑菇肉醬好多好多,不太鹹,酸酸甜甜的,番茄醬好味。我們要半份辣肉腸薄餅,有三件,好香口,好脆,真的不錯!兩杯咖啡都好味,夠濃郁,夠滑。
Euro gogo的lunch set
蒜蓉包/沙律 + 主食(意粉/pizza/包類) + 飲品
只是$50至$60
真係好抵食!

而且,好快上桌,短短的午飯時間最啱。
地方企理,坐得舒服,員工有禮。

還加了甜品:香蕉忌廉班戟 +$9
整個午餐,又好味、又豐富、又飽肚、又舒服、又快……
二人午餐,只需$108……
不知還可在哪裏找?

兩款honey點的:
蘑菇肉醬意粉和辣肉腸薄餅
我們要半份辣肉腸薄餅,有三件,好香口,好脆,真的不錯!
兩杯咖啡都好味,夠濃郁,夠滑。

2021-04-12
2020-12-23 685 瀏覽
午餐選擇多,有意粉、pizza,餐有跟咖啡或茶,沙律或蒜蓉包。五六十蚊可以食到咁多都幾抵食。味道就唔會話好驚喜,但都唔錯。食咗個辣肉腸火腿意粉,辣肉腸同火腿嘅量唔算多,但好在佢個汁整得好,就算料唔多,淨係個汁撈意粉都幾好味。

午餐
2020-10-01 642 瀏覽
I went to Euro Go Go for lunch and breakfast these 2 daysJust because of the healthy salad vegetables. The price is reasonable too. This was my lunch ... simple and natural food but yummy 😋 This is my breakfast today. So fresh. It makes a good start of my day.The cafe offered promotion now. Ofc, I joined the membership. Some free coupons such as half pizza, sphegetti, drink, etc.If you want to keep fit but cannot find fresh vegetables for breakfast, lunch,or dinner outside . I highly recommen

If you want to keep fit but cannot find fresh vegetables for breakfast, lunch,or dinner outside . I highly recommend this cafe.
2020-09-24
其他
2020-06-25 642 瀏覽
附近無咩店鋪可以行,所以入左呢度hea下時間。。。因為晏少少就食晚餐,所以3個人只係叫左一個芒果班戟下午茶餐同2杯飲品。裡面d枱櫈都比較污糟,我地揀左好幾張枱先坐低。。。都係要自己抹下張櫈,因為都油油地咁。。。法國紅莓冰冰同蜜桃冰茶。。。紅莓果杯冰冰有d酸=_=同埋都好多冰下。。蜜桃冰茶就正常味道,叫左少冰,但都好多冰😵芒果班戟來講,佢無乜芒果,但就好多cream,我本人來講就鐘意大大舊芒果肉,所以我下次都唔會食佢。。。點左杯latte,味道都係一般,無乜咖啡味。。。媽媽

法國紅莓冰冰同蜜桃冰茶。。。
紅莓果杯冰冰有d酸=_=同埋都好多冰下。。
蜜桃冰茶就正常味道,叫左少冰,但都好多冰😵

點左杯latte,味道都係一般,無乜咖啡味。。。
媽媽
2020-06-03
下午茶
2020-06-07 448 瀏覽
外賣叫咗個意粉同沙律,凱撒沙律原來係得生菜+幾粒包+醬!多謝$32!成本計幾多呢?張外賣相真係只供參考囉!外送服務嘅人仲高質過你啲外賣意粉少餸無謂講,但個「凱撒沙律」真係菜+麵包粒囉!
成本計幾多呢?
張外賣相真係只供參考囉!
外送服務嘅人仲高質過你啲外賣
意粉少餸無謂講,但個「凱撒沙律」真係菜+麵包粒囉!
外賣送餐